sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 5, 2014 ce va mai place sa laudati pulile altora )) Esti nebun?!?! Nu vrei sa stii ce ochii belesc unii cand au in fata un curvar "vero" Eu am vazut cateva asemenea faze, am ramas interzisa. Daca si-ar fi exprimat dorinta, sunt SIGURA ca "el futadore" ar fi avut parte de o super mega extra muie de la admiratori Nu am pomenit asa ceva, rama lor e semi moarta dar se uita ca la soare la brebenelul altora P.S. Scuzati-mi franchetea dar m-am cam imbatat imi prieste la Connstanta...ma duc sa-mi mai cumpar o sticla de vin, ma fac muci...(pe prima am primit-o ) 1
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Mai 5, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Mai 5, 2014 )) l-am simtit eu de la inceput pe afriq ))) Din pacate altruismul a devenit un defect...Si precum mi-a spus un angajator, ca sa ai oameni "corecti" langa tine, ar trebui sa elimini orice fel de ispita...
sit down comedy Reputație: 729 Postat Mai 5, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 5, 2014 Siliconato, esti chiar nese... Bei fara Amada? Acum ii faci pofte sau arogante ca tu bei si ea nu bea?
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 5, 2014 Nu stiu nene, nu astept pe nimeni, cine vrea ma poate prinde din urma....ma duc sa mai frig "una sticla"....Revin in 15 min. Euflo, bei cu mine?!?
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Mai 5, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Mai 5, 2014 Euflo, te mananca in funduletz, ca de obicei... Nimeni nu ma poate oftica cu nimic, chiar nu ma intereseaza ce fac altii/altele, cum se distreaza, cat castiga, ce fel de viata au...Fiecare e cu pasarica masii! Poti sa ma enervezi pe moment, dar sa ma oftici, cum incerca mandra ca era cu nu stiu cine aseara... Nici o sansa! Pe romaneste, mi se falfaie!
Administrator pisicuts Reputație: 114338 Postat Mai 5, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 5, 2014 Euflo, te mananca in funduletz, ca de obicei... Nimeni nu ma poate oftica cu nimic, chiar nu ma intereseaza ce fac altii/altele, cum se distreaza, cat castiga, ce fel de viata au...Fiecare e cu pasarica masii! Poti sa ma enervezi pe moment, dar sa ma oftici, cum incerca mandra ca era cu nu stiu cine aseara... Nici o sansa! Pe romaneste, mi se falfaie! 1
bronx Reputație: 41 Postat Mai 5, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 5, 2014 ti-am dat rep +1
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Mai 5, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Mai 5, 2014 Ok. Nu trebuie sa ma suporte nimeni, oricum nu simt ca ma potrivesc acestui loc sau dincolo, nu pot fi de acord cu unele lucruri si nici nu ma abtin cand am o parere...Sunt prea directa pentru ca nu imi place sa fiu agasata tot timpul, prefer singuratatea, care imi ofera libertatea de a face ce vreau si nu viata sociala, care m-ar face sa ma complac in situatii pe care nu le suport...Nu vreau sa ma placa toata lumea, e o chestie optionala, deci fac tot posibilul, evident, ca sa fiu bagata in seama cat mai putin...Astea fiind spuse, ma retrag, poate definitiv, poate o sa mai revin, las contul asa cum e din cauza experientelor anterioare...Ultima dedicatie pentru nimfomane.com: Pupici! 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 5, 2014 Nu eram cu nimeni aseara. Cand sunt cu cineva, NU stau NICIODATA pe forum. Este deschis forumul, dar este pe pagina principala, lasat jos in bara Help: Am fost dupa vin dar nu am tirbuson, cum desfac sticla?!?!?!
sit down comedy Reputație: 729 Postat Mai 5, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 5, 2014 Siliconato, de ce nu o inviti pe Amada? Bronx, mai taie din ele, da-le draq! De unde plm ai tu 2011 puncte de reputatie? )) 1
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 5, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Mai 5, 2014 bronx e smecher, e inscris in '40, era in razboi si cauta ceva frumos
sit down comedy Reputație: 729 Postat Mai 5, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 5, 2014 Amado, stai pe loc. Ca ti se face si tie dor de noi, astia nebunii.
Sexything Reputație: 11039 Postat Mai 5, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Mai 5, 2014 Tirbuson? S-a retras Tirbusonu.
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 5, 2014 Invit pe cine vrea sa bea cu mine. Am reusit. Am dat cu sticla de perete si a iesit dopul. Cand l-am tras afara, a sarit si vinul, a facut spume. E bine ca dintr-o sticla, mai am jumate, restu' e pe jos Jumatate de sticla este suficient sa ma adoarma diseara FARA VISE !!! Noroc!
vere Reputație: 5 Postat Mai 5, 2014 Oras:Whiskey Dick Mountain Oras:Whiskey Dick Mountain Postat Mai 5, 2014 Ce este gresit, ca avea si omul mai multe conturi? De ce atata rautate si invidie, e ca in viata, fiecare dupa posibilitati.
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 5, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Mai 5, 2014 Ce este gresit, ca avea si omul mai multe conturi? De ce atata rautate si invidie, e ca in viata, fiecare dupa posibilitati. corect, sa o intrebi pe iubita ta: ce mai face xoxo?
bronx Reputație: 41 Postat Mai 5, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 5, 2014 Siliconato, de ce nu o inviti pe Amada? Bronx, mai taie din ele, da-le draq! De unde plm ai tu 2011 puncte de reputatie? ))de la ceausescu
vere Reputație: 5 Postat Mai 5, 2014 Oras:Whiskey Dick Mountain Oras:Whiskey Dick Mountain Postat Mai 5, 2014 de la Tovarasu' Nicolae Ceausescu
filozoful banat Reputație: 203 Postat Mai 5, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Postat Mai 5, 2014 Nu am pomenit asa ceva, rama lor e semi moarta dar se uita ca la soare la brebenelul altora Asa e si cu tatele muierilor,cat is tinere,nu le afecteaza gravitatea;pe masura ce tind sa ajunga la buric,bang,niste plastice si iar par tinere Ba,astia cu rama semi moarta,bagati-va bre niste plastice in pula si rupeti-le fashu la curve,sa moara ala de a fost banat de ciuda
picon Reputație: 1046 Postat Mai 5, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 5, 2014 Pai Laurica e f. tanara si are silicoane Ii vin bine de tot
filozoful banat Reputație: 203 Postat Mai 5, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Postat Mai 5, 2014 Pai ei nu avea ce sa-i atarne ;cum se numeste,platfus mamar ?
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 5, 2014 Clasificarea sanilor: mere, pere, bretele...
filozoful banat Reputație: 203 Postat Mai 5, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Postat Mai 5, 2014 Clasificarea sanilor: mere, pere, bretele...Nu bre,la tinerete is mere,pere,capsuni si alte fructe,iar mai tarziu,TOATE devin bretele
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum