pitiku Reputație: 360 Postat Decembrie 20, 2024 Oras:Allover Oras:Allover Postat Decembrie 20, 2024 Am băgat și eu o vizita la Simo înainte sa plece pentru un număr scurt din lipsa de timp ai ambelor! Programarea facila pe wpp cu câteva ore înainte și re-confirmata cu 1 ora înainte! Locatia : Q residence o garsoniera etaj inferior ok cu pat bun cald curat dus cu tot ce vrei ! Simo: asa cum o știu de dați-le trecute rubesiana, sânii tunati și face twerk cu ei! Zâmbitoare și volubila numa bună de luat acasă! Am servit 30 min de ON+ NP în misionar și Doggy unde feelingul e de vis și am terminat CIM in 69 unde fata a cules tot preț de mai multe zeci se secunde pana mam potolit! Bineînțeles cu eye contact și frenchkiss (de care am fost întrebat la început dacă e Da sau Ba). Scorul 250 leusteni bine investiti și bine meritați! La final neam urat de bine și sper sa ne revedem în 2025. Dacă recomand! Cu mare încredere pentru iubitorii de femei cu forme! Dacă vreți skini nope! Ciocane tari ! 1 2
Simonicaa Reputație: 312 Postat Decembrie 21, 2024 Postat Decembrie 21, 2024 La 20.12.2024 la 19:35, pitiku a spus: Am băgat și eu o vizita la Simo înainte sa plece pentru un număr scurt din lipsa de timp ai ambelor! Programarea facila pe wpp cu câteva ore înainte și re-confirmata cu 1 ora înainte! Locatia : Q residence o garsoniera etaj inferior ok cu pat bun cald curat dus cu tot ce vrei ! Simo: asa cum o știu de dați-le trecute rubesiana, sânii tunati și face twerk cu ei! Zâmbitoare și volubila numa bună de luat acasă! Am servit 30 min de ON+ NP în misionar și Doggy unde feelingul e de vis și am terminat CIM in 69 unde fata a cules tot preț de mai multe zeci se secunde pana mam potolit! Bineînțeles cu eye contact și frenchkiss (de care am fost întrebat la început dacă e Da sau Ba). Scorul 250 leusteni bine investiti și bine meritați! La final neam urat de bine și sper sa ne revedem în 2025. Dacă recomand! Cu mare încredere pentru iubitorii de femei cu forme! Dacă vreți skini nope! Ciocane tari ! Mulțumesc pentru vizită și pentru recenzie! 🥰 Te mai aștept cu drag, pupici! 🤗💋
Simonicaa Reputație: 312 Postat Decembrie 21, 2024 Postat Decembrie 21, 2024 ❗️INDISPONIBILĂ ❗️ Va multumesc tuturor pentru vizite!🙂 Sunteți minunați!🤗 Dragilor, să aveți sărbători liniștite și pline de bucurie alături de cei dragi. 🥰 Să fiți sănătoși și să găsiți mereu motive să zâmbiți. 🙂 Vă pup și vă îmbrățișez cu drag!🤗 Să ne revedem cu bine! 🤗😘 1 3
macarons Reputație: 701 Postat Decembrie 22, 2024 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Decembrie 22, 2024 Acum 6 ore, Simonicaa a spus: ❗️INDISPONIBILĂ ❗️ Va multumesc tuturor pentru vizite!🙂 Sunteți minunați!🤗 Dragilor, să aveți sărbători liniștite și pline de bucurie alături de cei dragi. 🥰 Să fiți sănătoși și să găsiți mereu motive să zâmbiți. 🙂 Vă pup și vă îmbrățișez cu drag!🤗 Să ne revedem cu bine! 🤗😘 Si tie un Craciun fericit, sarbatori linistite si un 2025 mai bun decat 2024. 1
Simonicaa Reputație: 312 Postat Decembrie 22, 2024 Postat Decembrie 22, 2024 Acum 7 ore, macarons a spus: Si tie un Craciun fericit, sarbatori linistite si un 2025 mai bun decat 2024. Multumesc frumos! 🥰 Te pup! 💋🤗 1
Armagedon Reputație: 38 Postat Decembrie 24, 2024 Oras:Iași Oras:Iași Postat Decembrie 24, 2024 La 21.12.2024 la 23:04, Simonicaa a spus: ❗️INDISPONIBILĂ ❗️ Va multumesc tuturor pentru vizite!🙂 Sunteți minunați!🤗 Dragilor, să aveți sărbători liniștite și pline de bucurie alături de cei dragi. 🥰 Să fiți sănătoși și să găsiți mereu motive să zâmbiți. 🙂 Vă pup și vă îmbrățișez cu drag!🤗 Să ne revedem cu bine! 🤗😘 Să ai și tu un an nou cât mai bun in suflet!🤗 1
Armagedon Reputație: 38 Postat Ianuarie 2 Oras:Iași Oras:Iași Postat Ianuarie 2 Salutare! Vizitat pe Simona înainte de sărbători și pot spune că a fost o experiență bună, ea este o fata lipicioasă și cu experiență dintre toate fetele mai voluptoase care le am vizitat de a lungul timpului chiar m a surprins. Aspect 9 Atitudine 10 Oral 9,5 Normal 9 Locație 10 Zile bune să aveți și așteptăm să revii Simona !! 1 1
Simonicaa Reputație: 312 Postat Ianuarie 2 Postat Ianuarie 2 La mulți ani, dragilor! 🥂🥰 Vă doresc un an nou plin de sănătate, bucurii și împliniri.☺️ Să aveți parte de momente frumoase și să vă bucurați de fiecare zi. 🤗 Revin astăzi la voi! 🤗 Puțin mai târziu voi reveni cu toate detaliile. 💋💋 Abia aștept să ne vedem/revedem.🤗 Vă doresc o zi minunată! 🥰
Simonicaa Reputație: 312 Postat Ianuarie 2 Postat Ianuarie 2 Acum 5 ore, Armagedon a spus: Salutare! Vizitat pe Simona înainte de sărbători și pot spune că a fost o experiență bună, ea este o fata lipicioasă și cu experiență dintre toate fetele mai voluptoase care le am vizitat de a lungul timpului chiar m a surprins. Aspect 9 Atitudine 10 Oral 9,5 Normal 9 Locație 10 Zile bune să aveți și așteptăm să revii Simona !! Mulțumesc pentru vizită și pentru recenzie! 🥰 Te pup și te mai aștept cu drag! 💋🤗 Dragilor, sunt disponibilă pentru programări.🤗 Vă aștept cu drag, pupici! 💋💋💋 🏡: Q RESIDENCE 1
martynovici Reputație: 99 Postat Ianuarie 2 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 2 Acum 3 ore, Simonicaa a spus: 💋💋💋 Ce cur futabil,abia aștept sa se facă maine😀 1
Simonicaa Reputație: 312 Postat Ianuarie 2 Postat Ianuarie 2 Acum 55 minute, martynovici a spus: Ce cur futabil,abia aștept sa se facă maine😀 Te aștept 🤭🫦
Simonicaa Reputație: 312 Postat Ianuarie 3 Postat Ianuarie 3 Bună dimii, frumosilor! 🥰 Sunt disponibilă pentru programări! 🤗 Să aveți o zi reușită! 🥰 Pupici 💋💋 1
martynovici Reputație: 99 Postat Ianuarie 3 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 3 Acum 45 minute, Simonicaa a spus: Bună dimii, frumosilor! 🥰 Sunt disponibilă pentru programări! 🤗 Să aveți o zi reușită! 🥰 Pupici 💋💋 Vrem o poza cu curuțul dragutu, ca să ne trezim mai bine😀 1
Simonicaa Reputație: 312 Postat Ianuarie 3 Postat Ianuarie 3 Bună! 🥰 Domnul cu programarea de la ora 16:45, te rog, scrie-mi in privat.
Simonicaa Reputație: 312 Postat Ianuarie 4 Postat Ianuarie 4 Bună dimineața, dragilor! 🥰 Sunt disponibilă pentru programări! 🤗 Weekend liniștit! 🥰 Pupici 💋💋
Simonicaa Reputație: 312 Postat Ianuarie 5 Postat Ianuarie 5 Bună! 🫦🥰 Sunt disponibilă pentru programări, dragilor! 🤗 Vă puuup 💋💋💋
pitiku Reputație: 360 Postat Ianuarie 5 Oras:Allover Oras:Allover Postat Ianuarie 5 Se pare ca astrele au vrut sa închei anul 2024 și sa încep anul 2025 la Simonica! După o anulare de programare în alta parte am tras un loz la Simo! Programarea wpp foarte rapida Locatia: Q residence etaj inferior 1 studio bun pt ce e nevoie Pe Simona o știe lumea curvy, carne tare sânii siliconati frumoși și un zâmbet de topește in aisberg! Am servit ON+ NP + CIM pentru 30 min DTD la tariful de 250 lei (foarte bine investiti) Nu mai fac reclama ca fata are suficiente rviewuri însă pare ca serviciile se îmbunătățesc pe an ce trece și la ON+ CIM e ce trebuie cu eye contact deep atenție la sateliți și la final a stat aproape 1 min cu buzele și gura pe p..a pana am depărtat tot și ma simțit linistit! Recomand cu încredere!Ciocane tari! 1 1
Simonicaa Reputație: 312 Postat Ianuarie 5 Postat Ianuarie 5 Acum 16 minute, pitiku a spus: Se pare ca astrele au vrut sa închei anul 2024 și sa încep anul 2025 la Simonica! După o anulare de programare în alta parte am tras un loz la Simo! Programarea wpp foarte rapida Locatia: Q residence etaj inferior 1 studio bun pt ce e nevoie Pe Simona o știe lumea curvy, carne tare sânii siliconati frumoși și un zâmbet de topește in aisberg! Am servit ON+ NP + CIM pentru 30 min DTD la tariful de 250 lei (foarte bine investiti) Nu mai fac reclama ca fata are suficiente rviewuri însă pare ca serviciile se îmbunătățesc pe an ce trece și la ON+ CIM e ce trebuie cu eye contact deep atenție la sateliți și la final a stat aproape 1 min cu buzele și gura pe p..a pana am depărtat tot și ma simțit linistit! Recomand cu încredere!Ciocane tari! Multumesc pentru vizită și pentru recenzie! 🥰Te pup și te astept cu drag oricând! 🤗💋💋
Simonicaa Reputație: 312 Postat Ianuarie 6 Postat Ianuarie 6 Bună, dragilor! 🥰 Sunt disponibilă pentru programări astăzi. 🤗 Vă aștept cu drag! 🥰🫦 Astăzi este ultima zi. 🤗 Dacă găsesc cazare, revin peste câteva zile! Pupici 💋💋💋 1
Simonicaa Reputație: 312 Postat Ianuarie 11 Postat Ianuarie 11 ❗️INDISPONIBILĂ ❗️ Dragilor, vă multumesc tuturor pentru vizite!🥰 Sunteți minunați!🤗 Vă puuup! 💋💋
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum