Sari la conținut

Laura 0726468670

Postări Recomandate

Buna, buna!

Numele meu este Laura,am 20 de ani, 52kg 1.61 inaltime.

Sunt o fata tanara, joviala, eleganta. Provocatoare, deschisa la fantezii.

Sunt o persoana bine educata, discreta, ingrijita cu o igiena impecabila!🙈

Preturi:

200 (jumătate de ora) 

300 ora

Servicii incluse:

Masaj  de Relaxare(doar la 1h)

Oral protejat sau neprotejat in functie de igiena( fara pete, bubite sau mirosuri)‼️

Oral adanc in functie de marime/nefortat

♥️Normal(doar protejat) 

♥️69 

♥️Accept cunni/anni

♥️Sărutări corporale 

♥️Diferite poziții 

Atingeri

Finalizare corporala

footfetish

♥️Accept și diferite fantezii în limita bunului simt 

Detin locatie curata, cu baie dotata cu prosoape curate pentru fiecare musafir, geluri de dus, apa si sucul sunt din partea casei

Nu accept persoane în stare de ebrietate sau cu diferite accesorii

Nu practic anal/CIF, CIM

●Nu am un program fix voi anunta disponibilitatea mea in fiecare zi●

Zona centru Pavone( nu am găsit in alta parte🥹) 

Programările se confirma cu 30 minute înainte. Nerespectarea programării duce la anularea acesteia

63E85B51-7E42-41CD-9501-3B223D10CECA.jpeg

8ED0501A-C7F7-4DF6-A068-E06E10BA4DD4.jpeg

801E9ADC-F31D-4D67-B250-97D16A205B8D.jpeg

• Like 2
  • Inimioara 12
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi
  • Oras:Pe taramul Viselor
  • Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi
  • Oras:Pe taramul Viselor
Acum 38 minute, dthunter a spus:

pff, de data asta chiar m-ai convins! :))

adica ? :D a mai fost o alta data ? :D 

” if i make you my emotional home .. i give you the power to make me homeless. Because on the day you decide to abandon me, betray me, hurt me, and i've put my emotional eggs in your basket, i've put all my emotional dependence in your bank, i've put my emotional wellbeing in your hands, and you abandon me, reject me, betray me, i am rendered instantly homeless in that moment, it's like i was kicked onto the streets ...i have no address because you were my address, you were my home ..”

Link spre comentariu
  • Oras:Arges Cateasca
  • Oras:Arges Cateasca

In sfarsit dupa multe incercari nereusite am ajuns si eu la domnisoara! 

Ca locatie , vestitul Balcescu residence!

Am facut programare pe watsapp ajuns acolo am ramas surprins , dupa usa o papusa de fata dupa parerea mea foarte frumoasa atat la corp cat si la fata!

Are o atitudine ok pro client !

Ca si servicii strict subiectiv poate si eu am fost putin incordat , oralul bun spre slabut nimic wow , (repet pt mine poate ca am avut alte pretentii ) la normal e ok se misca bine ai priveliste din orice pozitie!

Ca si note

cadou-200 1 fin putin peste media noastra dar nu negociez de fel  

on - 6-7

np- 9

atitudine aspect -10 strict subiectiv dar wow pt mine

locatie -10 cea mai ok pt mine liniste retras

Pentru mine de revenit mai  alex ca eu cred ca se poate si mai bine atat din partea mea cat si a ei!

• Mersi 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Mda,fata o arata super,nimic de zis..dar varietatea serviciilor lasa de dorit,aia nu,cealalta nu..si nici pretul nu e chiar de neglijat..pana la urma fiecare face ce vrea si isi alege ce si cum. Eu unul prefer paleta larga de servicii,chiar daca pretul ar fi mai mare. Ca pana la urma sex normal in diferite pozitii am si acasa sau saruturi corporale. Nu am nimic cu fata,e doar o parere. Bafta tuturor.

• Like 4
Link spre comentariu
Acum 2 ore, mecanic008 a spus:

In sfarsit dupa multe incercari nereusite am ajuns si eu la domnisoara! 

Ca locatie , vestitul Balcescu residence!

Am facut programare pe watsapp ajuns acolo am ramas surprins , dupa usa o papusa de fata dupa parerea mea foarte frumoasa atat la corp cat si la fata!

Are o atitudine ok pro client !

Ca si servicii strict subiectiv poate si eu am fost putin incordat , oralul bun spre slabut nimic wow , (repet pt mine poate ca am avut alte pretentii ) la normal e ok se misca bine ai priveliste din orice pozitie!

Ca si note

cadou-200 1 fin putin peste media noastra dar nu negociez de fel  

on - 6-7

np- 9

atitudine aspect -10 strict subiectiv dar wow pt mine

locatie -10 cea mai ok pt mine liniste retras

Pentru mine de revenit mai  alex ca eu cred ca se poate si mai bine atat din partea mea cat si a ei!

In primul rând vreau sa îți mulțumesc pentru vizita și cuvintele frumoase! ❤️ Țin sa Menționez ca fiecare dintre noi aveam zile mai bune sau mai puțin bune!! 🙈 Te astept intr o zi buna!! 😅🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Link spre comentariu
Acum 22 ore, de niro a spus:

Mda,fata o arata super,nimic de zis..dar varietatea serviciilor lasa de dorit,aia nu,cealalta nu..si nici pretul nu e chiar de neglijat..pana la urma fiecare face ce vrea si isi alege ce si cum. Eu unul prefer paleta larga de servicii,chiar daca pretul ar fi mai mare. Ca pana la urma sex normal in diferite pozitii am si acasa sau saruturi corporale. Nu am nimic cu fata,e doar o parere. Bafta tuturor.

Subscriu...e slabuta pe servicii si nu exceleaza ca si aspect.are sani frumosi si cam atat...

Link spre comentariu
  • Oras:Oriunde
Acum 40 minute, Sardas a spus:

Subscriu...e slabuta pe servicii si nu exceleaza ca si aspect.are sani frumosi si cam atat...

Așa este,doar sanii îs de ea și mai cere și 200 rhon finalizarea.Dar asta este succes in activitate.

Link spre comentariu
  • Oras:AC Milan
  • Oras:AC Milan
Acum 3 ore, Sardas a spus:

Acum 2 ore, Condorpasa a spus:

Așa este,doar sanii îs de ea și mai cere și 200 rhon finalizarea.Dar asta este succes in activitate.

Irelevante postările voastre, seamănă mai mult a antireclamă, să vedem recenzii nu vorbe goale! 

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Că să revin cu o mică recenzie,pt că,colegul de mai sus,spunea că santem haterii sau na.Anul trecut am vizitat domnișoara,când avea locația la pavone.Foarte frumoasa ce i drept,dar serviciile foarte slabe,cam pe graba așa.In rest fata,ție,cur,păsărică de belea.Chiar m a oprit din lins păsărică.Nu am înțeles de ce Am platit atunci 150 rhon.Pt mine nu mai e de revenit,poate între timp și o fi schimbat atitudinea,dar eu nu am mai fost și nici nu mai merg vreodată.Succes Laura succes domnilor futaciosi.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Condorpasa a spus:

Că să revin cu o mică recenzie,pt că,colegul de mai sus,spunea că santem haterii sau na.Anul trecut am vizitat domnișoara,când avea locația la pavone.Foarte frumoasa ce i drept,dar serviciile foarte slabe,cam pe graba așa.In rest fata,ție,cur,păsărică de belea.Chiar m a oprit din lins păsărică.Nu am înțeles de ce Am platit atunci 150 rhon.Pt mine nu mai e de revenit,poate între timp și o fi schimbat atitudinea,dar eu nu am mai fost și nici nu mai merg vreodată.Succes Laura succes domnilor futaciosi.

Mulțumesc pt vizita și recenzie! Vreau sa Menționez doar ca atunci când m ai vizitat tu ANUL TRECUT, eram NOUA IN DOMNEIU.. 🥰  te pup😘😘 zi frumoasa! 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...