Sari la conținut

MIstress Unlimited 0755576565

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Pentru doritori: incep sesiunile din 30 mai incepand cu ora 8-21  
31 mai: 8-21
1 iunie : 8-21 
Si in 2 iunie inca nu se cunoaște programul exact. Aceleași servicii, aceeași atmosferă și dăruire în arta dominare!

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Pentru doritori: incep sesiunile din 30 mai incepand cu ora 8-21  
31 mai: 8-21
1 iunie : 8-21 
Si in 2 iunie inca nu se cunoaște programul exact. Aceleași servicii, aceeași atmosferă și dăruire în arta dominare!

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Doar cu programare făcută cu o zi înainte și confirmată în ziua evenimentului, cu o oră înainte.

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Confirm: 

30 mai 8-21 
31 mai 8-21 
1 iunie 8-21
In data de 2 ramane de vazut daca pana la ora 15 sau pana la 21.

programarile se pot face cu o zi, sau cu cateva ore inainte, si se confirma cu o ora inainte.

• Minus 1
Postat

Salutare tuturor, si bine v-am regasit!

Am din nou placerea de a va anunta, ca in zilele de 8,9,10 iunie, iubita noastra stapana, va fi din nou, in Bucuresti.                                         Programul va fi urmatorul:                                           8 iunie: 15-21, 9-10 iunie: 8-21.                              Programarile se vor face cu o zi inainte, si se vor confirma in ziua programarii.                               Datorita zecilor de apeluri primite inutil, si a multor programari neconfirmate, si neconcretizate, pentru clientii noi, se va percepe un avans de 100 lei, prin transfer bancar, bani care se vor scadea din costul sedintei. 

• Mersi 1
  • Minus 1
Postat

Pentru platata avansului de 100 lei, ar mai fi si alte doua variante de plata, unde nu apar datele personale, prin PayPal, sau Onlyfans.

• Minus 1
Postat

Salutare tuturor fanilor acestei minunate fapturi!

Din nou, mi s-a oferit onoarea de a va anunta ca in zilele de 11-12-13 iulie, stapana va fi in Bucuresti.

Ca de obicei, programarile se pot face cu o zi inainte, cu confirmare, in ziua programarii. 

Puteti vizita si pagina ei de onlyfans, unde se pot vedea poze, din timpul sesiunilor, si unde va anunta din timp, cand ne viziteaza.

https://onlyfans.com/mistressunlimited

• Minus 1
Postat

De maine 11/07 stapana incepe programarile, incepand cu ora 14, pana la 21. In zilele de 12, si 13, programarile se vor putea face intre orele 8-21. 

• Minus 1
Postat
On 6/7/2022 at 9:18 AM, jean valjan said:

se va percepe un avans de 100 lei, prin transfer bancar, bani care se vor scadea din costul sedintei. 

incredibil...

Postat
La 13.07.2022 la 11:48, unaltu a spus:

ma intreb cat de greu ar fi sa le posteze aici, tinand cont ca sint 3 bucati mari si late... miroase rau a teapa

Inainte de a face tot felul de afirmatii nefondate, cred ca cel mai corect ar fi fost sa te duci tu personal, sa vezi care-i treaba, apoi sa descrii experienta avuta.

Ti se pare incredibil ca percepe 100 de lei in avans, dar probabil nu ai inteles de ce, si pentru ce, dar nu-i nimic, iti voi explica eu. Acea suta de lei, este ceruta in avans, numai clientilor noi, pentru a evita tot felul de programari neonorate. Daca nu stiai, intr-o zi suna in medie 30-40 de insi, din care 10 isi fac programare, dar in final, ajung 2-3-4, si tot programul i se da peste cap, astfel incat ii da peste cap si programarile noastre, a celor vechi, pe care se bazeaza oricum.

Deocamdata nu stiu sa fi tepuit pe nimeni, si nu cred ca este posibil asa ceva, pentru ca nu e genul asta de persoana, ci dimpotriva, este foarte corecta, si deschisa, iar ceea ce face, face cu placere. Da, chiar ii place sa domine barbatii, sa se joace cu corpul, mintea, si simturile lor, si evident sa fie rasfatata financiar de acestia. 

Vizitator liliac-
Reputație: 0
Postat

Da, am fost si eu si am platit avans, that's it.

Tipa e OK si se pricepe la dominare, dar n-o sa mai merg fiindca locatie e prea departe de unde stau.

Postat

jane valjane, exagerezi rau de tot, las-o naiba, grasunica aia nu e "o faptura, o creatura"... si prosoapele alea ale ei put rau de tot. 

Igiena precara pe prosoape spune multe si despre igiena din rest. 

Toate "stapanele" vad ca au cate un desemnat pe forum care sa le ridice in slavi, e de prost gust dupa parerea mea.

Pozele de pe publi24 de ce sint false si MINCINOASE? Arata ea ca tipa aia cat de cat macar, adica subtirica, sexy si plina de tatuaje? Nu, e mica, grasunica si fara nici un tatuaj. 

Ar trebui cred sa intervina si niste reguli clare pe forum, nu se pot da tepe in felul asta, cu bani inainte fara sa stii macar la cine mergi, si nu, nu cred ca suna 40000 de oameni si nu are loc, hai sa fim seriosi. 

Daca ar cere 200 ron, sa zici ca dai o data si te lecuiesti, dar la 400 teapa e majora, in conditiile in care se minte cu premeditare, cu poze sexy cu tipe tatuate, iar ea de fapt nu e in stare sa aiba niste prosoape care sa miroasa a curat... 

Nu-i ok... chiar nu e ok. Vad ca a mai scris cineva de problema cu prosoapele, nu va e rusine la nici unu sa mintiti asa si sa nu fiti in stare sa oferiti o experienta decenta fix in unul din cele mai importante puncte? 

Daca tot e ditai vila, le poate usca pe balcon sau in curte, la soare, sa iasa imputiciunea aia din ele. Sincer acum, nu mai tin minte macar cand a fost ultima oara cand am patit asa ceva... e ceva de secolul trecut sa nu fii in stare sa ai prosoape curate, dar hai sa cerem 400 ron si 100 in avans... bine, asta cu avansul e doar pt fraieri cred 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 24.07.2022 la 21:19, unaltu a spus:

jane valjane, exagerezi rau de tot, las-o naiba, grasunica aia nu e "o faptura, o creatura"... si prosoapele alea ale ei put rau de tot. 

Toate "stapanele" vad ca au cate un desemnat pe forum care sa le ridice in slavi, e de prost gust dupa parerea mea.

Pozele de pe publi24 de ce sint false si MINCINOASE? Arata ea ca tipa aia cat de cat macar, adica subtirica, sexy si plina de tatuaje? Nu, e mica, grasunica si fara nici un tatuaj. 

Ar trebui cred sa intervina si niste reguli clare pe forum, nu se pot da tepe in felul asta, cu bani inainte fara sa stii macar la cine mergi, si nu, nu cred ca suna 40000 de oameni si nu are loc, hai sa fim seriosi. 

Daca ar cere 200 ron, sa zici ca dai o data si te lecuiesti, dar la 400 teapa e majora, in conditiile in care se minte cu premeditare, cu poze sexy cu tipe tatuate, iar ea de fapt nu e in stare sa aiba niste prosoape care sa miroasa a curat... 

Nu-i ok... chiar nu e ok. Vad ca a mai scris cineva de problema cu prosoapele, nu va e rusine la nici unu sa mintiti asa si sa nu fiti in stare sa oferiti o experienta decenta fix in unul din cele mai importante puncte? 

Daca tot e ditai vila, le poate usca pe balcon sau in curte, la soare, sa iasa imputiciunea aia din ele. Sincer acum, nu mai tin minte macar cand a fost ultima oara cand am patit asa ceva... e ceva de secolul trecut sa nu fii in stare sa ai prosoape curate, dar hai sa cerem 400 ron si 100 in avans... bine, asta cu avansul e doar pt fraieri cred 

Te salut! Pot fi de acord cu tine în ceea ce privește lipsa fotografiilor, dar în rest nu știu pe ce te bazezi: ai fost la ea și nu e cea din fotografii? Fotografiile sunt luate de pe net din cauza ca se copiaza si se pun anunturi false. 
Sunt doar poze semnificative de pe net, sa se stie ca este vorba de BDSM. De unde ai tras concluzia ca prosoapele nu sunt în regulă?  Dacă intrai în studioul ei și intrai în joc, nu mai puneai intre ghilimele <stapanele>. Că are sau nu <desemnat> pe forum, că nu postează fotografii este strict opțiunea ei, pe cel ce merge la ea nu-l interesează  așa ceva. Din ce am văzut, faci doar analize gramaticale pe diverse topice, pui întrebări pregătitoare, ca în final sa tragi concluzii aici fără sa fi avut o întâlnire cu ea. De ședință oricum nu cred ca poate fi vorba. Nu cred că ai de a face cu fenomenul BDSM, poate ești în cel mai bun caz curios. Așa  că mai bine lasă-i sa se plângă pe cei care au fost la ea, dacă chiar au motive.

In ceea ce priveste <igiena precara a prosoapelor>, te asigur - sunt unul dintre cei care o viziteaza de fiecare data cand vine in Bucuresti si nu vin din alt colt al orasului in Prelungirea Ghencea, vin din alt oras si nu ma plang de distanta sau aglomeratie - ca prosoapele se dezinfecteaza cu clor, se spala la masina automata, care functioneaza de cate ori sunt acolo, se foloseste balsam. In ceea ce priveste restul locatiei, se urca in studiou cu papuci, iar studioul este de cele mai multe ori curatat de musterii care au sarcina asta, si crede-ma ca o fac ca la carte.

Asa ca rugamintea mea este sa te abtii de la comentarii nelalocul lor, sa incerci o vizita, sa vezi despre ce e vorba si sa scrii o recenzie corecta. Sau sa nu mai comentezi, fiindca sunt convins ca nu ai ce comenta.

Ca unul care intru in jocul asta de vreo 20 de ani, te asigur ca e o stapana reala, care stie ce si cum face, face bine, si este foarte curata, ca si studioul cu tot ce este in el. Si crede-ma ca am fost la multe stapane si pot face comparatii pertinente, bazate pe ceea ce am trait, nu pe ce am auzit!

Postat
La 19.07.2022 la 16:39, jean valjan a spus:

Inainte de a face tot felul de afirmatii nefondate, cred ca cel mai corect ar fi fost sa te duci tu personal, sa vezi care-i treaba, apoi sa descrii experienta avuta.

Ti se pare incredibil ca percepe 100 de lei in avans, dar probabil nu ai inteles de ce, si pentru ce, dar nu-i nimic, iti voi explica eu. Acea suta de lei, este ceruta in avans, numai clientilor noi, pentru a evita tot felul de programari neonorate. Daca nu stiai, intr-o zi suna in medie 30-40 de insi, din care 10 isi fac programare, dar in final, ajung 2-3-4, si tot programul i se da peste cap, astfel incat ii da peste cap si programarile noastre, a celor vechi, pe care se bazeaza oricum.

Deocamdata nu stiu sa fi tepuit pe nimeni, si nu cred ca este posibil asa ceva, pentru ca nu e genul asta de persoana, ci dimpotriva, este foarte corecta, si deschisa, iar ceea ce face, face cu placere. Da, chiar ii place sa domine barbatii, sa se joace cu corpul, mintea, si simturile lor, si evident sa fie rasfatata financiar de acestia. 

Jean Valjane,puti a peste de la o posta bre,mai rau ca ala de la pescarie...asta-i ca aia cu introdu 10 lei ca sa vezi cat esti de prost...totusi nu m-ar mira ca la disperarea din ziua de azi saracii o sa-ti trimita 100 de lei si de rusine ca si-au luat-o nu o sa mai zica nimic...cum aveti ba tupeu ca intr-o tara in top 10 scammeri in intreaga lume voi sa cereti avans...asa fara sa oferiti nici o garantie?

Postat
La 28.07.2022 la 18:05, silviu2811 a spus:

Jean Valjane,puti a peste de la o posta bre,mai rau ca ala de la pescarie...asta-i ca aia cu introdu 10 lei ca sa vezi cat esti de prost...totusi nu m-ar mira ca la disperarea din ziua de azi saracii o sa-ti trimita 100 de lei si de rusine ca si-au luat-o nu o sa mai zica nimic...cum aveti ba tupeu ca intr-o tara in top 10 scammeri in intreaga lume voi sa cereti avans...asa fara sa oferiti nici o garantie?

Mda, m-am uitat pe profilul tau, si am observat ca in general ai mai mult comentarii jignitoare, la adresa multora de pe aici. Tu, daca te-ai fi uitat pe profilul meu, ai fi observat, ca am ceva vechime pe aici, iar in tot acest timp, am scris atat bune, cat si rele, despre persoanele pe la care am fost. Daca am fost la aceasta stapana, si am gasit mai mult decat ma asteptam, astfel incat am ajuns sa o apreciez, in mod exceptional, sunt peste, dupa mintea ta???. Se vede treaba ca nu prea ai habar de latura asta a bdsm-ului, ai incercat si tu sa o descoperi, dar nu prea si reusit. Daca ai avea habar de latura asta, ai sti niste lucruri bazice, si anume ca nici o stapana adevarata nu atarna de pula unui barbat, si nici nu va accepta in preajma ei, sub nici o forma, un peste. Deasemenea tu nu stii, ca orice stapana adevarata, care se respecta, are 1,2,3 supusi adevarati, dispusi oricand sa faca tot ce le sta in putinta pentru ea, cum este si cazul meu. Evident ca pentru asta, e nevoie de un anumit tip de atitudine, si de comportament, pe langa multe altele, pe care e greu sa ti le explic. Vad ca esti lipsit total de logica, si afirmi ca daca unii si-au luat teapa, le este rusine sa spuna, NU, nu le este rusine sa spuna, pentru ca nu-i cunoaste nimeni, iar daca vrei exemple, uita-te in postarile mele anterioare, si vei vedea ca nu mi-a fost rusine sa spun cand am luat teapa, ci dimpotriva, de laudat nu stiu daca am laudat toate persoanele ok, pe la care am fost, dar teparele le-am pus pe tapet imediat, pe toate, pentru a le baga in faliment, pentru ca asta merita. Nu stiu de ce va isterizati atat ca cere 100 de lei in avans, care oricum se scad din pretul sedintei, pentru ca la chestia asta s-a ajuns din cauza persoanelor neserioase, care nu-si respecta programarile, incurcand practic si programarile altora, lucru care m-a afectat si pe mine. Oricum avansul ala se percepe o singura data, pentru clientii noi, iar 100 de lei, chiar nu e un capat de tara, pentru nimeni, si daca nu ai observat, nimeni nu s-a plans ca a fost tepuit.

Postat
La 24.07.2022 la 21:19, unaltu a spus:

Daca ai fi avut ceva habar de bdsm, cu siguranta ai fi stiut ca la acest capitol conteaza mai mult vocatia, profesionalismul, si nu in ultimul rand caracterul, inaintea aspectului fizic. E drept ca nu-ti vine sa te duci la o balena, sau la o scandura de gard, dar aici nu se pune problema de asa ceva. Ai observat ca are putina burtica, si pentru asta spui ca e “grasunica”, dar nu ai observat ca are un fund superb, iar sanii si picioarele, de asemenea, pacat ca esti atat de superficial.

Deasemenea spui de prosoape, te asigur ca sunt intotdeauna curate, si spalate cu ce trebuie, cel putin eu asa le-am gasit, in numeroasele vizite, pe care i le-am facut. Apropo de vizite, nu cred ca ai vizitat-o, asa ca nu inteleg de unde afirmatia cu prosoapele? Cat despre igiena ei, stai tu calm, ca nu sunt multe cu o asemenea igiena, intotdeauna a facut dus in fata mea, si mai mult decat atat, de multe ori, m-a insarcinat pe mine sa ma ocup de lucrul asta, oferindu-mi placerea de a-i atinge fiecare particica a corpului.

Legat de poze, nu pune poze reale, din motive binecunoscute, dar nu cred ca a sunat-o cineva, sa intrebe de lucrul asta, si nu i-a spus adevarul. Apoi, legat de suta aia de lei, se cere doar clientilor noi, pentru a evita programarile false, care ii dau peste cap tot programul, dandu-ne peste cap si programul nostru, al celor care venim sigur, dar amanam programarea, daca stapana are un client nou, care spune ca doreste sa vina.

Postat

Am fost si eu la MU. Am citit “confruntarile” voastre de aici. Sigur ca sunt oamenii impartiti. Inainte de a lasa impresiile mele obiective si subiective in legatura cu aceasta Stapana mi-as permite sa atrag atentia celor care au atitudine de hater ca referirile la aspectul corporal, la aspecte fizice definitorii pentru corp, sunt ofensive si in mod clar discriminative. Gen butaforia “Buhnici”. Nu va trimite nimeni cu forta si, bineinteles, nici nu va tine acolo cu forta. Raportarile ca intre barbati si clienti sunt foarte benefice pentru ca ai o informatie initiala. Doar ca unii dintre voi nu faceti raportari ci, probabil, fie pentru ca nu aveti un scop coerent in cotidian fie sunteti hateri de interes fie sunteti pur si simplu prosti (se intampla), lansati niste acuzatii grave si imposibil de demonstrat. Si cu asta am incheiat.

In ce priveste Stapana, locatia, igiena, concluziile mele sunt simple si obiective. Stapana are atitudine si experienta extinsa pentru dominare, humiliation, impact play, si mai ales pentru medical play chiar si in zonele de edge play. Odata stabilita o conexiune cu Stapana, cel putin in ce ma priveste, interactiunea a fost fara cusur. Locatia este, intr-adevar, destul de departe, practic la periferia orasului. Dar zona in sine este eleganta, accesibila si linistita. De spatiu nu pot spune decat ca este, realmente, generos. Studioul dotat cu aproape tot ce poate fi folosit in materie de bdsm. Curatenia este impecabila, nu exista covoare, carpete si alte carpe care sa faca obiectul acumularii de murdarie, asa la modul general. Asta este putin spre genul de clinica medicala, dar si o garantie ca mizeria nu poate fi ascunsa sub pres.Problema prosoapelor este rizibila! Sunt impecabile si, mai ales, albe! Cred ca este foarte usor de verificat acest lucru daca aveti bunul simt sa faceti dus inainte de inceperea sedintei. Exista o baie pentru clienti, cu dus cu apa calda, accesorii de igiena, complet imbracata in gresie si faianta si in care nu exista mobilier adiacent, totul este curat ca un pahar.

• Like 1
Postat

Revin, cu o veste buna pentru cei ce o iubesc pe Miss Unlimited, si totodata proasta pentru haterii acesteia: stapana va fi in Bucuresti, in zilele de 8, 9, 10 August. Programul va fi anuntat in perioada respectiva, iar conditiile raman aceleasi.

Postat

Programul pentru aceste zile este:

astazi- 08/08/2022- 14-21, marti 09/08/2022- 8-21, si miercuri 10/08/2022- 8-21

Postat

E jenant modul asta in care mintiti si ii luati apararea neconditionat. 

Nu sint singurul care a mentionat prosoapele alea imputite. E efectiv de neconceput, in 2022, cand nu trebuie decat sa apesi pe un buton  pe masina de spalat, sa nu ai prosoape care sa nu puta. Efectiv nu exista scuze.

Cat despre aspectul fizic, nu zice nimeni ca e o crima ca e mica si grasunica, dar sa se prezinte asa, nu sa vina 2 adulatori mirositori a peste care sa o descrie ca "aceasta faptura" de parca e vreun top model.

Si mai ales sa nu posteze poze false cu femei fatale, ca aceasta, are vreo legatura poza asta cu "faptura"? Are vreun tatuaj pe ea? Are un corp macar apropiat la 1000 de ani lumina de tipa din poze?

Nu ii faceti nici un favor lingand-o in halul asta... ce-i prea mult strica. Obtineti exact efectul contrar, de respingere. 

Iar refuzul asta de a admite problema cu prosoapele... da-o naiba... daca sintem deja 2 care zicem ca miroseau nasol inseamna ca e ceva. Mai bine iti asumi problema si faci ceva sa o corectezi. In domeniul asta, masina tre sa spele continuu si la temperaturi mari, ca sa ai rezultate. Se pare ca acolo nu se poarta nici una din aceste lucruri necesare

https://imgur.com/gtelqic

• Minus 1
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat
Acum 57 minute, unaltu a spus:

Nu sint singurul care a mentionat prosoapele alea imputite. E efectiv de neconceput, in 2022, cand nu trebuie decat sa apesi pe un buton  pe masina de spalat, sa nu ai prosoape care sa nu puta. Efectiv nu exista scuze.

Cat despre aspectul fizic, nu zice nimeni ca e o crima ca e mica si grasunica, dar sa se prezinte asa, nu sa vina 2 adulatori mirositori a peste care sa o descrie ca "aceasta faptura" de parca e vreun top model.

Si mai ales sa nu posteze poze false cu femei fatale, ca aceasta, are vreo legatura poza asta cu "faptura"? Are vreun tatuaj pe ea? Are un corp macar apropiat la 1000 de ani lumina de tipa din poze?

Nu ii faceti nici un favor lingand-o in halul asta... ce-i prea mult strica. Obtineti exact efectul contrar, de respingere. 

Iar refuzul asta de a admite problema cu prosoapele... da-o naiba... daca sintem deja 2 care zicem ca miroseau nasol inseamna ca e ceva. Mai bine iti asumi problema si faci ceva sa o corectezi. In domeniul asta, masina tre sa spele continuu si la temperaturi mari, ca sa ai rezultate. Se pare ca acolo nu se poarta nici una din aceste lucruri necesare

Are poze cu ea pe fetlife,si chiar arata destul de bine .

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 5 ore, unaltu a spus:

Deja cazi în penibil, să nu zic mai mult...mă repet: dacă ai fost acolo, ori ai fost la altă persoană,  ori ești dus cu pluta. Fa o recenzie completă,  nu copia ce zice unul și altul, nu ești credibil. Cât despre pește,  da, îmi place, în special cel de mare. Și după ce-l servesc, da, mă șterg și cu prosopul. Poate despre asta ai vrut sa zici ceva...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am revizitat azi pitica și grasunica! Nu am mai prins prosoape jegoase, din păcate...erau albe și curate. Studioul se dezvolta: o cușcă în care pot încăpea 2 indivizi negativisti, după ce folosesc prosoapele jegoase și un pește care să-i împingă de la( pe la spate). Un hubler să le/ne țină coaiele la respect(pentru cunoscatori). În rest, cum am mai spus: servicii BDSM de calitate, oferite cu plăcere și profesionalism. Cât despre fizicul stăpânei, pot spune doar atât: suntem aici pentru alt ceva decât escorte Barbie,  iar cine caută așa ceva să o facă în altă parte. Asta nu înseamnă decât că nu veți întâlni o Barbie,  nu că veți fugi, pentru că nu e cazul! Recomand!

Postat
Acum 20 ore, unaltu a spus:

Nu te supara, ai putea sa ne prezinti si noua multitudinea aia de recenzii in care se spune ca are prosoapele imputite, nu de alta, dar am   citit tot, de la cap la coada, si esti singurul care sustine ineptia asta?! Poate ne ghidezi direct catre acea sau acele postari, cu link-uri, sau ceva de genul asta, asa, ca sa vada tot poporul, “stii ce zic”. Multumesc anticipat!

Oricum din postarile tale inteleg ca asta e o banuiala, ca sa nu zic altceva, si nu cred ca ai intrat vreodata intr-o sedinta cu ea, pentru ca altfel ai fi avut o alta abordare, total diferita, te asigur.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...