Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2023 Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 Bună seara dragilor. Țin sa va anunț ca voi face o vizita în orașul vostru începând de sâmbătă o sa fiu disponibila. Tot am zis ca va vizitez dar nu prea am găsit o chirie în zone ok. Acum adresa va fi Cartier Rogerius. Str. Mehedinți nr32. Sper ca este destul de ok pentru toți care vreți sa faceți o vizita. Link spre comentariu
Denisboy08 Reputație: 192 Postat Ianuarie 11, 2023 Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 Acum 12 minute, Cristina1992 a spus: Bună seara dragilor. Țin sa va anunț ca voi face o vizita în orașul vostru începând de sâmbătă o sa fiu disponibila. Tot am zis ca va vizitez dar nu prea am găsit o chirie în zone ok. Acum adresa va fi Cartier Rogerius. Str. Mehedinți nr32. Sper ca este destul de ok pentru toți care vreți sa faceți o vizita. Te asteptam cu drag,in rogerius e bine esti aproape de mine te pup Link spre comentariu
Cipry37 Reputație: 288 Postat Ianuarie 11, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 1 oră în urmă, Cristina1992 a spus: Bună seara dragilor. Țin sa va anunț ca voi face o vizita în orașul vostru începând de sâmbătă o sa fiu disponibila. Tot am zis ca va vizitez dar nu prea am găsit o chirie în zone ok. Acum adresa va fi Cartier Rogerius. Str. Mehedinți nr32. Sper ca este destul de ok pentru toți care vreți sa faceți o vizita. Buna.te asteptam..dar ar fi bine sa postezi si tu o poza doua ..sa vedem si noi cine ne viziteaza ..asa ar fi frumos ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2023 Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 Acum 5 minute, Cipry37 a spus: Buna.te asteptam..dar ar fi bine sa postezi si tu o poza doua ..sa vedem si noi cine ne viziteaza ..asa ar fi frumos ! O sa postez și poze și un link din orașul care am mai lucrat și număr de telefon. 😍😍 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2023 Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 Acum 56 minute, Denisboy08 a spus: Te asteptam cu drag,in rogerius e bine esti aproape de mine te pup Mulțumesc frumos. Vroiam sa știu doar dacă e zona ok pentru ca mereu am găsit chirie în onestilor și toți au zis ca nu e prea ok Link spre comentariu
Eren. Reputație: 403 Postat Ianuarie 11, 2023 Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 Era si cazul sa te ții de promisiune! 😂 Te așteptam cu drag! 😘 1 Link spre comentariu
sonofthesun Reputație: 362 Postat Ianuarie 11, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 Acum 1 oră, Cristina1992 a spus: Bună seara dragilor. Țin sa va anunț ca voi face o vizita în orașul vostru începând de sâmbătă o sa fiu disponibila. Tot am zis ca va vizitez dar nu prea am găsit o chirie în zone ok. Acum adresa va fi Cartier Rogerius. Str. Mehedinți nr32. Sper ca este destul de ok pentru toți care vreți sa faceți o vizita. Buna seara ! Arăți foarte bine ( am in vedere poza de la profil) . Sunt sigur că următoarele pozele , vor reprezenta o ademenire puternica ptr. cei interesați . Nu uita sa anunți serviciile și tarifele , precum și orice alte mențiuni, pe care le consideri necesare în vederea unei întâlniri reușite pentru ambele părți contractante . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2023 Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 Acum 48 minute, sonofthesun a spus: Buna seara ! Arăți foarte bine ( am in vedere poza de la profil) . Sunt sigur că următoarele pozele , vor reprezenta o ademenire puternica ptr. cei interesați . Nu uita sa anunți serviciile și tarifele , precum și orice alte mențiuni, pe care le consideri necesare în vederea unei întâlniri reușite pentru ambele părți contractante . Da voi posta absolut tot ce tine de munca și locația exacta. 😍😍 Link spre comentariu
IAmDan Reputație: 210 Postat Ianuarie 11, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 https://nimfomane.com/forum/topic/184365-cristina-0729642495/ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2023 Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 Acum 12 minute, IAmDan a spus: https://nimfomane.com/forum/topic/184365-cristina-0729642495/ Mulțumesc frumos pentru ajutor 😘😘 Link spre comentariu
sonofthesun Reputație: 362 Postat Ianuarie 11, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 1 oră în urmă, Cristina1992 a spus: Mulțumesc frumos pentru ajutor 😘😘 Sunt foarte frumoase pozele , iar recenziile sunt categoric favorabile. Intr adevăr , vei fi o prezență prețioasă ptr. vizitatorii orădeni . Link spre comentariu
IAmDan Reputație: 210 Postat Ianuarie 11, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 1 hour ago, Cristina1992 said: Mulțumesc frumos pentru ajutor 😘😘 Cu drag ! Sedere placuta la Oradea ! Link spre comentariu
Cipry37 Reputație: 288 Postat Ianuarie 12, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Acum 14 ore, Cristina1992 a spus: O sa postez și poze și un link din orașul care am mai lucrat și număr de telefon. 😍😍 Iar te deranjez.:) am vazut poze ..am vazut recenzii pe alte orase.tarife..totul e ok .poti sa faci actualizare de serivicii ..tarife...? MULTUMESC!😍 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2023 Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Acum 5 minute, Cipry37 a spus: Iar te deranjez.:) am vazut poze ..am vazut recenzii pe alte orase.tarife..totul e ok .poti sa faci actualizare de serivicii ..tarife...? MULTUMESC!😍 Când o sa ajung voi posta complet cu tarife servicii locația exacta și numărul de telefon 😘😘 Link spre comentariu
Cipry37 Reputație: 288 Postat Ianuarie 12, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Acum 26 minute, Cristina1992 a spus: Când o sa ajung voi posta complet cu tarife servicii locația exacta și numărul de telefon 😘😘 Bine draga" ..te asteptam cu cu cureaua deschisa 😍🤩 Link spre comentariu
smithy27 Reputație: 37 Postat Ianuarie 12, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Cam cat timp preconizezi ca vei sta pe la noi? Link spre comentariu
sonofthesun Reputație: 362 Postat Ianuarie 12, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Acum 5 ore, smithy27 a spus: Cam cat timp preconizezi ca vei sta pe la noi? Salut! Bine punctat . Are doar recenzii bune. Categoric vor fi multi doritori, și ar fi bine sa stea suficient timp, ptr. a da posibilitatea tuturor de a o cunoaște . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2023 Partajează Postat Ianuarie 13, 2023 Acum 18 ore, smithy27 a spus: Cam cat timp preconizezi ca vei sta pe la noi? Bună dimineața. Voi sta pana vinerea viitoare. Eu sper sa fac pe toata lumea mulțumită și sa pot reveni ori de câte ori am ocazia 😍😍😍 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2023 Partajează Postat Ianuarie 13, 2023 Acum 13 ore, sonofthesun a spus: Salut! Bine punctat . Are doar recenzii bune. Categoric vor fi multi doritori, și ar fi bine sa stea suficient timp, ptr. a da posibilitatea tuturor de a o cunoaște . Bună dimineața. Am răspuns și domnului de dinainte care a pus întrebarea. Eu vreau sa stau o săptămână dar dacă este ok și sunteți și voi mulțumiți și eu pot prelungi sederea😍😍 Link spre comentariu
Denisboy08 Reputație: 192 Postat Ianuarie 13, 2023 Partajează Postat Ianuarie 13, 2023 Esti in Oradea,unde si locatie ,si unde se poate face programare ,pe tel sau watzap ? Link spre comentariu
gheorghe01 Reputație: 8 Postat Ianuarie 13, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 13, 2023 Esti în oradea ? Ce nr. De tel ai ? Link spre comentariu
leonidas316 Reputație: 162 Postat Ianuarie 13, 2023 Partajează Postat Ianuarie 13, 2023 Hou disperaților fata o zis clar ca ajunge sâmbătă și o să revină ulterior cu servicii și prețuri îți dai seama ca lucrează și nu-i toată ziua cu ochii-n forum plm, greu cu unii.. băgați n-șpe mii de întrebări Link spre comentariu
sonofthesun Reputație: 362 Postat Ianuarie 13, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 13, 2023 Acum 3 ore, Cristina1992 a spus: Bună dimineața. Am răspuns și domnului de dinainte care a pus întrebarea. Eu vreau sa stau o săptămână dar dacă este ok și sunteți și voi mulțumiți și eu pot prelungi sederea😍😍 Categoric așa va fi . O zi frumoasa in continuare! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2023 Partajează Postat Ianuarie 14, 2023 Bun găsit dragilor. După cum v-am promis am ajuns în orașul vostru. Ma numesc Cristina am 30 de ani, 1,67 înălțime cam 60 de kg. Sunt o femei cu forme bine proporționata deci ai pe ce pune mana😋😋 cred ca în poze se vede destul de bine. Sunt cât se poate de reale pozele fără filtre și etc. Acum o sa fac o prezentare cu lista de preturi, servicii, locație și tot ce trebuie PRET 100 DE LEI FINALIZAREA 250 DE LEI ORA SERVICII: ORAL NEPROTEJAT NORMAL DOAR PROTEJAT TOATE POZIȚIILE 69 CÂT ȘI ALTELE NU FAC ANAL FINALIZARE CORPORALA SĂRUTURI DOAR CORPORALE LOCATIE: Cartier Rogerius. Str. Mehedinți nr32. bl. pb19 CONTACT: 0732602669 PROGRAM DE LUCRU 9:00-20:00 ȚIN SA VA ANUNȚ DE LA ÎNCEPUT CA SEDEREA MEA VA FI PANA JOI INCLUSIV. O sa las și un link cu unul din topicul din orașele unde am mai lucrat sa va faceți o idee despre mine. Cred ca sunt destule comentarii despre calitatea serviciilor mele în acest topic😋💗😍 Sper sa fiți mulțumiți de prezenta mea și sper sa fiu pe placul vostru. Nu ne rămâne decât sa dam drumul la 👉👌👉👌🤫🤫🤫 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2023 Partajează Postat Ianuarie 14, 2023 Acum 22 ore, Denisboy08 a spus: Esti in Oradea,unde si locatie ,si unde se poate face programare ,pe tel sau watzap ? Bună dimineața. Programările se fac atât telefonic cat și prin mesaje. Nu am watsapp. 😍😍😍 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum