Mario0506 Reputație: 17 Postat Aprilie 5, 2023 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Aprilie 5, 2023 Vizitat domnișoara ! Într-adevăr excelează pe sâni în rest nimic spectaculos . Am achitat 150 Lei la inceput pare a fi pe graba ! După aproximativ 10 minute terminat și a sărit pe telefon . Te face sa te simți inconfortant si sa termini mai repete. Daca își îmbunătățește chestia cu timpul și graba e ok de revenit altfel pas! Link spre comentariu
laur balaur Reputație: 75 Postat Aprilie 5, 2023 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Aprilie 5, 2023 Am vizitat si eu mai acum ceva timp pe frumoasa Laura…nu am avut treaba am optat pentru o ora, nu m-am simțit grăbit, atitudinea ei una ok pentru mine chiar mi-a plăcut mult…are niste sani demențiali si frumoasa si un corp frumos, acum despre alte chestii menționate de baieti pe aici nu stiu ce si cum dar cu mine a fost Ok! Singurul minus pe care il dau este la faptul ca nu face CIM ai fii fost top! Cat mai stai pe la noi pe aici?? Săptămana viitoare pe joi vineri as ajunge si eu in țara si ți-as mai face o vizita! Te pup💋daca pleci ca vine Paștele sper ca te mai întorci dupa🥰💋 2 Link spre comentariu
LauraXx Reputație: 440 Postat Aprilie 5, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2023 Acum 42 minute, laur balaur a spus: Am vizitat si eu mai acum ceva timp pe frumoasa Laura…nu am avut treaba am optat pentru o ora, nu m-am simțit grăbit, atitudinea ei una ok pentru mine chiar mi-a plăcut mult…are niste sani demențiali si frumoasa si un corp frumos, acum despre alte chestii menționate de baieti pe aici nu stiu ce si cum dar cu mine a fost Ok! Singurul minus pe care il dau este la faptul ca nu face CIM ai fii fost top! Cat mai stai pe la noi pe aici?? Săptămana viitoare pe joi vineri as ajunge si eu in țara si ți-as mai face o vizita! Te pup💋daca pleci ca vine Paștele sper ca te mai întorci dupa🥰💋 Bunaa!! Mulțumesc pentru vizita și recenzie!! Am sa plec joi noapte. Am in plan sa vin sap viit marți câteva zile pana joi, vineri. Anunț aici!! 🥰🥰 1 Link spre comentariu
LauraXx Reputație: 440 Postat Aprilie 6, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2023 Disponibilă ‼️ 11:30. 23:00 🔥ultima zi! 😘 Link spre comentariu
daredevil27 Reputație: 296 Postat Aprilie 7, 2023 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Aprilie 7, 2023 Din cauza sanilor cu adevarat impresionanti era sa dau o recenzie foarte buna dar analizand toata actiunea dupa o zi am zis ca merita decat recenzie asa si asa.Oral scurt doar cat sa se scoale,atat,si la primul numar si la al 2 lea,deasupra cel putin mie nu mia placut cum se misca.Se implica cat de cat la normal,patul era oribil dar nu e vina ei.Fiind fan sani mari si frumosi numi pare rau de cei 300 lei dar de revizitat nu cred la suma asta,eu nu cred ca mai merg la ea.E amabila dar are o tenta de graba,o ora are 60 de minute nu 45 cum a avut la mine.In fine per total mia placut experienta dar nu cat sa revin. 4 Link spre comentariu
LauraXx Reputație: 440 Postat Aprilie 10, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2023 Vizita scurtaaa de mâine ❤️❤️Locație Pavone🙈 începând cu ora 13:00 😘😘 2 Link spre comentariu
LauraXx Reputație: 440 Postat Aprilie 11, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2023 Bunaaaa!!! Cu cine ne jucam astăzi ? 🙈 disponbila pana la ora 23:00 😘😘🥰 11 Link spre comentariu
laur balaur Reputație: 75 Postat Aprilie 11, 2023 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Aprilie 11, 2023 Mama sunt demențiale le stiu…dar ce ai facut ca ai zis ca nu pui poze cu ele asa 😂😍😍❤️💋abia aștept sa vin maine acasa sa iti fac o vizita❤️❤️ Link spre comentariu
LauraXx Reputație: 440 Postat Aprilie 11, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2023 Acum 38 minute, laur balaur a spus: Mama sunt demențiale le stiu…dar ce ai facut ca ai zis ca nu pui poze cu ele asa 😂😍😍❤️💋abia aștept sa vin maine acasa sa iti fac o vizita❤️❤️ Un cadou de Paște așa 🤣❤️❤️❤️❤️Te aștept 😘😘😘 2 Link spre comentariu
mecanic008 Reputație: 52 Postat Aprilie 11, 2023 Oras:Arges Cateasca Oras:Arges Cateasca Partajează Postat Aprilie 11, 2023 Acum 4 ore, LauraXx a spus: Un cadou de Paște așa 🤣❤️❤️❤️❤️Te aștept 😘😘😘 Joi te gasim!!!’ Link spre comentariu
LauraXx Reputație: 440 Postat Aprilie 11, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2023 Da, pana joi noapte!! 🔥🔥🔥 1 Link spre comentariu
mecanic008 Reputație: 52 Postat Aprilie 11, 2023 Oras:Arges Cateasca Oras:Arges Cateasca Partajează Postat Aprilie 11, 2023 Acum 5 minute, mecanic008 a spus: Joi te gasim!!!’ ?? Link spre comentariu
LauraXx Reputație: 440 Postat Aprilie 11, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2023 Acum 1 oră, mecanic008 a spus: ?? Dada Link spre comentariu
LauraXx Reputație: 440 Postat Aprilie 12, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2023 Disponibilă pana la 23:00 ❤️❤️❤️ 1 Link spre comentariu
LauraXx Reputație: 440 Postat Aprilie 13, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2023 Disponibilă🥳🥳🥳 Ultima zi 😪 Link spre comentariu
DaTechnician Reputație: 47 Postat Aprilie 15, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 15, 2023 Am vizitat o si eu pe fata asta de peste 10 ori. Union, Balcescu... Doar cand a fost la faimoasa croitorie am sarit peste. E misto, frumusica, destul de comunicativa, mie nu imi pare grabita. Sanii sunt top, mari, tari, grei si sfarcuri frumoase. Am observat ca dreptul e mai vioi :)))) cur frumusel dar micut, picioare frumoase. Are putina burtica dar nederanjanta ba chiar sexy cand o pui pe spate. Oralul il face okish, nu tocmai umed si nu foarte adanc dar daca o ghidezi si comunici cu ea se conformeaza. Reuseste la mine si pe toata dar nu poate ramane acolo... La NP e stramta. Uneori cu lubri, alteori fara. Se misca bine sus, ii place si te lasa sa dai tare si tu. Ea pe spate e senzatie, dai cat poti, geme si tatele au un joc demential. La fel si capra iar cu oglinda in fata ii vezi tatele cum sar... Nota 20! Daca facea finalizare orala sau pe fata era fara de cusur. Dar nici mozolita pe tate nu ii sta rau. Acum e 200 cu 300. Nu e cel mai accesibil pret pentru toti dar calitatea costa. 1 1 Link spre comentariu
cealapa2000 Reputație: 2 Postat Aprilie 20, 2023 Oras:Pizde tat Oras:Pizde tat Partajează Postat Aprilie 20, 2023 Mai lucreaza? Link spre comentariu
LauraXx Reputație: 440 Postat Aprilie 20, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2023 Acum 2 ore, cealapa2000 a spus: Mai lucreaza? Dada ❤️❤️ Luni ajung la voi 🔥🔥🔥🔥 1 Link spre comentariu
cealapa2000 Reputație: 2 Postat Aprilie 20, 2023 Oras:Pizde tat Oras:Pizde tat Partajează Postat Aprilie 20, 2023 Sa iti iei si tu locatie calumea ca la pavonele ala eu nu pot sa intru Link spre comentariu
LauraXx Reputație: 440 Postat Aprilie 20, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2023 🥹🥹🥹🥹am sa te supăr puțin fără sa vreau 🤣 acolo cred ca prind locație 🙈🙈🙈🙈momentan nu am găsit alta 😪 1 Link spre comentariu
cealapa2000 Reputație: 2 Postat Aprilie 20, 2023 Oras:Pizde tat Oras:Pizde tat Partajează Postat Aprilie 20, 2023 Mda trebuie sa pricepeti ca pe langa ce oferiti e fff importanta locatia si discretia. Degeaba ai tatele alea, curul ala daca locatia e de mahala. Nu excelezi la servisuri suptul tau nu e nici pe departe ceva wow, doar tatele sunt inca ce trebuie. Zic inca ptc ca in ritmul asta de forjare intr un an o sa inceapa sa se lungeasca. O sa se puna inca un colacel pe burta etc. Si daca nu compensezi cu alte.cele nue bine. 2 Link spre comentariu
mrpro69 Reputație: 9 Postat Aprilie 21, 2023 Partajează Postat Aprilie 21, 2023 Fk ? Link spre comentariu
cealapa2000 Reputație: 2 Postat Aprilie 21, 2023 Oras:Pizde tat Oras:Pizde tat Partajează Postat Aprilie 21, 2023 Fata o ia in cioc neprotejat si unii vor fk??? E drept ca nu e 100% safe nici sa io dai si tu la cioc fara dar totusi:))))))) 2 Link spre comentariu
cealapa2000 Reputație: 2 Postat Aprilie 23, 2023 Oras:Pizde tat Oras:Pizde tat Partajează Postat Aprilie 23, 2023 Ia zi @noanonymus ce nu iti co vine de imi dai minus? :)))))) te face cu 50 de lei mai ieftin sau ce? Nu am zis nimic fals toata lumea zice ca in afara de tate nu are nimic special. Si de alea trag 20 de insi pe zi nu sta o ora cu sutien pe ea si tot asa. In maxim un an cu forja asta o sa i se uite sfarcurile in jos. Si @18andreea avea tate frumoase si dupa un an de cox si pula erau tip jaluzea. 2 Link spre comentariu
LauraXx Reputație: 440 Postat Aprilie 24, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Disponibilă pana la 23:00 🔥 📍Pavone 😘😘 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum