Sari la conținut

Sfaturi pentru MM

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Cred ca a aflat toata lumea de decizia luata de Curtea de Apel Bucuresti in dosarul< Greilor din fotbal>

Incepand de azi sau cel mai tarziu maine , viata celor 8 oameni de fotbal se va schimba radical.

Rugamintea mea este sa ajutam cu sfaturi pe mister MM.<zis si coana Mitza>

Va multumesc anticipat  :hihat

• Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
Postat

Nu-i de ras. Probabil merita ce li se inbtampla. Au crezut ca daca au bani, pot face orice. E uite ca au si altii coaie mai mari ca ei.

Referitor la MM , spun doar in gluma:

Sa aiba o linie de fund impecabila !!!

• Like 2
Postat

Oly , ai cuvantul meu ca nu ma bucur , dar pentru MM la cat de arogant este nu am putut sa ma abtin

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu-i de ras. Probabil merita ce li se inbtampla. Au crezut ca daca au bani, pot face orice. E uite ca au si altii coaie mai mari ca ei.

Referitor la MM , spun doar in gluma:

Sa aiba o linie de fund impecabila !!!

Vroiam sa vad cum functioneaza reputatia! :)...Buna si gluma de altfel. :)

Postat

Ca o parere personala, este un alt exemplu al puterii mafiei din fotbalul romanesc! Nu cunosc si nici nu prea ma intereseaza spetele lor, nu am niciun fel de partiepris cu niciunul dintre inculpati, ba chiar pot spune ca detest ceea ce ei reprezinta in socieatatea noastra; niste nonvalori devenite modele pentru copii nostril... Nu pot sa nu remarc, ca la o cerere de pedeapsa cu suspendare de catre procurori pentru Gica Popescu, instanta a dispus pedeapsa cu executare, exact cu o zi inainte de alegerile pentru sefia FRF... Practica instantelor din Romania este sa dispuna, de regula, pedepse mai mici decat ceea ce cere procurorul, pe cand dispozitivul de azi il exclude pe Popescu din cursa pt FRF, lasand loc liber unor prepusi ai mafiotilor... Iar ca sa revin ontopic, vai de curu' lui MM:))

• Oras:craiova
  • Oras:craiova
Postat

Poate o sa se schimbe ceva in fotbalul romanesc ! Nu pot sa zic ca le plang de mila. O merita!

• Oras:Dincolo de nori
  • Oras:Dincolo de nori
Postat

Hai ca asta-i buna! Adica oamenii astia (unii ceva mai politicosi, altii niste golani - mafiot, cum ii place lui Giovani sa se alinte) fura, instanta ii condamna si li se plange de mila? Hai sa fim seriosi! Copos, care e atat de chitros incat ar fi in stare sa te invite la masa si sa te lase pe tine sa platesti (sa nu mai discutam de niste dosare simpatice facute ascunse), Padureanu, despre care stim ca era un blatist notoriu, fratii Becali pentru care vocabularul e prea bland, MM care e de un tupeu fantastic, Netoiu care si el numai mostra de bun-simt nu este, Gica Popescu care, cel mult, a fost pacalit de cei doi impresari, dar care nu cred ca era deloc strain de smecheriile celor doi, Borcea, alt specimen imund... astia sunt oameni care merita compatimiti? Au fost usi de biserica si s-a intamplat sa fie luati pe sus asa, pe nedrept? Vrei sa fii smecher si sa furi crezand ca nimeni nu te atinge? Asta e, dar sa nu te miri si sa nu ceri clementa cand esti prins. Ti-a placut traiul bun construit pe furt, suporta si consecintele!

Si ce distractiv e cand se mai trezeste cate unul sa spuna ca indivizii astia "au facut ceva pentru fotbalul romanesc", "au dat de lucru multor oameni" etc. Atat timp cat ai castigat banii prin mijloace necinstite, n-are importanta ca o parte din ei e pentru salvarea bolnavilor de progeria sau pentru conservarea limbricilor, nu meriti clementa, iar gesturile tale sunt inutile.

• Like 6
Postat

Hai ca asta-i buna! Adica oamenii astia (unii ceva mai politicosi, altii niste golani - mafiot, cum ii place lui Giovani sa se alinte) fura, instanta ii condamna si li se plange de mila? Hai sa fim seriosi! Copos, care e atat de chitros incat ar fi in stare sa te invite la masa si sa te lase pe tine sa platesti (sa nu mai discutam de niste dosare simpatice facute ascunse), Padureanu, despre care stim ca era un blatist notoriu, fratii Becali pentru care vocabularul e prea bland, MM care e de un tupeu fantastic, Netoiu care si el numai mostra de bun-simt nu este, Gica Popescu care, cel mult, a fost pacalit de cei doi impresari, dar care nu cred ca era deloc strain de smecheriile celor doi, Borcea, alt specimen imund... astia sunt oameni care merita compatimiti? Au fost usi de biserica si s-a intamplat sa fie luati pe sus asa, pe nedrept? Vrei sa fii smecher si sa furi crezand ca nimeni nu te atinge? Asta e, dar sa nu te miri si sa nu ceri clementa cand esti prins. Ti-a placut traiul bun construit pe furt, suporta si consecintele!

Si ce distractiv e cand se mai trezeste cate unul sa spuna ca indivizii astia "au facut ceva pentru fotbalul romanesc", "au dat de lucru multor oameni" etc. Atat timp cat ai castigat banii prin mijloace necinstite, n-are importanta ca o parte din ei e pentru salvarea bolnavilor de progeria sau pentru conservarea limbricilor, nu meriti clementa, iar gesturile tale sunt inutile.

ok  :iagree , acum sfaturi pt MM , cum e cu sapunu , ce crema sa foloseasaca , etc

• Oras:Abc
  • Oras:Abc
Postat

total de acord :)

Postat

Practica instantelor din Romania este sa dispuna, de regula, pedepse mai mici decat ceea ce cere procurorul, 

:laugh2 sa nu ne bazam sau sa raspandim un neadevar. 

Eu sunt mereu surprins de surpriza celor prinsi si condamnati. Intotdeauna am presupus ca stiind ce sume uriase au ajuns pe mainile lor in mod ilicit se asteptau ca mai devreme sau mai tarziu sa fie adusi in fata unei instante. Surpriza lor ma amuza.  De cele mai multe ori decaderea le este adusa exact de aroganta pe care o manifesta fata de restul societatii si de faptul ca nu considera ca au ajuns la un statut suficient de inalt, indiferent de cate ar fi obtinut.

Cred ca toti cei implicati in astfel de activitati au simtit un fior rece in momentul condamnarilor primite in dosarul acesta. 

Un sfat pentru MM? Sa inceapa sa faca inca o facultate, sa scrie o carte, un articol, sa isi invete colegii sa joace fotbal, sa formeze o echipa de fotbal si sa se poarte mai frumos cu toata lumea. Poate intr-o zi o sa strige cineva "free MEME!". Ma tem ca pus in aceasta situatie, va prefera sa isi execute pedeapsa decat sa se schimbe. Cu toate acestea, hai sa fim optimisti. Schimbarea se face doar in timp, iar acum are timp. 

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Mie imi pare rau ca Popescu a primit doar cu 5 luni mai putin decat MM... Vreau sa zic ca ori Popescu a primit o pedeapsa prea mare, ori MM una prea mica... 

Postat

Mie imi pare rau ca Popescu a primit doar cu 5 luni mai putin decat MM... Vreau sa zic ca ori Popescu a primit o pedeapsa prea mare, ori MM una prea mica... 

Daca tot il plangi atata pe Popescu, poate ne spui si noua pe ce firma avea licenta de impresar Victor Becali ? Si daca ai raspunsul corect, poate intelegi si de ce pedeapsa asta.

• Oras:pe val
  • Oras:pe val
Postat

Eu zic sa schimbi samponul =))

Postat

Eu ma bucur ca exista o singura fata care participa si la discutiile ce nu au legatura cu sexul. 

In momentul de fata am observat ca majoritatea discutiilor ce nu au legatura in mod direct cu sexul sunt evitate de fete, sau fetele le transforma rapid intr-o discutie despre sex. Este interesanta observatia Deeanei. 

In contextul Romaniei, pedepsele lor par mici, tinand cont ca pedepsele pentru persoane mai putin faimoase sunt mai mari. Cu toate acestea, tinand cont de palmaresul condamnarilor asupra persoanelor publice cu averi fabuloase, pedepsele sunt mari.  :laugh2 Sunt perspective si perspective. 

Ca sa intelegem de ce au fost pedepsele astfel gandite putem doar sa speculam, rechizitoriul ar oferi mai multa lumina cu siguranta. In cazul lui Gica Popescu, tocmai pentru ca era un model pentru multi romani si a facut asa de multe pentru Romania, tocmai acest fapt poate sa fie considerat circumstanta agravanta. E aceasi situatie cu profesorul de liceu ce a facut sex cu eleva. Tocmai pentru ca el ar trebui sa reprezinte un model si sa isi protejeze elevii a fost pedepsit mai aspru decat daca era doar un sofer pe tir dorninc de sex cu o eleva. 

Mie imi plac discutiile acestea si ma bucur ca Deeana ne incurajeaza si ne ofera prilej pentru debate si pe marginea unor subiecte ce nu au legatura directa cu sexul. 

Multumesc Deeana. 

• Like 6
  • Minus 1
Postat

Asta e un rahat la doua capete. Daca Basescu il gratiaza iti dai seama ce merite o sa isi aroge . Daca nu-l gratiaza, el s-a aliniat pererii " marilor oameni din Romania " . Dar de obicei merge pe premiza ca Basescu o sa faca exact contrariul celor spuse de el...... Concluzia ? De cacat.... 

• Like 1
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Spartanul Borcea rămâne dinamovist adevărat! În fiecare noapte urlă în celulă „Augh, augh, augh!”

http://www.timesnewroman.ro/images/stories/borcea_se_pregateste_pentru_liga_a_doua.jpg

Chiar dacă acum e în închisoarea Poarta Albă, Cristi Borcea rămâne înainte de toate un mare dinamovist. Parcă pentru a uita de situaţia ingrată în care se află în prezent, Borcea retrăieşte în fiecare noapte perioada când Dinamo era campioană, iar el era supranumit Leonidas Borcea şi dădea tonul galeriei la scandarea „Cine suntem? Augh, augh, augh!”

„Nu putem dormi noaptea din cauza lui”, se plânge violatorul Manuel Rotaru, deţinut încarcerat în celula de lângă cea în care se află  Borcea. „Toată noaptea urlă «Augh, augh, augh», cam din oră în oră. Şi chiar dacă ne aflăm într-o închisoare, pereţii nu sunt chiar atât de groşi pe cât aţi crede, se aude absolut tot ce urlă Borcea. Numai nopţi albe am avut de când a venit Borcea aici.”

Deşi a fost rugat de ceilalţi deţinuţi să înceteze, Cristi Borcea nici nu vrea să audă de aşa ceva. „Nu pot să-i dezamăgesc pe spartanii mei! Nu vreau să intru în detalii, dar efectiv nu pot să renunţ noaptea la scandarea «Augh, augh, augh». Credeţi-mă, dacă aţi fi în locul meu, nici dumneavoastră nu aţi face-o”, i s-a confesat Borcea, prin telefon, unui reporter.

http://www.timesnewroman.ro/sport/11733-spartanul-borcea-ramane-dinamovist-adevarat-in-fiecare-noapte-urla-in-celula-augh-augh-augh

• Like 6
Postat

Clipe de cosmar pentru MM , fanii dinamovisti si rapidisti i-au declarat razboi cand au aflat unde a fost repartizat.

Va urma

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...