Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2023 Postat Iunie 30, 2023 Bună dim tuturor.. Azi mă găsiți de la ora 10.30 la 17...Va pup dulce
nikiold Reputație: 11 Postat Iunie 30, 2023 Oras:otopeni Oras:otopeni Postat Iunie 30, 2023 1 oră în urmă, Maya2023 a spus: Neața...mulțumesc...😘😘😘 Bună ziua spor la bani și program plin să aveți
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2023 Postat Iunie 30, 2023 Acum 1 oră, nikiold a spus: Bună ziua spor la bani și program plin să aveți Multumesc mult 😘😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2023 Postat Iulie 3, 2023 Neața dragalasilor .Azi va urez un început de săptămână bună...Mă găsiți de la ora 10 la 17..Va pup
nikiold Reputație: 11 Postat Iulie 3, 2023 Oras:otopeni Oras:otopeni Postat Iulie 3, 2023 1 oră în urmă, Maya2023 a spus: Neața dragalasilor .Azi va urez un început de săptămână bună...Mă găsiți de la ora 10 la 17..Va pup Doamne ajuta la toată lumea succes și ție
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2023 Postat Iulie 3, 2023 Acum 31 minute, nikiold a spus: Doamne ajuta la toată lumea succes și ție Multumesc mult..😘😘😘🫦🫦
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2023 Postat Iulie 4, 2023 Neata dragalasilor...Azi ma găsiți de la ora 12..pina la 18. O zi frumoasa sa aveți.
eu.discret Reputație: 386 Postat Iulie 4, 2023 Postat Iulie 4, 2023 Buna domnita, salutari! Actionat recent la fata (greu de prins). Progr. de dimi. 10/11 pana pe la 18.00. Foarte stricta in tot, dar ce am convenit s a realizat - fiind prima oara la fata ,, m a cam instruit sa zic asa, aia da/aia nu...,, Profesionista, versata spun; in rest amabila, adaptata pe client/bani, dar a creat per total buna dispozitie si m a ajutat sa trec peste emotiile de inceput. Ca fizic corespunde cu pozele: are tenul alb, are un aspect, figura/fata cam dura - sa fie pt. ca eram la prima vizita! Tate bune (am testat la sex intre...), corp solidut, Nu grasa. Este buna de dat in ea! Locatie - splaiul uniri cam. com. Curat, singura. Te indruma, cum spuneam, profesionista, optimizeaza si timpul... Actiunea- m a asteptat intr o rochie mulatA, coana P. a explodat. Apoi dus. Am stat un numar: putin oral (nu am lasat o), balon si sex intr o pozitie, eu pe spate, fata cu spatele. Am ajuns si la tate - sa stiti ca sunt taricele. Fata in intampinarea mea, s a intors si cu fata - nu a iesit din P. Sa stiti ca nu este larga - am simtit o bine in vagin, strans si lung. Am trecut iar la oral, scos balonul, dat si sex intre tatele bune. Deja am rezistat mult - bagat P. in gurita si fin. prelung. Fata a tinut P. pana a simtit ca am capitulat. 200 l. Eu mai merg, super fata. Vreau sa i multumesc 🥰 a fost bine! Este o fata care stie ce vrea, o fata care profita de corpul care o ajuta.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2023 Postat Iulie 4, 2023 Acum 35 minute, eu.discret a spus: Buna domnita, salutari! Actionat recent la fata (greu de prins). Progr. de dimi. 10/11 pana pe la 18.00. Foarte stricta in tot, dar ce am convenit s a realizat - fiind prima oara la fata ,, m a cam instruit sa zic asa, aia da/aia nu...,, Profesionista, versata spun; in rest amabila, adaptata pe client/bani, dar a creat per total buna dispozitie si m a ajutat sa trec peste emotiile de inceput. Ca fizic corespunde cu pozele: are tenul alb, are un aspect, figura/fata cam dura - sa fie pt. ca eram la prima vizita! Tate bune (am testat la sex intre...), corp solidut, Nu grasa. Este buna de dat in ea! Locatie - splaiul uniri cam. com. Curat, singura. Te indruma, cum spuneam, profesionista, optimizeaza si timpul... Actiunea- m a asteptat intr o rochie mulatA, coana P. a explodat. Apoi dus. Am stat un numar: putin oral (nu am lasat o), balon si sex intr o pozitie, eu pe spate, fata cu spatele. Am ajuns si la tate - sa stiti ca sunt taricele. Fata in intampinarea mea, s a intors si cu fata - nu a iesit din P. Sa stiti ca nu este larga - am simtit o bine in vagin, strans si lung. Am trecut iar la oral, scos balonul, dat si sex intre tatele bune. Deja am rezistat mult - bagat P. in gurita si fin. prelung. Fata a tinut P. pana a simtit ca am capitulat. 200 l. Eu mai merg, super fata. Vreau sa i multumesc 🥰 a fost bine! Este o fata care stie ce vrea, o fata care profita de corpul care o ajuta. 😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2023 Postat Iulie 4, 2023 Dragilor va anunț, de mâine întru în vacanta. Va voi anunța când revin cu 2 zile înainte.. Va aștept cu drag când ma reîntorc. Va urez vacanta plăcută tuturor..Va pup pe toți 😘😘
nikiold Reputație: 11 Postat Iulie 4, 2023 Oras:otopeni Oras:otopeni Postat Iulie 4, 2023 Acum 44 minute, Maya2023 a spus: Dragilor va anunț, de mâine întru în vacanta. Va voi anunța când revin cu 2 zile înainte.. Va aștept cu drag când ma reîntorc. Va urez vacanta plăcută tuturor..Va pup pe toți 😘😘 Vacanță plăcută
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2023 Postat Iulie 4, 2023 Acum 6 minute, nikiold a spus: Vacanță plăcută Multumesc mult..La fel
papura voda Reputație: 1748 Postat Iulie 4, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iulie 4, 2023 1 hour ago, Maya2023 said: Dragilor va anunț, de mâine întru în vacanta. Va voi anunța când revin cu 2 zile înainte.. Va aștept cu drag când ma reîntorc. Va urez vacanta plăcută tuturor..Va pup pe toți 😘😘 Vacanță plăcută! Sper să te întorci până pe 15 iulie! ☺️☺️☺️
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2023 Postat Iulie 4, 2023 Acum 57 minute, papura voda a spus: Vacanță plăcută! Sper să te întorci până pe 15 iulie! ☺️☺️☺️ Multumesc mult ..nu promit nimic ..😘
Subteranaa Reputație: 10297 Postat Iulie 5, 2023 Oras:under the earth Oras:under the earth Postat Iulie 5, 2023 Având chef de o milfa o contactez pe Maya si ma prezint la usa. După usa gasesc o fata zambareata si putin reținută sau mai bine spus se purta cu mănuși, ceea ce poate sa fie normal la o prima vizita. Dpdv fizic ceea ce vezi in poze aia gasesti, adica o fata nu slim si un pic masiva. Vorbim putin si deja lucrurile erau mai degajate, după care purced la dus. Actiunea: proaspat dusat revin in camera, a fugit si ea putin pentru un refresh oral(foarte mult apreciat de mine) după care începem dansul. Preludiu a fost cât am dorit eu… fk bun, lins si jucat cu sanii plus alte dulcețuri, tot dădea sa fuga la 🍆 dar eu o tot întorceam, pana la urma am cedat si am lăsat-o sa-mi facă oral care este corect executat, deep cu putina atentie la împrejurimi si suficient de bun pentru o finalizare in gurița. Nu fuge imediat așteaptă sa termini tot. In timpul oralului m-am jucat cu degetele la(nu in) gogosica si nu fuge 👍🏻 Pauza, apoi reluam nr 2 care s-a desfășurat similar la început, după care trecem la normal o las sa ma călărească in lot unde obosește rapid si cere schimbare a spus ca ii place poziția doggy, preiau ostilitățile si pompez pe la spate pana termin. S-a simtit bine s-a umezit si este o fata plăcută in prezenta căreia te simți relaxat. Notele Locatia: 9 zona buna, tot ce ai nevoie la baie, pat mare, oglinda la șifonier. Maya: ceea ce vezi in poze aia gasesti, sani frumosi, drăguțică la fata. Si ca sa zic si de rau 😂 tatuajele nu-mi plac consider ca ii statea mult mai bine fara. Atitudine: 10 serviabila, jucăușa, dornica sa-ti facă pe plac. Igiena: 10 nimic suspect Oralul: 8,5 deep, cu implicare, cim Normal: 8,5 se implica, preferam mai mult lot dar nu cred ca e o problema dacă ceri, eu am lăsat sa decurgă natural. Gfe: 9 nu e neaparat cea mai pisicoasa dar oferă ce trebuie, fk bun, atenta la tine. Concluzia: dacă preferi slim nu e pentru tine(vezi poze), eu prefer de multe ori o fata drăguțică ca ea care e implicată si imi oferă servicii bune decât o aiurita la 21 de ani care e slim si arata mai bine dar in pat e pământ de flori. Sigur la următoarele eventuale vizite notele vor creste chiar daca sunt oricum deja bune. De revenit! Sistem notare: 10= exelent / foarte frumoasa 9=bun spre foarte bun / frumoasa 8 =serviciu “muncit” si bun. / frumușică 7= așa si așa/cu bune si rele / fata comuna corp frumos 6= banal / comuna cu totul 9 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2023 Postat Iulie 6, 2023 Acum 10 ore, Subteranaa a spus: Având chef de o milfa o contactez pe Maya si ma prezint la usa. După usa gasesc o fata zambareata si putin reținută sau mai bine spus se purta cu mănuși, ceea ce poate sa fie normal la o prima vizita. Dpdv fizic ceea ce vezi in poze aia gasesti, adica o fata nu slim si un pic masiva. Vorbim putin si deja lucrurile erau mai degajate, după care purced la dus. Actiunea: proaspat dusat revin in camera, a fugit si ea putin pentru un refresh oral(foarte mult apreciat de mine) după care începem dansul. Preludiu a fost cât am dorit eu… fk bun, lins si jucat cu sanii plus alte dulcețuri, tot dădea sa fuga la 🍆 dar eu o tot întorceam, pana la urma am cedat si am lăsat-o sa-mi facă oral care este corect executat, deep cu putina atentie la împrejurimi si suficient de bun pentru o finalizare in gurița. Nu fuge imediat așteaptă sa termini tot. In timpul oralului m-am jucat cu degetele la(nu in) gogosica si nu fuge 👍🏻 Pauza, apoi reluam nr 2 care s-a desfășurat similar la început, după care trecem la normal o las sa ma călărească in lot unde obosește rapid si cere schimbare a spus ca ii place poziția doggy, preiau ostilitățile si pompez pe la spate pana termin. S-a simtit bine s-a umezit si este o fata plăcută in prezenta căreia te simți relaxat. Notele Locatia: 9 zona buna, tot ce ai nevoie la baie, pat mare, oglinda la șifonier. Maya: ceea ce vezi in poze aia gasesti, sani frumosi, drăguțică la fata. Si ca sa zic si de rau 😂 tatuajele nu-mi plac consider ca ii statea mult mai bine fara. Atitudine: 10 serviabila, jucăușa, dornica sa-ti facă pe plac. Igiena: 10 nimic suspect Oralul: 8,5 deep, cu implicare, cim Normal: 8,5 se implica, preferam mai mult lot dar nu cred ca e o problema dacă ceri, eu am lăsat sa decurgă natural. Gfe: 9 nu e neaparat cea mai pisicoasa dar oferă ce trebuie, fk bun, atenta la tine. Concluzia: dacă preferi slim nu e pentru tine(vezi poze), eu prefer de multe ori o fata drăguțică ca ea care e implicată si imi oferă servicii bune decât o aiurita la 21 de ani care e slim si arata mai bine dar in pat e pământ de flori. Sigur la următoarele eventuale vizite notele vor creste chiar daca sunt oricum deja bune. De revenit! Sistem notare: 10= exelent / foarte frumoasa 9=bun spre foarte bun / frumoasa 8 =serviciu “muncit” si bun. / frumușică 7= așa si așa/cu bune si rele / fata comuna corp frumos 6= banal / comuna cu totul Multumesc mult..ne revedem când revin din vacanta..😘😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2023 Postat Iulie 16, 2023 Bună seara dragalasilor ..De mâine revin la birou .. de la ora 10 la 18..Va aștept..pupici
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2023 Postat Iulie 17, 2023 Bună dim dragalasilor..Azi ma găsiți la birou de la 11 la 18..va pup și o zi frumoasa sa aveți.. sper sa va placa o poza mai de vacanta 😁
dorky07 Reputație: 1019 Postat Iulie 17, 2023 Postat Iulie 17, 2023 1 oră în urmă, Maya2023 a spus: Bună dim dragalasilor..Azi ma găsiți la birou de la 11 la 18..va pup și o zi frumoasa sa aveți.. sper sa va placa o poza mai de vacanta 😁 Wow😍😍
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2023 Postat Iulie 17, 2023 Acum 2 ore, dorky07 a spus: Wow😍😍 😘😘😘
matiz Reputație: 132 Postat Iulie 17, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 17, 2023 Acum 7 ore, Maya2023 a spus: Bună dim dragalasilor..Azi ma găsiți la birou de la 11 la 18..va pup și o zi frumoasa sa aveți.. sper sa va placa o poza mai de vacanta 😁 Superba 😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2023 Postat Iulie 17, 2023 Acum 36 minute, matiz a spus: Superba 😘😘 Multumesc 😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2023 Postat Iulie 18, 2023 Neața dragalasilor...Azi ma găsiți de la 10.30 la 18...Sa aveți o zi frumoasa..Va pup..Azi va aratat si cum imi sta îmbrăcată 😁😁😁😘😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2023 Postat Iulie 18, 2023 2 hours ago, Maya2023 said: Pai si pedi? Esti ok si cu foot fetish?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum