ralucarlk Reputație: 205 Postat Ianuarie 7, 2023 Telefon: 0753531025 Disponibila Telefon: 0753531025 Disponibila Autor Postat Ianuarie 7, 2023 🥰🥰😋🥰 3
cristisex Reputație: -23 Postat Ianuarie 7, 2023 Postat Ianuarie 7, 2023 ce metrou ar fi cel mai aproape de mall vitan?
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2391 Postat Ianuarie 7, 2023 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Ianuarie 7, 2023 La 07.01.2023 la 20:35, cristisex a spus: ce metrou ar fi cel mai aproape de mall vitan? Extinde Aș zice Dristor, vezi pe o hartă, dar mergi degeaba, că acum este la „RIN GRAND”. 2 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
ralucarlk Reputație: 205 Postat Ianuarie 8, 2023 Telefon: 0753531025 Disponibila Telefon: 0753531025 Disponibila Autor Postat Ianuarie 8, 2023 ❤️Buna dimineața dragilor 🥰 ❤️🔥Să aveți o zi frumoasă🥰 Disponibilă până la ora 22:00🥰 2
incepator5 Reputație: -24 Postat Ianuarie 8, 2023 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 8, 2023 La 06.01.2023 la 9:58, ralucarlk a spus: Extinde Frumoasă costumație ! 1
ralucarlk Reputație: 205 Postat Ianuarie 8, 2023 Telefon: 0753531025 Disponibila Telefon: 0753531025 Disponibila Autor Postat Ianuarie 8, 2023 La 08.01.2023 la 11:47, incepator5 a spus: Frumoasă costumație ! Extinde Mersi frumos te pup 😘😘
ralucarlk Reputație: 205 Postat Ianuarie 8, 2023 Telefon: 0753531025 Disponibila Telefon: 0753531025 Disponibila Autor Postat Ianuarie 8, 2023 😋Bună dragilor,,va aștept pentru programări !(raspund și pe whatsApp)😱 Pret: 😍150 lei (30 min - o finalizare), 🥰250 ora (60 min- 2 finalizării) 😈 Servicii: 😘 sex oral protejat/ neprotejat, 😘 sex normal doar protejat 😘Diferite poziții 😘Finalizare corporala, 😘finalizare orala fără înghițire (+50), 😘Sărutari corporale 😘Fk (în funcție de igiena), 😘 Masaj de relaxare. !!! Rog seriozitate: nu accept cu bile canamicina sau alte accesorii, nu accept în stare de ebrietate !!! ⏰!!! Am început programul pana la ora 23:00 !!!(singura in locație) ❤️Va pup și va doresc o zi cât mai frumoasă ❤️ 😘Înălțime 1,67 cm , 😘Greutate 54 kg La 07.01.2023 la 13:45, ralucarlk a spus: Extinde
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2391 Postat Ianuarie 8, 2023 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Ianuarie 8, 2023 Prolog: am trecut pe la Raluca după ce am fost la 2 fete de la Top (în zilele anterioare) și e ca și cum am venit de pe altă planetă. Nu am nimic cu Raluca, dar diferența este uimitoare. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Contact: vorbit pe whatsapp, dă share location, explică cum să ajungi, etc. Nicio problemă. Acum este la Rin Residence, e destul de ușor de ajuns. Apartamentul: este unul standard de acolo, baie destul de mare, prosoape (e drept, doar două, plus unul al ei), gel de duș, săpun, patul ok. Oricum, peste ce mă așteptam să găsesc la acel complex. Raluca: nu te dă pe spate cu frumusețea, dar nu este deloc urâtă. Ceva ce mă mir că nu a remarcat nimeni până acum este că are niște ochi verzi-albăstrui foarte frumoși. Pozele sunt ale ei și nu a mințit în legătură cu înălțimea. Cel mult unghiurile pot deruta puțin și o fac să pară mai înaltă. M-a așteptat îmbrăcată sport (adică nu ceva sexy), dar îi stătea bine. Primire&acțiune: m-a primit foarte politicos (m-a servit cu un pahar cu apă), am conversat câteva minute bune, ne-am relaxat și obișnuit unul cu altul, ea a fumat o țigară, și apoi am trecut la pe la duș. M-am spălat doar pe mâni și pe față, că făcusem duș cu cca 30 de min. înainte și am zis că nu mai este cazul. Dar... Când m-am întors era complet dezbrăcată și lângă pat. Nici vorbă de preludiu (ea m-a avertizat că nu prea îi place preludiul, dar nu mă așteptam la deloc). Am pupat-o puțin pe corp, ea m-a mângâiat (în misionar și la oral), dar asta a fost tot. Lângă pat m-a întrebat direct cum vreau oralul. A făcut un oral bun, cu atenție la sateliți, care și-a atins scopul. Când a văzut că sunt gata (a luat poziția de drepți) m-a întrebat dacă vrea să trecem la normal. Am zis să mai continue puțin și așa a făcut. Am trecut apoi la normal unde am terminat după trei poziții. Nu o simți alături de tine și prea este activă în timpul acțiunii (eu eram obișnuit cu mult mai multă implicare de fetele de la top). După ce ne-am igienizat amândoi și am revenit, m-a întrebat dacă mai vreau o finalizare, dar mai era puțin timp și nici nu mă tenta în mod deosebit. M-a tentat CIM-ul când am văzut că face oral bine, dar din moment ce s-a oprit repede am zis că nu i-ar face plăcere. Durată: nu am fost grăbit, DTD a fost cca 55 min. Halat: 250/1h. Nu recomand varianta de 1h, o fin sau o fin+CIM cred că este destul, și clar nu o recomand pentru doritorii de GFE (mai ales ce înțeleg eu prin GFE). Pentru cine caută o finalizare fără prea multă implicare este ok. Nu este o companie rea, dar nu e pasională în pat. De revenit: nu cred. 3 2 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Gabi.01 Reputație: 5 Postat Ianuarie 8, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 8, 2023 Salutare, Am fost weekend-ul acesta la Raluca si m-am gandit sa las si o recenzie aici. Programarea facuta pe WhatsApp in aceeasi zi si confirmata de ambele parti cu 1h inainte. Am ales sa stau 2h ca sa nu fim pe graba si sa ne si conectam putin unul cu celalalt. Ma intereseaza si interactiunea umana, nu doar actul in sine. Locatie ok, la periferie, insa usor de ajuns (complexul RIN din Vitan). Apartament curat, cu apa calda si gel de dus, insa din pacate doar 2 prosoape la baie (din cate am inteles e venita de doar 2 zile in Bucuresti, deci pe viitor poate se rezolva). Raluca este placuta, deschisa si vorbareata. La fata nu este wow, dar compenseaza prin atitudine (aici cred ca conteaza si cum te comporti si tu cu ea). Corp slim, sani putin lasati dar moi si placuti la atingere. Are o pasarica stramta si numai buna sa-i dai limbi :)) Oral neprotejat, cu atentie la sateliti si finalizare orala, pacat ca nu face 69. La normal o simti foarte bine pe interior si se uda bine. Experienta per total a fost una placuta, poate de revenit dupa ce se stabileste mai bine in oras. Eu unul m-am simtit bine cu ea si cred ca are potential in viitor. Multumesc Raluca pentru intalnire, te pup! Locatie: 6 (doar 2 prosoape la baie) Raluca: 8 (atitudine si corp) ON: 9 (o suge bine, foloseste si limba) NP: 8 (stramta si umeda) Cadou: 600 lei (2 ore + finalizare orala). 4 1
ralucarlk Reputație: 205 Postat Ianuarie 8, 2023 Telefon: 0753531025 Disponibila Telefon: 0753531025 Disponibila Autor Postat Ianuarie 8, 2023 La 08.01.2023 la 18:48, fakeaccount a spus: Prolog: am trecut pe la Raluca după ce am fost la 2 fete de la Top (în zilele anterioare) și e ca și cum am venit de pe altă planetă. Nu am nimic cu Raluca, dar diferența este uimitoare. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Contact: vorbit pe whatsapp, dă share location, explică cum să ajungi, etc. Nicio problemă. Acum este la Rin Residence, e destul de ușor de ajuns. Apartamentul: este unul standard de acolo, baie destul de mare, prosoape (e drept, doar două, plus unul al ei), gel de duș, săpun, patul ok. Oricum, peste ce mă așteptam să găsesc la acel complex. Raluca: nu te dă pe spate cu frumusețea, dar nu este deloc urâtă. Ceva ce mă mir că nu a remarcat nimeni până acum este că are niște ochi verzi-albăstrui foarte frumoși. Pozele sunt ale ei și nu a mințit în legătură cu înălțimea. Cel mult unghiurile pot deruta puțin și o fac să pară mai înaltă. M-a așteptat îmbrăcată sport (adică nu ceva sexy), dar îi stătea bine. Primire&acțiune: m-a primit foarte politicos (m-a servit cu un pahar cu apă), am conversat câteva minute bune, ne-am relaxat și obișnuit unul cu altul, ea a fumat o țigară, și apoi am trecut la pe la duș. M-am spălat doar pe mâni și pe față, că făcusem duș cu cca 30 de min. înainte și am zis că nu mai este cazul. Dar... Când m-am întors era complet dezbrăcată și lângă pat. Nici vorbă de preludiu (ea m-a avertizat că nu prea îi place preludiul, dar nu mă așteptam la deloc). Am pupat-o puțin pe corp, ea m-a mângâiat (în misionar și la oral), dar asta a fost tot. Lângă pat m-a întrebat direct cum vreau oralul. A făcut un oral bun, cu atenție la sateliți, care și-a atins scopul. Când a văzut că sunt gata (a luat poziția de drepți) m-a întrebat dacă vrea să trecem la normal. Am zis să mai continue puțin și așa a făcut. Am trecut apoi la normal unde am terminat după trei poziții. Nu o simți alături de tine și prea este activă în timpul acțiunii (eu eram obișnuit cu mult mai multă implicare de fetele de la top). După ce ne-am igienizat amândoi și am revenit, m-a întrebat dacă mai vreau o finalizare, dar mai era puțin timp și nici nu mă tenta în mod deosebit. M-a tentat CIM-ul când am văzut că face oral bine, dar din moment ce s-a oprit repede am zis că nu i-ar face plăcere. Durată: nu am fost grăbit, DTD a fost cca 55 min. Halat: 250/1h. Nu recomand varianta de 1h, o fin sau o fin+CIM cred că este destul, și clar nu o recomand pentru doritorii de GFE (mai ales ce înțeleg eu prin GFE). Pentru cine caută o finalizare fără prea multă implicare este ok. Nu este o companie rea, dar nu e pasională în pat. De revenit: nu cred. Extinde 😘Mulțumesc frumos pentru timpul acordat, o să țin cont de părerea ta! 😘Te pup, să ai o seară frumos!😇😘 1
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2391 Postat Ianuarie 8, 2023 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Ianuarie 8, 2023 La 08.01.2023 la 19:30, ralucarlk a spus: 😘Mulțumesc frumos pentru timpul acordat, o să țin cont de părerea ta! 😘Te pup, să ai o seară frumos!😇😘 Extinde Apreciez răspunsul civilizat, multă baftă mai departe! 1 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
ralucarlk Reputație: 205 Postat Ianuarie 8, 2023 Telefon: 0753531025 Disponibila Telefon: 0753531025 Disponibila Autor Postat Ianuarie 8, 2023 La 08.01.2023 la 19:01, Gabi.01 a spus: Salutare, Am fost weekend-ul acesta la Raluca si m-am gandit sa las si o recenzie aici. Programarea facuta pe WhatsApp in aceeasi zi si confirmata de ambele parti cu 1h inainte. Am ales sa stau 2h ca sa nu fim pe graba si sa ne si conectam putin unul cu celalalt. Ma intereseaza si interactiunea umana, nu doar actul in sine. Locatie ok, la periferie, insa usor de ajuns (complexul RIN din Vitan). Apartament curat, cu apa calda si gel de dus, insa din pacate doar 2 prosoape la baie (din cate am inteles e venita de doar 2 zile in Bucuresti, deci pe viitor poate se rezolva). Raluca este placuta, deschisa si vorbareata. La fata nu este wow, dar compenseaza prin atitudine (aici cred ca conteaza si cum te comporti si tu cu ea). Corp slim, sani putin lasati dar moi si placuti la atingere. Are o pasarica stramta si numai buna sa-i dai limbi :)) Oral neprotejat, cu atentie la sateliti si finalizare orala, pacat ca nu face 69. La normal o simti foarte bine pe interior si se uda bine. Experienta per total a fost una placuta, poate de revenit dupa ce se stabileste mai bine in oras. Eu unul m-am simtit bine cu ea si cred ca are potential in viitor. Multumesc Raluca pentru intalnire, te pup! Locatie: 6 (doar 2 prosoape la baie) Raluca: 8 (atitudine si corp) ON: 9 (o suge bine, foloseste si limba) NP: 8 (stramta si umeda) Cadou: 600 lei (2 ore + finalizare orala). Extinde 😘Mulțumesc pentru cuvintele frumoase!🥰 😘Te pup și te mai aștept cu altă ocazie!❤️ 😘Să ai o seara plăcută si liniștită!❤️
ralucarlk Reputație: 205 Postat Ianuarie 9, 2023 Telefon: 0753531025 Disponibila Telefon: 0753531025 Disponibila Autor Postat Ianuarie 9, 2023 Buna dimineața!😘 Am inceput programul!❤️ 1
ralucarlk Reputație: 205 Postat Ianuarie 9, 2023 Telefon: 0753531025 Disponibila Telefon: 0753531025 Disponibila Autor Postat Ianuarie 9, 2023 😘 1 2
ralucarlk Reputație: 205 Postat Ianuarie 10, 2023 Telefon: 0753531025 Disponibila Telefon: 0753531025 Disponibila Autor Postat Ianuarie 10, 2023 Bună dimineața dragilor!❤️🔥 Am început programul !😁❤️ 1
7uuupp Reputație: 4931 Postat Ianuarie 10, 2023 Postat Ianuarie 10, 2023 La 10.01.2023 la 6:50, ralucarlk a spus: Bună dimineața dragilor!❤️🔥 Am început programul !😁❤️ Extinde Pune niște poze de serviciu nu de plaja! 2 1
ralucarlk Reputație: 205 Postat Ianuarie 10, 2023 Telefon: 0753531025 Disponibila Telefon: 0753531025 Disponibila Autor Postat Ianuarie 10, 2023 🥰😋🔥 6 4
johnqwer Reputație: 724 Postat Ianuarie 10, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2023 La 10.01.2023 la 13:16, ralucarlk a spus: 🥰😋🔥 Extinde E un inceput.....haide mai cu curaj....pune o poza cu sanii sutiene ne-ai mai aratat😚 1
cristisex Reputație: -23 Postat Ianuarie 10, 2023 Postat Ianuarie 10, 2023 La 10.01.2023 la 13:16, ralucarlk a spus: 🥰😋🔥 Extinde prea buna 1
ralucarlk Reputație: 205 Postat Ianuarie 11, 2023 Telefon: 0753531025 Disponibila Telefon: 0753531025 Disponibila Autor Postat Ianuarie 11, 2023 La 10.01.2023 la 13:16, ralucarlk a spus: 🥰😋🔥 Extinde ❤️😋Bună dragilor,,va aștept pentru programări !(raspund și pe whatsApp)😱 Pret: 😍150 lei (30 min - o finalizare), 🥰250 ora (60 min- 2 finalizării) 😈 Servicii: 😘 sex oral protejat/ neprotejat, 😘 sex normal doar protejat 😘Diferite poziții 😘Finalizare corporala, 😘Înălțime 1,67 cm , 😘Greutate 54 kg 😘finalizare orala fără înghițire (+50), 😘Sărutari corporale 😘Fk (în funcție de igiena), 😘 Masaj de relaxare. !!! Rog seriozitate: nu accept cu bile canamicina sau alte accesorii, nu accept în stare de ebrietate !!! ⏰!!! Am început programul pana la ora 23:00 !!!(singura in locație) ❤️Va pup și va doresc o zi cât mai frumoasă
extreme9922 Reputație: 44 Postat Ianuarie 11, 2023 Oras:ilfov Oras:ilfov Postat Ianuarie 11, 2023 Salut. Fost, văzut, futut. Experiența a fost de nivel mediocru. Domnișoara este comunicativa și prietenoasa. Apartamentul ok pentru futai. Ca experiența nu a fost nici ok nici nașpa. A stat dar comentează prea mult fără motiv. Mi-a atras atenția sa nu-i bag degetele in cur deși nici nu aveam in plan, sa nu o trag de sâni iar, fără sa fi tras de ei. Toate astea in timpul acțiunii când as fi preferat sa își vadă de treaba . As recomanda sa spună ce are de spus la început, nu când are gura ocupată cu alte treburi ca note: fata: 7 (trăsături okish, nu mi-a plăcut cantitatea de fard) apartamentul: 8 (pat ok, apa calda, all good) taxa: 250 ora pentru mine nu e de revenit 2
ralucarlk Reputație: 205 Postat Ianuarie 11, 2023 Telefon: 0753531025 Disponibila Telefon: 0753531025 Disponibila Autor Postat Ianuarie 11, 2023 ❤️🥰😋
snake1127 Reputație: 702 Postat Ianuarie 11, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 11, 2023 La 11.01.2023 la 9:16, ralucarlk a spus: ❤️🥰😋 Extinde Poza era de 10+ dacă era in costumul Evei 🤝 1
ralucarlk Reputație: 205 Postat Ianuarie 11, 2023 Telefon: 0753531025 Disponibila Telefon: 0753531025 Disponibila Autor Postat Ianuarie 11, 2023 La 11.01.2023 la 9:16, ralucarlk a spus: ❤️🥰😋 Extinde ❤️😋Bună dragilor,,va aștept pentru programări !(raspund și pe whatsApp)😱 Pret: 😍150 lei (30 min - o finalizare), 🥰250 ora (60 min- 2 finalizării) 😈 Servicii: 😘 sex oral protejat/ neprotejat, 😘 sex normal doar protejat 😘Diferite poziții 😘Finalizare corporala, 😘Înălțime 1,67 cm , 😘Greutate 54 kg 😘finalizare orala fără înghițire (+50), 😘Sărutari corporale 😘Fk (în funcție de igiena), 😘 Masaj de relaxare. !!! Rog seriozitate: nu accept cu bile canamicina sau alte accesorii, nu accept în stare de ebrietate !!! ⏰!!! Disponibilă pana la 23:00 !!!(singura in locație) ❤️Va pup și va doresc o zi cât mai frumoasă
motanelul79 Reputație: 474 Postat Ianuarie 11, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 11, 2023 La 08.01.2023 la 19:01, Gabi.01 a spus: Salutare, Am fost weekend-ul acesta la Raluca si m-am gandit sa las si o recenzie aici. Programarea facuta pe WhatsApp in aceeasi zi si confirmata de ambele parti cu 1h inainte. Am ales sa stau 2h ca sa nu fim pe graba si sa ne si conectam putin unul cu celalalt. Ma intereseaza si interactiunea umana, nu doar actul in sine. Locatie ok, la periferie, insa usor de ajuns (complexul RIN din Vitan). Apartament curat, cu apa calda si gel de dus, insa din pacate doar 2 prosoape la baie (din cate am inteles e venita de doar 2 zile in Bucuresti, deci pe viitor poate se rezolva). Raluca este placuta, deschisa si vorbareata. La fata nu este wow, dar compenseaza prin atitudine (aici cred ca conteaza si cum te comporti si tu cu ea). Corp slim, sani putin lasati dar moi si placuti la atingere. Are o pasarica stramta si numai buna sa-i dai limbi :)) Oral neprotejat, cu atentie la sateliti si finalizare orala, pacat ca nu face 69. La normal o simti foarte bine pe interior si se uda bine. Experienta per total a fost una placuta, poate de revenit dupa ce se stabileste mai bine in oras. Eu unul m-am simtit bine cu ea si cred ca are potential in viitor. Multumesc Raluca pentru intalnire, te pup! Locatie: 6 (doar 2 prosoape la baie) Raluca: 8 (atitudine si corp) ON: 9 (o suge bine, foloseste si limba) NP: 8 (stramta si umeda) Cadou: 600 lei (2 ore + finalizare orala). Extinde e cam cusuta cu ata alba recenzia asta pai ti-ai facut cont .. ( Înregistrat Duminică la 20:12 ) si ai postat la ( Postat Duminică la 21:01 ) ceva nu prea se pupa zici ca ( dar compenseaza prin atitudine ) colegii mei spun ca nu prea este asa din recenziile lor ..hmmm eram miscat sa ai fac o vizita sambata dar dar lasa de dorit
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum