Sari la conținut

🌸🌸🌸MAYA2023 🥰🌸🌸0785168614🌸

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat
La 17.03.2023 la 13:13, alexanderr22 a spus:

Vreo șansă să te prind disponibila după 19?

Bună.. o sa va anunț când îmi prelungesc programul 😘💋

Vizitator
Postat
La 17.03.2023 la 15:33, gicacontra2012 a spus:

Colegul Alexander22 cel mai bine o întrebi pe whatsapp ca aici întra mai rar. 

💋 weekend placut sa ai 

• Oras:Bucuresti
Postat
Acum 41 minute, Maya2023 a spus:

Bună.. o sa va anunț când îmi prelungesc programul 😘💋

Doamne-ajuta sa se întâmple asta cât mai repede 🙏🤣😘!

Duminica plăcută sa ai! 🤗🥰

Vizitator
Postat
La 19.03.2023 la 9:37, alexanderr22 a spus:

Doamne-ajuta sa se întâmple asta cât mai repede 🙏🤣😘!

Duminica plăcută sa ai! 🤗🥰

💋

Vizitator
Postat
La 16.03.2023 la 20:41, liviu95 a spus:

Salutare tuturor!

Zilele trecute i am tras o vizita Mayei și bine am făcut. Tot căutăm ceva nou, bun, cu fund cum îmi place mie dau de topicul fetei in cauză. Puțin cu inima îndoită e drept, puține recenzii, fara prea multa activitate din partea ei...zic o fi vreo tepara mai pierd și 200 lei baga mi as...totuși, pozele ei cu sânii aceea superbi, faptul că în descriere după vârsta părea MILFă iar pe mine mă atrage asta mult, am zis sa incercam, aia e ce o fi o fi...și sincer pot spune că am făcut o semi descoperire bună pentru mine. 

Programarea am făcut o pe whats up, a răspuns destul de repede, am stabilit ce și cum și mergi spre locație neninca undeva prin Colentina. Cu locurile de parcare nu e problema, sunt destule.

Ajung la locație, îi spun că am ajuns și după câte minute sunt primit de către Maya. Ce pot spune e că nu prea pare MILF ă deloc, din contra arata mai tânără, Intr un fel am fost și ușor dezamăgit deoarece eu îmi doream o sexy MILF dar am dat de o femeie frumoasa la vreo 30 de ani și atât, nu cat are de fapt. Primirea m a dezamăgit un pic deoarece nu a avut pe ea colanți cum i am cerut eu, dacă nu mă înșeală memoria avea doar bikinii ceva tanga, dar sexy mai ales cu acel fund superb. 

Ne prezentam, îi înmânez cei 200 lei pt o finalizare și mă duc la dus la alegerea mea, deși venisem de la sala dusat. Ea își făcuse dus înainte după spusele ei, de asta m a făcut să mai aștept un pic. Baia și în general apartamentul sunt normale, nu e de lux e cu strictul necesar pentru ce ai nevoie. Am găsit apa calda, apa de gura, gel de dus și prosop curat. După împrospătarea de rigoare, mă întorc în camera unde Maya mă aștepta. Mai vorbim un pic, e foarte vorbăreață, glumeață chiar e de treabă. 

Incepem acțiunea cu ceva sărutări iar ușor ușor atenția i se muta pe penis unde începe un oral foarte bun , cu atenție, cu saliva, exact cum trebuie, inclusiv cu Deep. Se vede că îi place. Cer schimbare și vin peste ea pentru a o sărută și cobor ușor spre acei sâni superbi, perfecți de zici că sunt siliconati (nu sunt din fericire). Încep și eu un oral de zile mari. Pare că îi place, geme usor, nu exagerează. Fara mirosuri sau alte lucruri suspecte semn că nu a mințit când a spus că a făcut duș înainte să urc eu.

Pus prezervativ și început treaba cu mine peste ea. Schimbam in lady on top și termin pe la spate bucurandu mă de acel fund perfect pentru mine. A părut să fie acolo, te îmbrățișează, se mișcă bine, geme usor, dfk la greu. Plusul e decât de faptul că din fata poți să te joci cu acei sâni superbi iar de la spate dai de un fund tare proeminent, slăbiciunea mea. 

La sfârșit, mai fac un dus rapid, mai vorbim una alta, din cate am înțeles urmează să găsească o locație noua, ne îmbrățișăm și plec mulțumit de tot ce s a întâmplat alaturi de Maya. 

Notele:

Locația: 9, simpla dar cu tot ce e necesar. Cam greu de ajuns cu metroul pentru ciudații ca mine care nu merg mereu cu mașina. 

Fata: 10, frumușică rău, par scurt pentru mine e semn că îi place sexul și nu pare departe de adevăr. Nu aduce a MILF cum am spus, aduce a tipă de vreo 30 de ani. 

Sâni: 10, naturali, aici are o bila albă, exact ca in poze, ușor lăsați dar nimic grav, chiar nu am de ce sa scad, te lasă să te joci cu ei, nu se plânge de dureri sau altceva. 

Fund: 10, o alta piesa de rezistenta, principala pentru mine. Am dat câteva palme, nu mă puteam abține, dar nimic exagerat. 
 Oral: 10, bun, cu Deep, lins peste tot, îi place as putea spune că e ușor submisiva. A nu se înțelege că am futut o in gura sau alte chestii nebune de genul, din contra, am lăsat o pe ea sa își facă treaba și a făcut o bine. 
 Normal: 10, nu comentează la poziții, geme usor, plăcut, te "ajuta " și ea, se mișcă, da contre, chiar pare implicată.  
 Anal: of....dacă făcea și asta la acel fund :(
 Cim/swollow/com: nu am întrebat, nu știu dacă face. 
 GFE: 9.5, de gasca, vorbește fără probleme, nu e  grăbită deși m a primit un pic mai târziu, nu s a grăbit să mă dea afara. 
 Am "scăzut" un pic pentru lipsa colanților. Cred că era o priveliște superbă cu acel fund. Chiar mi ar fi plăcut să o văd la sala cum lucrează, arata destul de sportivă in ciuda faptul că are un pic de burtica dar nimic deranjant, din contra îmi place naturalețea asta. 
 Halatul: 200 lei/finalizarea d2d aprox 30 min. 

De revenit? Eu unul da, cu siguranță mă gândesc să mă duc la ea. E oarecum la început de drum, pare că îi place ori până nu îi "dispare cheful" vreau sa o mai văd de câteva ori. 
 Mi a plăcut faptul că pare foarte naturala, că nu mimează nimic, că practic așa e ea. Chiar te face sa te simți că e o tipă pe care ai agățat o undeva și cu care ai ajuns in pat. O tipă pe care o voiai cu tine in pat. 

De revenit? Eu unul da, cu siguranță mă gândesc să mă duc la ea. E oarecum la început de drum, pare că îi place ori până nu îi "dispare cheful" vreau sa o mai văd de câteva ori. 

Mi a plăcut faptul că pare foarte naturala, că nu mimează nimic, că practic așa e ea. Chiar te face sa te simți că e o tipă pe care ai agățat o undeva și cu care ai ajuns in pat. O tipă pe care o voiai cu tine in pat. 

Vă sfătuiesc să o vizitați până nu o să aibă agenta plina, dacă nu o are deja, cu siguranță nu veți regreta. Personal, o propun la top, chiar și ar găsi locul acolo lejer. 

Bafta și ciocane tari să aveți! 💪

Multumesc 💋💋💋

Vizitator
Postat
La 20.03.2023 la 14:29, Mariusraduu a spus:

Hello Maya. 
poti sa postezi niste poze cu fundul de la spate si cu pasarica ? 
Pari buna , dar as vrea sa ma conving inainte . 

IMG-20230313-WA0004.jpg

Vizitator
Postat
Acum 59 minute, robertrb a spus:

Bunaa. Anal putem?❤️❤️❤️

Nu

Postat
Acum 3 ore, Maya2023 a spus:

IMG-20230313-WA0004.jpg

Tocmai buna de😛😛

Vizitator
Postat
Acum 52 minute, fane07 a spus:

Tocmai buna de😛😛

Uuu îmi place 😁💋

Vizitator
Postat
Acum 21 ore, gicacontra2012 a spus:

Maya, zile astea ești pe la birou ? 🙂

Bună...săptămână asta nu ..am niște cești de rezolvat ..dar de săptămână viitoare de luni de la 9 sunt ...mai multe le vb pe watap în privat ..💋💋💋💋

IMG-20230301-WA0008.jpg

Vizitator
Postat

Bună ziua tuturor. Cum am promis ,am reușit sa ma mut . Zona este Splaiul Uniri nr 37...Azi ma găsiți de la 13.30 pina la ora 19 ultima programare..Va pup

Vizitator
Postat

Bună tuturor ..Azi ma găsiți de la ora 12 la 17 doar ..va pup dulce

20230313_094826.jpg

Vizitator
Postat

Bună tuturor ..Maine ma găsiți de la ora 10 la 19  ..va pup dulce

20230404_132311.jpg

• Oras:TÂRGOVIȘTE
  • Oras:TÂRGOVIȘTE
Postat

Salutari.... Am reușit săptămâna trecută sa ma revăd cu aceasta minunata fata , care chiar este mișto rau de tot , are caterinca la  ea , dezinvolta, foarte calda în cea ce face.. 

Programarea foarte bine respectata , primitoare si cu zâmbetul pe buze... Un oral frumos și corespunzător unde sa amuzat de freza celui ce tocmai il luase în gura😄 încercat și un normal cu câteva schimbări de poziți si vesnica ejaculare în durexul ce îmbracă madularul🤣

Acum vad ca și-a schimbat si locatia , sper sa ajung din nou , pentru ca eu cred ca are mult potential . Notele le găsiți la cealaltă postare si le mentin , tarife le găsiți și voi . Sa ne auzim cu bine și 

• Like 3
Vizitator
Postat
Acum 36 minute, adidas a spus:

Salutari.... Am reușit săptămâna trecută sa ma revăd cu aceasta minunata fata , care chiar este mișto rau de tot , are caterinca la  ea , dezinvolta, foarte calda în cea ce face.. 

Programarea foarte bine respectata , primitoare si cu zâmbetul pe buze... Un oral frumos și corespunzător unde sa amuzat de freza celui ce tocmai il luase în gura😄 încercat și un normal cu câteva schimbări de poziți si vesnica ejaculare în durexul ce îmbracă madularul🤣

Acum vad ca și-a schimbat si locatia , sper sa ajung din nou , pentru ca eu cred ca are mult potential . Notele le găsiți la cealaltă postare si le mentin , tarife le găsiți și voi . Sa ne auzim cu bine și 

💋💋💋 Mulțumesc mult și te aștept cu placere sa îți revăd freza ☺️ simpatică rău..pup unde va place vouă  " la ouă "tot vine Paștele 😁😅 

Vizitator
Postat

Bună dimi dragilor va anunț doar pentru luna aceasta o sa am programul aceasta.. 

Luni ,Miercuri de la ora 10 la 19

Marți, joi , vineri de la ora 9 la 17

După revin la programul de la ora 9.00 la 17.00 ultima programare .. 

Programări în prealabil..

VA ROG anunțați dacă nu ajungeți la programări din timp ..Exista alte persoane doritoare. FARA SUPĂRARE ...VA MULTUMESC ...Va pup dulce unde vreți voi 😘😘😘

20230404_132255.jpg

Vizitator
Postat

Bună dimi va aștept la mine azi pina la ora 17 ,ultima programare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...