Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:bistrita
Postat

daca ma puteti ajuta va rog? as vrea sa merg astazi la un masaj erotic , vreau sa va spun ca nu am fost niciodata, si daca va rog sa ma indrumati unde ar fii mai bine si mai frumos sau pe cine ar trebui sa caut?

va multumesc

Postat

@dumiliviu.....decizia o poti lua singur......este suficient sa ai rabdare si sa citesti recenzile scrise la rubrica " Masaje erotice".......

gusturile noastre nu coincid intotdeauna.....

e foarte important de vazut , ce asteptari ai tu , in urma acelei sedinte....

succes

Postat

Daca as fii avut timp sa le citesc nu as fii scris aici ma intelegi? Sunt in trecere pe aici si ma gandeam ca imi spuneti ceva bun.ma intereseaza o tipa care se implica si asa mai departe.te rog daca ma poti ajuta

Postat

te inteleg colegu....ideea e ca , ar fi nedrept sa iti recomand ceva....cel putin fata de celelalte saloane......parerea mea , o tin pentru mine...sau o poti deduce.....din topicurile saloanelor.....

bafta :hihat

• Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

dumiliviu, n-ai invatat nici macar sa postezi topicul la locul lui, la "Intrebari si Raspunsuri". Vrei informatii? Ia d'aci!!! "Prietene" esti nesimtit; ai 5 topice in care ceri ajutorul si nici macar un pic de bun simt sa scrii cateva randuri despre fata pe care se presupune ca ai vizitat-o. Ai de plm ce nerusinare!

• Like 2

• Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

dumiliviu, n-ai invatat nici macar sa postezi topicul la locul lui, la "Intrebari si Raspunsuri". Vrei informatii? Ia d'aci!!! "Prietene" esti nesimtit; ai 5 topice in care ceri ajutorul si nici macar un pic de bun simt sa scrii cateva randuri despre fata pe care se presupune ca ai vizitat-o. Ai de plm ce nerusinare!

nota 10*

prietene foarte bine ai inchis gura domnului,nici el nu stie ce vrea.

felicitari.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare