Sari la conținut

Talibanu Pupa fetele.

Postări Recomandate

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Daca retragerea mi-am anuntat-o cu surle si trambite, uite ca revenirea nu o mai anunt  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Fetelor, cele din constanta, ca pe voi va iubesc, VA PUPA TALIBANU!!! Sa fiti cuminti si sa aveti grija de clienti. Unul din ei pot fi eu  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  Ce misto suna. :hug1  :hug1  :hug1

• Like 6
  • Minus 1
Postat

Daca retragerea mi-am anuntat-o cu surle si trambite, uite ca revenirea nu o mai anunt  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Fetelor, cele din constanta, ca pe voi va iubesc, VA PUPA TALIBANU!!! Sa fiti cuminti si sa aveti grija de clienti. Unul din ei pot fi eu  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  Ce misto suna. :hug1  :hug1  :hug1

Neneaaaaa Cooooooooooool sa curga Santalul in valuri  :laugh2  :laugh2  :laugh2 sau berea ? Nici nu mai conteaza. Bine ca fratiorul asta micu a revenit acasa. 

Postat

Bine, hai fie, ca sa nu va suparati pe mine:

Talibanu pupa si pe fratii lui de pe aici, nu dau nume ca sa nu uit pe cineva, dar va stiti voi :)

PS: titlul topicului nu il pot modifica dar e bine si asa  :boob  :boob  :boob

Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Welcome back, Talibanu, desi eu nu-s din Cta

Postat

Uofff, am uitat sa va mentionez pe tine, Tatiana, si inca cateva fete e care nu mi le amintesc :) cata vreme am lipsit s-au schimbat multe :)) :laugh2  :laugh2

Postat

Putin mai in colo decat eram mai devreme  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Holly Fuckin' Shit.........the Taliban is Back!!!

am intrat si eu un pic pe la 1 dimineata sa vad ce s-a mai intamplat. cand colo, o mare reaparitie de pe front! talibane, bun revenit! cat ai fost plecat au venit cativa pestisori pe aici pe la noi, de diverse culori, si stii ce au zis? bai cica au zis أ. أفغانستان, جمهورية أفغانستان الاسلامية, دولة في جنوب غرب آ   io unu' sa-mi bag picioarele de am inteles ce au zis...da' acu' ne lamuresti tu pe toti!!! 

post-46187-0-64351500-1393802123_thumb.gif

• Oras:Dobrogea
  • Oras:Dobrogea
Postat

Holly Fuckin' Shit.........the Taliban is Back!!!

am intrat si eu un pic pe la 1 dimineata sa vad ce s-a mai intamplat. cand colo, o mare reaparitie de pe front! talibane, bun revenit! cat ai fost plecat au venit cativa pestisori pe aici pe la noi, de diverse culori, si stii ce au zis? bai cica au zis أ. أفغانستان, جمهورية أفغانستان الاسلامية, دولة في جنوب غرب آ   io unu' sa-mi bag picioarele de am inteles ce au zis...da' acu' ne lamuresti tu pe toti!!! 

مرحبا جون. جيدة تعلمون العربية.

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

Bine ai revenit Talibane aici unde îți este locul..... intre prieteni!

Gânduri bune!

PS: Gabriel... ce zici? :-) ( prietenii știu de ce)

• Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Talibaneeeee...

:luxhello :luxhello :luxhello :ylsuper :ylsuper :ylsuper :luxhello  :ylsuper :ylsuper :ylsuper :luxhello :luxhello :luxhello

Postat

ma albesti ,si nu vreau :rax2

Ursuletul asa e el mai Pupacios si vrea sa te Albeasca :kiss3 :kiss3 :kiss3 :kiss3 :kiss3 :kiss3 :kiss3 :kiss3 :kiss3 :kiss3 :kiss3 :kiss3 :kiss3 :kiss3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...