xoxo Reputație: 718 Postat Martie 8, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Martie 8, 2014 ba eu propun ca toate fetele care urmeaza sa fie promovate sa posteze cel putin poze noi + detalii despre servicii, locatie si alte alea.. 2
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 8, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 8, 2014 ba eu propun ca toate fetele care urmeaza sa fie promovate sa posteze cel putin poze noi + detalii despre servicii, locatie si alte alea..Ba du-te dreaq de nebun ca ai dreptate
oןʎ Reputație: 632 Postat Martie 8, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Martie 8, 2014 Eu cred ca nici nu trebuiesc rugate macar. Or sa ne roage ele pe noi " Baieti, vreti un set de poze saptamana asta? "Si noi o sa spunem: "Nuuuuuuuu..., ca suntem satui de laba" )))))))))))))) 1
xoxo Reputație: 718 Postat Martie 8, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Martie 8, 2014 Ba du-te dreaq de nebun ca ai dreptate pai da-mi un punct in pula mea, sa vad ca apreciezi.. 1
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 8, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 8, 2014 pai da-mi un punct in pula mea, sa vad ca apreciezi..Vineeeeee uitasem ma nebunule ca am puncte de dat
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 8, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 8, 2014 Ti-am dat doua,le-ai primit?
xoxo Reputație: 718 Postat Martie 8, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Martie 8, 2014 sa fie primit. punctele sunt ca un like, intelegi ?
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 8, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 8, 2014 sa fie primit. punctele sunt ca un like, intelegi ?Daca nici eu nu mai inteleg,atunci cine ?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2014 Daca nici eu nu mai inteleg,atunci cine ?
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 8, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 8, 2014 Te LOVEsc, prajiturica mea tot fara sa stie Xoxo
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Martie 8, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Postat Martie 8, 2014 Pentru a putea ajunge oricand la toate fetele de calitate, va trebui sa folosesc http://darianblog.ro/wp-content/uploads/2013/05/chuck-norris5.jpg
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2014 Joseph honey, tu nu ai nevoie de artficii. Tu ai niste principii bine stabilite, ai o educatie solida, esti chipes...intotdeauna vei avea usile deschise la fetele de calitate
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 8, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 8, 2014 Joseph honey, tu nu ai nevoie de artficii. Tu ai niste principii bine stabilite, ai o educatie solida, esti chipes...intotdeauna vei avea usile deschise la fetele de calitate =)) fa un un sondaj in sectiunea voastra privata, rezultatul te va da pe spate
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Martie 8, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Postat Martie 8, 2014 Da-ma pe spate Jerry!! Cumva ai acces la sectiunea lor privata ? Daca da, poate-mi spui si mie cate fete m-au pus in blacklist!! Vreo 2-3 dintre ele, le stiu deja, fara sa fie nevoie de sondaje Macar au fost sincere si mi-au zis, pe fata, ca ma detesta si ca ma evita. La cate lucruri am vazut pe lumea asta, stai tu linistit ca nu ma da nimic pe spate. Radu Banciu spunea o vorba mare: ''romanul se consoleaza si se resemneaza usor in fata greutatilor.''
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 8, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 8, 2014 Da-ma pe spate Jerry!! Cumva ai acces la sectiunea lor privata ? Daca da, poate-mi spui si mie cate fete m-au pus in blacklist!! Vreo 2-3 dintre ele, le stiu deja, fara sa fie nevoie de sondaje Macar au fost sincere si mi-au zis, pe fata, ca ma detesta si ca ma evita. La cate lucruri am vazut pe lumea asta, stai tu linistit ca nu ma da nimic pe spate. Radu Banciu spunea o vorba mare: ''romanul se consoleaza si se resemneaza usor in fata greutatilor.''CORECT!
magic blue Reputație: -409 Postat Martie 9, 2014 Postat Martie 9, 2014 Propun ca cei care se intalnesc joia sa nu mai aiba dreptul sa mai propuna pe nimeni...Fara bisericute si haite... Vai, Amada! Incep sa-mi schimb parerea despre tine. Te credeam mai dura... doar atata poti? Propune si tu sa ii castreze pe cei care se intalnesc joia.
oןʎ Reputație: 632 Postat Martie 9, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Martie 9, 2014 Eu as propune sa schimbam ziua.Amada cred ca are ceva cu ziua de joi ))))Si mai propun sa o invitam si pe ea la intalnirile de luni ))) ( cred ca nu stie de ele pentru ca spunea ceva pana acum ).Pana la urma, amada este fata buna sau rea ? )))
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 9, 2014 Mie imi place stilul ei si daca raman single e printre primele la care m-as duce...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 9, 2014 Vai, Amada! Incep sa-mi schimb parerea despre tine. Te credeam mai dura... doar atata poti? Propune si tu sa ii castreze pe cei care se intalnesc joia. Nu am zis sa nu futeti la propriu, m-am referit sa nu futeti la figurat in haita... Pana la urma, amada este fata buna sau rea ? ))) Cu cine? Legat de tine cred ca stii raspunsul... Mie imi place stilul ei si daca raman single e printre primele la care m-as duce... 1 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 9, 2014 Eu as propune sa schimbam ziua.Amada cred ca are ceva cu ziua de joi ))))Si mai propun sa o invitam si pe ea la intalnirile de luni ))) ( cred ca nu stie de ele pentru ca spunea ceva pana acum ). Eu propun sa-i spunem adevarul, ca se mai tine o intalnire si vinerea Acu'i acu!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 9, 2014 Pai decat sa va chinuiti in despartire, de ce nu va mutati cu totii impreuna? Vad ca a disparut bucatarul de serviciu...Sorina, sper ca stii sa faci mancare...
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 9, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 9, 2014 Amado,ce avem azi la pranz?
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 9, 2014 Pai decat sa va chinuiti in despartire, de ce nu va mutati cu totii impreuna? Vad ca a disparut bucatarul de serviciu...Sorina, sper ca stii sa faci mancare... Stiu sa fac multe, trebuie doar sa vreau
picon Reputație: 1046 Postat Martie 9, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 9, 2014 ABSOLUT!
Clontosul Reputație: 535 Postat Martie 9, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Martie 9, 2014 Mie imi placea foarte mult acest topic: https://nimfomane.com/forum/topic/3897-announcement/
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum