Sari la conținut

Prima data în orașul tău 0732602669

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 2 ore, Cristina1992 a spus:

Buna dimineațaaaaaa 🥰💋❤️😜. Sunt la cabinet si imi astept ginecologii 😜😜😜. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋

IMG_20230430_095513.jpg

Bună  cred că  ginecologul  a rămas  uimit când  a văzut  pisica  frumoasa  est super 🥰🥰🥰

Vizitator
Postat

Buna dimineațaaaa puii 🥰🥰🥰. Sunt la birou si va astept sa facem 1 Mai împreună 😜😜😜😜😜. Va puuuuup la 🍌🍌🍌😋😋😋😋😋❤️❤️❤️❤️❤️

Vizitator
Postat

😜😜😜😜😜😋😋😋😋😋😋

IMG_20230501_100020.jpg

Vizitator
Postat

Bunăăă dragii mei 🥰🥰🥰. Azi sunt la birou si va astept sa îmi dați raportul cu ce ați facut 3 zile si pe unde ați umblat in 3 picioare 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

• Oras:Oradea
Postat
Acum 8 minute, Cristina1992 a spus:

Bunăăă dragii mei 🥰🥰🥰. Azi sunt la birou si va astept sa îmi dați raportul cu ce ați facut 3 zile si pe unde ați umblat in 3 picioare 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

Iti scriu mesaje in prostie de doua saptamani :))

Vizitator
Postat

Cucuuu bauuu 🤣🤣🤣 trezireaaaa somnoroșilor 😜😜😜. Vreau sa va anunț ca sunt aici la birou până pe data de 10 Mai, apoi vă părăsesc dragilor 🙃🙃🙃. Va puuuuup si astept apel sau sms pentru programări la birou ,pentru plata facturilor care atârnă greu 😋😋😋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

Postat
Acum 18 ore, Cristina1992 a spus:

Cucuuu bauuu 🤣🤣🤣 trezireaaaa somnoroșilor 😜😜😜. Vreau sa va anunț ca sunt aici la birou până pe data de 10 Mai, apoi vă părăsesc dragilor 🙃🙃🙃. Va puuuuup si astept apel sau sms pentru programări la birou ,pentru plata facturilor care atârnă greu 😋😋😋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

Sau bauuuu cucu....vezi o grămadă de mesaje de la alti colegi care se plâng că nu pot comunica cu tine...eu ți-am sugerat de la inceputul  vizitei tale  in Oradea să iți diversifici posibilitațile de a putea fi contactată. 

Sincer e chiar așa greu să iți activezi Whatsupp-ul?

Vizitator
Postat
Acum 5 ore, maugym a spus:

Sau bauuuu cucu....vezi o grămadă de mesaje de la alti colegi care se plâng că nu pot comunica cu tine...eu ți-am sugerat de la inceputul  vizitei tale  in Oradea să iți diversifici posibilitațile de a putea fi contactată. 

Sincer e chiar așa greu să iți activezi Whatsupp-ul?

Nu il mai activez pe motiv ca se cere poze mereu, gen " trimite si mie o poza așa si asa daca vrei sa mai vin si etc" . Dupa cum am mai spus, sunt fff multi care se programeaza de seara pentru a doua zi si sunt care se programeaza si cu doua sau trei zile inainte ...automat se incarca ziua asa si nu mai pot raspunde in respectiva zi celor care vor atunci pe moment . In timpul liber raspund si celor care tot insista ,dar ce sa vezi ...ex :daca ei zic ora 11:00 si eu le spun la 11:15 pot, ei nu mai vin ...cu toate ca ma suna de 20 de ori pe zi ,pentru ei acele 10 minute sunt o problema . De cateva zile fac programari unor persoane care nici macar nu se prezinta dar ma și înjură si imi spun ca trebuie sa mai pățesc si d'astea( nu cred ca sunt clienti, pentru ca în atâta timp deja mi.am dat seama ce fel de oameni sunteti si ce respect aveti. Probabil incep sa deranjez pe cineva 😉).Am si numere care fac programari si nu sau prezentat niciodata cu toate ca le-am spus sa anunte daca mai vin sau nu . Oare daca le afisez aici terminatia nr.ului de telefon...vor recunoaste ???? Va pup si sper sa ma intelegeti ❤️❤️❤️

Vizitator
Postat

Buna dimineața 🐤🐤 🐤. Sunt la birou sa știți si va aștept cu dosarul pe masă iar voi să puneți "ștampula" 🤣🤣🤣. Astept apel sau sms doar de la cei seriosi, iar cei care nu aveti ce face si doar vreti sa incurcati pe restul , găsiți altceva mai bun de făcut...va rog eu frumos. Cred ca e mult mai bine si mai frumos sa fim oameni ,decat sa facem răutăți, ca oricum nu castigam nimic si nici premiul nobel nu primim făcând asta . Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

Postat
Acum 15 ore, Cristina1992 a spus:

Oare daca le afisez aici terminatia nr.ului de telefon...vor recunoaste ????

Încearcă, oricum de pierdut nu ai nimic...bineînțeles dacă e și ,,regulamentar"!!!

În legătura cu mesaje pe whatsupp, încercam doar să te conving că poate e mai ușor să gestionezi programarile, chiar și pe cei care nu se mai  prezintă...cel puțin alte fete asta mi-au dat de înțeles...

În fine, tu ști ce și cum e mai bine pt tine.

Vizitator
Postat

Buna dimineata dragii mei ❤️❤️❤️. Sunt la birou pana miercuri inclusiv , apoi va parasesc si nu stiu cand mai revin . Azi fiind timpul puțin noros...merge un sexuleț așa in ciuda lui 🤣🤣🤣🤣🤣poate își revine🤣🤣🤣

100-finalizarea

250-ora

Servicii : oral protejat sau neprotejat în funcție de cum doriți, normal doar protejat, diferite poziții, 69, finalizare corporala. 

Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

Vizitator
Postat

Prăjiturele 😋😋😋. De la acest fel fel de prajituri...nu faceți diabet să știți 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Deci .... fără frică. App sa nu imi deocheați alunița 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

IMG_20230505_124108.jpg

Vizitator
Postat

Buna dimineata dragii mei 🥰🥰🥰. Azi sunt la birou si va astept la smotoceala de sâmbătă 🤣🤣🤣...ca sa nu rămâneți în urmă 🤣🤣🤣🤣🤣. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋 .

Lucrez de la ora 8:00 pana la 20:00 maxim 21:00 . Nu lucrez mai tarziu, din cauza asta multi care insistati seara, nu ma gasiti. ❤️

Vizitator
Postat

App, vreau sa mai specific un lucru pe care nu l-am specificat de cand am venit. Multi clienti care au peste 50-55 de ani se plang ca nu prea sunt primiți de alte colege . Eu nu fac aceasta diferenta și sunteți bine primiți oricând . Va puuuuup 💋❤️💋

Postat
Acum 5 ore, Cristina1992 a spus:

App, vreau sa mai specific un lucru pe care nu l-am specificat de cand am venit. Multi clienti care au peste 50-55 de ani se plang ca nu prea sunt primiți de alte colege . Eu nu fac aceasta diferenta și sunteți bine primiți oricând . Va puuuuup 💋❤️💋

Admirabil !

Ar fi bine ca colegele ( cacofonie voită ), să treacă și acest" filtru" in ofertă , alaturi de cele clasice ( sub influenta alcoolului , bile și alte adăugiri ). 

Mă indoiesc că vor fi" reclamate" ptr. discriminare pe criteriul vârstei. 

• Like 1
Vizitator
Postat

Buna dimineata dragii mei ❤️❤️❤️. Sa știți ca e deschis si duminica la birou 🤣🤣🤣 . Va ofer posibilitatea sa reusiti sa plătiți facturile, daca in cursul săptămânii sunteți la birourile voastre cu munca 🤣🤣🤣🤣🤣. Va puuuuup 💋💋💋💋💋

Vizitator
Postat

Neațaaaa ❤️❤️❤️ Ce fac băieții? 🥰🥰🥰Azi sunt la birou si va astept cu drag ,sa va lustruiesc bijuteriile 😜😜😜😜😜. Miercuri este ultima zi în care mă găsiți la birou . Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋

Vizitator
Postat

Buna dimineața " sorilor 🌞🌞🌞🤣" , unde v-ați ascuns de e așa înnorat? 🤣🤣🤣. Sunt la birou sa știți și va astept sa va gadil la " razele de soare" 🤣🤣🤣. Va puuuuup 💋💋💋💋💋

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...