Sari la conținut

0756952328

Postări Recomandate

• Oras:Sevilia
  • Oras:Sevilia
Acum 6 minute, gabryel11 a spus:

De evitat ,una spune la tel alta cere când ajungi

Are servicii de genul:

Bunaa iubitule , ma numesc Anna și sunt o tipa fierbinte care te ca duci pe culmile plăcerii ! 

💎Sex oral ( deep throat / oral adânc ) protejat sau ne protejat in funcție de igiena ta 
💎Sex normal protejat ( in orice poziție doresti )
💎Sex Anal  ( doar la oră și in funcție de grosimea ta ).                  
💎Sărutări pe guriță  ( french kiss )
💎Finalizare : orala / faciala / corporală 
💎Masaj erotic/relaxare  

➡️ 150 finalizarea  

➡️ 250 ora 

nu cereți poze/ video , nu negociați prețul !
💕Pentru poze și videoclipuri cu mine aveti pe OnlyFans                > annalollipop  <

Locație mea este in zona Cartodrom ( Complex West Side )
strada : Aleea jupiter nr 14 Sc A

Am zis ok ,are de toate intr-o finalizare , și am acceptat și programat pe whatapp

Am ajuns în locatie și a spus ca toate astea sunt extra 150 deci pentru o fin ar fi trebuit sa dau 300

Categoric am zis nu ,dar pentru ca am ajuns am zis hai sa fac un nr cu oral și normal

Oralul a fost scurt și de maxim 3 min,la normal mi-a zis sa încerc sa termin mai repede ,eu deja am început sa ma inervez ,dar am tacut și am finalizat 

Totul pe graba și cu tel in mana mai tot timpul, era în stare se facă sex cu el în mana 

În concluzie de evitat 

Link spre comentariu
  • Oras:Neverland
  • Oras:Neverland

".......inima cu doruri multe, Ana fata de la munte....Ana"

Nu este de la munte Ana Lolipop,..... daca, instinctul nu greseste, este din Delta.

Mie mi-a cerut 150 cu 300. 

-100 extra pentru CIM

-50 extra pentru sarutari ( sa nu se inteleaga FK)

-50 extra ON

40 de minute ora.........la finalizare e "... altceva"... w/e the fuck....

Este o pustoica, un slim fit de 24 de karate cu o fata ce nu tradeaza inteligenta..... Surviciile sunt mediocre in cel mai bun caz si este inca incepatoare, nici nu stie cu vrajeala, nici nu stie sa te duca de nas.......numai buna, cat sa te scoata din sarite.

In baie becul a stat aprins....si nu s-a mers la baie. 

Mna.....acum, daca conteaza aspectul fizic, indeaosebi sa fie tanara.... este ok. Daca mai sunt si alte lucruri ce conteaza, get servicii, atitudine, dialog, raport calitate-pret ...etc. NU recomand.

Ca mai citesc pe aici pe fetele ce cauta locatie in oras. Fetelor...ala, proprietarul probabil va zice "West Side Complex". Nu este complex...nu-i gard...nu-i portar...nu-i parcare....Este la periferia orasului, departe de civilizatie. Mall-ul este in punctul diametral opus.  Are video-interphone si ceva camere de supraveghere.... si un Karefour in apropiere. Aratamentele sunt noi si chiar foarte bune,....dar zona 🙁

Bafta la gagici!

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...