Sari la conținut

Se cauta...

Postări Recomandate

• Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
Postat
Se cauta initiator de topice interesante si originale. De ce (NU! :laugh2)? Fiindca unora dintre noi ni s-a acrit sa intram aici in cautarea unor subiecte de socializare interesante (sau macar semi), si sa gasim aceleasi topice discutate si ras(uflate)discutate, in urma cu doar cateva saptamani - numai ca sub un nou titlu. Un subiect poate fi interesant prima, poate a doua, chiar si a treia oara cand este deschis...dar totusi, comunitatea de la DG este relativ restransa, si s-au cam expus majoritatea parerilor pe tema respectiva. Din acesta cuza lansez acest anunt, poate unii au subiecte sau povesti mai fresh. Daca nu avem, macar sa cautam pe yahoo stories, sau alte siteuri si sa importam.

Ridic aceasta problema, si fiindca se poate observa destul de clar, ca in lipsa de subiecte, utilizatorii (cei mai activi) se cam cauta, adeseori gratuit, sa se reguleze anal sau oral.

Este cam trist ca motivul intrarii pe site sa fie sa-l iei in primire (intelegandu-se pwla ;)), pe ala sau pe aia. Am mai zis ca si certurile mi se par destul de utile, fiind de preferat o descarcare virtuala in acest caz. Dar tot mai des aceste clinciuri sunt cam.....fade; iar multe cad in penibil. Unora cred ca le-ar fi necesara o lista cu replici imbuteliate, fiindca ei sunt prea des depasiti de situatie (@pisicut -idee cu TM :laugh2).

Postat

Daca se cauta " initiator de topice interesante si originale " trebuie sa ne spuna Marius si cu cat il plateste, cum se face plata la ora sau la topic, etc.  :snap  :snap

P.S. 

Pisicul ne-a anuntat deja ca faca plata in manele :D , Marius tu ? :D 

Postat

Daca se cauta " initiator de topice interesante si originale " trebuie sa ne spuna Marius si cu cat il plateste, cum se face plata la ora sau la topic, etc.  :snap  :snap

P.S. 

Pisicul ne-a anuntat deja ca faca plata in manele :D , Marius tu ? :D

Am ingropat zece oua (poate-s de aur :350x) prin Bucuresti. Spun locatia fiecaruia pentru un topic mai original. 

• Oras:Bucuresti
Postat

- Unde (vreti sa) mergeti in vacante? (atasati si poze cu peisaje, etc)

- Sexul in apa, pro si contra...

- Daca ai sculpta o femeie, cum ar arata? (detalii de la par si pana la unghiile de la picioare...)

- Cand vin rudele/prietenii in vizita si nu mai pleaca, cum scapi de ei? :laugh2

- Esti vanator sau vanat? Agati sau te agata ea?

- Daca esti in RATB/metrou si cineva langa tine trage un partz, ce faci? :laugh2

Sa continui? :D

• Like 1
  • Minus 1
Postat

- Daca ai sculpta o femeie, cum ar arata? (detalii de la par si pana la unghiile de la picioare...)

- Cand vin rudele/prietenii in vizita si nu mai pleaca, cum scapi de ei? :laugh2

- Daca esti in RATB/metrou si cineva langa tine trage un partz, ce faci? :laugh2

Ultimul are viitor  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
Postat

Ala cu  "  sa continui ? "  :)))  E chiar tare :)))

• Like 2
Postat

Amandino sa imi dai numarul de cont sa iti virez cei 33 de lei :D 

Postat

Amandino sa imi dai numarul de cont sa iti virez cei 33 de lei :D

:laugh2

Mi-ai dat ideea pentru inca unul:

-Cum preferati sa fiti rasplatit, cu bani sau in natura?

33 lei am, dar un sac de cartofi mi-ar prinde bine... :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Oras:Acolo
Postat

mai bine o vodka nebuno ca o iei pe aratura cand esti treaza =))

-Cum preferati sa fiti rasplatit, cu bani sau in natura? - daca vine de la tine intreabarea asta, prefer in bani =))

• Like 3
Postat

Eu as deschide unul " cum sa devenim imuni la nesimtirea unora"  :350x sau, mai util cred ca ar fi un topic "recomandari despre cei mai buni psihologi din bucuresti" :pope  , multa lume are nevoie de asemea ajutor, de specialitate :D

• Like 1
Postat

mai bine o vodka nebuno ca o iei pe aratura cand esti treaza =))

-Cum preferati sa fiti rasplatit, cu bani sau in natura? - daca vine de la tine intreabarea asta, prefer in bani =))

Deci....deci, deci vodka se face din cartofi. Nu inteleg cu ai futut asemene ocazie....

• Like 1
Postat

Si uite ca va las iar sa vorbiti singuri...

Prea mult IQ aici, ii dau dreptate lui Futacios...

O seara buna!

te pup!! cauta-ne mai pe seara cand esti activata!

Postat

te pup!! cauta-ne mai pe seara cand esti activata!

Nici in fund nu te-as lasa sa ma pupi...

Pentru cunostinta ta, ultima data am baut vodka cand a fost Picon la mine cu sticla...

Si noaptea, daca nu ai observat, nu stau sa ma "activez" si sa ma enervez prin forum, am lucruri mai placute de facut...

Asa ca stai sa-ti versi frustrarile pe altcineva, pe mine chiar nu ma atingi cu nimic, ma dezgusti si trec la altceva mai interesant.

De acum nici nu-ti mai raspund.

Postat

bine fata, daca nu bei vodka, atunci ce bei de obicei? sa stiu cum sa ma exprim data viitoare

• Like 1
Postat

Stai sa fac calculul sa vad daca ies bine :D .Remunerarea era calculata in raport cu pretul la oua.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

vezi ca nu prea ii mai place vodka, cica ultima oara a baut cand a fost picon cu sticla la ea.. vai vai ce a iesit cand s-a activat nebuna..

dar asteapta ca am intrebat-o ce alte preferinte mai are

Postat

Da` eu n-am pretentia sa participe la consumarea ei .  :laugh2  :laugh2  :laugh2  

nu cred ca exista cineva care ar vrea asta =)) eu doar am zis ca nu prea ii mai place vodka si probabil nu (mai) are ca a baut-o pe toata =))

Postat

Pe mine ma iubeste . Sint sigur ca are o sticla dosita pentru mine :D

bagi mana in foc ca te iubeste mai mult ca pe ea ( bautura) ? =))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.