Sari la conținut

Salmanasar

Postări Recomandate

Postat
Acum 4 minute, salmanasar a spus:

Închiriez apartamentele în regim hotelier.Cereri prin PM 

Am scris cam prost dar vă descurcați voi căci sunteți fete deștepte.Cine are telefonul mă poate suna oricând.Va pup.

• Haha 2
  • Telefon: Hapciuuu
  • Oras:Muntenia România
Postat

Ce ți mai place sa te joci cu moderatorii 🤣🤣🤣. Nu cred ca ai voie sa ți faci  publicitate . 😏.   Măcar scrie ca oferi ceva servicii...🤣🤣🤣. Duci gunoiul...reciclezi prezervative folosite 

• Haha 1
  • Telefon: 🤡 🤡
  • Oras:Republica bananiera România
  • Telefon: 🤡 🤡
  • Oras:Republica bananiera România
Postat
Acum 32 minute, salmanasar a spus:

Închiriez apartamentele în regim hotelier.Cereri prin PM 

E la misto? 🤔

• Like 2
  • Oras:ploiesti
Postat
23 minutes ago, caineleDDB said:

E la misto? 🤔

inchiriez apartament caci am destule

• Haha 2
Postat
56 minutes ago, salmanasar said:

Am scris cam prost dar vă descurcați voi căci sunteți fete deștepte.Cine are telefonul mă poate suna oricând.Va pup.

adica toate

Postat
1 oră în urmă, caineleDDB a spus:

E la misto? 🤔

Nu e foarte serios.De fapt nu eu,ci m a rugat o bună prietenă care are are nevoie de bani.

• Inimioara 1
Postat
Acum 3 minute, salmanasar a spus:

Nu e foarte serios.De fapt nu eu,ci m a rugat o bună prietenă care are are nevoie de bani.

Dacă face oral fain.''.. bună prietena....'' o ajut financiar

• Haha 1
Postat
Acum 6 minute, amoreamore a spus:

Dacă face oral fain.''.. bună prietena....'' o ajut financiar

Făcea cel mai bun oral de care am avut parte,dar în urmă cu 20 de ani când erai tu în grădiniță.Acum are 10 - 15 apartamente pe care le închiriază,dar vrea mai mult.O să i spun de oferta ta căci este un om sarac și poate acceptă.

• Haha 1
Postat
Acum 2 ore, salmanasar a spus:

Făcea cel mai bun oral de care am avut parte,dar în urmă cu 20 de ani când erai tu în grădiniță.Acum are 10 - 15 apartamente pe care le închiriază,dar vrea mai mult.O să i spun de oferta ta căci este un om sarac și poate acceptă.

Ha ha ha....săracuța..... cad apartamentele pe ea.

Nu cred ca face oralul mai rău ca acum 20   de ani. ...doar nu a uitat sa suga pula ... ce naiba.   

Dacă e corecta o facem profesoară....

• Haha 1
Postat
1 oră în urmă, amoreamore a spus:

Ha ha ha....săracuța..... cad apartamentele pe ea.

Nu cred ca face oralul mai rău ca acum 20   de ani. ...doar nu a uitat sa suga pula ... ce naiba.   

Dacă e corecta o facem profesoară....

Tu chiar crezi că la banii ei are nevoie de mărunțișul tău?Femeia e milionară în euro,a avut case de amanet în București ,iar acum nu mai vrea să muncească.Traieste din chirii.Pt că știam,am abordat o pt Lory care voia să vină și nu găsea locație.Asa a auzit de piață asta și a tentat o căci banul e ochiul dracului.De ce ai mai vrei.S a gândit că de ce să câștige 350 euro pe chirie normala și nu 1000 devla fete.Nici măcar nu se va ocupa ea căci va alerga un angajat.Tu stai în banca ta căci ea a supt pula cui trebuia și când trebuia iar dacă vrea să mai sugă are de unde găsi.

• Mersi 1
  • Haha 2
Postat
Acum 59 minute, salmanasar a spus:

Tu chiar crezi că la banii ei are nevoie de mărunțișul tău?Femeia e milionară în euro,a avut case de amanet în București ,iar acum nu mai vrea să muncească.Traieste din chirii.Pt că știam,am abordat o pt Lory care voia să vină și nu găsea locație.Asa a auzit de piață asta și a tentat o căci banul e ochiul dracului.De ce ai mai vrei.S a gândit că de ce să câștige 350 euro pe chirie normala și nu 1000 devla fete.Nici măcar nu se va ocupa ea căci va alerga un angajat.Tu stai în banca ta căci ea a supt pula cui trebuia și când trebuia iar dacă vrea să mai sugă are de unde găsi.

Vezi ca ai început sa vorbești urât...... Dacă nu ști de glumă  mai bine taci.     Chiar am glumit    . Nu îmi arde sa fut babe milionare în euro care se pretează sa câștige un ban murdar la limita legii  dintr un apartament închiriat ilegal.

Hai sa închidem subiectul aici

PS. . În banca am stat când trebuia ca acum sa nu stau în banca  fraierilor mitocani lăudăros,  libidinoși cu creierul cât nuca. 

• Telefon: 898989898999
  • Oras:Ploiesti
  • Telefon: 898989898999
  • Oras:Ploiesti
Postat
Acum 6 minute, amoreamore a spus:

Vezi ca ai început sa vorbești urât...... Dacă nu ști de glumă  mai bine taci.     Chiar am glumit    . Nu îmi arde sa fut babe milionare în euro care se pretează sa câștige un ban murdar la limita legii  dintr un apartament închiriat ilegal.

PS. . În banca am stat când trebuia ca acum sa nu stau în banca  fraierilor mitocani lăudăros,  libidinoși cu creierul cât nuca. 

Vrei sa combini baba.............recunoaște 😇😇

Stim ca poti........avem incredere...............

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 1
Postat
Acum 1 minut, Evolution85 a spus:

Vrei sa combini baba.............recunoaște 😇😇

Stim ca poti........avem incredere...............

Domnul Popescu... tine partea babelor milionare...nu vezi

Postat
13 minutes ago, amoreamore said:

Domnul Popescu... tine partea babelor milionare...nu vezi

lasa ma ca o combin eu. daca ala cu muschi care se lauda ca fute fmei pe bani nu vrea, ala care se indragosteste nu vrei, ala care vreo love de la prostituate nu vrea, ma bag eu.

ia zi popescule, cum dau de ea?

• Haha 2
Postat
Acum 21 minute, amoreamore a spus:

Dacă ți am spus să stai în banca ta că e un joc care te depășește nu te am insultat, iar eu când este vorba de afaceri nu glumesc.Era o afacere, căci a oferi aici gazda mi se pare mai eficient decât pe OLX , booking, Airbnp etc.Tu insulți acum și nu este deloc elegant.Ar trebui să înțelegi unde este loc de glumă și unde nu.Unde sunt bani nu se glumește.In rest nu bag în seamă ce spui.

Postat
Acum 5 minute, sorinph a spus:

lasa ma ca o combin eu. daca ala cu muschi care se lauda ca fute fmei pe bani nu vrea, ala care se indragosteste nu vrei, ala care vreo love de la prostituate nu vrea, ma bag eu.

Vrei gazda în regim hotelier?Eu asta am anunțat.Normal era să se bage fetele nu voi căci nu este vorba despre pizde ci de afaceri și bani.De ce vă băgați?Fete bune stau și așteaptă să prindă o gazda și când încerc să le ajut pe ele,pe voi,pe prietena mea, va băgați voi cu prostii.

Postat
Acum 5 minute, sorinph a spus:

Tu nu auzi ca nu se fute     ???  e virgină       suge doar pula  și face gargară cu apă de la rău  că preoteasa

• Haha 1
Postat
Acum 3 minute, salmanasar a spus:

Vrei gazda în regim hotelier?Eu asta am anunțat.Normal era să se bage fetele nu voi căci nu este vorba despre pizde ci de afaceri și bani.De ce vă băgați?Fete bune stau și așteaptă să prindă o gazda și când încerc să le ajut pe ele,pe voi,pe prietena mea, va băgați voi cu prostii.

Vă băgați voi ca prostii ?

ori ai tastatura defectă ori ai luat boala de la Andreeakvl și jignesti fără să procesezi  ori ai băut  mult în seara asta și procesează aburii  . ORI ESTI PROST IN SEARA ASTA.    NOROC CA MAINE TE TREZESTI .

Postat
Acum 4 minute, amoreamore a spus:

Vă băgați voi ca prostii ?

ori ai tastatura defectă ori ai luat boala de la Andreeakvl și jignesti fără să procesezi  ori ai băut  mult în seara asta și procesează aburii  . ORI ESTI PROST IN SEARA ASTA.    NOROC CA MAINE TE TREZESTI .

Bine,scuze, doar că băgați deși pe lângă ce mi ai zis tu e mizilic și ai putea să îți ceri și tu scuze.Renunt la reclamă căci văd că nu am cu cine și nici locul potrivit nu este.Ma opresc.

Postat
Acum 1 minut, salmanasar a spus:

Bine,scuze, doar că băgați deși pe lângă ce mi ai zis tu e mizilic și ai putea să îți ceri și tu scuze.Renunt la reclamă căci văd că nu am cu cine și nici locul potrivit nu este.Ma opresc.

PS. . În banca am stat când trebuia ca acum sa nu stau în banca  fraierilor mitocani lăudăros,  libidinoși cu creierul cât nuca. 

Nu faceam referire la tine.   Te simți? Nu cred.

Nu îmi cer scuze că te cunosc și știu ce om ești cu adevărat. Și da....aici nu se promovează apartamente de inchiriat în regim hotelier. Subiect închis.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...