randunica Reputație: 6353 Postat Mai 2, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Mai 2, 2014 as vrea sa ma vad la aceeasi masa cu cei pe care ii acuz de clone. sa vad eu ca nu sunt cloneva si provoc-joia viitoare sunt in program la clubul de karaoke. cine are tupeu sa vina sa ma contacteze. facem o masa mare, ne vedem fiecare cu fiecare. in privat va spun detaliile clubului, nu as vrea sa fie chiar public sa ma trezesc cu vreunul cu oua crude dupa el :laugh2 . V-am zis ca joia trecuta mi-a vandalizat cineva masina nu? :laugh2
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 2, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Mai 2, 2014 @frate xoxo, pe limba ta: in general esti de belea (in sensu' bun), dar uneori (numai uneori!!) se-ntampla de sa-mi bag pula daca mai ai haz...sunt de acord cu tine, pisico Ma iertati c-am inceput cu o piesa mai lenta, dar colegii mei mai devreme au cantat sistem, si era normal sa schimb putin atmosfera. 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 2, 2014 @Sexything, sunt de acord doar partial.Am mai zis-o cuiva zilele trecute, la mine la descrierea paginii scrie ceva de discutii si dezbateri, nu de... stat mucles si urmarit ce scriu Afriq si conducerea asa ca eu zic ca putem dezbate linistiti.Recunosc insa ca preferabil ar fi ON-topic... si am gresit si eu derapand. Acuma: Daca Brotacelu era un user real si "curat", poate ar fi trebuit sa fie indignat de banare si sa-si faca un cont pe care sa ceara socoteala, eu stiu...? Asta sugereaza doua posibile directii:- fie cei doi sunt intr-adevar una si aceeasi persoana...- fie Brotacelu exista, e real, e diferit de Afriq, dar a urmarit sa i-o "coaca" acestuia, povestea nefiind o coincidenta. Cum sa faca asta? e deja alta discutie. Repet, daca Afriq a facut sute de postari de pe aceeasi adresa de IP, ma duce cu gandul ca e o adresa fixa a unei conexiuni rezidentiale, gresesc..? ma corecteaza cineva? E posibil sa primesti de sute de ori acelasi IP in mod dinamic? @care va stiti la networking: prin spoofing iti poti alege, fie si pt scurt timp, un ANUME IP, presupunand ca il cunosti? @Randunica: si cu Shaorma? Sigur?? @frate xoxo, pe limba ta: in general esti de belea (in sensu' bun), dar uneori (numai uneori!!) se-ntampla de sa-mi bag pula daca mai ai haz... Mai poate fi valabila si o a treia varianta. Brotacelul exista a facut o recenzie nasoala, a fost banat si tace pentru ca e coleg de munca cu Afriq si a fost dat de gol. 1
Angel Reputație: 244 Postat Mai 2, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Mai 2, 2014 as vrea sa ma vad la aceeasi masa cu cei pe care ii acuz de clone. sa vad eu ca nu sunt cloneva si provoc-joia viitoare sunt in program la clubul de karaoke. cine are tupeu sa vina sa ma contacteze. facem o masa mare, ne vedem fiecare cu fiecare. in privat va spun detaliile clubului, nu as vrea sa fie chiar public sa ma trezesc cu vreunul cu oua crude dupa el :laugh2 . V-am zis ca joia trecuta mi-a vandalizat cineva masina nu? :laugh2Eu nu stau la aceeasi masa cu bic.c !! Pare smardoi!
randunica Reputație: 6353 Postat Mai 2, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Mai 2, 2014 Variante sunt multe.Eu ma loghez in parc la warless, ma loghez in Auchan la warless...pot fi multe coincidente. Dar eu va spun ca nu sunt unul si acelasi!!!
Administrator pisicuts Reputație: 114583 Postat Mai 2, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 2, 2014 V-am zis ca joia trecuta mi-a vandalizat cineva masina nu? :laugh2 eu i-as banui din prima pe dusmanii euflo sau scrat. :350x
thecat Reputație: 10279 Postat Mai 2, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Mai 2, 2014 @xoxo - imi continui fraza: ...da' vad ca iti revii repede la loc in modu' inspirat 1
randunica Reputație: 6353 Postat Mai 2, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Mai 2, 2014 Eu nu stau la aceeasi masa cu bic.c !! Pare smardoi!Eu fac pariu ca e inofensiv :laugh2 . Numai gura e de el.
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 2, 2014 si cu ape primate si cu shaorma ,euflo- si cu ciocan,scrat, dromaderul...si multi alti prieteni si neprieteni. multi tare de tot. cred ca sunt peste 200 de useri pe care i-am cunoscut personal.Ape primate era ala care iti facea cunni intr-o caricatura in timp ce altii stateau la coada la usa
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 2, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Mai 2, 2014 Variante sunt multe.Eu ma loghez in parc la warless, ma loghez in Auchan la warless...pot fi multe coincidente. Dar eu va spun ca nu sunt unul si acelasi!!! la ce te loghezi fata mea ? la warless? cine e warless asta ? e smecher asa ca tine ? 2
randunica Reputație: 6353 Postat Mai 2, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Mai 2, 2014 eu i-as banui din prima pe dusmanii euflo sau scrat. :350x :laugh2 :laugh2
Sexything Reputație: 11039 Postat Mai 2, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Mai 2, 2014 Pisicuts, si eu te rog o verificare dupa IP. Din cate imi aduc eu aminte ti-am zis de cativa membri care au acelasi IP cu mine, folosind retea comuna. Oricum din cate imi aduc aminte la momentul respectiv brotacelul nu era pe lista. Erau alti membri pe care mi-i aduc aminte dar nu voi face publica lista. Daca pisicuts doreste ii trimit aceasta lista in mod privat din motive lesne de inteles... oricum nu sunt decat doi useri de care imi aduc aminte pentru ca ii cunosc personal.The Cat: Aici este raspunsul si intrebarea,in acelasi timp amandoua.Daca Afriq ar fi fost Brotacelul,stiind ca este sub lupa din data de 5 martie,ar fi postat de pe acelasi IP? Putin probabil.Daca sunt mai multi utilizatori care sunt in retea comuna,unul dorind in mod voit sa dispara Afriq,ar fi putut posta acea recenzie falsa,care stia ca va fi contestata de Laura,de pe Ip-ul acela? DA. Acestea sunt intrebarile,acestea sunt si raspunsurile.Pentru Laura: nu are cum sa iti afecteze reputatia acea recenzie clar falsa. Fara doar si poate. Cei care te cunosc stiu cum esti si acelora care nu te cunosc nu trebuie sa le dovedesti absolut nimic. Recenziile vorbesc in locul tau. Este absurd ca un om prezent de 3 ani pe forum (sa fie 4? ),cu o perioada de moderare,sa faca o asemenea imprudenta,postand cu un cont clona de pe IP-ul de pe care posta cu utilizatorul Afriq. Mai ales stiind ca este luat in vizor.De asemenea: noi,cele care suntem prezente pe forum,putem sa contestam o recenzie falsa,facuta vadit ca sa isi creasca acel utilizator credibilitatea sau reputatia sau pur si simplu sa ne faca rau. Stiind aceste lucruri,ar fi facut el o recenzie falsa de pe un presupus cont clona,la Laura,stiind ca acea recenzie poate fi contestata? M-as mira. Stiind ca Laura are recenzii doar cu note maxime si o recenzie cu o nota de 7 nu va putea trece anonima? M-as mira si de acest lucru. 2
Clontosul Reputație: 535 Postat Mai 2, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 2, 2014 Mai poate fi valabila si o a treia varianta. Brotacelul exista a facut o recenzie nasoala, a fost banat si tace pentru ca e coleg de munca cu Afriq si a fost dat de gol. Recenzia nu este nefavorabila. A fost acuzat ca este FALSA!!!! Am impresia ca nu este singurul coleg cu Afriq care a postat, am impresia ca a mai fost unul dar habar n-am daca a realizat cine este Afriq. Afriq, avand atunci acces la Ip-uri cred ca l-a identificat!!! Sigur este ca si eu am descoperit vreo 3 useri pe care cred ca-i cunosc, sper ca nu m-au identificat si ei !!!! 2
Angel Reputație: 244 Postat Mai 2, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Mai 2, 2014 eu i-as banui din prima pe dusmanii euflo sau scrat. :350xScrat pare mai smardoi ...nush ce sa zic!!
randunica Reputație: 6353 Postat Mai 2, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Mai 2, 2014 Scrat pare mai smardoi ...nush ce sa zic!!scrat e o dulceata de om!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 2, 2014 eu i-as banui din prima pe dusmanii euflo sau scrat. :350x.
Clontosul Reputație: 535 Postat Mai 2, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 2, 2014 eu i-as banui din prima pe dusmanii euflo sau scrat. :350x Este prima data cand banuiala nu cade pe mine!!!! Voi nota in calendar!!! 2
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 2, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Mai 2, 2014 ba asta mi-a dat ignore sa-mi bag pula? 1
Angel Reputație: 244 Postat Mai 2, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Mai 2, 2014 Clontosule... Da ma xoxo..cred ca da!! Nooot!! P.S moama e una langa mine la terasa ia-s baga-o in gura pana la esofag! Sunt un finutz!!
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 2, 2014 Tinand cont ca de pe acel IP Afriq a facut sute de postari ar putea fi IP-ul lui de acasa, caz in care brotacelu90 ar fi putea fi cineva care sta cu el in casa (fi-su ??, nascut in 90?) ... O razbunare pe taticu' care are parte de prea multe gagici? Zic si eu...
bic.c Reputație: -1560 Postat Mai 2, 2014 Oras:. Oras:. Postat Mai 2, 2014 Randunico, nu vreau sa ne intalnim , s-ar putea sa te indragostesti si nu mai scap de tine. 1 1
Clontosul Reputație: 535 Postat Mai 2, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 2, 2014 Se pare ca reaparut Afriq, sa asteptam postarea... Uitati-va la lista de utilizatori care citesc topicul, este unul: Afriq reloaded... Poate este el, poate urmeaza o serie de amuzamente, clar ca va fi trafic. 1
Old George Reputație: 452 Postat Mai 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 2, 2014 tu ai fost cu adevarat un regret..dar mi-a trecut.daca te-as mai vedea o data nu ti-as face nimic pentru ca nu tin ranchiuna pe nimeni.am lucruri mai frumoase in viata decat sa urasc oamenii.mai am nevoie de timp sa ma bucur de ea la maxim, ca nu se stie niciodata ce urmeaza...Cum adica nu ti-as face nimic? In mod normal i-ai fi facut, dar a trecut prea mult timp si esti fata fina, nu?Sper sa nu dai peste un un nebun care sa te transeze intr-o zi, Randunico.Oricum ai toate sansele.
laura popescu Reputație: 3807 Postat Mai 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 2, 2014 Pisicuts, ma bagi si pe mine putin in seama? 1
Sexything Reputație: 11039 Postat Mai 2, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Mai 2, 2014 Pisicuts, si eu te rog o verificare dupa IP. Din cate imi aduc eu aminte ti-am zis de cativa membri care au acelasi IP cu mine, folosind retea comuna. Oricum din cate imi aduc aminte la momentul respectiv brotacelul nu era pe lista. Erau alti membri pe care mi-i aduc aminte dar nu voi face publica lista. Daca pisicuts doreste ii trimit aceasta lista in mod privat din motive lesne de inteles... oricum nu sunt decat doi useri de care imi aduc aminte pentru ca ii cunosc personal. The Cat: Aici este raspunsul si intrebarea,in acelasi timp amandoua.Daca Afriq ar fi fost Brotacelul,stiind ca este sub lupa din data de 5 martie,ar fi postat de pe acelasi IP? Putin probabil.Daca sunt mai multi utilizatori care sunt in retea comuna,unul dorind in mod voit sa dispara Afriq,ar fi putut posta acea recenzie falsa,care stia ca va fi contestata de Laura,de pe Ip-ul acela? DA. Acestea sunt intrebarile,acestea sunt si raspunsurile.Pentru Laura: nu are cum sa iti afecteze reputatia acea recenzie clar falsa. Fara doar si poate. Cei care te cunosc stiu cum esti si acelora care nu te cunosc nu trebuie sa le dovedesti absolut nimic. Recenziile vorbesc in locul tau. Este absurd ca un om prezent de 3 ani pe forum (sa fie 4? ),cu o perioada de moderare,sa faca o asemenea imprudenta,postand cu un cont clona de pe IP-ul de pe care posta cu utilizatorul Afriq. Mai ales stiind ca este luat in vizor.De asemenea: noi,cele care suntem prezente pe forum,putem sa contestam o recenzie falsa,facuta vadit ca sa isi creasca acel utilizator credibilitatea sau reputatia sau pur si simplu sa ne faca rau. Stiind aceste lucruri,ar fi facut el o recenzie falsa de pe un presupus cont clona,la Laura,stiind ca acea recenzie poate fi contestata? M-as mira. Stiind ca Laura are recenzii doar cu note maxime si o recenzie cu o nota de 7 nu va putea trece anonima? M-as mira si de acest lucru.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum