sara21s Reputație: 709 Postat Iunie 30, 2023 Autor Postat Iunie 30, 2023 🔞Va astept cu programări 🔞 2 2
dicky Reputație: 87 Postat Iunie 30, 2023 Oras:N Moldovei Oras:N Moldovei Postat Iunie 30, 2023 Acum 2 ore, sara21s a spus: 🔞Va astept cu programări 🔞 Daca ai probleme cu pantalonasii , ma lasi sa ma ocup de ei ??? Si dupa aia de celelalte piese (vestimentare) si in final de ....PIESA PRINCIPALA ....????? 1
sara21s Reputație: 709 Postat Iunie 30, 2023 Autor Postat Iunie 30, 2023 Acum 8 ore, dicky a spus: Daca ai probleme cu pantalonasii , ma lasi sa ma ocup de ei ??? Si dupa aia de celelalte piese (vestimentare) si in final de ....PIESA PRINCIPALA ....????? ❤️ răutate de om ! 💋my favorite🤗🤗
casinxxx Reputație: 102 Postat Iulie 1, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 1, 2023 E frumoasa foc fata asta. 1
sara21s Reputație: 709 Postat Iulie 2, 2023 Autor Postat Iulie 2, 2023 Buna …💋 locatia 🏠Dragoș vodă 6a ( in spate la fit expert ) program 10:00-22:00 🟩🟩🟩Luni , Marți și miercuri voi mai fi în oraș ! 🟩🟩🟩 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2023 Postat Iulie 3, 2023 Vizitat domnișoara la Bistrița după care avut drum prin Baia Mare mers și acolo 1 Programat relativ ușor fără probleme vineri pentru sâmbătă stabilit ora vizitei și durata 2 Locație ok ușor de găsit 3 Gagica cum o știm cu toți naturală și foarte joviala , ai ce discuta cu ea și nu e pe repede înainte n-ai ce sã îi reproșezi , strict părere personală 4 Igiena gagica impecabil, eu am controlat peste tot 5 ON 9 dacă avea CIM în meniu era de 10 6 NP 10 nu ai ce sã îi zici te fute de te rupe La al doilea număr eu fiind obosit imi zice nu pleci tu de aici neterminat și acuma zâmbesc când imi amintesc În concluzie merită vizitată fără nici un fel de dubi Părerea mea este ca dacă ești domn cu ea și ea se comportă ca atare, bafta în continuare Sara și mersi deocamdată
sara21s Reputație: 709 Postat Iulie 3, 2023 Autor Postat Iulie 3, 2023 Buna 🍫🍭 🔞Va aștept cu programări 🔞 locatie Dragoș vodă 6a( in spate la fit expert )
sara21s Reputație: 709 Postat Iulie 3, 2023 Autor Postat Iulie 3, 2023 Acum 1 oră, masonu a spus: Vizitat domnișoara la Bistrița după care avut drum prin Baia Mare mers și acolo 1 Programat relativ ușor fără probleme vineri pentru sâmbătă stabilit ora vizitei și durata 2 Locație ok ușor de găsit 3 Gagica cum o știm cu toți naturală și foarte joviala , ai ce discuta cu ea și nu e pe repede înainte n-ai ce sã îi reproșezi , strict părere personală 4 Igiena gagica impecabil, eu am controlat peste tot 5 ON 9 dacă avea CIM în meniu era de 10 6 NP 10 nu ai ce sã îi zici te fute de te rupe La al doilea număr eu fiind obosit imi zice nu pleci tu de aici neterminat și acuma zâmbesc când imi amintesc În concluzie merită vizitată fără nici un fel de dubi Părerea mea este ca dacă ești domn cu ea și ea se comportă ca atare, bafta în continuare Sara și mersi deocamdată Mulțumesc și te mai aștept cu mare drag 💋💋💋❤️❤️
dicky Reputație: 87 Postat Iulie 4, 2023 Oras:N Moldovei Oras:N Moldovei Postat Iulie 4, 2023 La 02.07.2023 la 15:08, sara21s a spus: Buna …💋 locatia 🏠Dragoș vodă 6a ( in spate la fit expert ) program 10:00-22:00 🟩🟩🟩Luni , Marți și miercuri voi mai fi în oraș ! 🟩🟩🟩 Doamne !!!!!!........ Angel , tu vrei sa scoti toti demonii din mine..... 1
kevinjr Reputație: 23 Postat Iulie 4, 2023 Postat Iulie 4, 2023 Te astept sa revii si pe la Botosani❤️ 1
fuckfuckfuck Reputație: -1 Postat Iulie 25, 2023 Oras:CLUJ Oras:CLUJ Postat Iulie 25, 2023 Când revii la noi? 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum