Sari la conținut

Ati pupa-o in fund pe Randunica? (la propriu)

Postări Recomandate

• Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Doamne feri, cat timp au unii sa dezgroape topice dupa 8 ani jumate🤣 

Bleahhh... Chiar nu mai mananc struguri o saptamana! Si credeam ca sefa la scarbosenii e siana😁

Sa vezi injuraturi daca vede randunica (eu nici n-am curaj s-o taguiesc) 😁

• Like 1
  • Haha 3
Vizitator Raportor2022
Reputație: 0
Postat

De ce palarii topicul asta nu are lacat !? Ne-a scarbit pe toti cand l-am citit atunci cand a aparut, nu e necesar sa mai faca inca scarba celor mai noi pe forum !

Motane ! Pune bre un lacat aici ! Ajunge cati struguri s-au.... ahem... in 8 ani, bleah.... 🤢

Vizitator sclavpenibil
Postat
Acum 1 minut, Raportor2022 a spus:

De ce palarii topicul asta nu are lacat !? Ne-a scarbit pe toti cand l-am citit atunci cand a aparut, nu e necesar sa mai faca inca scarba celor mai noi pe forum !

Motane ! Pune bre un lacat aici ! Ajunge cati struguri s-au.... ahem... in 8 ani, bleah.... 🤢

si eu sunt nou pe forum, nu stiam ca va mai vedea cineva comentariul meu :)) eu totusi sustin in continuare ce am zis, chiar as vrea asta. 

• Oras:nu am
  • Oras:nu am
Postat

In loc să apreciați că după 8 ani de așteptare, ați aflat răspunsul la întrebare, voi tot cârcotiți 🤣

• Haha 1
Vizitator sclavpenibil
Postat
Chiar acum, yellow_raven a spus:

In loc să apreciați că după 8 ani de așteptare, ați aflat răspunsul la întrebare, voi tot cârcotiți 🤣

:)) 

• Oras:*
Postat

Cum se spune, gusturile nu se discuta... dar pupatul in fund nu face bine la sanatate. Asta-i tot ce am de zis.

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
Chiar acum, natoporus a spus:

Cum se spune, gusturile nu se discuta... dar pupatul in fund nu face bine la sanatate. Asta-i tot ce am de zis.

La sanatate nu, la cariera cica da, la noi e deja sport national! 😁

• Like 2
  • Haha 2
Postat
3 minutes ago, evaforyou said:

La sanatate nu, la cariera cica da, la noi e deja sport national! 😁

Right. Din pacate. ☹️

• Oras:Timisoara
Postat
3 hours ago, sclavpenibil said:

si eu sunt nou pe forum, nu stiam ca va mai vedea cineva comentariul meu :))  

Da , ciudat ca pot vedea si altii comentariul tau pe un forum public. 

• Haha 1
Vizitator sclavpenibil
Postat
Acum 1 minut, Boltzmann a spus:

Da , ciudat ca pot vedea si altii comentariul tau pe un forum public. 

ma refeream ca au trecut 8 ani, nu stiam ca se va mai uita cineva aici. la asta ma refeream. sau nu stiam ca ati primi update sau ceva, ma pui intr o situatie aiurea ca nu stiu cum functioneaza site ul :))

da, stiu ca e public si ca pot persoane sa vada ce scriu eu, tu si ceilalti, (deci noi) aici. dar ce nu stiam e ce am zis mai devreme, cum de peste 8 ani le apare persoanelor ce am scris eu aici.

eu credeam ca poate vom vedea doar eu, moderatorul care trebuie sa mi aprobe comentariul si maxim cel care a pus postarea, in cazul in care ar primi notificare ca i am dat comentariu (asta daca mai intra macar pe site).

oricum, pana la urma, pe mine nu ma deranjeaza ca vedeti ce am zis. sustin in continuare ce am zis. 

Vizitator sclavpenibil
Postat

dar ce ma deranjeaza e ca am primit dislike uri fara sa fac nimic gresit. scrie in intrebare clar ''ati pupa-o in fund pe Randunica, la propriu?" si eu am raspuns. deci pentru ce primesc dislike? ca i am raspuns la intrebare persoanei? si daca da, de ce? ce ar fi trebuit sa fac, sa ignor intrebarea? uite ca eu am vrut sa raspund, dati dislike daca atat puteti!

sau poate va dezgusta ce am zis. in loc sa dati dislike ca sa fiti cu ochii inca aici, si vad ca laurica (ti as sublinia si tie numele dar nu esti destul de important, ar trebui sa fii mandru ca ti au tastat degetele Mele username u) ala inca mai intra si mi da dislike, deci vede de mai multe ori ce scriu eu aici, puteati frumos sa mergeti pe alt topic care va excita, sau eventual sa dati reactie de ''haha'' daca vi s a parut atat de penibil ce am zis. nu trebuia sa mi dati dislike ca nu ne excita aceleasi lucruri, doar nu cautati sa ne futem sau ceva ca sa avem interese comune in zona asta. sau cine stie? oricum va zic d acum nu.

ce ar fi sa va dau si eu dislike daca voi preferati sani in loc de fund, doar asa, pt ca eu prefer fundul?? si trebuia sa va dati seama si din username u meu ca nu va fi ceva care ar putea fi pe fetish uri comune cu ale voastre, decat daca sunteti si voi mai pe partea asta mai kinky cu bdsm, avand in vedere ca am !! ''SCLAVPENIBIL''  !! la nume. 

na, ce sa mai zic, sunteti cam vanilla (unii).

Postat
18 minutes ago, sclavpenibil said:

dar ce ma deranjeaza e ca am primit dislike uri fara sa fac nimic gresit. scrie in intrebare clar ''ati pupa-o in fund pe Randunica, la propriu?" si eu am raspuns. deci pentru ce primesc dislike? ca i am raspuns la intrebare persoanei? si daca da, de ce? ce ar fi trebuit sa fac, sa ignor intrebarea? uite ca eu am vrut sa raspund, dati dislike daca atat puteti!

sau poate va dezgusta ce am zis. in loc sa dati dislike ca sa fiti cu ochii inca aici, si vad ca laurica (ti as sublinia si tie numele dar nu esti destul de important, ar trebui sa fii mandru ca ti au tastat degetele Mele username u) ala inca mai intra si mi da dislike, deci vede de mai multe ori ce scriu eu aici, puteati frumos sa mergeti pe alt topic care va excita, sau eventual sa dati reactie de ''haha'' daca vi s a parut atat de penibil ce am zis. nu trebuia sa mi dati dislike ca nu ne excita aceleasi lucruri, doar nu cautati sa ne futem sau ceva ca sa avem interese comune in zona asta. sau cine stie? oricum va zic d acum nu.

ce ar fi sa va dau si eu dislike daca voi preferati sani in loc de fund, doar asa, pt ca eu prefer fundul?? si trebuia sa va dati seama si din username u meu ca nu va fi ceva care ar putea fi pe fetish uri comune cu ale voastre, decat daca sunteti si voi mai pe partea asta mai kinky cu bdsm, avand in vedere ca am !! ''SCLAVPENIBIL''  !! la nume. 

na, ce sa mai zic, sunteti cam vanilla (unii).

Dislike-ul nu inseamna vreo grozavie , dar ai o atitudine tare aroganta pentru un "sclavpenibil". 

Nu ar fi normal oare sa spui doar " da , sa traiti" ?

Nici sclavii nu mai sunt ce au fost odata 🤪

• Haha 1
Vizitator sclavpenibil
Postat
Acum 3 minute, Boltzmann a spus:

Dislike-ul nu inseamna vreo grozavie , dar ai o atitudine tare aroganta pentru un "sclavpenibil". 

am primit dislike de la baieti. nu s gay. nu judec gayi (cred ca e scris ok?) dar nu ma identific.

asa ca nu, eu vorbesc cu ''da, sa traiti'' cu Stapanele. de asemenea, si daca era sa mi dea tipe dislike, eu n am Stapana pe site. asa ca nu, tot n ar fi fost normal sa spun ''da, sa traiti''. 

esti vanilla, ce cauti la tabla cu creta n mana sa dai tu lectii de sclavie? mai bine stai in banca ta. 

Vizitator sclavpenibil
Postat
Acum 8 minute, Boltzmann a spus:

si cum am mai zis, sunt nou pe site, nu stiu atat de bine cat de mult ajuta like si/sau dislike. dar avand in vedere ca am -1 dislike si mi apare acolo ''troll/spam'' asta nu da bine. si chiar daca, din moment ce nu e vreo grozavie, de ce l mai dati? din ce spui tu, nu ma afecteaza, asa ca revin cu intrebarea pusa si n comentariul anterior. ''de ce dislike?"

apropo, nu pot sa si editez ce am scris mai devreme? e aiurea ca mi vin idei dupa de ce sa mai zic si scriu comentariu separat, era mai ok sa pot sa editez comentariul anterior ca sa nu mai dau comentarii 1 dupa altu. 

• Oras:Berceni
Postat
11 minutes ago, Boltzmann said:

Comentariile tale pertinenete privitor la conflictul din Ucraina mi au atrs atentia. De accea mi am permis sa ma uit putin pe profilul tau. Raspunsul dat nu e un pic nenatural pentru cienva care cauta (sau inca cauta) sa fie dominat? Nu trebuie s-o iei ca o provocare. E doar o discutie. Parca cereai detalii asupra unui contract de sclavie si nu parea ca tu esti cel care vrea sa domine. 

Postat
29 minutes ago, Guss_Hall said:

Comentariile tale pertinenete privitor la conflictul din Ucraina mi au atrs atentia. De accea mi am permis sa ma uit putin pe profilul tau. Raspunsul dat nu e un pic nenatural pentru cienva care cauta (sau inca cauta) sa fie dominat? Nu trebuie s-o iei ca o provocare. E doar o discutie. Parca cereai detalii asupra unui contract de sclavie si nu parea ca tu esti cel care vrea sa domine. 

Cum vrei tu sa fi dominat de rusi ?

Postat
40 minutes ago, sclavpenibil said:

si cum am mai zis, sunt nou pe site, nu stiu atat de bine cat de mult ajuta like si/sau dislike. dar avand in vedere ca am -1 dislike si mi apare acolo ''troll/spam'' asta nu da bine. si chiar daca, din moment ce nu e vreo grozavie, de ce l mai dati? din ce spui tu, nu ma afecteaza, asa ca revin cu intrebarea pusa si n comentariul anterior. ''de ce dislike?"

apropo, nu pot sa si editez ce am scris mai devreme? e aiurea ca mi vin idei dupa de ce sa mai zic si scriu comentariu separat, era mai ok sa pot sa editez comentariul anterior ca sa nu mai dau comentarii 1 dupa altu. 

Eu am glumit doar cu tine. Si eu am primit vreo 5 minusuri de la acelasi personaj la inceputurile mele pe forum , doar ca mie nu mi-a pasat cum iti pasa tie.

Daca nu ai optiune de editat inseamna ca nu poti edita 😂

Postat
20 minutes ago, Boltzmann said:

Cum vrei tu sa fi dominat de rusi ?

Situatia este total diferita. Doar tu ai tras concluzia ca "eu vreau". In schimb iti pot arata ce ai scris tu. Iar de acolo se vede clar ca esti submisiv. Chiar tu ai mentionat ca ai gasit o stapana. De aceea mi s-a parut curios sa ii raspunzi pe un ton arogant lui @sclavpenibil

On 9/22/2022 at 11:48 AM, Boltzmann said:

Parerea mea este sa nu va bagati pentru ca stapana asta ori nu stie exact ce este BDSM-ul,  ori are ceva intentii dubioase. Dar fiecare face cum stie si bafta.

Oricine este familiarizat cu BDSM-ul stie ca pe site-uri de specialitate (gen fetlife) nu o sa gasesti vreodata vreun anunt sa spuna "caut sclav bdsm" , ci anunturi gen "caut sclavi pentru filmari" sau "caut sclavi domestici sa se mute cu mine si sa imi serveasca prin casa" etc. Eu asa am gasit o stapana serioasa care cauta pentru filmare , spre exemplu.

Postat
2 minutes ago, Guss_Hall said:

Situatia este total diferita. Doar tu ai tras concluzia ca "eu vreau". In schimb iti pot arata ce ai scris tu. Iar de acolo se vede clar ca esti submisiv. Chiar tu ai mentionat ca ai gasit o stapana. De aceea mi s-a parut curios sa ii raspunzi pe un ton arogant lui @sclavpenibil

Esti suparat rau ca rusii o fura in Ucraina , dar sa iti versi mania pe mine nu te ajuta cu nimic.

Pune mana pe o arma si du-te la mobilizare ! Pe un forum despre nimfomane nu o sa ii ajuti cu nimic pe rusi , draga tomson 😂

Postat
15 hours ago, Boltzmann said:

Esti suparat rau ca rusii o fura in Ucraina , dar sa iti versi mania pe mine nu te ajuta cu nimic.

Pune mana pe o arma si du-te la mobilizare ! Pe un forum despre nimfomane nu o sa ii ajuti cu nimic pe rusi , draga tomson 😂

Incerci sa distragi atentia de la un subiect. Poate fi un inconvenient e adevarat. Aici nu vorbim despre mobilizare, ci despre indemnul de a se adresa cu o anumita formula. Suntei in aceeasi situatie submisiva. Nu te judec si nu te disconsider. Dar nici poti nega ca esti submisiv. Si atunci de ce mai dai lectii? 

On 9/22/2022 at 6:00 PM, Boltzmann said:

Nu am vrut sa va insult inteligenta si imi cer umil scuze. Am spus doar ce stiu eu referitor la BDSM-ul care ma intereseaza de mai bine de 10 ani.

In opinia mea o sa gasiti greu un sclav care sa va dedice tot timpul si sa ajusteze si programul la munca sa va serveasca. Mai degraba vreo 2-3 sclavi si sa impartiti intre ei poruncile zilnice, unul sa faca ceva , altul altceva etc. Dar dvs stiti mai bine

Postat
2 minutes ago, Guss_Hall said:

Incerci sa distragi atentia de la un subiect. Poate fi un inconvenient e adevarat. Aici nu vorbim despre mobilizare, ci despre indemnul de a se adresa cu o anumita formula. Suntei in aceeasi situatie submisiva. Nu te judec si nu te disconsider. Dar nici poti nega ca esti submisiv. Si atunci de ce mai dai lectii? 

De fapt , topicul este daca ai pupa-o pe "randunica" in fund.

De ce nu spui doar ca tu vrei sa il pupi pe Putin in fund , atat ?

Sau preferi sa ma pupi pe mine la cum imi tot dai tag obsesiv ? Eu nu vad pe cineva sa te bage in seama , asa ca tu cauti sa te bag eu 😂

Pe cine vrei sa pupi in fund atunci  ? Pe  1 Randunica , 2 Mine , 3 Putin ?

• Oras:aproape de
  • Oras:aproape de
Postat
Acum 1 minut, Boltzmann a spus:

Sau preferi sa ma pupi pe mine la cum imi tot dai tag obsesiv ? Eu nu vad pe cineva sa te bage in seama , asa ca tu cauti sa te bag eu 😂

Sa-l intrebam pe colegul,

@LinJonKur

ce parere are?

Vizitator sclavpenibil
Postat
1 oră în urmă, Boltzmann a spus:

ma, ce faci gura atat? tipu ti a zis ca si tu esti un sclav, ti a aratat pe ce se bazeaza cand spune asta, ti a si explicat de ce ti a ''stalkerit'' profilu (ca te a vazut dand comentarii la topicu ala despre ucraina)  si acum te ntreaba de ce ti permiti sa te bati cu pumnii n piept ca nu m am adresat eu corespunzator.

ai zis inainte ca ''tu vrei sa fi dominat de rusi?'' ce legatura are? topicu d aici nu e despre rusi :)) el am zis deja de ce ti a zis de ucraina si restu, ca acolo te a vazut. mi ai zis c ai glumit cu mine si ca si tu ai inceput cu dislike de la ''laurica pula mica'' doar ca tie nu ti pasa pe cat imi pasa mie.

nici mie nu mi pasa ca mi a dat specific el dislike, pe mine ma deranjeaza ca am primit dislike aiurea. i am cerut sa explice si n a explicat. eu macar imi asum ca s penibil, dar el? gandeste te sa i dai unuia dislike doar ca nu te excita aceleasi lucruri ca si el :)) n ar fi penibil? sau poate nu e asta motivu, dar putea sa spuna daca asta e cazu. oricum o dai, e penibil.

in fine, revenind la tine si guss. ti a rasp si el cu ce am zis eu, nu el e ala care vrea sa fie dominat, tu esti (si eu) si ti a aratat cand ai si zis asta.  deci de unde tupeul asta pe tine sa dai tu elevilor (mie) peste palma cu rigla ca n au invatat lectia? (atitudinea corespunzatoarea unui sclav, ca ai zis tu ca nici sclavii nu mai sunt ce au fost si ca s prea arogant pt un sclav) 

dupa iar ai intors la rusi si ucraina, cand n are nicio legatura cu ce vorbim noi aici :)) o dadeai d atunci in penibil iar, chiar nu stiu care e mai penibil, tu ca raspunzi dar raspunzand arati cat de jalnic esti, sau laurica pt ca nu raspunde, asta insemnand clar ca realizeaza ca e jalnic? cred ca tu esti mai jalnic decat ala, ala macar isi asuma ca e jalnic si nu se invarte n juru cozii doar ca sa se muste singur pan la urma. cum faci tu. i ai zis si ca pe forumu asta n ajuta cu nimic rusii, aici e cam aiurea sa vorbesc pt ca eu n am vazut si ce ati vorbit pe topicu ala, dar e irelevant ce ati vorbit pe topicu ala. si tu ai dat comentarii acolo, asa ca de ce te iei de el pt ceva ce ai facut si tu? 

ti a zis si el ca iar schimbi subiectu, si ti a zis ca acum vorbim strict de partea cand mi ai zis tu ca eu sunt prea arogant pt un sclav. dupa tu i ai zis ca nu despre asta e topicu, ci despre daca am pupa o in fund pe randunica. da, despre asta e topicu, dar noi nu despre asta vorbeam cand mi ai zis tu ca sunt prea arogant. el despre asta vorbea

asa ca iar ai schimbat subiectu. esti foarte slab, fugi dintr un subiect in altu, si gresesti si mai tare n oricare te duci. zic sa i spui stapanei tale sa te tina mai strans in lesa, si sa nu te mai lase de capu tau. e destul sa stie ea cat de penibil esti si sa te umileasca, nu trebuie si noi. sau te excita public humiliation? 

Postat
1 hour ago, Boltzmann said:

Rasounsul ti lai dat singur. Nu te poti ascunde

On 9/12/2022 at 11:36 AM, Boltzmann said:

Confirm ca as plati-o pe @SelenBaby sa se pise in gura mea daca se decide sa mai treaca prin Deva.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...