Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2023 Partajează Postat Iunie 2, 2023 Acum 4 ore, Denisboy08 a spus: E o placere sa vin la tine sa platesc facturile sunt reatant,ma simt foarte bine cu tine,ti am trimis mejaj pt o programare nu merge ,dar am sa mai incerc te pupo zi frumoasa 🥰😍😍 Ai telefonul stricat 🤣🤣🤣, nu pleaca mesajul ...ca stie ca faci necurate 🤣🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Cipry37 Reputație: 288 Postat Iunie 2, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iunie 2, 2023 Acum 4 ore, Cristina1992 a spus: Ai telefonul stricat 🤣🤣🤣, nu pleaca mesajul ...ca stie ca faci necurate 🤣🤣🤣🤣🤣 Merge foarte bine telefonul boss ..am vazut eu azi 👌👌👌 Link spre comentariu
Denisboy08 Reputație: 192 Postat Iunie 2, 2023 Partajează Postat Iunie 2, 2023 Acum 5 ore, Cristina1992 a spus: Ai telefonul stricat 🤣🤣🤣, nu pleaca mesajul ...ca stie ca faci necurate 🤣🤣🤣🤣🤣 Nu e stricat draga,e tel foarte bun,fac doar placeri cu tine,esti o persoana buna,dar reteaua e de vina ,dar maine imi fac o programare la tine a birou,sa mi platesc facturile am restante mari🤣🤣 Link spre comentariu
Denisboy08 Reputație: 192 Postat Iunie 3, 2023 Partajează Postat Iunie 3, 2023 Proaspat iesit de la Cristina,10 plussss la tot ,a fost perfect iti multumesc frumos si respect maxim ,factura a fost platita e o placere sa ti trec pragul 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2023 Partajează Postat Iunie 4, 2023 Buna dimineața, somnoroșilor 🥰🥰🥰 . Știu că e plapuma grea azi 🤣🤣🤣, dar eu va astept la birou 🤣🤣🤣. Va anunt ca e ultima zi aici si mă găsiți pana la ora 20:00 . Va puuuuup 💋💋💋💋💋 Link spre comentariu
Cipry37 Reputație: 288 Postat Iunie 4, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iunie 4, 2023 Acum 1 oră, Cristina1992 a spus: Buna dimineața, somnoroșilor 🥰🥰🥰 . Știu că e plapuma grea azi 🤣🤣🤣, dar eu va astept la birou 🤣🤣🤣. Va anunt ca e ultima zi aici si mă găsiți pana la ora 20:00 . Va puuuuup 💋💋💋💋💋 Eu astept urmatoarea vizita.sper ca v a fi curând..am platit doar curentul..sper sa nu ma deconteze de la digi ...🤗🤗🤗😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2023 Partajează Postat Iulie 1, 2023 Cucu bauuuu, drăguții mei 🥰🥰🥰. Vreau sa va anunț că sunt in frumosul vostru oraș ,si va aștept la birou ,sa ne revedem, sa va gândil, sa va exorcizez, sa va ajut cu plata facturilor 🤣🤣🤣🤣😋😋😋😋😋😋. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋❤️❤️💋❤️❤️🥰💋❤️❤️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2023 Partajează Postat Iulie 2, 2023 Buna dimineațaaaaaa 🥰🥰🥰. Am făcut prăjituri și va aștept la dulcele de duminică 😋😋😋😋😋. Link spre comentariu
Cipry37 Reputație: 288 Postat Iulie 2, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iulie 2, 2023 Acum 36 minute, Cristina1992 a spus: Buna dimineațaaaaaa 🥰🥰🥰. Am făcut prăjituri și va aștept la dulcele de duminică 😋😋😋😋😋. Buna!!bine ai revenit! Sper sa pot sa te revizitez cat mai repede. 🤗🤗🤗🍰🍰🍰 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2023 Partajează Postat Iulie 3, 2023 Buna dimineața puiii 🐤🐤🐤🐤🐤. Sunt la birou si va astept la gadilat, sa va gadil la aripioare 😜😜😜😋😋😋😋. Locația e tot cea din Rogerius ,pe care o știți majoritatea. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2023 Partajează Postat Iulie 4, 2023 Buna dimineațaaaa sexualii mei 😜😜😋😋😋. Sunt la birou si va aștept la " ștampulat" toate actele 🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Sa nu uitați s.o luați cu voi, ca altfel ... fără " ștampulă" nu facem nimic 🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Vă puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2023 Partajează Postat Iulie 5, 2023 Bună, bunăăă 🥰🥰🥰. Sunt prezentă la cabinet pentru resuscitări 🤣🤣🤣🤣🤣. Va pup si va aștept la tratamentul săptămânal, e un tratament foarte benefic si un tratament care îți dă aripi să zbori 😜😜😜😜💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 Link spre comentariu
Cipry37 Reputație: 288 Postat Iulie 22, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iulie 22, 2023 La 05.07.2023 la 10:13, Cristina1992 a spus: Bună, bunăăă 🥰🥰🥰. Sunt prezentă la cabinet pentru resuscitări 🤣🤣🤣🤣🤣. Va pup si va aștept la tratamentul săptămânal, e un tratament foarte benefic si un tratament care îți dă aripi să zbori 😜😜😜😜💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 Buna Criss.cand revii la noi la Oradea?🙃😏 Link spre comentariu
cucubautm Reputație: 19 Postat Iulie 30, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 30, 2023 La 05.07.2023 la 10:13, Cristina1992 a spus: Bună, bunăăă 🥰🥰🥰. Sunt prezentă la cabinet pentru resuscitări 🤣🤣🤣🤣🤣. Va pup si va aștept la tratamentul săptămânal, e un tratament foarte benefic si un tratament care îți dă aripi să zbori 😜😜😜😜💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 Te asteptam la birouuu ne lipsesti Link spre comentariu
Vladimirovic Reputație: 44 Postat Iulie 30, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iulie 30, 2023 Acum 32 minute, cucubautm a spus: Te asteptam la birouuu ne lipsesti Avem facturi neachitate,hai la birou Link spre comentariu
johny18 Reputație: 18 Postat August 14, 2023 Telefon: mobil Oras:cluj Telefon: mobil Oras:cluj Partajează Postat August 14, 2023 stie cineva ceva de ea? Link spre comentariu
pokpok Reputație: 489 Postat August 29, 2023 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat August 29, 2023 La 05.07.2023 la 10:13, Vizitator a spus: Bună, bunăăă 🥰🥰🥰. Sunt prezentă la cabinet pentru resuscitări 🤣🤣🤣🤣🤣. Va pup si va aștept la tratamentul săptămânal, e un tratament foarte benefic si un tratament care îți dă aripi să zbori 😜😜😜😜💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 Domniță dragă, dar pe la noi când mai vii??? Link spre comentariu
Eren. Reputație: 403 Postat August 29, 2023 Partajează Postat August 29, 2023 Acum 5 minute, pokpok a spus: Domniță dragă, dar pe la noi când mai vii??? Tare ma tem ca s a retras… Link spre comentariu
Vladimirovic Reputație: 44 Postat August 30, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 30, 2023 Acum 3 ore, Eren. a spus: Tare ma tem ca s a retras… E in concediu, tre să vină la cabinet cât de repede Link spre comentariu
Eren. Reputație: 403 Postat August 30, 2023 Partajează Postat August 30, 2023 Acum 6 ore, Vladimirovic a spus: E in concediu, tre să vină la cabinet cât de repede Ai vorbit tu cu ea sau? Link spre comentariu
Vladimirovic Reputație: 44 Postat August 30, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 30, 2023 Acum 1 oră, Eren. a spus: Ai vorbit tu cu ea sau? A,nu ziceam doar așa.. sperăm totuși .... Link spre comentariu
futaciosu07 Reputație: 17 Postat Noiembrie 15, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 15, 2023 Mai stie cineva ceva de domnisoara ? Mai vine pe la noi la birou oare ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum