dorky07 Reputație: 1024 Postat Ianuarie 12, 2023 Postat Ianuarie 12, 2023 Stie cineva ceva despre? nu pare goldie dar cine stie…
Membru Premium derwall Reputație: 677 Postat Ianuarie 12, 2023 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Ianuarie 12, 2023 Număr telefon 0735320612 Pare noua, eu nu am mai văzut anunț cu ea. Tarif de placeri 70 Lei 😉😊 4
Membru Premium derwall Reputație: 677 Postat Ianuarie 12, 2023 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Ianuarie 12, 2023 https://www.anuntul.ro/anunt-rusoaica-30-de-ani-ofer-masaj-de-ZzGEbY#Rzr1bJ 5
dorky07 Reputație: 1024 Postat Ianuarie 12, 2023 Autor Postat Ianuarie 12, 2023 Da eram curios daca a fost cineva nune vreo zana dar mie imi plac descoperirile astea cred ca ma risc
alex194 Reputație: 13 Postat Ianuarie 12, 2023 Postat Ianuarie 12, 2023 O terminata cu chef de caterinca, am sunat, locația in zona Berceni, mai exact stupilor, nr 7(asa mi a zis la telefon). Am ajuns la adresa, sunt și îmi spune ca nu ma vede în fata blocului care era lângă un parc. Ajung în fata blocului sun și telefonul era închis, așteptat acolo încă vreo 5 10min timp în care încercăm sa sun, dar telefonul tot închis. Este de evitat sa bateti drumul degeaba pana acolo!! 2 1
dorky07 Reputație: 1024 Postat Ianuarie 13, 2023 Autor Postat Ianuarie 13, 2023 Da am Sunat si eu pare se ca nu stie romana si nici alta limba decat rusa oricum radea isteric posibil drogata/beata, se auzeau voci multe in locatie… pas eu 1
scentius Reputație: 13 Postat Ianuarie 14, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 14, 2023 Cred ca are toane....răspunde când are chef
lilisor95 Reputație: 441 Postat Ianuarie 25, 2023 Oras:DA Oras:DA Postat Ianuarie 25, 2023 Vizitat rusoaica. Greu sa ma inteleg cu ea pentru ca rupe decat cateva cuvinte in romana.Locatia am gasit-o usor ,asa ca am urcat si m-am prezentat la usa.Ca servicii are totul protejat , daca facea oralul ne pro si cu cim ramaneam,dar pentru oral si normal fara alte servicii am zis pas si am plecat 2
unuloarecare2 Reputație: 444 Postat Februarie 5, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2023 La 25.01.2023 la 10:11, lilisor95 a spus: Vizitat rusoaica. Greu sa ma inteleg cu ea pentru ca rupe decat cateva cuvinte in romana.Locatia am gasit-o usor ,asa ca am urcat si m-am prezentat la usa.Ca servicii are totul protejat , daca facea oralul ne pro si cu cim ramaneam,dar pentru oral si normal fara alte servicii am zis pas si am plecat Am câteva curiozități. 1. Când este sunată cum poate fi stabilită întâlnirea? 2. Pozele presupun că sunt reale, deci are sânii siliconați? 3. Este singură sau mai e cu cineva?
Membru Premium derwall Reputație: 677 Postat Martie 1, 2023 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Martie 1, 2023 Rusoaica, 30 de ani ofer masaj de relaxare Rusoaica - anuntul.ro - 2kLKZD Poze noi, arata destul de bine....😋 1
dorky07 Reputație: 1024 Postat Martie 1, 2023 Autor Postat Martie 1, 2023 Recunosc sunt curios si mai ales incitat dar… zona Berceni si 70 finalizarea ma sperie nitel…sa merg pana acolo si sa fie fast fuck sau pesti…
unuloarecare2 Reputație: 444 Postat Martie 1, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2023 Arată bine în poze. Eu nu am reușit să mă înțeleg cu ea la telefon. Când vorbește românește, are scris ceva pe o foaie și vorbește română cu accent rusesc. Nu pot să înțeleg nimic. Ceilalți care au fost, cum au contactat-o? Te lasă să faci și duș la ea? E singură?
dorky07 Reputație: 1024 Postat Martie 2, 2023 Autor Postat Martie 2, 2023 Exact astea vreau sa aflu si eu dar recunosc, nu ma risc primul
unuloarecare2 Reputație: 444 Postat Martie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2023 Am văzut că au mai fost alții pe la ea deja.
lilisor95 Reputație: 441 Postat Martie 2, 2023 Oras:DA Oras:DA Postat Martie 2, 2023 La 05.02.2023 la 19:26, unuloarecare2 a spus: Am câteva curiozități. 1. Când este sunată cum poate fi stabilită întâlnirea? 2. Pozele presupun că sunt reale, deci are sânii siliconați? 3. Este singură sau mai e cu cineva? Vorbeste putin in romana dar te intelegi cu ea,nu am stat dupa cum am scris deci nu stiu daca are colega.Este mult mai simplu sa o suni si sa vezi singur ce si cum.
dorky07 Reputație: 1024 Postat Martie 2, 2023 Autor Postat Martie 2, 2023 Acum 3 ore, unuloarecare2 a spus: Am văzut că au mai fost alții pe la ea deja. Nu e nicio recenzie cu actiunea
Membru Premium derwall Reputație: 677 Postat Martie 2, 2023 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Martie 2, 2023 Acum 5 minute, dorky07 a spus: Nu e nicio recenzie cu actiunea Da cautare pe google dupa numarul de telefon si vei gasi o recenzie din ianuarie 2023 pe alta strada de gen. Succes ! 😙 1
trumtram Reputație: 521 Postat Martie 2, 2023 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Postat Martie 2, 2023 Ei bine, rusul pe care l-am învățat timp de 8 ani la școală poate fi de folos 1
explicate Reputație: 173 Postat Martie 2, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 2, 2023 Salut. Azi am zis sa fut și eu o rusoaică, că destul au futut rușii pe alții. Și , sa fac un bine comunității. Zis și făcut. Sunat , incercat cu programare dar nu merge , e pe repede înainte , de, la 70 de lei nu ai pretenții. In fine sunat pe la ora 11 , a prezentat meniul , oral+normal 70 Nr, mi-a zis adresa , am plecat spre ea. Pe drum am fost deturnat , cu un pic de treabă , iar pe la ora 13 eram la blocul ei. Stupilor Nr 7 , bl a8. Într-adevăr e un bloc turn cu balcoanele vopsite in 3 culori. Parcare in spatele blocului . Am sunat , mia zis interfon , etaj , am urcat. Am intrat în locație , a luat pozitia de drepți, sa etalat , a gesticulat un semn de întrebare , am zis că rămân. In holul casei mia zis să mă descalț, mă ia de mână și mă bagă în camera. Dau banii (70) , zice , dezbraci aici. Ok. Cat pleacă sa acunda banii , mă dezbrac , pun hainele pe canapea , aia din poze, vine fata, scoate limba să-mi arate că are cercel in limba , ii zic ok , și o trag langa mine. Fata , este cea din poze , la fața daca era un pic machiata era bine dar așa cum sa prezentat, zici că e colega tocilara din liceu. La corp slim , sâni siliconati, cam strâmbi, dar merge . Înălțime estimez că are cam 1,70 . Oook , o iau de țațe un pic , ea mă mângâie ușor , îl freacă un pic pe vicentiu, asta micu se trezește, mă lasă cu el în mână și se apleacă după prezervativ. Îl îmbracă pe vicentiu și începe un oral . Eu in picioare , ea in genunchi in fata mea . In continuare doar capul in gura , scos , băgat, fara artificii, fara limbă. A văzut că asta micu sa întărit bine , se ridică și se pune in 4 labe pe canapea. Dă cu scuipinol și îl trage pe vicentiu la scorbură. Dau ușor , până se lubrifiază bine , după dau mai tare un pic , ea , câteva contre , 2 -3 gemete forțate, când simt că asta micu cam da semne de scuturare. Eu fiind mai înalt, am aproape 1,9m , mă cam dureau picioarele stand ușor flexat. Mă pun pe canapea și o trag spre mine . Se urca pe mine , stand pe vine, o iau de buci și o înfig bine in vicentiu. Bag capul între țațe, prind un sfârc în dinți, o mai înfig de câteva ori, și gata. Vicentiu sa albit in cap. Ma ridic , iau șervete umede , mă șterg, ia și ea unu , se șterge, eu mă îmbrac, ea își pune sutienul și bikini, mă conduce pe hol , mă încalț, mă întorc la ea să-i zic pa , ea , se uită tâmp pe perete. Deschid singur ușa și plec. Note ..... OP 4 No 6 Locație 4 Pse , gfe ,etc,etc 3 Nu recomand , dar , pentru o descărcare rapida merge. Pozele sunt ale ei , iar cu vorbitul in romana se descurcă. Sper că am lămurit comunitatea și "sacrificiul" meu nu a fost în van. Spor la ciocănit. 10 5 1
explicate Reputație: 173 Postat Martie 2, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 2, 2023 La 05.02.2023 la 19:26, unuloarecare2 a spus: Am câteva curiozități. 1. Când este sunată cum poate fi stabilită întâlnirea? 2. Pozele presupun că sunt reale, deci are sânii siliconați? 3. Este singură sau mai e cu cineva? 1. Am sunat , sa exprimat coerent romaneste , mia dat adresa corect. 2. Poze reale , sâni siliconati , cu siliconul pus sub glandele mamare. 3. Nu am simțit o alta prezența în casă. 3
unuloarecare2 Reputație: 444 Postat Martie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2023 Acum 2 ore, explicate a spus: Salut. Azi am zis sa fut și eu o rusoaică, că destul au futut rușii pe alții. Și , sa fac un bine comunității. Zis și făcut. Sunat , incercat cu programare dar nu merge , e pe repede înainte , de, la 70 de lei nu ai pretenții. In fine sunat pe la ora 11 , a prezentat meniul , oral+normal 70 Nr, mi-a zis adresa , am plecat spre ea. Pe drum am fost deturnat , cu un pic de treabă , iar pe la ora 13 eram la blocul ei. Stupilor Nr 7 , bl a8. Într-adevăr e un bloc turn cu balcoanele vopsite in 3 culori. Parcare in spatele blocului . Am sunat , mia zis interfon , etaj , am urcat. Am intrat în locație , a luat pozitia de drepți, sa etalat , a gesticulat un semn de întrebare , am zis că rămân. In holul casei mia zis să mă descalț, mă ia de mână și mă bagă în camera. Dau banii (70) , zice , dezbraci aici. Ok. Cat pleacă sa acunda banii , mă dezbrac , pun hainele pe canapea , aia din poze, vine fata, scoate limba să-mi arate că are cercel in limba , ii zic ok , și o trag langa mine. Fata , este cea din poze , la fața daca era un pic machiata era bine dar așa cum sa prezentat, zici că e colega tocilara din liceu. La corp slim , sâni siliconati, cam strâmbi, dar merge . Înălțime estimez că are cam 1,70 . Oook , o iau de țațe un pic , ea mă mângâie ușor , îl freacă un pic pe vicentiu, asta micu se trezește, mă lasă cu el în mână și se apleacă după prezervativ. Îl îmbracă pe vicentiu și începe un oral . Eu in picioare , ea in genunchi in fata mea . In continuare doar capul in gura , scos , băgat, fara artificii, fara limbă. A văzut că asta micu sa întărit bine , se ridică și se pune in 4 labe pe canapea. Dă cu scuipinol și îl trage pe vicentiu la scorbură. Dau ușor , până se lubrifiază bine , după dau mai tare un pic , ea , câteva contre , 2 -3 gemete forțate, când simt că asta micu cam da semne de scuturare. Eu fiind mai înalt, am aproape 1,9m , mă cam dureau picioarele stand ușor flexat. Mă pun pe canapea și o trag spre mine . Se urca pe mine , stand pe vine, o iau de buci și o înfig bine in vicentiu. Bag capul între țațe, prind un sfârc în dinți, o mai înfig de câteva ori, și gata. Vicentiu sa albit in cap. Ma ridic , iau șervete umede , mă șterg, ia și ea unu , se șterge, eu mă îmbrac, ea își pune sutienul și bikini, mă conduce pe hol , mă încalț, mă întorc la ea să-i zic pa , ea , se uită tâmp pe perete. Deschid singur ușa și plec. Note ..... OP 4 No 6 Locație 4 Pse , gfe ,etc,etc 3 Nu recomand , dar , pentru o descărcare rapida merge. Pozele sunt ale ei , iar cu vorbitul in romana se descurcă. Sper că am lămurit comunitatea și "sacrificiul" meu nu a fost în van. Spor la ciocănit. Pe bune? Dacă ai 1,9 m înseamnă că ai fost în trupele speciale. Cum plm merge si așa? Poate este ucraineană și nu rusoaică. Totul pare bine pregătit, sper că te-ai "bucurat". 1 1
laury Reputație: 24072 Postat Aprilie 7, 2023 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Aprilie 7, 2023 Si eu zic ca ar fi ucrainianca dar ce mai conteaza…sa o futem bine! 1
CIMCOF Reputație: 1937 Postat Aprilie 14, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Postat Aprilie 14, 2023 La 70 de lei, nu mi se scoală pula... Plus, după recenzia de mai sus, fiasco total! Numai bine, la toată lumea. 2 2
unuloarecare2 Reputație: 444 Postat Aprilie 14, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 14, 2023 Deja s-a făcut 80. Urmaresc AT in fiecare zi. In poze arată foarte drăguță.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum