Sari la conținut

CORINA ZONA ROND ALBA IULIA-BLV BUREBISTA 0768697503 Sms ,Apel sau Whats'App .Incall / Outcall

Postări Recomandate

Postat

Pana la urma faci sau nu anal? Ti-am scris SMS si ai raspuns ca nu mai faci. Revin pe site, scrii ca faci. E publicitate la misto sau esti nehotarata?

• Oras:Bucuresti
Postat

prima data cand am fost la ea la fel s-a eschivat

dar la a 2-a, am futut-o in cur la primul numar

A parait? La unele paraie ca la pepene insa la altele intra si coiu’ stang...
Postat

Schimba.ti ochelarii ca eu nu ti.am dat minus :)

contul e de ucenic, nu se vede

atat iti tb sa-mi dai minus :laugh2

• Minus 2
Postat

Salutare tuturor, saptamana trecuta am reusit sa o revizitez pe Corina!

Am facut programare din timp si a fost respectata de ambele parti, ajuns in locatie, desi o stiam pe Corina, am fost placut surprins in bine, are un corp super! Mai ales sanii! Merg la un dus corespunzator si revin in laborator, unde Corina era deja pregatita de actiune. De fapt, Corina este exact ce mi-a recomandat medicul: tinerete gingasa cu talie de viespe dornica tot timpul de senzatii tari.

Probabil ca eram primul client pe ziua respectiva, Corina avea un chef nebun de sex!

Incepe un un oral neprotejat, o ghidez subtil sa acorde atentie si zonei adiacente, apoi revine la oral ... mie mi s-a parut ca foloseste usurel si dantura din dotare, nu am fost chiar incantat, dar nici nu m-a deranjat treaba asta asa ca zic sa trecem la normal protejat.

Si se urca Corina deasupra, se unduieste frumos, opturi, contre, imi mai da si taica din cand in cand, apoi schibam pozitia si se pune cu funduletul in sus, asa ca o iau pe la spate. Superb! privelistea corpului ei, vedeam si cum pizdulica ei se muleaza perfect peste penisul meu, incepe si geme usor dar placut. Ma excita treaba asta asa ca o intorc cu fata in sus si trecem la treburi serioase si pompez la viteza pana finalizez in balonas. Mai stam asa putin imbratisati, apoi ma retrag usor si Corina aduna prezervativul direct intr-un servetel si ma sterge si pe mine cu grija.

Zic sa ne mai rezolvam si din alte treburi si ne luam la revedere pana data viitoare, care sigur va fi cat de curand.

Note:

Locatia - 10, accesibila si dotata corespunzator cu tot ce trebuie

Oral - 8 ...  a fost NP, dar fara CIM

NP - 10! Mai vreau!

Asa ca am sa revin cu drag la Corina.

• Like 10

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...