salmanasar Reputație: 914 Postat Februarie 25, 2023 Postat Februarie 25, 2023 Suna fetele și le amenință.S ar putea să fie iar psihopatul care a atacat o pe Kenwelo și Delia.Cred că fetele ar trebui să fie foarte atente o perioada. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2023 Postat Februarie 25, 2023 Acum 37 minute, salmanasar a spus: Suna fetele și le amenință.S ar putea să fie iar psihopatul care a atacat o pe Kenwelo și Delia.Cred că fetele ar trebui să fie foarte atente o perioada. Toate ti se plang cand sunt amenintate, ca nu pricep?
salmanasar Reputație: 914 Postat Februarie 25, 2023 Autor Postat Februarie 25, 2023 Acum 42 minute, amantulph a spus: Toate ti se plang cand sunt amenintate, ca nu pricep? Bineînțeles că nu.Mi s au plâns doua,apoi am vorbit cu inca trei fete care au regăsit numărul la apeluri.Probabil că tipul încercase programări.Cei mai vechi probabil că știu ce s a întâmplat anul trecut. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2023 Postat Februarie 25, 2023 Stiu ce s-a intamplat cu 1 nu cu 2 dintre fete, dar e ciudat ca unul care face probleme sa nu-si schimbe numarul ca sa aiba succes
caineleDDB Reputație: 4539 Postat Februarie 25, 2023 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Postat Februarie 25, 2023 Unele chiar o merită 2 2
salmanasar Reputație: 914 Postat Februarie 26, 2023 Autor Postat Februarie 26, 2023 Acum 10 ore, amantulph a spus: Stiu ce s-a intamplat cu 1 nu cu 2 dintre fete, dar e ciudat ca unul care face probleme sa nu-si schimbe numarul ca sa aiba succes Nu schimba cred eu pt că una din cele amenințate nu este acum în Ploiești iar la celelalte doar a sunat pt programare și nu a prins loc.Din cate am înțeles de la una din fete care are un prieten în poliție acesta a zis că începe să se ocupe de psihopat ceea ce ar fii foarte bine căci pe Delia dementul a rănit o
dydy.v.1.1 Reputație: 3988 Postat Februarie 26, 2023 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Februarie 26, 2023 Acum 15 minute, salmanasar a spus: Nu schimba cred eu pt că una din cele amenințate nu este acum în Ploiești iar la celelalte doar a sunat pt programare și nu a prins loc.Din cate am înțeles de la una din fete care are un prieten în poliție acesta a zis că începe să se ocupe de psihopat ceea ce ar fii foarte bine căci pe Delia dementul a rănit o Care delia? 1
salmanasar Reputație: 914 Postat Februarie 26, 2023 Autor Postat Februarie 26, 2023 Acum 4 minute, dydy.v.1.1 a spus: Care delia? Delia91 bruneta care stătea mult prin Sibiu.Pe la noi nu a mai fost din septembrie
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2023 Postat Februarie 26, 2023 Adevarul e ca exista riscul asta in meseria lor, ptr ca sunt singure in casa. Si cum foamea si nebunia e in floare!…
salmanasar Reputație: 914 Postat Februarie 26, 2023 Autor Postat Februarie 26, 2023 1 oră în urmă, amantulph a spus: Adevarul e ca exista riscul asta in meseria lor, ptr ca sunt singure in casa. Si cum foamea si nebunia e in floare!… Ai dreptate,dar se pare că este același individ care când lovește ici colo apoi dispare.Daca are idee cineva cum ar putea fi oprit ar face bine să spună.
dydy.v.1.1 Reputație: 3988 Postat Februarie 26, 2023 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Februarie 26, 2023 Se descurca ele și singure 😁 1
salmanasar Reputație: 914 Postat Februarie 26, 2023 Autor Postat Februarie 26, 2023 Acum 41 minute, dydy.v.1.1 a spus: Se descurca ele și singure 😁 Se descurca,dar eu când aud de astfel de oameni văd roșu în fața ochilor și i as rupe în bucăți. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2023 Postat Februarie 26, 2023 6 minutes ago, salmanasar said: Se descurca,dar eu când aud de astfel de oameni văd roșu în fața ochilor și i as rupe în bucăți. Total de acord 👍..sau castrati😁
dydy.v.1.1 Reputație: 3988 Postat Februarie 26, 2023 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Februarie 26, 2023 După cum am spus repet..de descurca și singure..sau în alte cazuri se descurca și fără noi 🤓 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum