Sari la conținut

Prima data în orașul tău 0732602669

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Acum 4 ore, Denisboy08 a spus:

E o placere sa vin la tine sa platesc facturile sunt reatant,ma simt foarte bine cu tine,ti am trimis mejaj pt o programare nu merge ,dar am sa mai incerc te pupo zi frumoasa 🥰😍😍

Ai telefonul stricat 🤣🤣🤣, nu pleaca mesajul ...ca stie ca faci necurate 🤣🤣🤣🤣🤣

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
Acum 4 ore, Cristina1992 a spus:

Merge foarte bine telefonul boss ..am vazut eu azi 👌👌👌

Link spre comentariu
Acum 5 ore, Cristina1992 a spus:

Nu e stricat draga,e tel foarte bun,fac doar placeri cu tine,esti o persoana buna,dar reteaua e de vina ,dar maine imi fac o programare la tine a birou,sa mi platesc facturile am restante mari🤣🤣

Link spre comentariu
Vizitator

Buna dimineața, somnoroșilor 🥰🥰🥰 . Știu că e plapuma grea azi 🤣🤣🤣, dar eu va astept la birou 🤣🤣🤣. Va anunt ca e ultima zi aici si mă găsiți pana la ora 20:00 . Va puuuuup 💋💋💋💋💋

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Cristina1992 a spus:

Buna dimineața, somnoroșilor 🥰🥰🥰 . Știu că e plapuma grea azi 🤣🤣🤣, dar eu va astept la birou 🤣🤣🤣. Va anunt ca e ultima zi aici si mă găsiți pana la ora 20:00 . Va puuuuup 💋💋💋💋💋

Eu astept urmatoarea vizita.sper ca v a fi curând..am platit doar curentul..sper sa nu ma deconteze de la digi ...🤗🤗🤗😘

Link spre comentariu
Vizitator

Cucu bauuuu, drăguții mei 🥰🥰🥰. Vreau sa va anunț că sunt in frumosul vostru oraș ,si va aștept la birou ,sa ne revedem, sa va gândil, sa va exorcizez, sa va ajut cu plata facturilor 🤣🤣🤣🤣😋😋😋😋😋😋. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋❤️❤️💋❤️❤️🥰💋❤️❤️

Link spre comentariu
Acum 36 minute, Cristina1992 a spus:

Buna dimineațaaaaaa 🥰🥰🥰. Am făcut prăjituri și va aștept la dulcele de duminică 😋😋😋😋😋.

IMG_20230702_091220.jpg

Buna!!bine ai revenit! Sper sa pot sa te revizitez cat mai repede. 🤗🤗🤗🍰🍰🍰

Link spre comentariu
Vizitator

Buna dimineața puiii 🐤🐤🐤🐤🐤. Sunt la birou si va astept la gadilat, sa va gadil la aripioare 😜😜😜😋😋😋😋. Locația e tot cea din Rogerius ,pe care o știți majoritatea. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋

Link spre comentariu
Vizitator

Buna dimineațaaaa sexualii mei 😜😜😋😋😋. Sunt la birou si va aștept la " ștampulat" toate actele 🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Sa nu uitați s.o luați cu voi, ca altfel ... fără " ștampulă" nu facem nimic 🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Vă puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

Link spre comentariu
Vizitator

Bună, bunăăă 🥰🥰🥰. Sunt prezentă la cabinet pentru resuscitări 🤣🤣🤣🤣🤣. Va pup si va aștept la tratamentul săptămânal, e un tratament foarte benefic si un tratament care îți dă aripi să zbori 😜😜😜😜💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

Link spre comentariu
La 05.07.2023 la 10:13, Cristina1992 a spus:

Bună, bunăăă 🥰🥰🥰. Sunt prezentă la cabinet pentru resuscitări 🤣🤣🤣🤣🤣. Va pup si va aștept la tratamentul săptămânal, e un tratament foarte benefic si un tratament care îți dă aripi să zbori 😜😜😜😜💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

Buna Criss.cand revii la noi la Oradea?🙃😏

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
La 05.07.2023 la 10:13, Cristina1992 a spus:

Te asteptam la birouuu ne lipsesti

Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea
La 05.07.2023 la 10:13, Vizitator a spus:

Domniță dragă, dar pe la noi când mai vii???

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...