Sari la conținut

❤️Larisa❤️Vizită in orașul vostru❤️0720894035❤️

Postări Recomandate

• Telefon: 012345678
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

😊 Bună ziua dragilor! De pe data de 19 Ianuarie, voi fi in Timișoara, pentru o săptămână😊

🧜‍♀️Eu sunt Larisa, am 28 ani, 1.73 înălțime  si 53 de kg+/- 2 kg, sunt genul slim, cu sânii micuți (cupa A).🧜‍♀️

Înainte de toate, doresc să vă spun că eu nu prestez la finalizare, varianta de 30', deoarece mie nu îmi  place să fiu pe grabă, pe modul "dezbrăcat-futut-îmbrăcat", ci să am parte de domni drăguți, care să aibe timp de socializare, preludiu.

🫠Nu imi doresc să ajungem in pat fără a ne cunoaște puțin înainte, fără a vorbi, să îmi spuneți înainte ce vă doriți, si cum pot să vă fiu pe plac.🫠

🩷Nu percep extra pentru nici un serviciu din lista de mai jos, totul este inclus in preturile menționate.🩷

🤗Programările pot fi făcute în PM sau pe What's App, în scris, unde vă rog să menționați orașul, pentru a nu crea confuzii și  totodată intervalul orar în  care pot răspunde înapoi, deoarece nu vreau  să deranjez sau să creez probleme.

🩷Prețurile sunt:

💚O oră-300 lei

🩵🔆OFERTĂ 🔆Două ore-500 lei

💜🔆OFERTĂ 🔆Trei ore-600 lei

💙Serviciile

💛Sex oral protejat sau neprotejat in funcție de igienă și de dorințe/Deepthroat(specialitatea casei, rog să fiți epilați)

💛Sex normal (doar protejat),accept diferite pozitii

💛Finalizare corporala (Cob)

💛Finalizare orala (Cim)

💛Finalizare facială(Cof)

💛 Saruturi, mangaieri, atingeri pe corp

💛Accept 69, cunnilingus

💛Hand job

💛FK (sarut frantuzesc), in fct de igienă si compatibilitate 

💛Girlfriend Experience (GFE)     

💛Folosirea jucariilor erotice

💛Foot job/Foot fetish

💛Masaj relaxare/masaj erotic 

💛Duș împreună/duș asistat/sex la duș

💜Deplasări doar la hotel 400 lei ora!      

️NU FAC ANAL(indiferent de suma oferită) 

️NU NEGOCIEZ PRETUL     

⚠️Cadoul se lasă la începutul întâlnirii  

⚠️Confirmarea programării se va face cu 1 h înainte, în caz contrar, o voi anula.

💜Pentru mai multe detalii si programări, contactați-mă la nr de telefon💜 

📞0720894035📞 

🟢WHAT'S APP🟢 

20221214_183924.jpg

20221214_103552.jpg

20221214_103234.jpg

Snapchat-1797495241.jpg

Snapchat-1347831405.jpg

• Like 2
  • Inimioara 9
  • Oras:Temeswar
  • Oras:Temeswar
Postat

Bine ai venit in orașul nostru de pe malul Begăi!

Foarte bine formulată lista de servicii ❤️

Oare ne-ai putea lăsa și link către alte topicuri pe unde ai mai activat să vedem și niște recenzii 😊

• Inimioara 2
  • Oras:Timisoara
Postat
49 minutes ago, larisablink said:

😊 Bună ziua dragilor! De pe data de 19 Ianuarie, voi fi in Timișoara, pentru o săptămână😊

🧜‍♀️Eu sunt Larisa, am 28 ani, 1.73 înălțime  si 53 de kg+/- 2 kg, sunt genul slim, cu sânii micuți (cupa A).🧜‍♀️

Înainte de toate, doresc să vă spun că eu nu prestez la finalizare, varianta de 30', deoarece mie nu îmi  place să fiu pe grabă, pe modul "dezbrăcat-futut-îmbrăcat", ci să am parte de domni drăguți, care să aibe timp de socializare, preludiu.

🫠Nu imi doresc să ajungem in pat fără a ne cunoaște puțin înainte, fără a vorbi, să îmi spuneți înainte ce vă doriți, si cum pot să vă fiu pe plac.🫠

🩷Nu percep extra pentru nici un serviciu din lista de mai jos, totul este inclus in preturile menționate.🩷

🤗Programările pot fi făcute în PM sau pe What's App, în scris, unde vă rog să menționați orașul, pentru a nu crea confuzii și  totodată intervalul orar în  care pot răspunde înapoi, deoarece nu vreau  să deranjez sau să creez probleme.

🩷Prețurile sunt:

💚O oră-300 lei

💙Serviciile

💛Sex oral protejat sau neprotejat in funcție de igienă și de dorințe/Deepthroat(specialitatea casei, rog să fiți epilați)

💛Finalizare orala (Cim)

💛Finalizare facială(Cof)

💛Accept 69, cunnilingus

💛Hand job

💛Foot job/Foot fetish

️NU NEGOCIEZ PRETUL     

⚠️Confirmarea programării se va face cu 1 h înainte, în caz contrar, o voi anula.

📞0720894035📞 

🟢WHAT'S APP🟢 

20221214_183924.jpg

20221214_103552.jpg

20221214_103234.jpg

Snapchat-1797495241.jpg

Snapchat-1347831405.jpg

Laic! :drool

• Inimioara 1
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat
28 minutes ago, ridizogo said:

Bine ai venit in orașul nostru de pe malul Begăi!

Eu ce-i mai urez fetei acuma? 🥲

Mi-am pierdut privirea în poze și sunt bulversat... @larisablink, ești liberă diseară să ne iubim?  🥰 😇

• Inimioara 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
Acum 59 minute, Cozonac7 a spus:

Eu ce-i mai urez fetei acuma? 🥲

Mi-am pierdut privirea în poze și sunt bulversat... @larisablink, ești liberă diseară să ne iubim?  🥰 😇

Nu! Din data de 19 vin in Timișoara,  după cum am scris si in postarea inițială🥰

Urează-mi să am parte doar de ciocane tari, na😁

• Haha 1
Postat
6 minutes ago, larisablink said:

Nu! Din data de 19 vin in Timișoara,  după cum am scris si in postarea inițială🥰

Urează-mi să am parte doar de ciocane tari, na😁

Abia în 19??? 🥺

Se transformă în ditamai barosul până pe 19... :D

• Haha 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
Acum 6 minute, Cozonac7 a spus:

Abia în 19??? 🥺

Da, abia în 19😊

E chiar mai bine să se transforme în baros 😁

Am cu ce mă juca😁

• Inimioara 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
1 oră în urmă, Cozonac7 a spus:

Abia în 19??? 🥺

Scrie-mi te rog, în privat!😁

• Haha 1
Postat
Acum 4 ore, larisablink a spus:

🩷Prețurile sunt:

💚O oră-300 lei

💙Serviciile

💛Finalizare orala (Cim)

💛Finalizare facială(Cof)

💛Accept 69, cunnilingus

💛Hand job

💛Foot job/Foot fetish

️NU NEGOCIEZ PRETUL     

📞0720894035📞 

🟢WHAT'S APP🟢 

20221214_183924.jpg

20221214_103552.jpg

20221214_103234.jpg

Snapchat-1797495241.jpg

Snapchat-1347831405.jpg

Bine ai venit. Frumoasa prezentarea si tentanta oferta, ma inscriu si eu.

• Inimioara 1
Vizitator Mosulet
Reputație: 0
Postat

In sfarsit te-ai gandit sa vii si la Timisoara. Din cauza ta mi-am refacut contul 😂

• Membru Premium
  • Oras:Banat
  • Oras:Banat
Postat
Acum 3 ore, larisablink a spus:

Scrie-mi te rog, în privat!😁

Sa nu-mi spui ca vrei sa-l faci / l-ai făcut pe@Cozonac7 sa-si facă programare cu 8 zile inainte 😂😂

• Like 1
  • Haha 7
Vizitator silviudulce
Postat
4 hours ago, larisablink said:

Da, abia în 19😊

E chiar mai bine să se transforme în baros 😁

Am cu ce mă juca😁

Sper ca după ce îi fericești pe colegii din Timișoara vii și pe la Cluj să faci o revenire de senzație 🤗

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

@silviudulce, cu părere de rău, dar nu ajung în Cluj în perioada imediat următoare.😟

După ce îi fericesc pe timișoreni, voi onora solicitările de la Oradea.😁

• Mersi 1
Postat

Dacă dorința ta într-adevăr este să ne faci fericiți... Trebuie să te stabilești definitiv în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi și să uiți de Oradea. 

Și ca să fim într-un extaz de fericire....poți chema alături de tine și câteva prietene d'ale tale 🥰

Edit: eu aș fi fost cel mai fericit dintre pământeni dacă te aș fi cunoscut în seara asta. Nu să scriu baliverne pe topic și să număr zilele din calendar până pe data de 19 ianuarie 🥲

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Hai, viziteaza-ne si pe noi la Cluj. Ne lipsesti de un an jumate! 😁

• Minus 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
Acum 11 ore, Cozonac7 a spus:

Dacă dorința ta într-adevăr este să ne faci fericiți... Trebuie să te stabilești definitiv în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi și să uiți de Oradea. 

Și ca să fim într-un extaz de fericire....poți chema alături de tine și câteva prietene d'ale tale 🥰

Edit: eu aș fi fost cel mai fericit dintre pământeni dacă te aș fi cunoscut în seara asta. Nu să scriu baliverne pe topic și să număr zilele din calendar până pe data de 19 ianuarie 🥲

Din păcate, situația  mea familială, cât  si job-ul principal, nu mi-ar permite să mă mut într-un oras, totusi atat de departe, asa că este exclus.Tot ce pot să promit, este că voi încerca  să va fac vizite cât  mai dese posibil.

Prietene in domeniul acesta, nu prea am si sincer nu mă ajută cu absolut nimic să am, pentru că, nu am fi pe acelaș  calapod, am încercat, dar nu a iesit nimic bun din asta.Prefer să vă încânt  doar eu😁

Deși  am încercat  si am sucit "problema" si pe o parte si pe cealaltă,nu am reușit  să organizez o vizită mai devreme de data de 19, de aceea am si anunțat  din timp, ca fiecare să știe  cum își  va organiza următoarea perioadă.❤️

• Like 3
  • Inimioara 1
Vizitator ExDanVeres
Postat

Buna Larisa,

Incerc sa te sun pentru a seta o intalnire dar ai telefonul inchis. Ajuta-ma te rog, cum ne putem alinia? 

Multumesc. 

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
Acum 26 minute, ExDanVeres a spus:

Buna Larisa,

Incerc sa te sun pentru a seta o intalnire dar ai telefonul inchis. Ajuta-ma te rog, cum ne putem alinia? 

Multumesc. 

Buna! Nu folosesc apelul telefonic, nici sms, ci doar Whatsapp🤗

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:România ❤
  • Oras:România ❤
Postat
La 11.01.2023 la 23:21, larisablink a spus:

@silviudulce, cu părere de rău, dar nu ajung în Cluj în perioada imediat următoare.😟

După ce îi fericesc pe timișoreni, voi onora solicitările de la Oradea.😁

Felicitări dragi timișoreni! Chiar sunteți norocoși. Larisa dragă, chiar va fi o onoare că ne vizitezi și pe noi! 🙏🐼 

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

Cea mai plauzibilă ofertă de pe piața din Timișoara având în vedere că la 3h ieși cu 200 de lei ora....e aur. 

• Like 1
  • Inimioara 1

Postat
La 11.01.2023 la 12:33, larisablink a spus:

🩷Prețurile sunt:

💚O oră-300 lei

💙Serviciile

💛Finalizare orala (Cim)

💛Finalizare facială(Cof)

💛Accept 69, cunnilingus

💛Hand job

💛Foot job/Foot fetish

️NU NEGOCIEZ PRETUL     

📞0720894035📞 

🟢WHAT'S APP🟢 

20221214_183924.jpg

20221214_103552.jpg

20221214_103234.jpg

Snapchat-1797495241.jpg

Snapchat-1347831405.jpg

Arati ok, dar era si mai ok daca aveai aceleasi preturi ca pe alte orase, mai ales daca vii pentru prima oara in TImisoara. Inteleg sa le maresti cand vii a doua oara. Altfel ca servicii, ele par a fi si mai ok, insa la partea de tarifare, te-ai cam intins pentru o prima oara aici, nu crezi? :)

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...