Platinum Member Reputație: 170 Postat Septembrie 27, 2014 Oras:aici Oras:aici Partajează Postat Septembrie 27, 2014 Link spre comentariu
Platinum Member Reputație: 170 Postat Septembrie 27, 2014 Oras:aici Oras:aici Partajează Postat Septembrie 27, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=o1dBg__wsuo Link spre comentariu
Platinum Member Reputație: 170 Postat Septembrie 27, 2014 Oras:aici Oras:aici Partajează Postat Septembrie 27, 2014 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 27, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Septembrie 27, 2014 Incerci de data asta abordarea culturala...? Link spre comentariu
ovidiu hadrian Reputație: 443 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Dragilor , Am vazut ca cineva si a dat cu parerea mai sus , foarte elegant de altfel , despre cine si ce fel de oameni asculta muzica clasica .....continuam sa scriem aiurea , despre subiecte pe care nu le intelegem . A asculta muzica clasica sau a merge la opera nu este diferit fara de a merge la un film sau la un meci de tenis . E vorba doar de pasiune si placere in mod egal .Trebuie sa intelegem ca nu toti suntem la fel ...unii prefera opera , altii rock , sau muzica country .Muzica clasica , ca si opera de altfel , nu mai sunt apanajul unei anumite clase , cum se intampla acum 150-200 de ani .Te duci cu 60 lei in manuta , iti iei bilet , te imbraci mai curatel , asa ( nu neapat costum + cravata ) si vezi un spectacol de Opera la ONB . Daca nu , poti sa mergi la corida , sau pe stadion , sau la curve , nu ? Fiecare cu placerea lui , corect ? Apropo , am cunoscut o dama de companie care iubea opera , am scris intr-o recenzie acum ceva timp ......si inca una care chiar mi-a propus sa o duc la opera intr-o zi .....vroia sa vada cum este , nu am reusit sa ajungem ( inca ) .Deci sa nu ne mai dam cu parerea despre una si alta , in necunostiinta de cauza , sa fim mai umili si sa ne vedem de ale noastre . Si mai ales sa nu jignim .... Sa auzim numai de bine ! Un snob care merge la Opera , O . 3 Link spre comentariu
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Un snob care merge la Opera , Imi fac mea culpa si recunosc ca si eu sunt snob! https://www.youtube.com/watch?v=bZ1X8ieSjOM 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 7, 2014 . Link spre comentariu
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 7, 2014 . http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=kSE15tLBdsohttps://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=kSE15tLBdso Link spre comentariu
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 7, 2014 . http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=kSE15tLBdsoSa inteleg ca si tu esti snob? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Da, foarte snob. 7 10 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Octombrie 7, 2014 @Ovidiu Hadrian: daca nu-l "cunosti" (in sens forumistic) pe Inginer/Indubitabil, nu te necaji cu postarile sale. Nu putem garanta, dar gurile rele ar spune ca, a doua zi dimineata, deja n-ar mai fi fost sigur daca el chiar a scris randurile respective... On-topic, clipuri din acest domeniu nu prea-mi place sa postez, pentru simplul motiv ca ma dispera modul in care suna Da, recunosc ca fac parte din acea categorie... nu pretind ca as merge extrem de des, DAR, de fiecare data cand MERG... cand ma-ntorc de pe la filarmonica, imi vine sa-mi iau aparatura audio de acasa si s-o arunc la gunoi... 4 Link spre comentariu
diaconescum Reputație: 394 Postat Octombrie 13, 2014 Oras:none Oras:none Partajează Postat Octombrie 13, 2014 Link spre comentariu
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Partajează Postat Octombrie 13, 2014 1 3 Link spre comentariu
ovidiu hadrian Reputație: 443 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 Buna seara , Ascultati mai jos , daca va face placere, finalul de la Sempre libera ( cu High E flat ) , interpretat de 10 soprane din toate timpurile .....splendid ! Care va place mai mult ? Eu nu ma pot decide .... Sa auzim numai de bine ! O. Link spre comentariu
odaiba Reputație: 1325 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 . 1 Link spre comentariu
odaiba Reputație: 1325 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 Filarmonica din Viena cu Thielemann 2 Link spre comentariu
ovidiu hadrian Reputație: 443 Postat Noiembrie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Core ingrato ...compusa in 1911 de Salvatore Cardillo , cu dedicatie pentru vocea lui Caruso ....interpretare unica a marelui tenor , absolut tulburator : 2 Link spre comentariu
ovidiu hadrian Reputație: 443 Postat Noiembrie 30, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 Una dintre cele mai senzationale compozitii muzicale pentru o voce de bas este si bucata din Barbierul din Sevilla ( G.Rossini ) numita La calunnia e un venticello ( Calomnia este un vanticel ) , personajul care il interpreteaza este Don Basilio .Am achizitionat recent un DVD si un CD cu aceasta opera , CD ul este foarte valoros pentru ca contine un spectacol de Opera din 1952 de la Scala din Milano , in rolul Don Basilio este Nicola Rossi Lemeni , nimeni altcineva decat sotul ( decedat ) al sopranei noastre Virginia Zeanni . Va propun sa ascultati acest solo de bas ( daca imi permiteti sa ii spun asa ... ) , dar interpretat de Feodor Shaliapin , inregistrarea este din 1926 ( de abia se inventase microfonul , de cca. 1 an ...) , nu este de cea mai buna calitate , dar razbate clar o voce extraordinara , probabil cel mai bun Don Basilio din istoria operei , sau macar ,spun eu , intre primii 3 . Personal imi place si interpretarea lui Nicolai Ghiaurov ....un alt bas enorm .Va las cu Shaliapin : https://www.youtube.com/watch?v=lUxCSFud-PY Toate cele bune ... O. 2 Link spre comentariu
kanamara matsuri Reputație: 505 Postat Noiembrie 30, 2014 Oras:in lume Oras:in lume Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 1 Link spre comentariu
kanamara matsuri Reputație: 505 Postat Noiembrie 30, 2014 Oras:in lume Oras:in lume Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 2 Link spre comentariu
kanamara matsuri Reputație: 505 Postat Noiembrie 30, 2014 Oras:in lume Oras:in lume Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 2 Link spre comentariu
kanamara matsuri Reputație: 505 Postat Noiembrie 30, 2014 Oras:in lume Oras:in lume Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 3 Link spre comentariu
kanamara matsuri Reputație: 505 Postat Noiembrie 30, 2014 Oras:in lume Oras:in lume Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 1 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 4, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Ianuarie 4, 2015 6 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum