Denisboy08 Reputație: 192 Postat Ianuarie 14, 2023 Partajează Postat Ianuarie 14, 2023 Acum 40 minute, Cristina1992 a spus: Bună dimineața. Programările se fac atât telefonic cat și prin mesaje. Nu am watsapp. 😍😍😍 Bine ai revenit Cristina ,am sa ti trec pragul zilele astea te pup😘😘 Link spre comentariu
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3823 Postat Ianuarie 14, 2023 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 14, 2023 Acum 51 minute, Cristina1992 a spus: Bun găsit dragilor. După cum v-am promis am ajuns în orașul vostru. Ma numesc Cristina am 30 de ani, 1,67 înălțime cam 60 de kg. Sunt o femei cu forme bine proporționata deci ai pe ce pune mana😋😋 cred ca în poze se vede destul de bine. Sunt cât se poate de reale pozele fără filtre și etc. Acum o sa fac o prezentare cu lista de preturi, servicii, locație și tot ce trebuie PRET 100 DE LEI FINALIZAREA 250 DE LEI ORA SERVICII: ORAL NEPROTEJAT NORMAL DOAR PROTEJAT TOATE POZIȚIILE 69 CÂT ȘI ALTELE NU FAC ANAL FINALIZARE CORPORALA SĂRUTURI DOAR CORPORALE LOCATIE: Cartier Rogerius. Str. Mehedinți nr32. bl. pb19 CONTACT: 0732602669 PROGRAM DE LUCRU 9:00-20:00 ȚIN SA VA ANUNȚ DE LA ÎNCEPUT CA SEDEREA MEA VA FI PANA JOI INCLUSIV. O sa las și un link cu unul din topicul din orașele unde am mai lucrat sa va faceți o idee despre mine. Cred ca sunt destule comentarii despre calitatea serviciilor mele în acest topic😋💗😍 Sper sa fiți mulțumiți de prezenta mea și sper sa fiu pe placul vostru. Nu ne rămâne decât sa dam drumul la 👉👌👉👌🤫🤫🤫 Bine ai venit la Oradea! Sper să te simți bine, să întâlnești bărbați, care să te prețuiască. Ședere plăcută! 🐼 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2023 Partajează Postat Ianuarie 14, 2023 Acum 40 minute, Denisboy08 a spus: Bine ai revenit Cristina ,am sa ti trec pragul zilele astea te pup😘😘 Bine am venit ca este prima oara aici😅😅😅 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2023 Partajează Postat Ianuarie 14, 2023 Acum 58 minute, ursuletulpanda a spus: Bine ai venit la Oradea! Sper să te simți bine, să întâlnești bărbați, care să te prețuiască. Ședere plăcută! 🐼 Mulțumesc frumos 😊😊😊 Link spre comentariu
maugym Reputație: 299 Postat Ianuarie 14, 2023 Partajează Postat Ianuarie 14, 2023 Acum 4 ore, Cristina1992 a spus: Bună dimineața. Programările se fac atât telefonic cat și prin mesaje. Nu am watsapp. 😍😍😍 Foarte rău că nu ai whatsapp😟... Dar bine ai venit la noi in oraș, să fie cu spor...o sa fac cumva să ne si vedem... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2023 Partajează Postat Ianuarie 14, 2023 1 oră în urmă, maugym a spus: Foarte rău că nu ai whatsapp😟... Dar bine ai venit la noi in oraș, să fie cu spor...o sa fac cumva să ne si vedem... Cred ca ori watsapp ori sms tot mesaje putem scrie. Mulțumesc frumos 🤗🤗 Link spre comentariu
maugym Reputație: 299 Postat Ianuarie 14, 2023 Partajează Postat Ianuarie 14, 2023 1 oră în urmă, Cristina1992 a spus: Cred ca ori watsapp ori sms tot mesaje putem scrie. Mulțumesc frumos 🤗🤗 Tot mesaje scriem ai dreptate, dar dacă folosesti un nr de pe cartela, după un timp de inactivitate nu o mai poti folosi, dar whatsapp rămâne Link spre comentariu
Cipry37 Reputație: 288 Postat Ianuarie 14, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 14, 2023 Acum 7 ore, Cristina1992 a spus: Bună dimineața. Programările se fac atât telefonic cat și prin mesaje. Nu am watsapp. 😍😍😍 Buna dinou.am sa fac o programare prin sms .pentru luni .sper sa fii pe faza .vreau raspuns sigur...bag o minciuna sotiei si am plecat spre tine ..:) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2023 Partajează Postat Ianuarie 14, 2023 Acum 19 minute, Cipry37 a spus: Buna dinou.am sa fac o programare prin sms .pentru luni .sper sa fii pe faza .vreau raspuns sigur...bag o minciuna sotiei si am plecat spre tine ..:) Da scrie mesaj pe telefon cu ora la care vrei sa vii și cât timp stai și se rezolva😘😘 Link spre comentariu
Cipry37 Reputație: 288 Postat Ianuarie 14, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 14, 2023 Chiar acum, Cristina1992 a spus: Da scrie mesaj pe telefon cu ora la care vrei sa vii și cât timp stai și se rezolva😘😘 Bine draga.ar fi super sa atasezi o poza din spate cu tine...sa-mi imaginez pozitia aia pe la spate ..stii tu 🙃😍😍😍 Link spre comentariu
Denisboy08 Reputație: 192 Postat Ianuarie 14, 2023 Partajează Postat Ianuarie 14, 2023 Acum 54 minute, Cipry37 a spus: Bine draga.ar fi super sa atasezi o poza din spate cu tine...sa-mi imaginez pozitia aia pe la spate ..stii tu 🙃😍😍😍 Am sunat pt o programare,si mesaj se pare ca nu lureaza sau e foarte ocupata,cum pot sa fac o programare la tine ms Link spre comentariu
sonofthesun Reputație: 362 Postat Ianuarie 14, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 14, 2023 Acum 15 minute, Denisboy08 a spus: Am sunat pt o programare,si mesaj se pare ca nu lureaza sau e foarte ocupata,cum pot sa fac o programare la tine ms Buna seara ! Cu aceeași problema s-au confruntat și unii clienți în Timișoara. Motivația era imposibilitatea de a prelua toate apelurile, din cauza timpului dedicat clienților . Solicitările fiind excesive(raportul calitate - preț foarte bun), probabil ca și aici va persista aceeasi chestiune insolubila.S au propus de unii diverse rezolvari, printre care cresterea taxelor , pentru a o slăbi de impresurarea clienților , însă fata a refuzat categoric. Alte "somități" in domeniu, au prezentat recent noul plan tarifar augmentat, desi anunță zilnic "locuri libere" in diferite intervale sau zile libere . Așadar " free market " și fiecare cu strategia proprie . Eu zis sa insisti la momente diferite și odată contactata " giddy up" . Link spre comentariu
Denisboy08 Reputație: 192 Postat Ianuarie 14, 2023 Partajează Postat Ianuarie 14, 2023 Am reusit sa merg la doamna,10 pe linie ON executat perfect fara graba,recomand cu incredere ,nu te grabeste,de revenit daaa,multumesc frumos Cristina Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2023 Partajează Postat Ianuarie 15, 2023 Acum 13 ore, sonofthesun a spus: Buna seara ! Cu aceeași problema s-au confruntat și unii clienți în Timișoara. Motivația era imposibilitatea de a prelua toate apelurile, din cauza timpului dedicat clienților . Solicitările fiind excesive(raportul calitate - preț foarte bun), probabil ca și aici va persista aceeasi chestiune insolubila.S au propus de unii diverse rezolvari, printre care cresterea taxelor , pentru a o slăbi de impresurarea clienților , însă fata a refuzat categoric. Alte "somități" in domeniu, au prezentat recent noul plan tarifar augmentat, desi anunță zilnic "locuri libere" in diferite intervale sau zile libere . Așadar " free market " și fiecare cu strategia proprie . Eu zis sa insisti la momente diferite și odată contactata " giddy up" . A reușit pana la urma sa ajungă. Dacă ești insistent și vrei ceva obții cu siguranță 😋😋Consider ca atât prețul este super ok și serviciile și doresc sa fie toată lumea mulțumită. Poate mulți reușesc sa ma contacteze alții nu. De obicei perioada cea mai buna în care sunt libera este 13:00 - 16:00. Link spre comentariu
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3823 Postat Ianuarie 15, 2023 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 15, 2023 Acum 32 minute, Cristina1992 a spus: A reușit pana la urma sa ajungă. Dacă ești insistent și vrei ceva obții cu siguranță 😋😋Consider ca atât prețul este super ok și serviciile și doresc sa fie toată lumea mulțumită. Poate mulți reușesc sa ma contacteze alții nu. De obicei perioada cea mai buna în care sunt libera este 13:00 - 16:00. Mulțumim! 😘🐼 Link spre comentariu
Eren. Reputație: 403 Postat Ianuarie 15, 2023 Partajează Postat Ianuarie 15, 2023 Tot te sun… dar fără succes Link spre comentariu
marcuiojan Reputație: 457 Postat Ianuarie 15, 2023 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 15, 2023 Am vizitat-o pe Cristina de foarte multe ori in Tm si merita fara discutie. Oralul e the best si normalul deasemenea. Daca sti sa te porti cu ea o sa ai o partida de vis. Link spre comentariu
Cipry37 Reputație: 288 Postat Ianuarie 15, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 15, 2023 Acum 1 oră, Cristina1992 a spus: A reușit pana la urma sa ajungă. Dacă ești insistent și vrei ceva obții cu siguranță 😋😋Consider ca atât prețul este super ok și serviciile și doresc sa fie toată lumea mulțumită. Poate mulți reușesc sa ma contacteze alții nu. De obicei perioada cea mai buna în care sunt libera este 13:00 - 16:00. Daca ai facut acest anunt cu perioada libera intre 13 si 16 ..e clar aceasta perioada acum se aglomereaza O sa ai 10 programari pe ora cel putin..:) Link spre comentariu
n00b2 Reputație: 181 Postat Ianuarie 15, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 15, 2023 I-am trimis un SMS Cristinei aseara, am intrebat daca se deplaseaza, practic suntem "vecini" dar inca nu mi-a raspuns. Nu ca mi-ar fi greu sa ma deplasez eu, eram doar curios daca e dispusa sa vina pana la scara "vecina". Astept raspuns via SMS, intr-un final o sa si sun, desi sansele de programari par mici tinand cont de raportul calitate/pret mentionat de cei care au fost deja la ea. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2023 Partajează Postat Ianuarie 15, 2023 Acum 16 minute, Cipry37 a spus: Daca ai facut acest anunt cu perioada libera intre 13 si 16 ..e clar aceasta perioada acum se aglomereaza O sa ai 10 programari pe ora cel putin..:) Sa nu exageram. Dragilor pentru mine eu las pentru fiecare client timpul petrecut împreună jumătate de ora. Dacă cineva îmi trimite ca vrea la o anumita ora și am liber este bine dacă nu ii spun eu la ce ora as fi disponibila. Dar timpul pentru fiecare programare este în jur de jumătate de ora 🤗🤗 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2023 Partajează Postat Ianuarie 15, 2023 Acum 7 minute, n00b2 a spus: I-am trimis un SMS Cristinei aseara, am intrebat daca se deplaseaza, practic suntem "vecini" dar inca nu mi-a raspuns. Nu ca mi-ar fi greu sa ma deplasez eu, eram doar curios daca e dispusa sa vina pana la scara "vecina". Astept raspuns via SMS, intr-un final o sa si sun, desi sansele de programari par mici tinand cont de raportul calitate/pret mentionat de cei care au fost deja la ea. Nu fac deplasări scuzați am uitat sa menționez în topic. De asta nici nu am răspuns la sms pentru ca nu fac deplasări scuze😘😘 Link spre comentariu
Vizitator torres95 Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2023 Partajează Postat Ianuarie 15, 2023 Acum 8 minute, Cristina1992 a spus: Sa nu exageram. Dragilor pentru mine eu las pentru fiecare client timpul petrecut împreună jumătate de ora. Dacă cineva îmi trimite ca vrea la o anumita ora și am liber este bine dacă nu ii spun eu la ce ora as fi disponibila. Dar timpul pentru fiecare programare este în jur de jumătate de ora 🤗🤗 Ti-am lasat 3 mesaje, te rog sa raspunzi cand poti😅🤦🏻♀️ Link spre comentariu
Cipry37 Reputație: 288 Postat Ianuarie 15, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 15, 2023 Acum 12 minute, torres95 a spus: Ti-am lasat 3 mesaje, te rog sa raspunzi cand poti😅🤦🏻♀️ Idem🤣🤣 Link spre comentariu
Eren. Reputație: 403 Postat Ianuarie 15, 2023 Partajează Postat Ianuarie 15, 2023 Acum 12 minute, torres95 a spus: Ti-am lasat 3 mesaje, te rog sa raspunzi cand poti😅🤦🏻♀️ Cred ca multi dintre noi i am lasat minim 3 😓 Link spre comentariu
Cipry37 Reputație: 288 Postat Ianuarie 15, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 15, 2023 Acum 6 minute, Eren. a spus: Cred ca multi dintre noi i am lasat minim 3 😓 Poate e ocupata fata.raspunde ea.eu nu ma las .tot ajung la ea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum