Sari la conținut

Afriq si clona sa brotacelu90

Postări Recomandate

Reputație: -458
  • Oras:Berceni sect 4
Postat

Ma cam doare in pula de cine nu crede!Pot sa fut si fara sa am cont ce nu intelegi belitule?Am scris ce mi-a zis proasta atunci!Hai pa!

• Like 2
  • Minus 1
Reputație: -550
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Si io care tocmai doream sa te felictit bre nea oja/ruj, pentru puterea si taria de caracter de a fi BARBAT si a sta macar doua zile fara a i-o suge prin batista lu' Africa. :cry2
     Pe fete le inteleg sa i-o suga, ca saracele au ajuns sa iasa cu grataru' si micii pe Dambovita de 1-2 Mai, dar matale, de ce o faci, esti bi?..nu crezi ca un ditamai DOMNUL, un fost GENERAL al acestui forum, este in stare sa ofere si varianta proprie, lamurind lucrurile, scotandu-va si pe voi din penibilul in care va afundati ?  :hmmm

Referitor la PRIMA parte, cea cu felicitatul, sa-mi s@%i p&$a.

Referitor la partea cu "a lua apararea", normal ca ii iau pentru ca il cunosc.

Toti care I-o suge-ti sunteti cei care nu il cunoasteti.

Referitor la ce am boldat si marit eu, ma bucur ca nu scrie varianta proprie. De ce? Am mai scris cateva posturi mai sus. NU merita. Cui ? De ce? 

Cine PLM sunteti voi, pana la uma ca sa se justifice in fatza voastra ? 

Eu l-as stima si mai mult daca NU da niciun "drept la replica". 

Sa va lase sa va intrebati...sa va framantati...sa va roadeeti unghiile de ce nu scrie afriq nimic...:)))

PS- Pescare, te-am mai intrebat si in alte locuri, te mai intreb  si aici : Cati pesti ai dat in gat pana acum ? Ca vad ca la oral esti bun.

• Like 2
Reputație: -2693
  • Oras:B
  • Oras:B
Postat

Ma cam doare in pula de cine nu crede!Pot sa fut si fara sa am cont ce nu intelegi belitule?Am scris ce mi-a zis proasta atunci!Hai pa!

Asa se intampla cand arunci cu cacat si nu ii suporti gustul si mirosul!

• Like 5
  • Minus 2
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat
    Bre nea oja, matale crezi ca d-aia nu mai pot eu?...chiar m-ai vazut interesat de subiect sa o frec inutil pe topingul asta ?

Am banuit de la inceput ca este las, toti cei care profita de femei sunt lasi...pentru el cred ca a fost mai important site-ul asta, futand si fetele de pe el, dar futandu-si si vreo 4 ani din viatza proprie cu toti rablagitii p-acilea, asa ca putea si avea dreptul sa vina cu o explicatie.

Chiar mi se se falfaie de el sau matale, cand aveati  posibilitatea sa demonstrati ca sunteti BARBATI, voi ati preferati sa va vada lumea rujati si dati cu oja, incercand sa suciti de cap mintile plapande ale fetelor, multe dintre ele, chiar fiind de tipul celor care pun botul la vrajelile unor papagali.

Edit: ce fac eu cu viata mea proprie personala si privata, nu te/va priveste. Vorbim aici de lucruri ce afecteaza buna desfasurare a acestui site, te rog nu o mai da in diversionism.

Postat

:)

Ma, esti irecuperabil :) 

Insoara-te mai repede sa scapam de tine :))))

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Referitor la PRIMA parte, cea cu felicitatul, sa-mi s@%i p&$a.

Referitor la partea cu "a lua apararea", normal ca ii iau pentru ca il cunosc.

Toti care I-o suge-ti sunteti cei care nu il cunoasteti.

Referitor la ce am boldat si marit eu, ma bucur ca nu scrie varianta proprie. De ce? Am mai scris cateva posturi mai sus. NU merita. Cui ? De ce? 

Cine PLM sunteti voi, pana la uma ca sa se justifice in fatza voastra ? 

Eu l-as stima si mai mult daca NU da niciun "drept la replica". 

Sa va lase sa va intrebati...sa va framantati...sa va roadeeti unghiile de ce nu scrie afriq nimic... :)))

Gaoazâ ,ti-ai pierdut busola

Vezi ca am dat-o eu, din parte cealalta

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Xoxo, vrei sa fii "my king" ?  :boob

Dar de ce unele premii nu sunt argumentate?!? Cele acordate de Afriq....am intrebat si eu, nu am dat cu parul....

Daca e bal, pai bal sa fie  :laugh2

Reputație: 718
  • Oras:Acolo
Postat

da sorina si sa ne plimbam in masina asta de mai sus =))

Postat

Hai Xoxo sa ne plimbam, p-aici incepe sa puta raaaaaaaaau. Citesc si nu imi vine sa cred unde se ajunge...si ce se dezgroapa...hai noroc "nimfomane"  :beex2

Cand veti intelege ca in lumea asta nimic nu este gratis?!?! Totul se plateste sub o forma sau alta...la un moment dat. ;)

Reputație: 718
Postat

da gabriele, merge asa in timpul saptamanii..

Postat

da-mi si mie un premiu

cel mai prost din curtea scolii :)

Postat

Cand veti intelege ca in lumea asta nimic nu este gratis?!?! Totul se plateste sub o forma sau alta...la un moment dat. ;)

Sper ca a vorbit doar gura/tastele, nu sufletul si mintea, pentru ca ar fi chiar trist ca acesta sa fie motto-ul tau in viata...sa stii ca mai sunt cativa in cancerul asta de societate rupta din Miorita, care nu au  repere de aceiasi inalta spiritualitate.  :cry2

:138x  :hihat

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Departe de mine gandul sa am acest motto in viata. Este doar o constatare a vremurilor in care traim, a oamenilor cu care traim. Traim in era "te iubesc pentru ca ma iubesti".... este foarte trist, dar foarte adevarat ;)

Si ma refeream la sensul negativ. :P Toate au un pret, toate se platesc....pana si minciuna are un pret pe care il vei plati in clipa in care se va dovedi ca a avut picioarele prea scurte ;)

Postat

@ jonny23.

Dragule,

Vorbesti din amintiri (2 februarie 2013) si faci din tantar armasar.

Iti povestesc eu ce s a intamplat:

1. Sigur, sigur, garantat, pe tine Roxana te a primit personal si ai mers cu ea in dormitorul in care lucram eu. Deci nu ti am tinut eu companie.

2. Da, intr-adevar, a existat o discutie aprinsa (maxim 2-3minute, nu a fost balamuc, am vorbit aproape numai eu) intre mine si acel client care ma vizita zilnic si statea multe ore. In nici un caz nu era vorba doar despre 100euro / zi.

3. Singura persoana care a iesit sa vada ce se intampla a fost Roxana. Desi tu ai insistat sa iesi...

4. Afriq a vizitat o pe Roxana pentru prima si singura data ( aproximativ luna mai, atunci i a facut recenzie) la cateva luni dupa incident. Deci vorbesti fabule.

5. Afriq in calitate de moderator nu a sustinut o niciodata pe Roxana. A fost promovata in top pentru numarul de recenzii bune.

Multumesc.

Sper sa nu fie interpretata gresit postarea mea, am dreptul la opinie.

Am discutat si cu Roxana si este total de acord cu mine.

Ps: Roxana, te roaga sa nu o jignesti, ai facut o "proasta" si ai zis ca nu prea o duce capul... si nu e elegant din partea ta.

• Like 8
Postat

@ jonny23 si @ all the people,

Roxana nu s a retras din cauza "caderii puterii lui Afriq", motivul este unul total diferit.

Si stiu fffffffffffff bine ce vorbesc. Asa ca, va rog, nu dati cu presupusul.

Multumesc.

• Like 2
  • Administrator
Reputație: 114338
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

@ jonny23 si @ all the people,

Roxana nu s a retras din cauza "caderii puterii lui Afriq", motivul este unul total diferit.

Si stiu fffffffffffff bine ce vorbesc. Asa ca, va rog, nu dati cu presupusul.

Multumesc.

pre_1399455780__k4oy0op.gif

• Like 3

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Pisicuts,

Jonny23 a facut afirmatia ca Roxy s-a retras din cauza lui Afriq, ca daca nu o mai sustinea Afriq... :)))))) si nu i adevarat.

Multumesc

• Like 2

Reputație: -458
Postat

Nu cred ca-ti mai amintesti de atunci,nici tu nici Roxana,am fost o sg data la voi,doar atunci.Oricum ma bucur pt ca ai recunoscut patrea cu omul"mort" dupa tine!Daca va amimtiti voi actiunea de atunci,eu un client dintr-o suta...Fratilor,care cititi,am obosit sa ma cert intr-una

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...