Sari la conținut

Prima data în orașul tău 0732602669

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Cucuu bauuu 🥰🥰🥰. Biroul meu este deschis si azi 😜😜😜, va astept la gâdilatul de duminică, ca să intrați in noua săptămână mai fresh ca fresh-ul de 🍊🍊🍊😜. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

Link spre comentariu
Vizitator

Buna dimineața dragii mei ❤️❤️❤️. Sunt la cabinet sa știți, va astept la aplicarea tratamentului împotriva stresului si a agitației interioare 🤣🤣🤣. O să fiți țiplă dupa tratament 😋😜🥰. Va puuuuup 💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋

Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea
Acum 35 minute, Cristina1992 a spus:

Buna dimineața dragii mei ❤️❤️❤️. Sunt la cabinet sa știți, va astept la aplicarea tratamentului împotriva stresului si a agitației interioare 🤣🤣🤣. O să fiți țiplă dupa tratament 😋😜🥰. Va puuuuup 💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋

De departe cel mai (cu de toate) bun oral ce l-am primit eu vreodată. Fără întreruperi inutile de genul, " mai ai", "vrei să schimbăm"... Deși aș fi vrut să încerc și altceva din "meniu" era atât de bine că am lăsat-l să mă termine așa. Foarte, foarte, foarte tare la capitolul asta. 

Ps. Deci ai preluat idea cu cabinetul 😉 vezi că tre să plătești dreptul de autor 🤪😘

Link spre comentariu

Am fost azi la Cristina, e o super fată.

Este exact cea din poze, are un GFE maxim, foarte vorbăreață și primitoare.

Oral cu CIM de nota 10, cel mai bun primit până acum.

Normal protejat 2 poziții, nota 10.

Merită 100%. Raportul preț-calitate e nemaîntâlnit în Oradea.

Locația este într-o zonă liniștită, multe parcări.

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acum 1 oră, pokpok a spus:

De departe cel mai (cu de toate) bun oral ce l-am primit eu vreodată. Fără întreruperi inutile de genul, " mai ai", "vrei să schimbăm"... Deși aș fi vrut să încerc și altceva din "meniu" era atât de bine că am lăsat-l să mă termine așa. Foarte, foarte, foarte tare la capitolul asta. 

Ps. Deci ai preluat idea cu cabinetul 😉 vezi că tre să plătești dreptul de autor 🤪😘

Platesc dar tot tu plătești 🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Ma bucur ca ai plecat multumit si te mai reastept cu drag. Te puuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 44 minute, alcaponee a spus:

Am fost azi la Cristina, e o super fată.

Este exact cea din poze, are un GFE maxim, foarte vorbăreață și primitoare.

Oral cu CIM de nota 10, cel mai bun primit până acum.

Normal protejat 2 poziții, nota 10.

Merită 100%. Raportul preț-calitate e nemaîntâlnit în Oradea.

Locația este într-o zonă liniștită, multe parcări.

Multe inimi ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Link spre comentariu
Vizitator
1 oră în urmă, luzzu a spus:

Fusai la fata. Fu bine. Confirm ce-or spus antevorbitorii.

Numa' bine, rau la nime'!

Love you ❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Link spre comentariu
Vizitator

Buna dimineața somnoroșilor 🥰🥰🥰. Eu sunt la cabinet si va astept cu drag la exorcizare 🤣🤣🤣. Am auzit ca nu prea dormiti bine noaptea, va cam zvârcolți in pat 🤣🤣🤣. Eu am soluția, scot tot raul din voi 😜😜😜😜. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 4 ore, chery78 a spus:

...daca  ar si raspunde la telefon... am sunat de mai multe ori si in zile diferite si nimik! bafta

Te cred ce sa spun. Mulți ma prind mulți nu. Nu am ce face😥îmi cer scuze dacă nu ai reușit sa dai de mine. 😘😘

Link spre comentariu
Vizitator

Buna dimineata dragii mei 🥰🥰🥰. Sunt si azi la birou si va astept cu drag sa va gâdil ❤️❤️❤️ Maine nu voi fi prezentă deloc 🙃🙃🙃. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
La 09.04.2023 la 10:28, Cristina1992 a spus:

Cucuu bauuu 🥰🥰🥰. Biroul meu este deschis si azi 😜😜😜, va astept la gâdilatul de duminică, ca să intrați in noua săptămână mai fresh ca fresh-ul de 🍊🍊🍊😜. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

Te sun si degeaba. Prea ocupata esti.poate dupa sarbatori!

