Flx01 Reputație: 7450 Postat Iunie 15, 2023 Postat Iunie 15, 2023 Acum 3 minute, Simonica. a spus: Știu despre ce topic este vorba si imi pare rău ca si restul fetelor trec prin aceeași situație… Voi pleca, am stat si m-am gândit mai bine, data trecută nu m-am simțit bine, acum este problema asta… totul se întâmpla cu un motiv. N-are sens sa ma joc nervii mei si sa pierd timpul aiurea in speranța ca o sa fie bine si “oamenii” care n-au ce face cu timpul lor se potolesc… TU POTI SA INTELEGI CA DACA PLECI, ACELE PROGRAMARI FALSE SI-AU ATINS SCOPUL??? 🤦♂️ PLUS CA SUNTEM DESTUI CARE VREM SA TE VIZITAM. EU SUNT UNUL DINTRE CEI CARE TE-AM CHEMAT IN ARAD SI INCA NU AM AJUNS LA TINE. SI ACUM PLECI.... SUPARATA PE NOI🙆♂️🙆♂️🙆♂️ 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Postat Iunie 15, 2023 La 15.06.2023 la 23:24, Flx01 a spus: TU POTI SA INTELEGI CA DACA PLECI, ACELE PROGRAMARI FALSE SI-AU ATINS SCOPUL??? 🤦♂️ PLUS CA SUNTEM DESTUI CARE VREM SA TE VIZITAM. EU SUNT UNUL DINTRE CEI CARE TE-AM CHEMAT IN ARAD SI INCA NU AM AJUNS LA TINE. SI ACUM PLECI.... SUPARATA PE NOI🙆♂️🙆♂️🙆♂️ .
Flx01 Reputație: 7450 Postat Iunie 15, 2023 Postat Iunie 15, 2023 Acum 8 minute, Simonica. a spus: Eu inteleg ce spui si știu si ca vă doriti sa ne cunoastem, va mulțumesc 🤗 Si eu mi-am dorit de asta am revenit dar la asta nu m-am așteptat… Poate pe viitor o sa revin, nu se știe niciodată! Nu asta este solutia... Dar faci cum crezi
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2023 Postat Iunie 16, 2023 Rezolvari la situatie se pot gasi. De ex, o zi sau 2 sa iei doar programari pe pm. Nu e o rexolvsre totala, dar putini colegi se riscau asa. Eu ma inscriu pt vineri la o ora.
grigoroiu11 Reputație: 637 Postat Iunie 16, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 16, 2023 Eu doresc Sâmbăta dimineața o ora.
Vizitator Pamfiliu Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2023 Postat Iunie 16, 2023 Acum 12 ore, shadow0123 a spus: O experienta placuta cu o fata calma, linistita si foarte de treaba. Din pacate pentru cei care nu au ajuns la ea o sa plece maine … nu prea respecta cei de aici programarile… poate si concurenta isi spune cuvantul. Am avut parte de socializare.. o companie placuta si in pat am inceput cu un preludiu .. m’a sarutat peste tot in timp ce eu ii atingeam fundul ala perfect. Sexul oral a fost cu multe priviri … are ea o privire din aia pe care o s’o tii minte si dupa ce pleci de la ea .. Am incercat 3 pozitii si finalizarea a fost pe sani. Punctul ei forte este clar fundul … de nota 10 … peisajul din oglinda in timp ce i’am dat’o pe la spate a fost de vis dar si cand te calareste ai parte de o priveliste superba. Draguta si la fata … sanii frumosi dar nu sunt fan silicoane … a avut o atitudine ok asa cum trebuie sa fie .. si fundul … de milioane. Sa ai grija de el si de tine. Tu nu înveți dacă nu ești urecheat🤣🤣🤣
comisirom Reputație: 84 Postat Iunie 18, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iunie 18, 2023 Hei!Te asteptam la Oradea! 4
BrasilAssLov Reputație: 69 Postat Septembrie 11, 2023 Postat Septembrie 11, 2023 @Simonica. când revii și pe la noi ?
Flx01 Reputație: 7450 Postat Noiembrie 7, 2023 Postat Noiembrie 7, 2023 @Simonica. Multumim ca ai revenit la sentimente mai bune fața de noi! Sper ca vizita ta in Arad sa fie cel puțin placuta. 😘🤗
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2023 Postat Noiembrie 7, 2023 La 07.11.2023 la 17:03, Flx01 a spus: @Simonica. Multumim ca ai revenit la sentimente mai bune fața de noi! Sper ca vizita ta in Arad sa fie cel puțin placuta. 😘🤗
inginerul_futacios Reputație: 44 Postat Noiembrie 7, 2023 Oras:Iași Oras:Iași Postat Noiembrie 7, 2023 Acum 6 ore, Simonica. a spus: Si eu sper, mulțumesc! 🤗 Pupici 😘 Bună Simonico, dacă te supăra cineva, vino la Iași. Aici te așteptăm cu drag! 🥰 1
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 7, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 7, 2023 Și cum ar trebui sa arate o programare la tine😁😈Nu tot timpul mă exprim corect ..mai ales ziua ..sunt mai timid 🤦😁😘
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2023 Postat Noiembrie 8, 2023 Imi este ciudă că am chemat-o pe Simonica la noi, iar acum eu sunt plecat din localitate😡. Să o iubiți cu spor, din câte am citit e o fată foarte faină😍! Atât de tare să o iubiți, incât sâ iși dorească sa revinâ cât mai repede in Arad.
22leon Reputație: 34303 Postat Noiembrie 8, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Postat Noiembrie 8, 2023 Acum 8 ore, unsuflet a spus: Imi este ciudă că am chemat-o pe Simonica la noi, iar acum eu sunt plecat din localitate😡. Eu le specific în invitație și perioada în care sa vină ( ca să fiu disponibil ) 🤣🤣 1
anthonio Reputație: 2566 Postat Noiembrie 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 8, 2023 Acum 2 minute, 22leon a spus: Eu le specific în invitație și perioada în care sa vină ( ca să fiu disponibil ) 🤣🤣 Eu le chem pe alea care știu sigur că nu vor să vină 🤣 1
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2023 Postat Noiembrie 8, 2023 Acum 21 minute, 22leon a spus: Eu le specific în invitație și perioada în care sa vină ( ca să fiu disponibil ) 🤣🤣 Am specificat, dar doar asa i s-a potrivit ei. Sau a facut-o intentionat🫢?
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 8, 2023 Acum 9 ore, Simonica. a spus: Bună, dragilor ! 🥰 Sunt disponibilă pentru programari între orele 15:30 - 20:30 🔴 Programările se fac pe whatsapp la nr de telefon, 0753616908 precizați și pana la ce oră puteți fi deranjați! Pentru a nu exista neplaceri confirmați, va rog, cu o ora înainte programarea. 🤗 🏠🏠 ADORA PARK Vă pup și vă aștept cu drag! 🤗🤗 Simonica nu ai chef de iubire la orele 🤪. ..tarzii 😎👿😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2023 Postat Noiembrie 8, 2023 La 08.11.2023 la 22:49, Semakone a spus: Simonica nu ai chef de iubire la orele 🤪. ..tarzii 😎👿😘 .
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 8, 2023 Acum 1 minut, Simonica. a spus: Buna! 💋 Nu, nu, dragule 😶 La ore târzii prefer sa ma odihnesc 😇🤗 Ce mi-ai făcut acuma 😂♥️. Am fost la medic 😎 și mi-a recomandat sexul de dimineață 🤪. Ce zici 😈. mâine de dimineață 🤪😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2023 Postat Noiembrie 8, 2023 La 08.11.2023 la 23:03, Semakone a spus: Ce mi-ai făcut acuma 😂♥️. Am fost la medic 😎 și mi-a recomandat sexul de dimineață 🤪. Ce zici 😈. mâine de dimineață 🤪😘 .
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 8, 2023 Acum 1 minut, Simonica. a spus: Ți-as zice dar știu ce înseamnă ‘dimineața’ la tine 😄😅 Nu mai fac programari in avans, doar in ziua curenta 😘 Scrie-mi când dorești sa ne întâlnim, te aștept cu drag sa ne cunoastem 💋 Seara linistita 😘 De unde știi ce înseamnă dimineața 🤪 ..la mine 😘😈🙈
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum