Sari la conținut

Atenție la 0764153462

Postări Recomandate

Postat

Suna fetele și le amenință.S ar putea să fie iar psihopatul care a atacat o pe Kenwelo și Delia.Cred că fetele ar trebui să fie foarte atente o perioada.

• Haha 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 37 minute, salmanasar a spus:

Suna fetele și le amenință.S ar putea să fie iar psihopatul care a atacat o pe Kenwelo și Delia.Cred că fetele ar trebui să fie foarte atente o perioada.

Toate ti se plang cand sunt amenintate, ca nu pricep?

Postat
Acum 42 minute, amantulph a spus:

Toate ti se plang cand sunt amenintate, ca nu pricep?

Bineînțeles că nu.Mi s au plâns doua,apoi am vorbit cu inca trei fete care au regăsit numărul la apeluri.Probabil că tipul încercase programări.Cei mai vechi probabil că știu ce s a întâmplat anul trecut.

• Like 1
Vizitator
Postat

Stiu ce s-a intamplat cu 1 nu cu 2 dintre fete, dar e ciudat ca unul care face probleme sa nu-si schimbe numarul ca sa aiba succes

• Telefon: 🤡 🤡
  • Oras:Republica Ploiesti
  • Telefon: 🤡 🤡
  • Oras:Republica Ploiesti
Postat

Unele chiar o merită

:jackass

• Like 2
  • Haha 2
Postat
Acum 10 ore, amantulph a spus:

Stiu ce s-a intamplat cu 1 nu cu 2 dintre fete, dar e ciudat ca unul care face probleme sa nu-si schimbe numarul ca sa aiba succes

Nu schimba cred eu pt că una din cele amenințate nu este acum în Ploiești iar la celelalte doar a sunat pt programare și nu a prins loc.Din cate am înțeles de la una din fete care are un prieten în poliție acesta a zis că începe să se ocupe de psihopat ceea ce ar fii foarte bine căci pe Delia dementul a rănit o

• Oras:Ploiești
Postat
Acum 15 minute, salmanasar a spus:

Nu schimba cred eu pt că una din cele amenințate nu este acum în Ploiești iar la celelalte doar a sunat pt programare și nu a prins loc.Din cate am înțeles de la una din fete care are un prieten în poliție acesta a zis că începe să se ocupe de psihopat ceea ce ar fii foarte bine căci pe Delia dementul a rănit o

Care delia?

• Like 1
Postat
Acum 4 minute, dydy.v.1.1 a spus:

Care delia?

Delia91 bruneta care stătea mult prin Sibiu.Pe la noi nu a mai fost din septembrie 

Vizitator
Postat

Adevarul e ca exista riscul asta in meseria lor, ptr ca sunt singure in casa.

Si cum foamea si nebunia e in floare!…

Postat
1 oră în urmă, amantulph a spus:

Adevarul e ca exista riscul asta in meseria lor, ptr ca sunt singure in casa.

Si cum foamea si nebunia e in floare!…

Ai dreptate,dar se pare că este același individ care când lovește ici colo apoi dispare.Daca are idee cineva cum ar putea fi oprit ar face bine să spună.

Postat
Acum 41 minute, dydy.v.1.1 a spus:

Se descurca ele și singure 😁

Se descurca,dar eu când aud de astfel de oameni văd roșu în fața ochilor și i as rupe în bucăți.

• Haha 2
Vizitator
Postat
6 minutes ago, salmanasar said:

Se descurca,dar eu când aud de astfel de oameni văd roșu în fața ochilor și i as rupe în bucăți.

Total de acord 👍..sau castrati😁

Postat

După cum am spus repet..de descurca și singure..sau în alte cazuri se descurca și fără noi 🤓

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...