Link spre comentariu
Vizitator
La 15.04.2023 la 9:06, Cristina1992 a spus:

Buna dimineata dragii mei 🥰🥰🥰. Sunt si azi la birou si va astept cu drag sa va gâdil ❤️❤️❤️ Maine nu voi fi prezentă deloc 🙃🙃🙃. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋

Bună dimineața dragilor. Cum stați cu ciocnitul oualelor? Dacă nu ați avut cu cine sa le ciocniti va aștept sa le ciocnim împreună 😘😘. Va stau la dispoziție începând de astăzi pana la ora 20:00 😘😘😘

Link spre comentariu
Acum 3 ore, Cristina1992 a spus:

Bună dimineața dragilor. Cum stați cu ciocnitul oualelor? Dacă nu ați avut cu cine sa le ciocniti va aștept sa le ciocnim împreună 😘😘. Va stau la dispoziție începând de astăzi pana la ora 20:00 😘😘😘

Bună!Mâine vei fi disponibilă ? 

Link spre comentariu
Vizitator

Buna dimineața puii 🥰🥰🥰. Azi sunt la birou si va astept cu drag . Daca nu mă prindeți la telefon ... puteți lasa un sms si va raspund in cel mai scurt timp. Foarte multi fac programări cu o zi sau 2-3 înainte si de aceea nu prea ma gasiti in respectiva zi cand vreti sa veniti . Va pup si imi cer scuze daca nu pot raspunde la toata lumea într-o zi . Sa avem spor la gadilat si analizat păsărici si acadele 😜😜😜😋😋😋🤣🤣🤣❤️❤️❤️❤️❤️❤️💋💋💋💋💋💋💋

Link spre comentariu
Acum 52 minute, Cristina1992 a spus:

Buna dimineața puii 🥰🥰🥰. Azi sunt la birou si va astept cu drag . Daca nu mă prindeți la telefon ... puteți lasa un sms si va raspund in cel mai scurt timp. Foarte multi fac programări cu o zi sau 2-3 înainte si de aceea nu prea ma gasiti in respectiva zi cand vreti sa veniti . Va pup si imi cer scuze daca nu pot raspunde la toata lumea într-o zi . Sa avem spor la gadilat si analizat păsărici si acadele 😜😜😜😋😋😋🤣🤣🤣❤️❤️❤️❤️❤️❤️💋💋💋💋💋💋💋

Bună! Sâmbătă vei putea fi găsită în oraș ? 

Link spre comentariu
Vizitator
1 oră în urmă, sonofthesun a spus:

Bună! Sâmbătă vei putea fi găsită în oraș ? 

Bună. Nu știu sigur dacă voi mai rămâne însă o sa va anunț cel târziu joi dacă voi mai sta sau nu încă o săptămână😘😘😘😘. De obicei anunț cu 2,3 zile înainte cât voi mai sta 

Link spre comentariu
Chiar acum, Cristina1992 a spus:

Bună. Nu știu sigur dacă voi mai rămâne însă o sa va anunț cel târziu joi dacă voi mai sta sau nu încă o săptămână😘😘😘😘. De obicei anunț cu 2,3 zile înainte cât voi mai sta 

Bine . Mulțumesc ! 

Link spre comentariu
Vizitator

Bună dimineațaaa 🥰🥰🥰. Nu știu daca e înjurătură sau nu ,darrr " să imi gâdilați fundița" 🤣🤣🤣🤣🤣😜😜😜😜😜😜😜💋💋💋💋💋💋💋

IMG_20230420_100126.jpg

Link spre comentariu

Vizitator

Cucuuu bauuu 🥰🥰🥰. Azi sunt la birou si vă aștept, sa vă reglez pentru weekend 🤣🤣🤣🤣sa nu cumva să rămâneți " ne fu fu" 🤣🤣🤣🤣. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...