Sari la conținut

Indisponibila

Vizitator

Postări Recomandate

Postat
Acum 3 minute, Simonica. a spus:

Știu despre ce topic este vorba si imi pare rău ca si restul fetelor trec prin aceeași situație… 

Voi pleca, am stat si m-am gândit mai bine, data trecută nu m-am simțit bine, acum este problema asta… totul se întâmpla cu un motiv. N-are sens sa ma joc nervii mei si sa pierd timpul aiurea in speranța ca o sa fie bine si “oamenii” care n-au ce face cu timpul lor se potolesc…  

TU POTI SA INTELEGI CA DACA PLECI, ACELE PROGRAMARI FALSE SI-AU ATINS SCOPUL??? 🤦‍♂️

PLUS CA SUNTEM DESTUI CARE VREM SA TE VIZITAM. EU SUNT UNUL DINTRE CEI CARE TE-AM CHEMAT IN ARAD SI INCA NU AM AJUNS LA TINE. 

SI ACUM PLECI.... SUPARATA PE NOI🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️

• Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
La 15.06.2023 la 23:24, Flx01 a spus:

TU POTI SA INTELEGI CA DACA PLECI, ACELE PROGRAMARI FALSE SI-AU ATINS SCOPUL??? 🤦‍♂️

PLUS CA SUNTEM DESTUI CARE VREM SA TE VIZITAM. EU SUNT UNUL DINTRE CEI CARE TE-AM CHEMAT IN ARAD SI INCA NU AM AJUNS LA TINE. 

SI ACUM PLECI.... SUPARATA PE NOI🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️

.

Postat
Acum 8 minute, Simonica. a spus:

Eu inteleg ce spui si știu si ca vă doriti sa ne cunoastem, va mulțumesc 🤗 Si eu mi-am dorit de asta am revenit dar la asta nu m-am așteptat…
Poate pe viitor o sa revin, nu se știe niciodată! 

Nu asta este solutia... 

Dar faci cum crezi

Vizitator unsuflet
Postat

Rezolvari la situatie se pot gasi. De ex, o zi sau 2 sa iei doar programari pe pm. Nu e o rexolvsre totala, dar putini colegi se riscau asa. Eu ma inscriu pt vineri la o ora.

Vizitator Pamfiliu
Postat
Acum 12 ore, shadow0123 a spus:

O experienta placuta cu o fata calma, linistita si foarte de treaba. 

Din pacate pentru cei care nu au ajuns la ea o sa plece maine … nu prea respecta cei de aici programarile… poate si concurenta isi spune cuvantul.

Am avut parte de socializare.. o companie placuta si in pat am inceput cu un preludiu .. m’a sarutat peste tot in timp ce eu ii atingeam fundul ala perfect.

Sexul oral a fost cu multe priviri … are ea o privire din aia pe care o s’o tii minte si dupa ce pleci de la ea .. 

Am incercat 3 pozitii si finalizarea a fost pe sani.

Punctul ei forte este clar fundul … de nota 10 … peisajul din oglinda in timp ce i’am dat’o pe la spate a fost de vis dar si cand te calareste ai parte de o priveliste superba.

Draguta si la fata … sanii frumosi dar nu sunt fan silicoane … a avut o atitudine ok asa cum trebuie sa fie .. si fundul … de milioane.

Sa ai grija de el si de tine. 

Tu nu înveți dacă nu ești urecheat🤣🤣🤣

Vizitator
Postat
La 07.11.2023 la 17:03, Flx01 a spus:

@Simonica. Multumim ca ai revenit la sentimente mai bune fața de noi! Sper ca vizita ta in Arad sa fie cel puțin placuta. 😘🤗

• Oras:Arad
Postat

Și cum ar trebui sa arate o programare la tine😁😈Nu tot timpul mă exprim corect ..mai ales ziua ..sunt mai timid 🤦😁😘

Vizitator unsuflet
Postat

Imi este ciudă că am chemat-o pe Simonica la noi, iar acum eu sunt plecat din localitate😡

Să o iubiți cu spor, din câte am citit e o fată foarte faină😍! Atât de tare să o iubiți,  incât sâ iși dorească sa revinâ cât mai repede in Arad.

• Oras:Banat
  • Oras:Banat
Postat
Acum 8 ore, unsuflet a spus:

Imi este ciudă că am chemat-o pe Simonica la noi, iar acum eu sunt plecat din localitate😡

Eu le specific în invitație și perioada în care sa vină ( ca să fiu disponibil ) 🤣🤣

• Haha 1
Postat
Acum 2 minute, 22leon a spus:

Eu le specific în invitație și perioada în care sa vină ( ca să fiu disponibil ) 🤣🤣

Eu le chem pe alea care știu sigur că nu vor să vină 🤣

• Haha 1
Vizitator unsuflet
Postat
Acum 21 minute, 22leon a spus:

Am specificat, dar doar asa i s-a potrivit ei. Sau a facut-o intentionat🫢?

Postat
Acum 9 ore, Simonica. a spus:

Bună, dragilor ! 🥰

Sunt disponibilă pentru programari între orele 15:30 - 20:30 

🔴 Programările se fac pe whatsapp la nr de telefon, 0753616908 precizați și pana la ce oră puteți fi deranjați! Pentru a nu exista neplaceri confirmați, va rog, cu o ora înainte programarea.  🤗

🏠🏠 ADORA PARK

Vă pup și vă aștept cu drag! 🤗🤗

IMG_2520.jpeg

Simonica nu ai chef de iubire la orele 🤪. ..tarzii 😎👿😘

Vizitator
Postat
La 08.11.2023 la 22:49, Semakone a spus:

Simonica nu ai chef de iubire la orele 🤪. ..tarzii 😎👿😘

.

Postat
Acum 1 minut, Simonica. a spus:

Buna! 💋 Nu, nu, dragule 😶

La ore târzii prefer sa ma odihnesc 😇🤗 

Ce mi-ai făcut acuma 😂♥️.

Am fost la medic 😎 și mi-a recomandat sexul de dimineață 🤪.

Ce zici 😈. mâine de dimineață 🤪😘

Vizitator
Postat
La 08.11.2023 la 23:03, Semakone a spus:

Ce mi-ai făcut acuma 😂♥️.

Am fost la medic 😎 și mi-a recomandat sexul de dimineață 🤪.

Ce zici 😈. mâine de dimineață 🤪😘

.

Postat
Acum 1 minut, Simonica. a spus:

Ți-as zice dar știu ce înseamnă ‘dimineața’ la tine 😄😅 

Nu mai fac programari in avans, doar in ziua curenta 😘

Scrie-mi când dorești sa ne întâlnim, te aștept cu drag sa ne cunoastem 💋 Seara linistita 😘

De unde știi ce înseamnă dimineața 🤪 ..la mine 😘😈🙈

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...