corina2024 Reputație: 148 Postat Februarie 22 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 22 Acum 2 ore, gicacontra2012 a spus: Eu zic ca acum arata foarte bine și are forme cum trebuie și dacă ar și răspunde la mesaje ar fi perfect. 🙂 Buna La persoane noi raspund mai greu ,am eu temerile mele .Imi poti spune cine esti si cu drag iti raspund .Astazi nu am lucrat ca nu am H2O calda (asa e la capitala=)) ) ,mai induri de frig ,de lipsa apei etc . Sa vad mai pe seara daca sunt 1
corina2024 Reputație: 148 Postat Februarie 22 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 22 Disponibilă de la ora 19:00 pana la 22:00
chelios Reputație: 369 Postat Februarie 23 Oras:Into thin air Oras:Into thin air Postat Februarie 23 19 hours ago, corina2024 said: Buna La persoane noi raspund mai greu ,am eu temerile mele .Imi poti spune cine esti si cu drag iti raspund .Astazi nu am lucrat ca nu am H2O calda (asa e la capitala=)) ) ,mai induri de frig ,de lipsa apei etc . Sa vad mai pe seara daca sunt Buna Corina! Ai PM si mesaj pe whatsapp de la mine. 🤗
luadude Reputație: 11 Postat Februarie 23 Postat Februarie 23 Bună, poți sa ne dai un update la servicii/preț? Mersi 1
corina2024 Reputație: 148 Postat Februarie 23 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23 Acum 7 ore, luadude a spus: Bună, poți sa ne dai un update la servicii/preț? Mersi 200 30 de min 300 h locatia timpuri noi 1 1
corina2024 Reputație: 148 Postat Februarie 25 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25 ☺️ 2 8
daulimbi Reputație: 115 Postat Februarie 25 Oras:cuca măcăii Oras:cuca măcăii Postat Februarie 25 Corina, punctul tău forte e pussy.
corina2024 Reputație: 148 Postat Februarie 27 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 27 Disponibilă pana la ora 22:00
corina2024 Reputație: 148 Postat Martie 1 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1 Disponibilă ,astăzi 15-22 o primăvara frumoasa și calda tuturor 😘😘😘
corina2024 Reputație: 148 Postat Martie 4 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 4 Buna disponibila astăzi pana la ora 22:00
xxxnickxxx Reputație: 300 Postat Martie 5 Oras:București Oras:București Postat Martie 5 Acum 14 ore, corina2024 a spus: Nu mai înțeleg nimic. Ai slăbit iar ?
only-me Reputație: 17100 Postat Martie 5 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Martie 5 1 hour ago, xxxnickxxx said: Nu mai înțeleg nimic. Ai slăbit iar ? E gonflabila boss...se umfla...se desumfla dupa cum vrea ea!!😜😜🤣🤣🤦♂️ 5
gicacontra2012 Reputație: 4319 Postat Martie 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5 Cel mai probabil este o poza veche, dar poate ne lămurește Corina. 🙂 1
daulimbi Reputație: 115 Postat Martie 5 Oras:cuca măcăii Oras:cuca măcăii Postat Martie 5 6 hours ago, xxxnickxxx said: Nu mai înțeleg nimic. Ai slăbit iar ? e poză veche.
corina2024 Reputație: 148 Postat Martie 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5 E poza mai veche 😊 1
corina2024 Reputație: 148 Postat Martie 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5 Disponibilă astăzi 17:00-22:00
corina2024 Reputație: 148 Postat Martie 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5 La 16.02.2024 la 19:07, corina2024 a spus: Buna buna ❤️ Aici aveți poze cum arat in prezent 😃 1 4
mar90_n Reputație: 56 Postat Martie 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5 Buna @corina2024 Am incercat sa fac o programare pt azi la ora 20 (nr. cu 798 la sfarsit). Puteai sa specifici si un motiv mai clar decat "Buna. Nup". Probabil din cauza pozei dubioase de la whatsapp, de la profil. Spor sa ai!
corina2024 Reputație: 148 Postat Martie 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5 Acum 15 minute, mar90_n a spus: Buna @corina2024 Am incercat sa fac o programare pt azi la ora 20 (nr. cu 798 la sfarsit). Puteai sa specifici si un motiv mai clar decat "Buna. Nup". Probabil din cauza pozei dubioase de la whatsapp, de la profil. Spor sa ai! Buna . Ai întrebat dacă am disponibilitate . Am zis “buna ,nu” Iau doar 2 programari pe zi ,in general cunoscuți . poate ne sincronizăm data viitoare 😘 1
gingu_adrian Reputație: 107 Postat Martie 6 Oras:București Oras:București Postat Martie 6 Hai sa las si eu o recenzie Corinei,ca tot a venit vremea, s-au aliniat si la mine astrele dupa cateva luni de incercari nereusite .... ieri la 20.00 am avut parte de actiune .... si ce actiune ... ( asta ca sa confirmam postul anterior in care colegul mar90_n se plangea ca nu a avut noroc, ghinionul lui norocul meu 🙂 ) Pt mine Corina e fix ce trebuie nota 9 per total :- lipicioasa , pupacioasa , frumusica , curatica, cu motata nebunica . Pe scurt mai REVIN cand se aliniaza astrele in viitor, ca tot pleaca inapoi in Germania luna asta . Halat 300 H- si cand zic ora , chiar a fost o ora de tavaleala pe toare partile ON- 9 -il executa bine, as fi data 10 daca era mai deep si cu atentie la sateliti, dar este ce trebuie , scoala din morti soldatul fara probleme, 69 fara mirosuri totul regulamentar si luuuuuung GFE- 10 - pt mine este ce trebuie, te pupa te atata , te alinta si te mangaie , te simti ca si cu o prietena veche NP- 10 - schimbat multe pozitii, tavalit bine in fata oglinzii, cu gemete si tot ce trebuie, duce fata mult , nu ne tine pe noi ciocanul cat poate ea duce . AP- NA -- nu mai face, pacat , funduletul ala demential ar merita un pic de efort . Locatie - 9 - Garsoniera decenta ,curata, tot ce tb pentru igienizare , apa calda, gel de dus ,prosop curat, actiunea sa face pe o saltea pe jos ,preventiv ca sa avitam scartaitul patului... Multumesc Corina, spor la ciocane !! 5 2
corina2024 Reputație: 148 Postat Martie 6 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 6 Dispo pana la ora 20:00
corina2024 Reputație: 148 Postat Martie 7 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7 Dispo pana la 22:00
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum