Sari la conținut

🔥Anaxxx27🔥 0746738702

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
La 10.01.2023 la 18:23, Anaxxx27 a spus:

Hei !ba daa🤣🤣

Am fost intr-o duminica la tine, daca tin bine minte. 

Luasem o ora si cum a doua data soldatul nu a mai vrut (petrecusem pana dimineata in noaptea precedenta) m-ai invitat pe balcon la narghilea :D :D :D

Iti fac o vizita zilele urmatoare, cu sau fara narghilea :))) 

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
Acum 6 ore, gop a spus:

Am fost intr-o duminica la tine, daca tin bine minte. 

Luasem o ora si cum a doua data soldatul nu a mai vrut (petrecusem pana dimineata in noaptea precedenta) m-ai invitat pe balcon la narghilea :D :D :D

Iti fac o vizita zilele urmatoare, cu sau fara narghilea :))) 

Ohh da imi aduc aminte :))))te astept 😘

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"
  • Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"

'na seara la lume

vizitat si eu in dupa-amiaza asta caprioara

Programat usor dimineata, pe wsp (adik a raspuns destul de repede), reconfirmat cu 1h inainte (conform scripturi) si ajuns "just time" la locatie.

Bine, intre plecarea catre, si ajungerea la, am consumat o groaza de calorii si injuraturi, ca waze-ul ba ma ajungea cu 6-7 min inainte, ba cu 6-7 min dupa...deh, circulatie de Bucuresti. Nu face prea bine la circulatia proprie, mai ales cand ai o ora de ajungere...oricum, m-a tinut de vorba pe wsp (ca a vazut ca ii scriu si ii raspund - nu ma parati la politzai! 😜) cam tot drumul si m-a "linishtit" ca 5 min intarziere nu e chiar gaura-n cer 🥰. Clar ajung sa .... :girly :feet

In locatie s-au spulberat toate "sparieturile" si m-a invaluit titulara "bine-ai venit...chill..."... toace, body, buzele cu sclipici, machiata discret, ochelari + coditze, pupici. "Cosy & hot, hot, HOT" atmosfera, bashka "love at first sight!" (😂) intre mine si ala micu' si alb.

Trecut la chat, pe canapea, la o tigara proprie si o apa oferita de ea (ca n-am mai avut timp sa-mi iau o acidulata); foarte naturala, vorbareatza (fara insistentze si trageri de timp....doar daca si tu continui), accent haios - mai puternic sau mai "sters", probabil functie de cursul discutiei - avut timp sa ma conving ca am ajuns unde trebuie...Cerut la dush, primit prosop (ascuns ciorapii, ea, de "distrugatoru' " ala micu) si-apoi revenit in camera.

Tease pe la subsemnatu' (trezit 🍆 de la frecushul cu poponeatza) si-apoi trecut la orizontala pentru chestii mai serioase. Continuat cu tease-ul pentru al' mic, cu un masaj cu sanii, bashka mangaieri si pupicei pe corp si, cand a fost "batz" (dupa o inspectie vizuala, si intrebare despre: cum..?) trecut la ONP. Soft, cu variatiuni care merita toata atentia 😁 Eu, cu ochii pe ceas (mi-a fost cam greu, sincer, sa ma opresc din...) propus pelerina, in vederea NP-ului. O capritza, sa potolesc "animalul" care voia sa o tzina de coditze - unde era sa raman fara munitzie din cauza de poponeata saltatoare si plina de contre - si-apoi un LOT sa ma satur de mangaiat si framantat sanii. M-a ajutat si ea (era bataie 👿🤪 care dintre noi sa framante sanii si sa "ridice" sfarcurile) si, in combinatie cu ritmul si pasiunea aratata "calariei", m-a terminat destul de rapid 🤪.

Dush iar, chat iar, pupacit iar....mers in treaba mea. Mult mai bine-dispus decat pana la vizita 😋

NOTE:

Locatia: 9...in spate la Rond (intre Rond si Dudesti) taman buna pentru activitate. Curat, baie ok, loc de parcare gasesti ori pe strada (sau cea paralela) ori la Mall - pentru siguranta. Locul e destul de discret, desi ca sunt multe "caprioare" pe-acolo...dar nimeni nu te baga-n seama

Ana: 9 (dupa gustul meu)....Bruneta cu par lung (acum prins in 2 coditze de ... miamm-miamm), sexy-ochelarista, buze pline, sanii medii (spre maricei) buni rau de zmotocit, taliutza, poponeatza semeatza si elastica rau....slim, per general

Atitudine: 10....usor cu programarea, parolista, naturala, deschisa sa te simti bine. Ced ca e intelegatoare si despre umpicutz de intarziere / depasire, cu conditzia sa fie intervale "decente" si...sa le meritzi. Anuntzi intarzierea, nu te lalai cu tot dinadinsul (sa platesti 30 min si sa stai 1h) sa incurci alte programari

Igiena: 10....catifelata, parfumata (chiar prea parfumata, desi nu-l foloseste chiar inaintea fiecaruia; e, insa, destul de persistent😇)

ONP: 8-9....cred ca in curand va avea "nota" mult mai mare😁 E inventiva, ii place sa se joace cu "shoricelul" foloseste si limbutza, si udatura cu "pofta". N-am citit recenziile de pe alte orase, doar de pe B, insa clar ia aminte la ce se scrie si imbunatateshte....de exemplu: spre deosebire de ceea ce am citit la inceputul topic-ului, eu am beneficiat en-gros de alintatul imprejurimilor🤗 Se uita la tine, provocator-sexy, dar si cercetator: sa vada daca-ti place, si cum sa continue....

NP: 10....aici e dedicata maxim, si nici n-are nevoie sa se uite la tine 😁 Se-nfige pentru placere proprie!:burglar: Si duce.....

Cado': 150 / 1fin ....30-35 min fara absolut nicio graba, totul decurs "natural"

Concluzia: dap....merita. Si, daca o tine tot asa, cu pasiunea pentru "invatat&aplicat", va da dauna totala!:clap2

🍻

• Like 7
  • Inimioara 2

Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!!

Trebuie doar sa-mi propuneti 😂

Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜

Link spre comentariu
Acum 19 minute, crissti98 a spus:

'na seara la lume

Programat usor dimineata, pe wsp (adik a raspuns destul de repede), reconfirmat cu 1h inainte (conform scripturi) si ajuns "just time" la locatie.

Bine, intre plecarea catre, si ajungerea la, am consumat o groaza de calorii si injuraturi, ca waze-ul ba ma ajungea cu 6-7 min inainte, ba cu 6-7 min dupa...deh, circulatie de Bucuresti. Nu face prea bine la circulatia proprie, mai ales cand ai o ora de ajungere...oricum, m-a tinut de vorba pe wsp (ca a vazut ca ii scriu si ii raspund - nu ma parati la politzai! 😜) cam tot drumul si m-a "linishtit" ca 5 min intarziere nu e chiar gaura-n cer 🥰. Clar ajung sa .... :girly :feet

In locatie s-au spulberat toate "sparieturile" si m-a invaluit titulara "bine-ai venit...chill..."... toace, body, buzele cu sclipici, machiata discret, ochelari + coditze, pupici. "Cosy & hot, hot, HOT" atmosfera, bashka "love at first sight!" (😂) intre mine si ala micu' si alb.

Trecut la chat, pe canapea, la o tigara proprie si o apa oferita de ea (ca n-am mai avut timp sa-mi iau o acidulata); foarte naturala, vorbareatza (fara insistentze si trageri de timp....doar daca si tu continui), accent haios - mai puternic sau mai "sters", probabil functie de cursul discutiei - avut timp sa ma conving ca am ajuns unde trebuie...Cerut la dush, primit prosop (ascuns ciorapii, ea, de "distrugatoru' " ala micu) si-apoi revenit in camera.

Tease pe la subsemnatu' (trezit 🍆 de la frecushul cu poponeatza) si-apoi trecut la orizontala pentru chestii mai serioase. Continuat cu tease-ul pentru al' mic, cu un masaj cu sanii, bashka mangaieri si pupicei pe corp si, cand a fost "batz" (dupa o inspectie vizuala, si intrebare despre: cum..?) trecut la ONP. Soft, cu variatiuni care merita toata atentia 😁 Eu, cu ochii pe ceas (mi-a fost cam greu, sincer, sa ma opresc din...) propus pelerina, in vederea NP-ului. O capritza, sa potolesc "animalul" care voia sa o tzina de coditze - unde era sa raman fara munitzie din cauza de poponeata saltatoare si plina de contre - si-apoi un LOT sa ma satur de mangaiat si framantat sanii. M-a ajutat si ea (era bataie 👿🤪 care dintre noi sa framante sanii si sa "ridice" sfarcurile) si, in combinatie cu ritmul si pasiunea aratata "calariei", m-a terminat destul de rapid 🤪.

Dush iar, chat iar, pupacit iar....mers in treaba mea. Mult mai bine-dispus decat pana la vizita 😋

NOTE:

Locatia: 9...in spate la Rond (intre Rond si Dudesti) taman buna pentru activitate. Curat, baie ok, loc de parcare gasesti ori pe strada (sau cea paralela) ori la Mall - pentru siguranta. Locul e destul de discret, desi ca sunt multe "caprioare" pe-acolo...dar nimeni nu te baga-n seama

Ana: 9 (dupa gustul meu)....Bruneta cu par lung (acum prins in 2 coditze de ... miamm-miamm), sexy-ochelarista, buze pline, sanii medii (spre maricei) buni rau de zmotocit, taliutza, poponeatza semeatza si elastica rau....slim, per general

Atitudine: 10....usor cu programarea, parolista, naturala, deschisa sa te simti bine. Ced ca e intelegatoare si despre umpicutz de intarziere / depasire, cu conditzia sa fie intervale "decente" si...sa le meritzi. Anuntzi intarzierea, nu te lalai cu tot dinadinsul (sa platesti 30 min si sa stai 1h) sa incurci alte programari

Igiena: 10....catifelata, parfumata (chiar prea parfumata, desi nu-l foloseste chiar inaintea fiecaruia; e, insa, destul de persistent😇)

ONP: 8-9....cred ca in curand va avea "nota" mult mai mare😁 E inventiva, ii place sa se joace cu "shoricelul" foloseste si limbutza, si udatura cu "pofta". N-am citit recenziile de pe alte orase, doar de pe B, insa clar ia aminte la ce se scrie si imbunatateshte....de exemplu: spre deosebire de ceea ce am citit la inceputul topic-ului, eu am beneficiat en-gros de alintatul imprejurimilor🤗 Se uita la tine, provocator-sexy, dar si cercetator: sa vada daca-ti place, si cum sa continue....

NP: 10....aici e dedicata maxim, si nici n-are nevoie sa se uite la tine 😁 Se-nfige pentru placere proprie!:burglar: Si duce.....

Cado': 150 / 1fin ....30-35 min fara absolut nicio graba, totul decurs "natural"

Concluzia: dap....merita. Si, daca o tine tot asa, cu pasiunea pentru "invatat&aplicat", va da dauna totala!:clap2

🍻

Te pup si te mai astept cu drag !❤

P.s nu e atat de "distrugator" catelul 🤣🤣🤣

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

Salutare 

Deși a trecut o lună de la prima - și singura - întâlnire cu Ana, m-am hotărât să scriu o mică recenzie. 

Ana e o tipă extraordinar de frumoasa, sexy, punctuală și serioasă. 

Ne-am văzut în Arad, într-un apartament curat dintr-un complex nou de blocuri. 

Acțiunea a fost absolut miștoeaux :)

O discuție la o țigară (sucul m-am oferit să-l aduc eu), un duș înainte și o partidă pe cinste. 

Oralul a fost incredibil, sărutările și mângâierile idem, np-ul ibidem.

O aștept pe Ana în Arad. 

Până atunci, aveți grijă de ea! 

• Minus 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 7 ore, stefan andrei88 a spus:

Salutare 

Deși a trecut o lună de la prima - și singura - întâlnire cu Ana, m-am hotărât să scriu o mică recenzie. 

O discuție la o țigară (sucul m-am oferit să-l aduc eu), un duș înainte și o partidă pe cinste. 

O aștept pe Ana în Arad. 

Te pup și ma bucur ca te-ai simțit bine în prezenta mea ❤️

P. S a trecut mai mult de o luna de la vizita mea la Arad :)

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Salutare,

In urma cu doua săptămânii fiind in business trip la capitala, si simțindu-mă singur, am început sa sun/scriu la numerele primate ca si recomandare. Printre aceste numere se afla si numărul Anei. In având de a-i scrie am încercat la un salon de masaj, urmare a unei recomandări venite de la un taximetrist – mare greșeala. Revenind, după eșecul de la salon, am început sa sun la numerele salvate. Fără mare succes. Singurătatea a început sa mă apese si mai tare. La final, dupa ce telefonic nu a răspuns, i-am scris si acestei Domnite. După o negociere lunga, in care s-a lăsat greu de convins (mi-a plăcut abordarea ei), am agreat ca o aștept la hotel cu o sticla de Rose pregătită.

A ajuns la locație conform celor discutate, pt o ședința de psihoterapie de doua ore. Ajunși in camera de hotel, am început sa povestim diverse, am deschis sticla de rose, si am mai povestit ceva timp.

Dar venise si acel moment in care sa trecem la pasul urmator. Cand ne-am intalnit in fata hotelului, si o văzusem, primul gand avut a fost, „e o fetita tanara si va fi pusa pe viteza si facut bani”, dar m-am înșelat. A fost cu răbdare si timp, nu s-a uitat la cea sau sa se fi grăbit.

A venit intr-o ținuta specifica vârstei (blugi si o bluzita), si cred ca a plecat grăbita, uitând ținuta sexy la birou. Dar, odată dezbrăcata, am descoperit un corp frumos, pe gustul meu – forme frumoase, armonioase, cu sâni medii spre mari si ținuta frumoasa (vârsta o ajuta), o talie subțire si un fund superb, rotund si apetisant. Nu este foarte înalta, undeva pe la 1,68 as zice.

La capitolul acțiune las pe fiecare sa descopere in parte ce si cum face, personal singurul lucru care mi-a lipsit este FK, in rest au fost de toate si bune si foarte bune – as zice la superlativ chiar..

La note Ana, este de 9.5 dupa gustul meu, ar fi fost un 10 daca avea si ținuta specifica pt ședința avuta. Locația fiind la hotel, nu are importanta.

Personal, in săptămâna care va începe mâine, voi reveni la București si voi face o noua programare cu Ana, si cat va mai fi in branșa voi mai reveni la ea. Consider ca face cu plăcere ce face, si are potențial sa ajungă la un nivel care este rar întâlnit, in special la fete de vârsta ei. 

Cadoual a fost de RON 900, pt doua ora de psihoterapie, dar timpul a fost mai mult.

Felicitari, Ana!

Ne vom revedea in zilele care vin.

• Like 1
  • Confuz 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 12 ore, stefan andrei88 a spus:

Salutare 

O aștept pe Ana în Arad. 

Trebuia sa postezi "recenzia" pe topicul din Arad

• Like 5

Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!

Link spre comentariu
On 1/12/2023 at 10:00 PM, crissti98 said:

'na seara la lume

NOTE:

🍻

De curiozitate, Cristi cât timp îți ia să scrii o recenzie ca asta? Și nu sunt ironic deloc ✌️

Excuse moi pour le off-topic 😁

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 1 minut, JocelynEon a spus:

De curiozitate, Cristi cât timp îți ia să scrii o recenzie ca asta? Și nu sunt ironic deloc ✌️

Excuse moi pour le off-topic titularei 😁

Dupa un pahar de palinca timpul e relativ 😂😂😂

Scuze de off topic si eu 🫣

• Like 2
  • Haha 3

Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...