Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4272 Postat Noiembrie 20, 2023 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Autor Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 20, 2023 Cine stia ca isi va muta activitatea in masina clientului?? cand am creat topicul avea apartament regular si cerea 300/h 1 Link spre comentariu
SenorMoney Reputație: -14 Postat Noiembrie 20, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 20, 2023 Acum 4 ore, Orb1t a spus: Dar macar esti in masina ta. :)) Daca ai un Maseratti atunci e ok..să nu vb de Rolls Royce phantom😁😁 Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2198 Postat Noiembrie 20, 2023 Partajează Postat Noiembrie 20, 2023 1 hour ago, SenorMoney said: Daca ai un Maseratti atunci e ok..să nu vb de Rolls Royce phantom😁😁 Nu sunt bune. Trebuie ceva cu bena sa ai loc si sa vezi cerul, sa simti briza. Asa esti scutit de nisip in alte locuri. :)) Link spre comentariu
SenorMoney Reputație: -14 Postat Noiembrie 20, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 20, 2023 Acum 1 minut, Orb1t a spus: Nu sunt bune. Trebuie ceva cu bena sa ai loc si sa vezi cerul, sa simti briza. Asa esti scutit de nisip in alte locuri. :))Vb Vb cumva din experiența ?😁😁 1 1 Link spre comentariu
veselie01 Reputație: 76 Postat Noiembrie 23, 2023 Partajează Postat Noiembrie 23, 2023 La 20.11.2023 la 13:33, mihaita2020 a spus: Pune și un nr de telefon. acelasi ca in anunt..si are loc de parcare preferat la cap de linie 100, stie ea un loc unde nu vine nimeni in minutele alea..am zis ca merge cu priveliste, dar e greu cu ea.. Link spre comentariu
mihaita2020 Reputație: 851 Postat Noiembrie 23, 2023 Partajează Postat Noiembrie 23, 2023 Am vb eu cu ea astăzi și prețul este 150 o fin și 350 ora. Face totul protejat, are și locație prin Satul de Vacanta, face și în masina și prețul este tot la fel. Nu face anal, CIM, FK sau CIF. Nu cred ca are niciun client la prețul asta. Mie mi-a zis ca pot sa vin oricând la ea, ca iese la Rompetrol, pai cina sa vina la preturile si serviciile astea. I-am.spus eu ca este mai rentabil sa iei 2 finalizari decât o ora și mi-a zis citez: " Dar în 40 minute se fac 2 finalizări si mai rămâne si timp sa te îmbraci". Deci dacă iei 2 finalizări e posibil sa pleci dezbrăcat de acolo, ca nu mai ai timp sa te îmbraci. Cine vrea sa meargă, poate ne povesteste și noua cum a fost, cu toate ca nu sunt curios. 2 Link spre comentariu
johndoe23 Reputație: 196 Postat Noiembrie 24, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 mult tupeu au fetele astea.. au ramas numa de duzina... Link spre comentariu
veselie01 Reputație: 76 Postat Decembrie 9, 2023 Partajează Postat Decembrie 9, 2023 La 23.11.2023 la 23:19, mihaita2020 a spus: Am vb eu cu ea astăzi și prețul este 150 o fin și 350 ora. Face totul protejat, are și locație prin Satul de Vacanta, face și în masina și prețul este tot la fel. Nu face anal, CIM, FK sau CIF. Nu cred ca are niciun client la prețul asta. Mie mi-a zis ca pot sa vin oricând la ea, ca iese la Rompetrol, pai cina sa vina la preturile si serviciile astea. I-am.spus eu ca este mai rentabil sa iei 2 finalizari decât o ora și mi-a zis citez: " Dar în 40 minute se fac 2 finalizări si mai rămâne si timp sa te îmbraci". Deci dacă iei 2 finalizări e posibil sa pleci dezbrăcat de acolo, ca nu mai ai timp sa te îmbraci. Cine vrea sa meargă, poate ne povesteste și noua cum a fost, cu toate ca nu sunt curios. totul protejat, si nu vrea cim..dar cim protejat vrea? 😂😂😂 Link spre comentariu
fidel Reputație: 7 Postat Decembrie 20, 2023 Partajează Postat Decembrie 20, 2023 La 13.09.2023 la 20:03, scarlxxrd a spus: Nu poti primi mesaje private asa zice pagina. N-are cum. Mai încearcă o dată ! Link spre comentariu
StRyK3R Reputație: 344 Postat Februarie 11 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 11 Am fost eu iar la ea ,fata asta este o actriță perfecta,spui ce vrei dinainte,ea spune că da poate sa faca, iar când ajungi la locație, după ce te dezbraci ,ii dai banii începe show-ul,cel mai grav este ca iti moare si cucul ,iti baga cuvinte în gura,te face sa te simti prost ,iti impune sa finalizezi in 20 minute,sa nu dai tare,ba nu are prezervative ,la copila asta mai mult de un nr sa nu luati ca va faceti si nervi,pierdeți si banii,este a doua oara cand vorbesc cu ea,promite,dar nu are onoare în ce spune 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum