Sari la conținut

Afriq si clona sa brotacelu90

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

ce va mai place sa laudati pulile altora =))))

Esti nebun?!?! Nu vrei sa stii ce ochii belesc unii cand au in fata un curvar "vero" =))

Eu am vazut cateva asemenea faze, am ramas interzisa. Daca si-ar fi exprimat dorinta, sunt SIGURA ca "el futadore" ar fi avut parte de o super mega extra muie de la admiratori  :no2

Nu am pomenit asa ceva, rama lor e semi moarta dar se uita ca la soare la brebenelul altora  :laugh2

P.S. Scuzati-mi franchetea dar m-am cam imbatat  :laugh2  imi prieste la Connstanta...ma duc sa-mi mai cumpar o sticla de vin, ma fac muci...(pe prima am primit-o :P)

• Like 1
  • Telefon: amada.dulcica
Postat

:))) l-am simtit eu de la inceput pe afriq :))))

:hihat

Din pacate altruismul a devenit un defect...

Si precum mi-a spus un angajator, ca sa ai oameni "corecti" langa tine, ar trebui sa elimini orice fel de ispita...

:hug1

Postat

Nu stiu nene, nu astept pe nimeni, cine vrea ma poate prinde din urma....ma duc sa mai frig "una sticla"....Revin in 15 min. 

Euflo, bei cu mine?!? 

Postat

Euflo, te mananca in funduletz, ca de obicei...  :laugh2

Nimeni nu ma poate oftica cu nimic, chiar nu ma intereseaza ce fac altii/altele, cum se distreaza, cat castiga, ce fel de viata au...

Fiecare e cu pasarica masii!  :laugh2

Poti sa ma enervezi pe moment, dar sa ma oftici, cum incerca mandra ca era cu nu stiu cine aseara...  :slap2  :laugh2

Nici o sansa!  :laugh2

Pe romaneste, mi se falfaie!  :laugh2

• Administrator
Reputație: 114338
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Euflo, te mananca in funduletz, ca de obicei...  :laugh2

Nimeni nu ma poate oftica cu nimic, chiar nu ma intereseaza ce fac altii/altele, cum se distreaza, cat castiga, ce fel de viata au...

Fiecare e cu pasarica masii!  :laugh2

Poti sa ma enervezi pe moment, dar sa ma oftici, cum incerca mandra ca era cu nu stiu cine aseara...  :slap2  :laugh2

Nici o sansa!  :laugh2

Pe romaneste, mi se falfaie!  :laugh2

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Ok. Nu trebuie sa ma suporte nimeni, oricum nu simt ca ma potrivesc acestui loc sau dincolo, nu pot fi de acord cu unele lucruri si nici nu ma abtin cand am o parere...

Sunt prea directa pentru ca nu imi place sa fiu agasata tot timpul, prefer singuratatea, care imi ofera libertatea de a face ce vreau si nu viata sociala, care m-ar face sa ma complac in situatii pe care nu le suport...

Nu vreau sa ma placa toata lumea, e o chestie optionala, deci fac tot posibilul, evident, ca sa fiu bagata in seama cat mai putin...

Astea fiind spuse, ma retrag, poate definitiv, poate o sa mai revin, las contul asa cum e din cauza experientelor anterioare...

Ultima dedicatie pentru nimfomane.com:

Pupici!

• Like 1
Postat

Nu eram cu nimeni aseara. Cand sunt cu cineva, NU stau NICIODATA pe forum. Este deschis forumul, dar este pe pagina principala, lasat jos in bara ;)

Help:

Am fost dupa vin dar nu am tirbuson, cum desfac sticla?!?!?! :slap2

• Oras:Bucharest
Postat

Siliconato, de ce nu o inviti pe Amada?

Bronx, mai taie din ele, da-le draq! De unde plm ai tu 2011 puncte de reputatie? :)))

• Like 1
Reputație: 718
  • Oras:Acolo
Postat

bronx e smecher, e inscris in '40, era in razboi si cauta ceva frumos =))

Postat

Invit pe cine vrea sa bea cu mine.

Am reusit. Am dat cu sticla de perete si a iesit dopul. Cand l-am tras afara, a sarit si vinul, a facut spume. E bine ca dintr-o sticla, mai am jumate, restu' e pe jos =))

Jumatate de sticla este suficient sa ma adoarma diseara FARA VISE !!!

Noroc! :beex2

• Oras:Whiskey Dick Mountain
Postat

Ce este gresit, ca avea si omul mai multe conturi? De ce atata rautate si invidie, e ca in viata, fiecare dupa posibilitati.

Reputație: 718
Postat

Ce este gresit, ca avea si omul mai multe conturi? De ce atata rautate si invidie, e ca in viata, fiecare dupa posibilitati.

corect, sa o intrebi pe iubita ta: ce mai face xoxo?

Postat

Siliconato, de ce nu o inviti pe Amada?

Bronx, mai taie din ele, da-le draq! De unde plm ai tu 2011 puncte de reputatie? :)))

de la ceausescu

Postat

de la Tovarasu' Nicolae Ceausescu

• Oras:a place between here and there
Postat

Nu am pomenit asa ceva, rama lor e semi moarta dar se uita ca la soare la brebenelul altora  :laugh2

Asa e si cu tatele muierilor,cat is tinere,nu le afecteaza gravitatea;pe masura ce tind sa ajunga la buric,bang,niste plastice si iar par tinere :slap2

Ba,astia cu rama semi moarta,bagati-va bre niste plastice in pula si rupeti-le fashu la curve,sa moara ala de a fost banat de ciuda :atm

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Pai Laurica e f. tanara si are silicoane

Ii vin bine de tot

Postat

Pai ei nu avea ce sa-i atarne :slap2 ;cum se numeste,platfus mamar :laugh2 ?

Postat

Clasificarea sanilor: mere, pere, bretele...

Nu bre,la tinerete is mere,pere,capsuni si alte fructe,iar mai tarziu,TOATE devin bretele :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...