Sari la conținut

Afriq si clona sa brotacelu90

Postări Recomandate

Reputație: 718
  • Oras:Acolo
Postat

da draq.. pe ea nu o afecteaza nimic, ca doar nu suge pula si se fute pe bani, nu ?

Reputație: 4138
  • Oras:Bucuresti
Postat

stiu ca un autist poate avea si gandirea unui geniu, insa aceste cazuri sunt extrem de rare si de multe ori se manifesta sub o alta forma, mai apropiata de asperger. intre timp autistii sunt suflete care traiesc in lumea lor si nu exista nici o sansa de vindecare a acestei boli indiferent cata terapie ABA poti sa faci. senzorial sunt imuni. in centrul unde lucrez eu nu am vazut nici unul vindecat. si nu spun complet, macar o ameliorare. poate doar in ani buni de terapie si cu multe medicamente pentru ca intervin fel de fel de alte complicatii comportamentale (schizofrenie, devieri grave de comportament, agresive de multe ori, etc). de exemplu baieteii care au autism devin dependenti de laba de la primul tulei care-i apare si nu ai voie sa-i interzici sa faca asta.il "educi" sa nu o faca in public (de asta in fiecare centru care se ocupa cu copii bolnavi de autism exista o camera a rusinii, dedicata acesei activitati.

Autismul nu se vindeca, insa poate fi ameliorat pana devine aproape insesizabil pentru cei din jur (evident, doar putine cazuri).

Observi cum un raspuns documentat si de bun simt poate valora de o mie de ori mai mult decat un "da-te-n mortii ma-tii"? ;)

Eeeehhh...pun pariu ca tu la partea cu laba faceai aluzie :D

• Like 1
  • Oras:in cer
  • Oras:in cer
Postat

Lasand gluma, ai cam exagerat cu mitocania, Randunica e o fata stilata si inteligenta, trebuie sa folosesti alt vocabular cand o acuzi de ceva...

I-ai transmis asta si Randunicii? sau mitocanie se numeste doar ceea ce vine din partea unui user de gen masculin?

P.S Shaworma iti pare a fi un tip nestilat si NEinteligent?

• Oras:pretutindeni
Postat

. Pot numara pe jumatate din degetele unei singure maini cati parteneri sexuali am avut. Restul mi-au trecut doar prin maini...

Fetili e incluse in numaratoare? Daca da, spune-ne ce procent reprezinta din numarul partenerilor. Daca nu, asteptam devualarea numarului de partenere... :350x

• Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Autismul nu se vindeca, insa poate fi ameliorat pana devine aproape insesizabil pentru cei din jur (evident, doar putine cazuri).

Observi cum un raspuns documentat si de bun simt poate valora de o mie de ori mai mult decat un "da-te-n mortii ma-tii"? ;)

Eeeehhh...pun pariu ca tu la partea cu laba faceai aluzie :D

Stii foarte bine ca de obicei ma amuz copis, dar de data asta chiar m-a scis din sarite. E deja prea mult ca 5 useri fac praf forumul asta cu toate jignirile lor aduse tuturor celorlalti, aberant si fara nici un drept. Intr-un fel m-am saturat sa ma scuz sau sa explic in fiecare topic ceva ce am scris deja de 100 ori si cu toate astea, aceeasi indivizi isi expima aceeasi idee precum niste mori defecte. De cate ori trebuie sa strig in gura mare ca nu ma mai ocup cu nimic din domeniul asta?ca nu iau comisioane?ca nu sunt pestoaica?ca am gresit o data atunci cand am gresit, am tras invataturi, m-au invatat oameni buni de pe forumul asta sa nu mai fac tampenii si asta am facut. Am joburile mele, ma descurc bine, nu ma mai intereseaza sa fac tampenii. am scris asta de cateva ori pana acum si tot se gasesc ei cei 5 flacai sa abereze. mare lucru ca fac bloguri femeilor care se fut contracost. am sa mai fac, oricui are chef sa-i fac un blog, 100 ron si in 10 minute il are, decat ii schimb bazele si adresa de link si punct. ce e rau in asta?nu inteleg de ce sunt atatia care isi manifesta tampeniile din cap acuzand oameni aiurea. de acum vreau dovezi ca m-am saturat sa fiu acuzata de geaba . cand am facut greseli le-am recunscout , mai devreme sau mai tarziu. dar acum nu mai vreau sa fiu acuzata aiurea! stiti prea bine unde stau eu da:IN Rasarit. cand mai apr femei care se fut intrebati-le unde isi au locatia. daca e la mine in aprtament mai stam de vorba. Momentan nu ma intereseaza si nu am nici timp sa stau sa pestesc sau mai stiu eu ce abereaza unii. greselile mele apartin trecutului si acolo vor ramane. va e clar sau e necesar sa subliniez cu bold?

• Like 1
Reputație: 3808
Postat

Imi cer scuze...m-am gandit ca daca mentionez intrarea din drajna dinspre slobozia ar fi fost prea mult...pt asta am ales direct o autostrada.

Pisicuts: tu ai dat la randunica? povesteste-ne si noua...

ps: care-i A3? Aia spre brasov?

:lol:

Da, Bucuresti-Ploiesti-Brasov-Oradea, are doua tronsoane in folosinta Bucuresti-Ploiesti si Campia Turzii-Gilau. Traficul e foarte mic, multa lumea nu stie pe unde se intra si se iese de pe ea, are ceva ezoteric, pentru initiati :) Are singura portiune cu 6 benzi din Romania (Buc. -Moara Vlasiei).

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Fetili e incluse in numaratoare? Daca da, spune-ne ce procent reprezinta din numarul partenerilor. Daca nu, asteptam devualarea numarului de partenere... :350x

recunosc ca au fost mai multe fete decat barbati.si nu sunt incluse in prima numaratoare

• Oras:Aici
Postat

I-ai transmis asta si Randunicii? sau mitocanie se numeste doar ceea ce vine din partea unui user de gen masculin?

O sa fiu rau acum dar...: De-asta Chris nu e mitocan? 

Salutare doctore...nu-mi sari in cap..ne mai intepam si noi :)

Hai v-am lasat. Bafta in continuare, ne citim maine.

ps: randunica tu cand zici ca te-ai bronzat la mare eu ma gandesc ca bronzul ti-a venit ori de la o prasha ori de pe centura. Alege tu care-ti sade mai bine. Marsh!

Postat

:lol:

Da, Bucuresti-Ploiesti-Brasov-Oradea, are doua tronsoane in folosinta Bucuresti-Ploiesti si Campia Turzii-Gilau. Traficul e foarte mic, multa lumea nu stie pe unde se intra si se iese de pe ea, are ceva ezoteric, pentru initiati :) Are singura portiune cu 6 benzi din Romania (Buc. -Moara Vlasiei).

Da coaie, am ajuns pe ea din greseala si am scos cilindrii prin capota ca era pustiu...Mortii lor cred ca am luat un radar la un pod...era un trepied de-ala. Recomand experienta daca vreti sa ajungeti repede din A in B.

ps: randunica nu e de A3...fara suparare. E mult prea business oriented si stie ca locatiile cele mai bune sunt pe langa gropi unde oamenii reduc. Asfaltul neted e ca kryptonita pt tarfe.

Stima, am plecat

Reputație: 718
Postat

invata fa in pula mea sa scrii si lasa figurile astea de doi bani ca nu tin aici

asa vorbesti cu fetele tale, nu cu noi!

Postat

P.S Shaworma iti pare a fi un tip nestilat si NEinteligent?

La feminin se cheama tzopenie sau tzatzism :)

Shaworma? Chiar foarte inteligent! Stilat? Hmmm... Nu prea, dar imi place umorul lui acid cand nu sare calu'

Postat

Daca ma mai cobor mult la nivelul celor 5 dau in plm de petrol

Hmmm... ai citit cotatiile de azi la barilul de petrol? Daca dai de petrol, te-ai "rezolvat" !

• Like 1
Postat

Da coaie, am ajuns pe ea din greseala si am scos cilindrii prin capota ca era pustiu...Mortii lor cred ca am luat un radar la un pod...era un trepied de-ala. Recomand experienta daca vreti sa ajungeti repede din A in B.

ps: randunica nu e de A3...fara suparare. E mult prea business oriented si stie ca locatiile cele mai bune sunt pe langa gropi unde oamenii reduc. Asfaltul neted e ca kryptonita pt tarfe.

Stima, am plecat

Corect, A3 nu e pentru adunat fete de pe margine, eu ma gandeam la altceva, A3 e buna pentru un coupe in viteza mare cu o fotomodea alaturi care sa ti-o suga pe distanta Bucuresti-Ploiesti (67 km in 25-30 minute sau mai putin)... De aia am zis ca e mai elitista... Intelegi, coaie? :lol:
  • Like 1
Postat

Stima, am plecat

Ia-ti o harta, recomand una facuta in Ungaria dar nu stiu cine a tiparit-o. Am vazut ca pe acea harta Romania are mai multe sectoare de autostrada (or fi fost naivi si le-au trasat in functie de termenul promis de dare in functiune, chiar nu-mi explic).

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

de exemplu baieteii care au autism devin dependenti de laba de la primul tulei care-i apare si nu ai voie sa-i interzici sa faca asta.il "educi" sa nu o faca in public (de asta in fiecare centru care se ocupa cu copii bolnavi de autism exista o camera a rusinii, dedicata acesei activitati.

Pisicuts fa pe dracu' in patru si fa si tu o camera a rusinii, sunt prea multi labari pe forum.

• Like 3
  • Administrator
Reputație: 114488
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

de exemplu baieteii care au autism devin dependenti de laba de la primul tulei care-i apare si nu ai voie sa-i interzici sa faca asta.il "educi" sa nu o faca in public (de asta in fiecare centru care se ocupa cu copii bolnavi de autism exista o camera a rusinii, dedicata acesei activitati.

Pisicuts fa pe dracu' in patru si fa si tu o camera a rusinii, sunt prea multi labari pe forum.

totul e in regula, ii invitam pe toti in locul potrivit ,AICI

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Reputație: -550
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Ce e ma aici?

Ati stat o echipa de muncitori toata ziua sa-i raspundeti randunicii ? 

Asteptati cu sufletul la gura sa scrie randunica doua trei cuvinte sa aveti ce raspunde ? :)

Ultimele 5 pagini sunt total off-topic :))))

In timpul asta puteati merge in parc sa adunati cutiile de suc aruncate de nesimtiti, sau la cernica sa adunati gunoiul dupa petrecerea de 1 si 2 mai din padure.

Sunt curios acum cand randunica a zburat cu ce va ocupati timpul :))

Hai ca va ajut eu sa nu spuneti ca sunt baiat rau :  click 

Spor la treaba.

• Oras:a place between here and there
Postat

Subiectul Afriq nu vă mai hrănește spiritualitatea?a ajuns depășit?

Bre Oly,vezi ca ti-a tremurat mâna și mi-ai dat un punct;am zis să te instiintez,să nu faci aceeasi greșeală de 2 ori ;).

Reputație: -550
Postat

Unde ti-am dat punct? 

PS- sa stii ca daca cumva ti-am dat punct ( eu fac foarte rar asta, nu dau mai mult de 1 sau 2 puncte pe zi - cu toat ca am multe, cred) am considerat postarea ta corecta sau haioasa.

Hai ca ma uit acum sa vad la care postare ti-am dat punct, sunt si eu curios :))

PS2- stiu doar ca azi i-am dat si lui Lipie un punct pntru o postare, chiar daca este nesimtit cu fetele si prost cu baietii.Dar a meritat punctul.

Edit :  pai vezi ca ai meritat ?

Beraru,daca vrei sa faci o fapta bună,f bine,dar in privat si cu mulțumirea sufletească răsplată,dar cand o faci public,mie imi miroase a laudă de sine,ipocrizie și egocentrism.

• Oras:All over the world
  • Oras:All over the world
Postat

...... dar eu, am "muncit" singura sa ajung unde sunt acum.....

Dar tu crezi ca acolo unde ai ajuns,este bine?
Postat

Oly,îmbătrînești si ti se atrofiaza simțurile,nu mai deosebesti o bașinâ de parfurm si o shawarma ti-e negru coșmar.

Eu îs marinimos,împart punctele la și cu kilu',de ce să nu fericesc pe unii cand sunt doar la un click depărtare.

Reputație: -2693
  • Oras:B
  • Oras:B
Postat

totul e in regula, ii invitam pe toti in locul potrivit ,AICI

Bine spus pisic!!! Aici este locul ...barfelor! Aici si peste tot, manele sa fie tata!

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Topicul asta e romanesc 100%. Zici ca suntem undeva in Romania, sa zicem in Sibiu (fredostarr, esti pe frecventa? ) la o inmormantare. Mortu' sade in cosciug, uitat deja de rudele-i care deja se cearta. Pe avere! Daca nu-i avere gasesc oricum un motiv de cearta! :))

• Like 4
Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Topicul asta e romanesc 100%. Zici ca suntem undeva in Romania, sa zicem in Sibiu (fredostarr, esti pe frecventa? ) la o inmormantare. Mortu' sade in cosciug, uitat deja de rudele-i care deja se cearta. Pe avere! Daca nu-i avere gasesc oricum un motiv de cearta! :))

Acum o zi-doua, Picon si, apoi, Afriq_reloaded au dat de inteles ca, din motive obiective, cel din urma nu va avea timp sa formuleze un raspuns decat peste cateva zile. Citind postarile respective, m-am gandit ca activitatea va scadea si va urma o oarecare perioada de calm pe acest thread, macar pana cand Afriq va avea timp sa-si exercite dreptul la replica.

Ei, as...! PLM, naiv mai sunt uneori!  :slap2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...