Sari la conținut

Bășcălie :)

Vizitator

Postări Recomandate

• Telefon: 0772056560
  • Oras:București
  • Disponibila
  • Disponibila
1 oră în urmă, AlexaNdrA1q a spus:

Hehe🤣 îți dai seama ...sa întarați femeia la bautura și ca bărbat sa nu îți funcționeze....phoa...te ia femeia la bătaie 😂😁🤣 

Mai chiar da …jur ca daca nu m ar fute bine ar zbura de la etj 7 🤣🤣 daia evit sa ma îmbăt 🤣🤣

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
Acum 3 ore, Girlsexy99 a spus:

Mai chiar da …jur ca daca nu m ar fute bine ar zbura de la etj 7 🤣🤣 daia evit sa ma îmbăt 🤣🤣

Da! Gen ori mi-o dai bine ori ti-o dau eu 😂😂 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 13 minute, scorpion1970 a spus:

Hopa.....trebuie sa ma retrag ușor...ca se lasă cu "amputari"!!! 😁 

Nu spune tu chiar asa 🤣

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
1 oră în urmă, haloowen a spus:

Merge oricum!:))

Important e sa nu incurcati cine plateste!😁🤣

Nici o sansa! Nu fac eu greșeli din astea! .. plătește el și rămâne și dator 

Link spre comentariu
  • Oras:Cand deasupra, cand dedesubt
  • Oras:Cand deasupra, cand dedesubt

Va dau si eu una, chiar daca nu postez des.. Acu ceva ani cand eram si eu mai tinerel si mai Duracell aveam o super actiune cu gagica mea de atunci, proaspat absolventa la anal.

La mine in dormitor, miezu' actiunii, hardcore, ea cu picioarele in tavan, eu dai si lupta, ea miau miau, pana am observat ca nu mai mieuna deloc. A ramas tuflita pe spate, cu ochii inchisi, si nu mai avea nici o reactie. O intreb printre gafaieli daca e ok, ea nimic. O scutur un pic, ea nimica, zoned out.

Plm, eu fleasca de la actiune, ma sterg pe frunte de transpiratie si am inceput sa-i dau cateva palmute peste fata, zic, lvl 2, poate o aduc la realitate. Nimica! Ma reculeg, fug in bucatarie, iau o cana cu apa, fuga inapoi si i-o tuflesc intre ochi.

Bingo, a deschis ochii mari si a inceput sa sufle. Cica lesinase!

Ati mai patit asa ceva? 🤔 Sperietura, nu gluma, dar mi s-a parut prea comica faza.

• Like 1
  • Haha 2
Link spre comentariu
  • Oras:Undeva pe lângă Bacău
  • Oras:Undeva pe lângă Bacău
Acum 41 minute, rambo321 a spus:

Va dau si eu una, chiar daca nu postez des.. Acu ceva ani cand eram si eu mai tinerel si mai Duracell aveam o super actiune cu gagica mea de atunci, proaspat absolventa la anal.

La mine in dormitor, miezu' actiunii, hardcore, ea cu picioarele in tavan, eu dai si lupta, ea miau miau, pana am observat ca nu mai mieuna deloc. A ramas tuflita pe spate, cu ochii inchisi, si nu mai avea nici o reactie. O intreb printre gafaieli daca e ok, ea nimic. O scutur un pic, ea nimica, zoned out.

Plm, eu fleasca de la actiune, ma sterg pe frunte de transpiratie si am inceput sa-i dau cateva palmute peste fata, zic, lvl 2, poate o aduc la realitate. Nimica! Ma reculeg, fug in bucatarie, iau o cana cu apa, fuga inapoi si i-o tuflesc intre ochi.

Bingo, a deschis ochii mari si a inceput sa sufle. Cica lesinase!

Ati mai patit asa ceva? 🤔 Sperietura, nu gluma, dar mi s-a parut prea comica faza.

Nu am pățit așa ceva dar m-aș speria tare...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...