Sari la conținut

INDISPONIBILĂ ❌

Postări Recomandate

• Telefon: 0756526013
  • Oras:București
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

IMG_1869.jpeg.a0ebd779b38d9e825cdca9c1fe7e4397.jpeg 

• Inimioara 7
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibilă 

❤️zona: rond Alba Iulia❤️

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Locuri libere , pentru programări vă aștept cu mesaj pe whatsapp ❤️❤️

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Locuri libere până la 23:30 ❤️

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dimineața dragilor! 
Au început programările pentru astăzi, sunt activă în intervalul 12:00 -23:30 , vă aștept cu drag ❤️

zona: rond Alba Iulia 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

❤️❤️Locuri disponibile 15:30 , 16:00 , și începând cu ora 18:00 ❤️❤️

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

❤️❤️❤️

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibilă ❤️

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Locuri libere începând cu ora 22:00 ❤️

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Weekend plăcut vă doresc !❤️

Activă în intervalul 11:30-23:30❤️

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Locuri libere începând cu ora 13❤️

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Zona: rond Alba Iulia 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibilă pentru programări începând cu ora 18:30 ❤️

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibilă ❤️

Locuri libere: 20:00, 20:30, 21:30, 22:30, 23:00 și 23:30 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Încă locuri disponibile ❤️

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Duminică minunat vă doresc!❤️

Astazi sunt disponibilă in intervalul 12:00-23:30 , pentru programări vă aștept cu mesaj pe whatsapp specificând ora și timpul dorit ❤️

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Locuri disponibile de la ora 14😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

😘Zona: rond Alba Iulia ❤️

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibilă de la 20:00 😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibilă până la 23:30 , și mai dispun de câteva locuri libere❤️

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutari,

O alta zi de Duminica mohorata, navigand dimineata in forumul meu preferat, am vazut-o pe Bianca "la birou", si am zis sa-mi incerc norocul.
Am contactat-o pe wA. Rapid si eficient, ne-am setat preferintele programarii si am plecat la drum.
O studiam de ceva timp pe aceasta mica, frumusica, pocahontas, fiind fan skinny-petite, si nu numai, thread-ul ei ma incanta sa-mi satisfac curiozitatea de a o intalni.
Ajuns in proximitatea rond AI, Bianca imi ofera ultimele detalii si ma prezint la garsoniera. Blocul e tip residence, garsoniera super-basic, dar curata, baie ok, caldura, prosop curat, gel dus, etc. Iti faci treaba, patul ala e cam "şubred" dar daca nu am ajuns cu el la parter, mnah... :)))
Revenind la Bianca, ma astepta intr-un body roșu, fix cum se prezinta in anumite poze. Machiata lejer, sexy, placuta la vorba. Am cerut prosop si am sarit in dus gândindu-mă la privelistea ce am vazut-o cu cateva clipe inainte. Bianca, la proporțiile ei, are un corp frumos, "sculptat", sanii sunt pusi bine, marimea potrivita ei, pierce acolo jos unde trebuie, buze augmentate, bruneta, niceee.
Am inceput actiunea slow, m-am asezat la orizontala, a pregatit soldatelul meticulos, servetele umede, ON fara graba, umed, sustinut, o mica incercare la sateliti, puteam sa termin la oral, nu m-ar fi deranjat. In timp ce ma executa, ii scanam corpul in oglinda de langa pat, i-am mangaiat putin pisicuta, sanii, gentil.
Apoi, i-am comunicat ca putem sa trecem la etapa a doua. Eu imi cumpar prezervativele proprii(durex rosu), din motive de securitate si sensibilitate a pielii, dar nu am putut sa-l folosesc...mi-a explicat ca ea nu foloseste Durex si mi-a scos un "momondo" sau cum se numesc astea de la Lidl. Si-a facut treaba dar nu la fel ca preferinta mea, Durex :))), trecem peste. Mi-a pus balonul si am cerut-o deasupra mea unde s-a conformat imediat, e placuta rau la feeling, strâmtă, mi-a aruncat sanii aia frumosi direct peste față de mi-au sarit ochelarii, i-am sarutat bine de tot unde am si inceput sa dau sustinut de dedesubt, parca se tragea putin invers actiunii sa nu intre toata(<medie) sau era putin speriata ca se rupe balonul, nu o simteam relaxata. Probabil ca era si prima oara cand ne intalneam si nah... de inteles. Nici eu nu eram 100% relaxat, dar a fost indeajuns incat sa-mi satisfac fetish-ul, am finalizat intr-un final in balon si in mare cam asta a fost. Am mai bagat o runda de igienizare, cateva vorbe si am plecat in treaba mea. 25 min DTD, 200.

Experienta, per total, e undeva la medie, dpmdv, e bombita asta mica dar cred ca trebuie sa devii regular ca sa o simti mai "lipicioasa". Mai are de imbunatatit serviciul dar isi da silinta, chiar am fost atent sa vad daca e aeriana sau ii pasa putin de ce ofera, a fost implicata si atenta la mine.

De revenit? Daca sunt in zona, da, cu incercare de ceva GFE, pentru potential.

Multumesc, Bianca!😘

• Like 1
  • Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Săptămână productivă vă doresc!❤️

Programul de astăzi este: 12:00-23:00 , programările se fac pe whatsapp specificând ora dorită și timpul 😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Locuri libere 🥰

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 5 ore, Muller_Hans a spus:

Salutari,

O alta zi de Duminica mohorata, navigand dimineata in forumul meu preferat, am vazut-o pe Bianca "la birou", si am zis sa-mi incerc norocul.
Am contactat-o pe wA. Rapid si eficient, ne-am setat preferintele programarii si am plecat la drum.
O studiam de ceva timp pe aceasta mica, frumusica, pocahontas, fiind fan skinny-petite, si nu numai, thread-ul ei ma incanta sa-mi satisfac curiozitatea de a o intalni.
Ajuns in proximitatea rond AI, Bianca imi ofera ultimele detalii si ma prezint la garsoniera. Blocul e tip residence, garsoniera super-basic, dar curata, baie ok, caldura, prosop curat, gel dus, etc. Iti faci treaba, patul ala e cam "şubred" dar daca nu am ajuns cu el la parter, mnah... :)))
Revenind la Bianca, ma astepta intr-un body roșu, fix cum se prezinta in anumite poze. Machiata lejer, sexy, placuta la vorba. Am cerut prosop si am sarit in dus gândindu-mă la privelistea ce am vazut-o cu cateva clipe inainte. Bianca, la proporțiile ei, are un corp frumos, "sculptat", sanii sunt pusi bine, marimea potrivita ei, pierce acolo jos unde trebuie, buze augmentate, bruneta, niceee.
Am inceput actiunea slow, m-am asezat la orizontala, a pregatit soldatelul meticulos, servetele umede, ON fara graba, umed, sustinut, o mica incercare la sateliti, puteam sa termin la oral, nu m-ar fi deranjat. In timp ce ma executa, ii scanam corpul in oglinda de langa pat, i-am mangaiat putin pisicuta, sanii, gentil.
Apoi, i-am comunicat ca putem sa trecem la etapa a doua. Eu imi cumpar prezervativele proprii(durex rosu), din motive de securitate si sensibilitate a pielii, dar nu am putut sa-l folosesc...mi-a explicat ca ea nu foloseste Durex si mi-a scos un "momondo" sau cum se numesc astea de la Lidl. Si-a facut treaba dar nu la fel ca preferinta mea, Durex :))), trecem peste. Mi-a pus balonul si am cerut-o deasupra mea unde s-a conformat imediat, e placuta rau la feeling, strâmtă, mi-a aruncat sanii aia frumosi direct peste față de mi-au sarit ochelarii, i-am sarutat bine de tot unde am si inceput sa dau sustinut de dedesubt, parca se tragea putin invers actiunii sa nu intre toata(<medie) sau era putin speriata ca se rupe balonul, nu o simteam relaxata. Probabil ca era si prima oara cand ne intalneam si nah... de inteles. Nici eu nu eram 100% relaxat, dar a fost indeajuns incat sa-mi satisfac fetish-ul, am finalizat intr-un final in balon si in mare cam asta a fost. Am mai bagat o runda de igienizare, cateva vorbe si am plecat in treaba mea. 25 min DTD, 200.

Experienta, per total, e undeva la medie, dpmdv, e bombita asta mica dar cred ca trebuie sa devii regular ca sa o simti mai "lipicioasa". Mai are de imbunatatit serviciul dar isi da silinta, chiar am fost atent sa vad daca e aeriana sau ii pasa putin de ce ofera, a fost implicata si atenta la mine.

De revenit? Daca sunt in zona, da, cu incercare de ceva GFE, pentru potential.

Multumesc, Bianca!😘

Îți mulțumesc atât pentru vizita cat și pentru recenzie și te mai aștept , de data aceasta fiind deja familiarizați unul cu celălalt ☺️🥰

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibilitate începând cu ora 17:00 ❤️

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...