Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Decembrie 15, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 15, 2022 Bună dragilor , numele meu este Ana și vreau să vin în orașul vostru ,începând de mâine VĂ ROG SĂ ÎMI SPUNE-ȚI IN CE ZONE SĂ ÎMI GĂSESC UN APARTAMENT, O ZONA OK PENTRU TOȚI ! VOI ANUNȚA AICI CÂND O SĂ AJUNG ÎN ORAȘUL VOSTRU 🤗 Despre mine va pot spune că sunt o fire veselă ,vorbăreață și iubitoare dar în același timp și 🔞 Restul calităților aștept să mi le descoperiți voi 😋 Voi atașa poze /preturi/servicii/și cateva topicuri de pe alte orașe pentru a va forma o părere despre mine Presturile mele sunt următoarele: 200 lei 30min ( 1 fin ) 350 lei h ( 2 fin ) Serviciile mele sunt următoarele •oral 🔞 ( neprotejat in funcție de igiena ) •normal (protejat) •69 🔞 • dus •masaj ( indiferent de preț) 🔞 •finalizare corporală ( în funcție de igienă ) 🔞 •anumite fantezii în limita bunului simț 🔞• diferite poziții 🔞 • party • nu fac dominării Țin să menționez că nu fac ANAL Programul meu incepe de la ora 09:00, și mă veți găsi până la ora 00:00 poate chiar și mai târziu . Mă puteți contacta pe Whatsapp pentru a stabili o programare , dar și la numărul de telefon 0746738702 În locație găsesti băuturi la alegere , prosoape curate , curățenie . Pupici❤️ 4 4 Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Decembrie 15, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2022 Am găsit locație pe Calea Victoriei 1-5 Crede-ți ca este o locație ok, nu cunosc orașul asa bine și m-ar ajuta un sfat de la voi 🤗🤗 1 Link spre comentariu
Saracu Reputație: 162 Postat Decembrie 15, 2022 Oras:Pula mea Oras:Pula mea Partajează Postat Decembrie 15, 2022 Ca si zona da, dar blocul "ferrari" e cam dezastru. Sunt mai multe apartamente acolo, depinde pe care il nimeresti. Unele sunt renovate, altele sunt efectiv comuniste. 1 1 Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Decembrie 15, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2022 Acum 15 minute, Saracu a spus: Ca si zona da, dar blocul "ferrari" e cam dezastru. Sunt mai multe apartamente acolo, depinde pe care il nimeresti. Unele sunt renovate, altele sunt efectiv comuniste. Mulțumesc O sa caut ceva mai ok 2 Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4308 Postat Decembrie 15, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 15, 2022 Ana ca zone ok ar fi, zona rond Alba Iulia, bd Decebal, bd Nerva Traian, Calea Vitan. Tu spune în ce zona ai găsit și noi îți spunem dacă e ok. PS : sunt super sexy pozele tale, te am urmărit pe forum când erai în alte orașe și acum te aștept la București. 🙂 1 1 Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Decembrie 15, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2022 Bună dragilor am ajuns la voi în oraș și am găsit și o locație bună😊 Programul îl voi începe de mâine începând cu ora 08.00 .Cine dorește o programare pentru mâine vă aștept pe Whatsapp 😁 Ca și locație mă puteți pe strada Matache Dobrescu nr 8 Complex rezidențial New City. Vă aștept cu drag 🥰 2 1 Link spre comentariu
Greucea Reputație: 164 Postat Decembrie 15, 2022 Oras:B Disponibila Oras:B Disponibila Partajează Postat Decembrie 15, 2022 1 oră în urmă, Anaxxx27 a spus: Bună dragilor am ajuns la voi în oraș și am găsit și o locație bună😊 Programul îl voi începe de mâine începând cu ora 08.00 .Cine dorește o programare pentru mâine vă aștept pe Whatsapp 😁 Ca și locație mă puteți pe strada Matache Dobrescu nr 8 Complex rezidențial New City. Vă aștept cu drag 🥰 Bună seara Anaxxx27.incantane cu ceva poze noi te rog frumos ca cele postate sunt vechi si postate si pe iași,suceava,arad.Ai mai pus pe tine sau ai dat jos ms.frumos. 1 Link spre comentariu
bebe2014 Reputație: 3434 Postat Decembrie 15, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 15, 2022 Acum 6 ore, gicacontra2012 a spus: Ana ca zone ok ar fi, zona rond Alba Iulia, bd Decebal, bd Nerva Traian, Calea Vitan. Tu spune în ce zona ai găsit și noi îți spunem dacă e ok. PS : sunt super sexy pozele tale, te am urmărit pe forum când erai în alte orașe și acum te aștept la București. 🙂 Deci ea e fata din poze? Arată foarte bine în acest caz. AM crezut că nu ea la început 1 Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4308 Postat Decembrie 15, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 15, 2022 Da Bebe, pozele sunt reale au confirmat colegii din alte orașe pe unde a mai fost fata și se vede ca e frumușică foc. Acum sper doar sa nu fiu plecat din București când ajunge ea. 🙂 1 Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4308 Postat Decembrie 15, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 15, 2022 Hai ca acum am văzut ca mâine Ana e în București și sper sa prind un loc liber. 🙂 PS : Ana, vad ca locația e în zona rond Alba Iulia, deci e ok, iar blocul ala nou îl știu, ca am fost la câteva fete acolo, deci ajung la tine cu ochii închiși. 😀 1 Link spre comentariu
cristi.wpu Reputație: 34 Postat Decembrie 15, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 15, 2022 E ce trebuie Ana...😎 1 1 Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Decembrie 15, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2022 Acum 4 ore, Greucea a spus: Bună seara Anaxxx27.incantane cu ceva poze noi te rog frumos ca cele postate sunt vechi si postate si pe iași,suceava,arad.Ai mai pus pe tine sau ai dat jos ms.frumos. Bună , voi posta și câteva poze noi 😁 1 Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Decembrie 15, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2022 Acum 2 ore, gicacontra2012 a spus: Hai ca acum am văzut ca mâine Ana e în București și sper sa prind un loc liber. 🙂 PS : Ana, vad ca locația e în zona rond Alba Iulia, deci e ok, iar blocul ala nou îl știu, ca am fost la câteva fete acolo, deci ajung la tine cu ochii închiși. 😀 Usa este deschisă 🤪 1 Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Decembrie 16, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2022 Bună dragilor! ❤️ ❤️SUNT DISPONIBILA LA VOI ÎN ORAȘ, PROGRAMARILE SE VOR FACE DE PREFERAT ÎNAINTE CU 1 ZI ❤️CONFIRMAREA SE FACE CU 1 H ÎNAINTE, LOCAȚIA O VEȚI PRIMI LA MOMENTUL CONFIRMĂRII ❤️ÎN MESAJ SA SPCIFICI CÂT VREI SĂ STAI ȘI ORA EXACTĂ ❤️CEI CE NU CONFIRMA PROGRAMAREA SAU NU ANUNȚĂ DIN TIMP CA NU MAI POATE AJUNGE VOR INTRA PE LISTA NEAGRA ❤️SERVICIILE ȘI PRETURILE SUNT AFIȘATE DEJA AICI RUGĂMINTEA MEA AR FI ÎNAINTE DE ÎNTÂLNIRE ȘI DE PROGRAMARE SA LE CITIȚI ❤️ÎN CAZ DE MA SUNAȚI ȘI NU RĂSPUND INDICAT AR FI SA ÎMI LĂSAȚI UN MESAJ ❤️NU DERANJATI INUTIL ❤️VA PUP ȘI AȘTEPT SA NE CUNOAȘTEM! ❤️ 2 1 Link spre comentariu
Futureman Reputație: 320 Postat Decembrie 16, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 16, 2022 Se poate si CIM? Link spre comentariu
alexandru gabriel Reputație: 1308 Postat Decembrie 16, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 16, 2022 1 oră în urmă, Anaxxx27 a spus: Bună dragilor! ❤️ ❤️SUNT DISPONIBILA LA VOI ÎN ORAȘ, PROGRAMARILE SE VOR FACE DE PREFERAT ÎNAINTE CU 1 ZI ❤️CONFIRMAREA SE FACE CU 1 H ÎNAINTE, LOCAȚIA O VE-TI PRIMII LA MOMENTUL CONFIRMĂRII ❤️ÎN MESAJ SA SPCIFICI ORA ȘI TIMPUL CÂND VREȚI PROGRAMAREA ❤️CEI CE NU CONFIRMA PROGRAMAREA SAU NU ANUNȚĂ DIN TIMP CA NU MAI POATE AJUNGE VOR INTRA PE LISTA NEAGRA ❤️SERVICIILE ȘI PRETURILE SUNT AFIȘATE DEJA AICI RUGĂMINTEA MEA AR FI ÎNAINTE DE ÎNTÂLNIRE ȘI DE PROGRAMARE SA LE CITIȚI ❤️ÎN CAZ DE MA SUNAȚI ȘI NU RĂSPUND INDICAT AR FI SA ÎMI LĂSAȚI UN MESAJ ❤️SA SPECIFICATI TIMPUL ÎN CARE VA POT RĂSPUNDE LA MESAJ ❤️NU DERANJATI INUTIL ❤️VA PUP ȘI AȘTEPT SA NE CUNOAȘTEM! ❤️ Bine ai venit printre noi! Speram sa petrecem cu tine Sărbătorile Rugăminte..programul sa imi spui cand te gasesc si eu zilele următoare Merci Pup😘 1 Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Decembrie 16, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2022 Acum 51 minute, alexandru gabriel a spus: Bine ai venit printre noi! Speram sa petrecem cu tine Sărbătorile Rugăminte..programul sa imi spui cand te gasesc si eu zilele următoare Merci Pup😘 Bună, nu voi sta foarte mult în oraș și în niciun caz nu voi lucra de sărbători 😌 Programul meu îl vei găsi mai sus în anunț dacă îl vei citii 🤗 Voi începe de la ora 08:00 09:00 până la 22:00 probabil 00:00 2 1 Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Decembrie 16, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2022 😇😇 2 2 Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Decembrie 17, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2022 Bună dimineața 🤗 Disponibilă pentru programări 😊 Link spre comentariu
Futureman Reputație: 320 Postat Decembrie 17, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 17, 2022 Buna Faci si finalizare orala? Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Decembrie 17, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2022 1 oră în urmă, Futureman a spus: Buna Faci si finalizare orala? Buna Daca nu scrie in lista de servicii inseamna ca nu 😊 1 Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Decembrie 18, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2022 Bună dimineața dragilor 🤗 Sunt disponibilă pentru programări 😁 Link spre comentariu
johnny7chrom Reputație: 67 Postat Decembrie 18, 2022 Telefon: 0746643466 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0746643466 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Decembrie 18, 2022 O revedere foarte plăcută. O dulceață de fată.😍 1 Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Decembrie 18, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2022 Acum 45 minute, johnny7chrom a spus: O revedere foarte plăcută. O dulceață de fată.😍 te mai astept oricand❤☺ Link spre comentariu
alexandru gabriel Reputație: 1308 Postat Decembrie 18, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 18, 2022 Acum 55 minute, johnny7chrom a spus: O revedere foarte plăcută. O dulceață de fată.😍 Ai ajuns la fata asta dulce? Pai asteptam si o recenzie ca nu prea scriu băieții pe Bucuresti Merci Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum