Sari la conținut

Ati pupa-o in fund pe Randunica? (la propriu)

Postări Recomandate

Reputație: -1560
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Amatorilor "pupaciosi" le recomand sa intrebe de pret inainte de a presta .

• Like 2
  • Minus 2
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 ce intrebari puneti si voi :laugh2 :laugh2 :laugh2 .

Postat

Propunere:

Tinand cont ca acum Randunica lucreaza cu circuit inchis, cei care nu au fost pana acum la ea si doresc sa o intalneasca trebuie sa treaca peste un ritual de initiere care presupune o prima intalnire in care trebuie strict sa o pupe in fund pe Randunica timp de cel putin 30 de minute.

• Haha 1
  • Oras:Catania
  • Oras:Catania
Postat

eu va propun sa faceti cate ceva mult mai interesant in acele 30 de minute, ca de exemplu: sa cititi cateva pagini dintr-o carte interesanta, sa ascultati muzica, sa va uitati la o emisiune interesanta, un documentar....o plimbare prin parc... etc.

• Like 1
  • Haha 1
  • Oras:Oradea Town
Postat

Bai fratilor...nu stiu ce aveti voi de impartit cu randunica,nu e treaba mea... eu sincer,as pupa-o in fund..chiar as linge-o... si as face si sex frumos cu ea...

• Oras:craiova
Postat

Bai fratilor...nu stiu ce aveti voi de impartit cu randunica,nu e treaba mea... eu sincer,as pupa-o in fund..chiar as linge-o... si as face si sex frumos cu ea...

ce fantezii ai si tu ..:)

Postat

ce fantezii ai si tu ..:)

Astea sunt aproape normalitati...altele sunt fanteziile.. oricum,sunt convins ca mare parte din cei care tot comenteaza despre randunica,i-ar trage-o... ce sa mai zici?

• Like 4
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Vorbim de himere.

NU

vb de "buzele" randunicii...... :snap

ai vz pana acum buze de randunica ?

:no2 :no2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

NU

vb de "buzele" randunicii...... :snap

ai vz pana acum buze de randunica ?

:no2 :no2

Da, vorbim de cioc...of, ştii ce dureros e să te ia în cioc o vrăbiuţă? Doare de leşini.

Postat

Da, vorbim de cioc...of, ştii ce dureros e să te ia în cioc o vrăbiuţă? Doare de leşini.

dar cum o fi sa ti-o ia in cioc o randunica???

Postat

Andrei ..atunci scuza-ma ca iti zic esti chiar masochist .... adica iti place durerea nebunule

• Oras:D I N C O L O
  • Oras:D I N C O L O
Postat

Amatorilor "pupaciosi" le recomand sa intrebe de pret inainte de a presta .

• Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

randunica nu face sex, nu suge/linge nimic, doar face laba!! pe bani multi, evident!

Vizitator Beraru
Reputație: 0
Postat

Fratilor, ma puneti pe jar cu Randunica asta. Imi era indiferenta, pana mai ieri. Acum, cand vad ca este controversata, sunt cat pe-aci sa vreau sa o cunosc :). Uite, chiar acum bag in memoria telefonului primele 5 cifre din numarul ei de telefon. La urmatorul thread deschis, pe tema Randunica, bag numarul integral, la al doilea dau beep si la al treilea sun de-a binelea.

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...