Sari la conținut

Prima data în orașul tău 0732602669

Vizitator

Postări Recomandate

• Telefon: mobil
  • Oras:cluj
  • Telefon: mobil
  • Oras:cluj

vizitat. nu arata ca in poze, are cateva kg in plus, ON 10, scoate si ultimul strop din tine, la NP-9, nu am stat mult, am preferat oralul. pt oral si o golire de recomandat

Link spre comentariu
1 oră în urmă, johny18 a spus:

vizitat. nu arata ca in poze, are cateva kg in plus, ON 10, scoate si ultimul strop din tine, la NP-9, nu am stat mult, am preferat oralul. pt oral si o golire de recomandat

Nu conteaza kg,Ci  ceea ce stie face,oraul de bestial,si normal,am fost si la miss,90-60-90,dar nici pe jumate nu face ceea ce face cristina 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
La 09.05.2023 la 9:22, Cristina1992 a spus:

Buna dimineața " sorilor 🌞🌞🌞🤣" , unde v-ați ascuns de e așa înnorat? 🤣🤣🤣. Sunt la birou sa știți și va astept sa va gadil la " razele de soare" 🤣🤣🤣. Va puuuuup 💋💋💋💋💋

Buna Cristina. La biroul din timisoara cand deschizi? Te asteptam ca ai absentat cam mult😁

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
1 oră în urmă, johny18 a spus:

a disparut de pe harta ?

Am scris doar pana când voi fi în Oradea. Sper sa ne vedem curand😍😍😍

Link spre comentariu
Vizitator

Cucuuu 😜😜😜. Dragii mei, de mâine sunt în oraș la voi ❤️❤️❤️ . De la ora 14:00 cel târziu... mă găsiți prezentă la birou . Vă puuuuup 💋💋💋💋💋

Link spre comentariu
Vizitator

Bun regăsit dragilor. Am ajuns din nou în orașul vostru asa cum am promis. Din păcate îmi cer scuze celor care au încercat sa dea de mine și nu au reușit astăzi. Va stau la dispoziție începând de acum. Va puuuuup și va aștept cu mare drag ❤️❤️❤️❤️

Link spre comentariu
Vizitator

Buna dimineata puii mei 🥰🥰🥰. Azi sunt la birou si va astept cu drag, sa va ajut să plătiți facturile 🤣🤣🤣 daaa...e putin complicate facturile voastre si cer un pic mai multa atentie 😜😜😜🤣🤣🤣. In caz ca nu raspund la apel, imi puteti scrie sms si va raspund, asa imi gasesc o portita in a vă raspunde chiar si cand sunt ocupată. Va pupăcesc 💋💋💋💋💋💋❤️❤️❤️

Link spre comentariu
Vizitator

💋💋💋

100-finalizarea

250-ora

Oral protejat/neprotejat în funcție de cum doriti, normal doar protejat, accept limbuțe, 69, finalizare corporală, diferite poziții. 

❤️❤️❤️

IMG_20230530_091222.jpg

Link spre comentariu
Vizitator

Bună dimineața " sexualilor" 😜😜😜. Sunt la birou și va aștept la semnat 🤣😜🤣😋. Azi e ziua semnăturii 🤣🤣🤣( aveți grijă să nu vă uitați pixul acasă 😋😋😋) 🤣🤣🤣. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋

Link spre comentariu
Vizitator

Bună dimineața dragilor și la mulți ani,,copiilor,, din pantaloni 🤫🤫. Vreau sa va anunț ca pana duminica inclusiv o sa fiu în orașul vostru. Va pup și va aștept cu mare drag sa,, golim copii,, astăzi 😍

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
Acum 54 minute, bobo c a spus:

Draga te rog fa  bine să-mi raspunzi si mie cu 53 la sfarsit

Eu am insistat.de luni. miercuri a raspuns si am programare pt maine.rabdare 👌👌👌

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 15 ore, Denisboy08 a spus:

Si eu incerc sa ma programez la cristina ,dar nu reusesc ,sau mai blocat ?

Nu te.a blocat nimeni 🤣🤣🤣. Doar ca ti.am zis ca nu lucrez dupa ora 20:00, si de atunci nu mi.ai mai scris. Doar nu vrei sa vin dupa tine acasă și sa te aduc de ciuf la mine 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Link spre comentariu
Vizitator

Cucuu bauuu 🙃🙃🙃🥰🥰🥰🥰. Sunt la birou si va astept ,sa vă plătiți abonamentul sau să îl reînnoiți 🤣🤣🤣. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋

Link spre comentariu

Vizitat si eu azi dimineața in sfarsit pe Cristina. Programare facuta de miercuri dimineața. Sa fiu sigur.ca nu o ratez si de data asta.după cateva clipe de cum am intrat in birou ..zici ca eram in compania  unei prietene vechi pe care nu o vazusem de mult. Oral demential cu atentie si la biluțe..schimbat pozitia LOT unde am finalizat in balonas.ce mi a placut mult este ca dupa finalizare nu s a retras pe moment.a mai stat cateva secunde..notele le stiti..Raport calitate pret.excelent.Iti Multumesc Cristina pentru clipele minunate din aceasta dimineata.(sexosul si focosul 😉)

• Like 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acum 2 ore, Cipry37 a spus:

Vizitat si eu azi dimineața in sfarsit pe Cristina. Programare facuta de miercuri dimineața. Sa fiu sigur.ca nu o ratez si de data asta.după cateva clipe de cum am intrat in birou ..zici ca eram in compania  unei prietene vechi pe care nu o vazusem de mult. Oral demential cu atentie si la biluțe..schimbat pozitia LOT unde am finalizat in balonas.ce mi a placut mult este ca dupa finalizare nu s a retras pe moment.a mai stat cateva secunde..notele le stiti..Raport calitate pret.excelent.Iti Multumesc Cristina pentru clipele minunate din aceasta dimineata.(sexosul si focosul 😉)

Multumesc si eu ❤️❤️❤️. Te mai astept cu drag, te pup 💋💋💋

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...