Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2023 Partajează Postat Februarie 24, 2023 Acum 2 ore, rolandc a spus: Si tu ca esti Zoro, “aparatorul dreptatii” nu te-ai putut abtine sa nu te amesteci si sa te bagi aici ca musca in cacat sa aperi un prost 😉 Pe ccei are va jugnesc, meritati sa fiti jigniti, ca sunteti de o prostie rara. Referitor la tastat pe telefon, greseli de tastare mai fac si eu, dar e o diferenta cand apesi din greseala litera de langa si cat pui o cratima de la tine din burta acolo unde nu trebuie pisa, care e dovada de proatie pura si semn ca n-ai absolvit cu succes nici 4 clase 😋 Referitor la rautatea din sufletul meu pe langa ca esti bou si clarvaazator pe deasupra, care vede direct pana la mine in suflet, eu iti doresc ca bunatatea ta sufleteasca sa iti aduca doar “succesuri”atunci cand beau curvele impreuna cu iubitii lor pe banii tai oferiti degeaba din “bunatate” sa nu zic prostie, sau ii joaca la ruleta sau la pacanele, in timp ce rad de tine cat de prost si credul esti 😋 Numai bine vă certați la mine?😄🤣❤🙈 Link spre comentariu
CoiCoiCoi Reputație: 1 Postat Februarie 24, 2023 Partajează Postat Februarie 24, 2023 La 19.02.2023 la 10:52, rolandc a spus: Bă baieți, mai lasati placa asta cu lipsa de timp, ca e veche si nu va ma prefaceti toti ca sunteti CEO, aveti afaceri de milioane de dolari si in subordine mii de angajati, de va lipseste timpul. Si daca nu esti CEO milionar, tot numai o viata ai. De ce ti-ai irosi-o umbland dupa curve? Femei sunt destule, nu merita sa ocolesti orasul pt. nici una. Astea fiind spuse, in tinerete am pierdut o gramada de timp sa umblu dupa curve si femei. Insa au trecut vremurile alea, mai bine era daca deveneam destept mai repede. 1 Link spre comentariu
CoiCoiCoi Reputație: 1 Postat Februarie 24, 2023 Partajează Postat Februarie 24, 2023 La 23.02.2023 la 17:08, Daniela200 a spus: Țin să vă anunț că voi mai fi disponibilă doar până vineri inclusiv Sâmbătă voi pleca acasă 😘 O pula, o venit la Cluj. A auzit ca-i orasul fraierilor care platesc mult pt. servicii proaste si mai si cred ca l-au apucat pe D-zeu de picior. Mare smecherie pe ea, la Cluj are alt nume de scena: Valentina. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2023 Partajează Postat Februarie 24, 2023 Acum 3 minute, CoiCoiCoi a spus: O pula, o venit la Cluj. A auzit ca-i orasul fraierilor care platesc mult pt. servicii proaste si mai si cred ca l-au apucat pe D-zeu de picior. Mare smecherie pe ea, la Cluj are alt nume de scena: Valentina. Pupicei și ție sa nu mai fii supărat🙃❤🙈 Link spre comentariu
CoiCoiCoi Reputație: 1 Postat Februarie 24, 2023 Partajează Postat Februarie 24, 2023 De ce sa fiu? Cu cat oferiti servicii mai proaste, cu atat mai multi bani raman la mine in portofel. Mergi si asculta la portofelul pestelui. Suiera vantul in el? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2023 Partajează Postat Februarie 25, 2023 Voi pleca doar la noaptea, deci o să mai fiu și astăzi prezenta până la ora 00:00 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2023 Partajează Postat Februarie 25, 2023 Acum 18 ore, CoiCoiCoi a spus: De ce sa fiu? Cu cat oferiti servicii mai proaste, cu atat mai multi bani raman la mine in portofel. Mergi si asculta la portofelul pestelui. Suiera vantul in el? Coiule 🤣🤣nu fi supărat! Daca n-ai de țigări poți trece să-ți arunc 50 lei 🤣🤣 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6168 Postat Februarie 25, 2023 Partajează Postat Februarie 25, 2023 16 minutes ago, Daniela200 said: Voi pleca doar la noaptea, deci o să mai fiu și astăzi prezenta până la ora 00:00 Umbli noaptea? 🥺 Eu chiar te credeam fata cuminte... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2023 Partajează Postat Februarie 25, 2023 Acum 28 minute, altmarz a spus: Umbli noaptea? 🥺 Eu chiar te credeam fata cuminte... 🤣🤣🤣🤣😘 Link spre comentariu
jerry98 Reputație: 16 Postat Februarie 25, 2023 Partajează Postat Februarie 25, 2023 1 hour ago, Daniela200 said: Coiule 🤣🤣nu fi supărat! Daca n-ai de țigări poți trece să-ți arunc 50 lei 🤣🤣 50 de lei mi ar prinde bine si mie, si daca esti asa draguta, as sta la o finalizare, deci iesi pe profit cu 150 Te bagi? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2023 Partajează Postat Februarie 25, 2023 Acum 47 minute, jerry98 a spus: 50 de lei mi ar prinde bine si mie, si daca esti asa draguta, as sta la o finalizare, deci iesi pe profit cu 150 Te bagi? Glume de săraci 🤣 Link spre comentariu
CoiCoiCoi Reputație: 1 Postat Februarie 26, 2023 Partajează Postat Februarie 26, 2023 Acum 15 ore, Daniela200 a spus: Coiule 🤣🤣nu fi supărat! Daca n-ai de țigări poți trece să-ți arunc 50 lei 🤣🤣 Numai prostii fumeaza. Si ca sa semnalizezi ca faci parte din aceasta categorie, ai aratat ca te depaseste intelegerea unui text de 4 propozitii. Era greu de intels ca din contra am bani, printre altele pt. ca nu arunc pe tepare. Ce-mi plac mie astea care se cred asa bogate. Totusi eu curva sa aibe bani n-am vazut pana acum. In schimb o gramada de expirate traind intr-un apartament minuscul cu miros de pisat de pisica si band vin la cutie. Apropo, de unde ai avea tu 50 de lei? Ai cerut de la peste? Ochiul cate zile o sa mai fie vanat? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2023 Partajează Postat Februarie 26, 2023 Acum 7 ore, CoiCoiCoi a spus: Numai prostii fumeaza. Si ca sa semnalizezi ca faci parte din aceasta categorie, ai aratat ca te depaseste intelegerea unui text de 4 propozitii. Era greu de intels ca din contra am bani, printre altele pt. ca nu arunc pe tepare. Ce-mi plac mie astea care se cred asa bogate. Totusi eu curva sa aibe bani n-am vazut pana acum. In schimb o gramada de expirate traind intr-un apartament minuscul cu miros de pisat de pisica si band vin la cutie. Apropo, de unde ai avea tu 50 de lei? Ai cerut de la peste? Ochiul cate zile o sa mai fie vanat? Du-te mă și cumpărați biscuiți 🤣 Mai pun 20 la aia 50 Cine se mai bagă la chetă ?🤣💋 Link spre comentariu
ionion2018 Reputație: 53 Postat Februarie 28, 2023 Partajează Postat Februarie 28, 2023 Am vizitat frumoasa domnișoara și nu am nimic să-i reproșez, e isteață, fâșneață, inaltuta și frumoasa, cu o strungăreața sagalnica și sâni bestiali, printre cei mai frumoși văzuți de mine pana acum! Contactul a fost ușor, prin apel telefonic, apoi am trecut pe Whatsapp, era libera când am sunat și ne-am văzut în 15 minute. Am văzut-o și pe colega ei, Eliza, care e tot așa frumușică, mai micuța de stat, dar în același ton, pot părea surori, brunete, slăbuțe, drăguțe. N-am abuzat în nici un fel, dar mi se pare fain ca avem acces la bunaciuni din astea, fără prea mari eforturi! Am iesit zambind! 1 Link spre comentariu
mariotm Reputație: 110 Postat Februarie 28, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 28, 2023 seara buna un numar de telefon ai frumoas o ca nu l gasesc? Link spre comentariu
kapene Reputație: 244 Postat Martie 12, 2023 Oras:Cu vant din pupa Oras:Cu vant din pupa Partajează Postat Martie 12, 2023 La 17.02.2023 la 10:16, rolandc a spus: Alta care n-o sa faca prea multi purici pe aici.... Degeaba te-ai trezit asa de dimineata mai Nelule, ca tot un pic cam adormit esti La cate din astea care au servicii extraordinare cu totul protejat ai vazut tu GFE? 1%? Cum sa te sarute fata? Vrei sa se infecteze de la saliva ta, sa se imbolvaveasca si sa moara de tanara? Nu stii ca pentru ea cea mai importanta e sanatatea? Imediat dupa bani bineinteles PS: Si pentru care raspuns ii multumesti? Ca nici nu te-a bagat in seama.. Ca e din aia gen robotel pe baza de baterii care scrie aici scurt si la obiect programul si serviciile. Ce vorbesc pe langa fraierii nu mai conteaza PS2: Domnisoara, iti urez "succesuri" GFE ? Ai confundat site-ul gleznuta . Iubitele se gasesc pe alte aplicatii da nici alea nu vin cu GFE garantat . 1 Link spre comentariu
rolandc Reputație: 464 Postat Martie 12, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Martie 12, 2023 Kapene puisor, eu cred c-ai ramas tu in urma cu informatiile 😊 Sau poate ca ai foat proat informat tot timpul 😋 GFE vine de la termenul din engleza “girlfriend experience” si e un serviciu in secolul 21 care se ofera pe bani 😁😋 Nu inseamna nicidecum dragoate adevarata, neconditionata si moca 😋 Si curvele secolului 21 ofera un astfel de serviciu pentru ca la noi astia mai “normali” care am mai avut ai la viata noastra si iubite sau neveste cu care am facut dragoste nu ni se mai scoala asa la orice gaura o vedem si la sex mecanic si penteu ca exista cerere mare pentru asa ceva exista si oferta. Acum daca tu ai fute si panant si ti se scoala si cand vezi o gaura intr-un copac, pe care noi ceilalti o numim scorbura, nu este vina noastra ca suntem mai pretentiosi si vrem experiente un pic mai complexe decat rine pentru o partida de sex reusita 😉 Sper ca ti-am fost de folos si te-am ajutat cu informatia scrisa aici sa nu mori prost, pardon, in necunostinta de cauza voiam sa zic 😁😋 1 Link spre comentariu
kapene Reputație: 244 Postat Martie 13, 2023 Oras:Cu vant din pupa Oras:Cu vant din pupa Partajează Postat Martie 13, 2023 Dute stergeti mucii si epileazati gleznele daca trebuie sa dai bani si pentru a fi mintit cu sentimente Acum 15 ore, rolandc a spus: Kapene puisor, eu cred c-ai ramas tu in urma cu informatiile 😊 Sau poate ca ai foat proat informat tot timpul 😋 GFE vine de la termenul din engleza “girlfriend experience” si e un serviciu in secolul 21 care se ofera pe bani 😁😋 Nu inseamna nicidecum dragoate adevarata, neconditionata si moca 😋 Si curvele secolului 21 ofera un astfel de serviciu pentru ca la noi astia mai “normali” care am mai avut ai la viata noastra si iubite sau neveste cu care am facut dragoste nu ni se mai scoala asa la orice gaura o vedem si la sex mecanic si penteu ca exista cerere mare pentru asa ceva exista si oferta. Acum daca tu ai fute si panant si ti se scoala si cand vezi o gaura intr-un copac, pe care noi ceilalti o numim scorbura, nu este vina noastra ca suntem mai pretentiosi si vrem experiente un pic mai complexe decat rine pentru o partida de sex reusita 😉 Sper ca ti-am fost de folos si te-am ajutat cu informatia scrisa aici sa nu mori prost, pardon, in necunostinta de cauza voiam sa zic 😁😋 Link spre comentariu
rolandc Reputație: 464 Postat Martie 13, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Martie 13, 2023 Chiar asa greu esti de cap, mai kapene? Inca nu ti-ai dat seama ca sentimentele n-au nimic de-a face cu mozoalele? Eu zic ca gleznele mele sunt bine asa cum sunt, ca nu mai sunt nici eu chiar la prima tinerete sa adopt toate tampeniile care apar pe piata, dar ti-as recamanda mai degraba tie mosule, sa te mai speli din cand in cand pe dinti ca nu-i chiar asa scumpa pasta si banuiesc ca de aia te-au mintit pe tine fetele ca se mozolesc doar cu iubitii lor fata de care au sentimente, ca-ti putea botul si le era scarba Link spre comentariu
max.ce.te. Reputație: 1339 Postat Martie 13, 2023 Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Partajează Postat Martie 13, 2023 Băieți ... n.are rost sa vă certați aiurea... Sunt multe fetele de pe aici care zic că oferă acest serviciu ... dar e cert că putine si reusesc să facă/mimeze GFE ... fie că nu cunosc rolul asta (aproape toți stim ca.i doar teatru) ... fie că nici banii nu pot compensa lipsa oricărei compatibilități ... că nu poți fi virtuos/vortuoasă pe o partitură prostă. A nu se confunda filmul cu ... realitatea... aici duntem cu toții actori... mai mult sau mai putin .. talentați/antrenați. 2 Link spre comentariu
cleopatra01 Reputație: 4055 Postat Martie 13, 2023 Oras:Online Oras:Online Partajează Postat Martie 13, 2023 Revenim la recenzii. 1 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Martie 13, 2023 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Martie 13, 2023 18 minutes ago, cleopatra01 said: Revenim la recenzii. S-a prins banda și ați rămas blocată pe 3 cuvinte doamna Cleo? Nu ne punem și noi (uMpicuț) ambiția să avem un lexic mai bogat? Link spre comentariu
andrei826 Reputație: 807 Postat Martie 13, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 13, 2023 frumoasa vulpita 💋 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum