valentin.ari Reputație: 160 Postat Decembrie 16, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 16, 2022 Are anunț pe OLX. Zice ca are locație în militari sau la Unirii. Am vb cu ea și mi a trimis și o descriere. A mai fost cineva la ea? Buna.Sunt kinetoterapeut și model de videochat,manager al unui centru spa..Te invit sa mă cunoști și sa te relaxezi în prezenta mea atunci cand ai timp.Ofer servicii de calitate,discreție,conditii de lux:40 tipuri diferite de masaj(relaxare,recuperare,remodelare,terapeutic,tailandez,turcesc,japonez,tailandez,erotic-nud-cu finalizare,combinate cu ,fantezii,fetisuri,dominare soft,etc),combinate cu sauna,jacuzzi,piscină,bai termale artificiale.Program:numai cu rezervare și programare.(Se plătește 50 lei ,prin transfer bancar,restul se plătește când veniti )Cine nu își respecta programarea este banat pe mobilul meu. Locatie:Unirii si Militari (cu programare și rezervare -pentru că în ultimele 3 saptamani,multi clienți și-au făcut programare și nu au onorat -o ) Pretul este 150-200 lei .Ca model de videochat,ofer show-ri nud-cu finalizare-online:show-ul se face nud-cu finalizare-prin diferite poziții sexuale,diferite tipuri de sex,combinat cu fantezii sexuale,fetisuri,dominare p;se face în locuri diferite(living,bucătărie,dus,sauna,jacuzzi,piscină,lift,pădure vara,plaja vara ,etc;se folosesc tinute,jucarii,etc)Show-ul se face în skype,whatss up,telegram,signal,cu videocall sau pe 14 saituri internaționale,unde prețul pe minut te minim 3 dolari.Pretul unui show in skype,whatssup, signal,telegram este intre 50-100 lei.Plata se face online in euro sau lei în conturile:RO26INGB0000999903902171(cont în lei) și RO27INGB0000999909615356(cont în euro).Show-ul se face imediat ce trimiteți confirmarea platii. Va astept cu mare drag,atunci cand aveți timp, la un masaj bun sau un show nud cu finalizare,cu programare și rezervare făcute din timp. Tot ce tine de viata privata se discuta când veniti ,nu pe telefon,pentru ca viata privata trebuie sa rămână privata. Mai mult depinde de modul implicare al tău.Fotografii și date reale.Ofer fotografii numai clientilor fideli la prețul de 150 lei setul.Ma puteți vedea în anuntul de unde aveți numarul sau pe alte saituri care colaborează cu mine. 1
gicacontra2012 Reputație: 4343 Postat Decembrie 16, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 16, 2022 Teapa clasica, cauta prosti sa doneze câte 10 euro, foame mare acum inainte de sărbători. 😄 1
valentin.ari Reputație: 160 Postat Decembrie 16, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 16, 2022 Mai are și numărul asta: 0736 890 339. O cheamă Pleșcan Petruța Gabriela , mi a trimis cont de BT sa i trimit avans 50 Ron.
bartenderbuc Reputație: 21 Postat Decembrie 16, 2022 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 16, 2022 Nu vă duceți, e praf
valentin.ari Reputație: 160 Postat Decembrie 16, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 16, 2022 Acum 2 minute, bartenderbuc a spus: Nu vă duceți, e praf Da, acum am văzut și eu că are recenzii pe celălalt numar, pare și un pic sărită de pe fix. O sa o blochez că am mă stresează cu mesaje pe WhatsApp.
Membru Premium derwall Reputație: 657 Postat Decembrie 16, 2022 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Decembrie 16, 2022 Am fost la ea acum vreo 5 ani, pe Călărașilor, aproape de Hyperion. Am scris și recenzie, este zbanghie rău. Plecat-am de la ea mai obosit și tensionat fata de momentul începerii masajului. 😊🧐 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum