Vizitator Luksuzno Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2023 Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 La 10.01.2023 la 10:38, ,potrivitu a spus: Dacă cineva îmi înjură prietenul pricipal ( pentru un minus) și în continuare înjură de familie pe oricare dintre voi , acel user nu poate fi fratele meu. Aia e. Sunt doar trist , că din cate observ, se cam adună norii a furtună 😏😒 Auzi mai șmecherule ,daca am mai vorbit cu tine asta nu înseamnă că îți sunt prieten, De ce scuipi unde lingi? Ce prieteni ți am înjurat eu ție? Tu ai prieteni aici? Voi astea de aici ce aveți postări doar la DG sunteți toți găști de clone cu interese așa că nu mai zi tu de @elprofesoarecă nu fugi departe de el.eu va fut gura la toți mă la toate clonele nu la utilizatorii cu recenzii.nu cred că am înjurat eu om care face recenzii și nu are clone,mă credeți prost dar v am citit pe toți și știu ce va poate capul. Link spre comentariu
Vizitator Luksuzno Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2023 Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Acum 19 ore, scorpion1970 a spus: Eva, te rog...suntem firma serioasa!!! 😁 Voi astea cu firma vreau și eu să fac o comanda la sediul firmei nimfomane,livratile cea mai mare lada frigorifica că sigur o sa aibă nevoie,și ei sunt membrii aici deci sunt egali cu noi.vorbeste cu @22leonși puneți factura pe mine,li o fac eu cadou. Link spre comentariu
,potrivitu Reputație: 300 Postat Ianuarie 12, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Acum 6 minute, Luksuzno a spus: Auzi mai șmecherule ,daca am mai vorbit cu tine asta nu înseamnă că îți sunt prieten, De ce scuipi unde lingi? Ce prieteni ți am înjurat eu ție? Tu ai prieteni aici? Voi astea de aici ce aveți postări doar la DG sunteți toți găști de clone cu interese așa că nu mai zi tu de @elprofesoarecă nu fugi departe de el.eu va fut gura la toți mă la toate clonele nu la utilizatorii cu recenzii.nu cred că am înjurat eu om care face recenzii și nu are clone,mă credeți prost dar v am citit pe toți și știu ce va poate capul. Unde draku mă am scuipat eu unde am lins. Am zis întotdeauna că mă dezic de ăștia care nu au niciun Dumnezeu. Mă futu te în creieri aia prăjiți...cum îți permiți să dai muie mamelor , copiilor....tu ești băiat ? În fine . 1 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2023 Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Acum 10 minute, Luksuzno a spus: Voi astea cu firma vreau și eu să fac o comanda la sediul firmei nimfomane,livratile cea mai mare lada frigorifica că sigur o sa aibă nevoie,și ei sunt membrii aici deci sunt egali cu noi.vorbeste cu @22leonși puneți factura pe mine,li o fac eu cadou. 🤔..... Mda, și tăcerea "ie un raspuns"!!!! Drum bun, cale bătută! Link spre comentariu
Vizitator Luksuzno Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2023 Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Acum 3 minute, ,potrivitu a spus: Unde draku mă am scuipat eu unde am lins. Am zis întotdeauna că mă dezic de ăștia care nu au niciun Dumnezeu. Mă futu te în creieri aia prăjiți...cum îți permiți să dai muie mamelor , copiilor....tu ești băiat ? În fine . Muia ți o dau ție prostule,proxenetule pupincuristule și curva ordinară. Link spre comentariu
,potrivitu Reputație: 300 Postat Ianuarie 12, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Acum 1 minut, Luksuzno a spus: Muia ți o dau ție prostule,proxenetule pupincuristule și curva ordinară. Eram sigur că aici am să ajung cu tine. Nu ai nici un gram de respect față de nimeni. Să fii sănătos. 1 Link spre comentariu
Vizitator Luksuzno Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2023 Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Acum 1 minut, ,potrivitu a spus: Eram sigur că aici am să ajung cu tine. Nu ai nici un gram de respect față de nimeni. Să fii sănătos. Am doar de oamenii ce sunt oameni,oamenii ce i am cunoscut personal și știu că nu sunt curve,voi unii de aici va omorâți timpul aici doar să arătați că sunteți cineva,dar sunteți o pula de fapt Link spre comentariu
Vizitator Luksuzno Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2023 Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Acum 6 minute, ,potrivitu a spus: Eram sigur că aici am să ajung cu tine. Nu ai nici un gram de respect față de nimeni. Să fii sănătos. Mă jigodio după ce am închis contul ai sărit pe mine că eu eram capul eu făceam scandal,dar înainte îmi dădeau PM și îmi ziceau de @elprofesoarecate și mai câte,mai pupat și după m ai scuipat,eu așa oameni nu suport,macar ăla e clona clonelor nu o sa ajungi tu sa fii că el dar oricum voi doi sunteți tartori pe sait. Link spre comentariu
andrei825 Reputație: 2202 Postat Ianuarie 12, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 haha, ia uitati @cleopatra01 cine se ocupa cu imbarligaturi !!! s-a rupt lantul de iubire si ies la iveala mizeriile la suprafata! 1 2 Link spre comentariu
Vizitator Luksuzno Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2023 Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Chiar acum, andrei825 a spus: haha, ia uitati @cleopatra01 cine se ocupa cu imbarligaturi !!! s-a rupt lantul de iubire si ies la iveala mizeriile la suprafata! Nu vorb cu intermediari,voi sunteți doar niste chisircosi mici,niste lepădături ce nu au curajul să vorbească de capul lor fără aprobare. Link spre comentariu
,potrivitu Reputație: 300 Postat Ianuarie 12, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Acum 5 minute, Luksuzno a spus: Mă jigodio după ce am închis contul ai sărit pe mine că eu eram capul eu făceam scandal,dar înainte îmi dădeau PM și îmi ziceau de @elprofesoarecate și mai câte,mai pupat și după m ai scuipat,eu așa oameni nu suport,macar ăla e clona clonelor nu o sa ajungi tu sa fii că el dar oricum voi doi sunteți tartori pe sait. Nu am zis eu că tu erai capul răutăților cumetre. Am zis doar că e urât ce faci. Pune în pula mea dovezi aici . 1 Link spre comentariu
andrei825 Reputație: 2202 Postat Ianuarie 12, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 3 minutes ago, Luksuzno said: Nu vorb cu intermediari,voi sunteți doar niste chisircosi mici,niste lepădături ce nu au curajul să vorbească de capul lor fără aprobare. Aham, macar ai realizat in ultimul ceas cine iti este prieten si cine dusman!👳♂️🤫 2 Link spre comentariu
Vizitator Luksuzno Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2023 Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Acum 1 minut, ,potrivitu a spus: Nu am zis eu că tu erai capul răutăților cumetre. Am zis doar că e urât ce faci. Pune în pula mea dovezi aici . Este urat să vorbești de un om ce a fost ok cu tine in lipsa lui,maji ales sa i aprobi dușmanii. Link spre comentariu
,potrivitu Reputație: 300 Postat Ianuarie 12, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Incredibil!!! 1 Link spre comentariu
Vizitator Luksuzno Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2023 Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Acum 1 minut, ,potrivitu a spus: Incredibil!!! Dar adevărat ,trist nu te am crezut așa curva Link spre comentariu
,potrivitu Reputație: 300 Postat Ianuarie 12, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Chiar acum, Luksuzno a spus: Este urat să vorbești de un om ce ai fost ok cu tine in lipsa lui,mai ales sa i aprobi dușmanii. Arată-mi unde am vorbit urât. Tu știai că nu accept jigniri de mame și....in rest tot pe șobolan am sărit. Intra pe profilul meu și Arată-mi unde . 1 Link spre comentariu
,potrivitu Reputație: 300 Postat Ianuarie 12, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Acum 1 minut, Luksuzno a spus: Dar adevărat ,trist nu te am crezut așa curva Nu sunt mă 😂😂 1 Link spre comentariu
Vizitator Luksuzno Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2023 Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Chiar acum, ,potrivitu a spus: Nu sunt mă 😂😂 Ba e urat ce ai făcut,eu in lipsa ta ți am ținut partea tu m ai vorbit de rău nu am secrete fata de tine ce am vorbit în Pe M am scris și pe forum,nu am nimic cu tine doar nu m ai am încredere în nimeni. Link spre comentariu
,potrivitu Reputație: 300 Postat Ianuarie 12, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Acum 6 minute, Luksuzno a spus: Ba e urat ce ai făcut,eu in lipsa ta ți am ținut partea tu m ai vorbit de rău nu am secrete fata de tine ce am vorbit în Pe M am scris și pe forum,nu am nimic cu tine doar nu m ai am încredere în nimeni. Înțelege că singura mea supărare a fost cu jigniri de familie. Nu suport , ce nu înțelegi? Sunt atâtea înjurături ...că nu înțeleg de ce să te legi de .... Ești nebun , dacă mă apuc de ei ii fac zdrențe. Nu înjura de familie și eu sunt ce vrei tu , pentru că ai fost băiat la momentul potrivit. A , picon e fratele meu. Poate ti-o fi dat un minus ( și mie mi-o dat ) dar de la picon și minusul este un gest frumos. 1 Link spre comentariu
Vizitator Luksuzno Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2023 Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Acum 1 minut, ,potrivitu a spus: Înțelege că singura mea supărare a fost cu jigniri de familie. Nu suport , ce nu înțelegi? Sunt atâtea înjurături ...că nu înțeleg de ce să te legi de .... Ești nebun , dacă mă apuc de ei ii fac zdrențe. Nu înjură de familie și eu sunt ce vrei tu. Pai eu daca sunt prieten sau amic cu cineva îl accept cum e,nu mă apuc in lipsa lui sa l bârfesc și să l condamn mai mult că dușmanii. Link spre comentariu
,potrivitu Reputație: 300 Postat Ianuarie 12, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Acum 2 minute, Luksuzno a spus: Pai eu daca sunt prieten sau amic cu cineva îl accept cum e,nu mă apuc in lipsa lui sa l bârfesc și să l condamn mai mult că dușmanii. Bă, puțină dreptate ai. 😒 Seară bună...ies. 1 Link spre comentariu
fratelo 1968 Reputație: 5496 Postat Ianuarie 12, 2023 Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Ce le mai place la uni shaorma 🤣🤣🍻cu bere🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
Vizitator Luksuzno Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2023 Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Unde o fi mă corectul asta de @popatatu,popapuli futil in gura de corect și clona ordinară,mă minusat o zi și o noapte . Și să vezi texte pe el că o cita pe @cleopatra01cică să reducă minusurile,da futute n gura de jigodie când ai minusat o zi și o noapte nu te ai gândit? am început și eu minusarea nu știu cât timp voi avea da încerc să-l puncteze la toate postările pe psihopat și clona ordinară. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2023 Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Da voi realizati ca efectiv va pierdeti timpul pe aici? Nu mai bine ati face si voi ceva constructiv si mai inteligent cu viata voastra? Sau macar mai vizitati din fetele astea de pe forum. Zic si eu..nu dau cu paru'! Link spre comentariu
fratelo 1968 Reputație: 5496 Postat Ianuarie 12, 2023 Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Acum 1 minut, Albdom82 a spus: Da voi realizati ca efectiv va pierdeti timpul pe aici? Nu mai bine ati face si voi ceva constructiv si mai inteligent cu viata voastra? Sau macar mai vizitati din fetele astea de pe forum. Zic si eu..nu dau cu paru'! Offf tastatura asta 👍👍👍crează panica 🤣🤣🤣daca pui la suflet te cerți cu ea🤣🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum