Sari la conținut

Laura 0726468670

Postări Recomandate

Postat
Acum 10 minute, neacsumari a spus:

Buna..ai putea sa ne mai incanti cu niste poze noi!!

Heeeellou!!! Chiar aveam in plan sa pun o pozica 🙈🙈    ❤️imediat 

• Oras:bucuresti
  • Disponibila
  • Oras:bucuresti
  • Disponibila
Postat

Deși am avut mult timp rețineri,  ieri am încercat să ajung aici...programare pentru ora 16.30, mi-a sugerat să vin cât mai repede, am ajuns în cartier la 16.15, mi-a zis să mai aștept (!!!), după 30 minute m-a aburit și totul s-a încheiat intr-o mare ceață. Țeapă pe față,  mai ales că am stricat și o rola de film - mi-a cerut o poză pe wapp, și ca prostul, în premieră,  i-am dat...noroc că am întrat ulterior la Irina.

• Haha 2
  • Oras:Los Angeles
Postat
Acum 2 minute, Cautatorul13 a spus:

Deși am avut mult timp rețineri,  ieri am încercat să ajung aici...programare pentru ora 16.30, mi-a sugerat să vin cât mai repede, am ajuns în cartier la 16.15, mi-a zis să mai aștept (!!!), după 30 minute m-a aburit și totul s-a încheiat intr-o mare ceață. Țeapă pe față,  mai ales că am stricat și o rola de film - mi-a cerut o poză pe wapp, și ca prostul, în premieră,  i-am dat...noroc că am întrat ulterior la Irina.

N-ai trecut de preselecție 😂

Cum sa îți ceara poza cu tine? N-am mai auzit asa ceva

• Haha 1
  • Membru Premium
  • Oras:-
Postat
Acum 5 minute, Amado a spus:

N-ai trecut de preselecție 😂

Cum sa îți ceara poza cu tine? N-am mai auzit asa ceva

Am patit si eu , sa mi se spuna ca nu am poza cu mine pe wp , dar nu la ea. 😂

• Like 1

:jerkoff L.A.W. 🔞

• Membru Premium
Postat
Acum 4 minute, LauraXx a spus:

🔥🔥🔥🔥🔥

IMG_9438.jpeg

Arata bine teapa 😂🔝

• Like 1
  • Haha 3

• Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, LauraXx a spus:

Nimic nu ți scapă 🤣🤭

Doar tu scapi , ca nu lucrezi in weekend uri . 😘

• Like 1
  • Haha 1

Postat
Acum 12 minute, L.A.W. a spus:

Doar tu scapi , ca nu lucrezi in weekend uri . 😘

🤣🤣🤭 i ați o zi de medical 🤣🤣

• Haha 4
  • Membru Premium
Postat
Acum 17 minute, LauraXx a spus:

🤣🤣🤭 i ați o zi de medical 🤣🤣

Ai de gand sa ma bagi in spital 🤣🥰

• Like 2
  • Haha 1

• Oras:Pitesti
Postat
Acum 12 ore, Cautatorul13 a spus:

E bine ca fata nu comentează nimic ...nici ca e ca ea , nici ca e ca tine 😒...își vede de treaba ei

• Mersi 1
Postat
Acum 11 ore, Radu007db a spus:

E bine ca fata nu comentează nimic ...nici ca e ca ea , nici ca e ca tine 😒...își vede de treaba ei

E și tăcerea un răspuns. 

• Like 2
Postat

Salutare,

Am vizitat și eu "acest bibelou" din păcate este pe repede înainte, inițial nu am vrut sa scriu nimic dar tot văzând recenziile colegilor...

Am inceput cu un oral destul de slab și maxim 1 min,a spus sa trecem la normal după maxim 6-7 min a început cu întrebări gen "mai ai mult că nu mai pot"... Scârbit de ea m-am oprit,echipat,plecat.

De evitat clar.

• Like 1
  • Oras:Oriunde
  • Oras:Oriunde
Postat
Chiar acum, cordac29 a spus:

Salutare,

Am vizitat și eu "acest bibelou" din păcate este pe repede înainte, inițial nu am vrut sa scriu nimic dar tot văzând recenziile colegilor...

Am inceput cu un oral destul de slab și maxim 1 min,a spus sa trecem la normal după maxim 6-7 min a început cu întrebări gen "mai ai mult că nu mai pot"... Scârbit de ea m-am oprit,echipat,plecat.

De evitat clar.

Urat foarte urit .

Postat
1 oră în urmă, cordac29 a spus:

Salutare,

De evitat clar.

Asa e ea intr-o zi normala....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...