staticrzr Reputație: 66 Postat Aprilie 2, 2023 Oras:Romania,cta Oras:Romania,cta Postat Aprilie 2, 2023 Salut, ceva recomandări referitor la cazare apartament sau studio cumva intre orele 11-16-17? Ce găsesc pe booking SI Airbnb aunt cu check-in după ora 14:00, însă eu am nevoie de la 11:00.
haloowen Reputație: 4937 Postat Aprilie 2, 2023 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Postat Aprilie 2, 2023 Fa-ti rezervare pe booking fara plata anticipata, intri in posesia nr telefon de la proprietate si spui ca vrei chek in la ora 11. O sa mearga! 1
staticrzr Reputație: 66 Postat Aprilie 2, 2023 Oras:Romania,cta Oras:Romania,cta Autor Postat Aprilie 2, 2023 Da m-am gândit și eu la asta. Dar merge doar daca nu au pe cineva din ziua anterioara. Practic apartamentul sa fie liber
haloowen Reputație: 4937 Postat Aprilie 2, 2023 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Postat Aprilie 2, 2023 Neaparat apartament? Incearca hoteluri, pensiuni, gen vila queen mary de pe Unirii. 1
staticrzr Reputație: 66 Postat Decembrie 12, 2024 Oras:Romania,cta Oras:Romania,cta Autor Postat Decembrie 12, 2024 La 02.04.2023 la 11:21, haloowen a spus: Neaparat apartament? Incearca hoteluri, pensiuni, gen vila queen mary de pe Unirii. Salut. Cum sunt cei de la queen mary cu discreția ?
haloowen Reputație: 4937 Postat Decembrie 12, 2024 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Postat Decembrie 12, 2024 Acum 2 ore, staticrzr a spus: Salut. Cum sunt cei de la queen mary cu discreția ? Nu pot expune o parere sigura. Eu am fost doar o data, am platit, am luat cheia. Peste o ora a venit si tanti, nu a fost intrebata absolut nimic. La plecare, am lasat cheia la receptie, acolo nefiind nimeni. Nu am fost sunat dupa, nu am furat prosoape, nu am spart tevi sa îi inunde. Deci pentru mine a fost ok. 1 1
Orb1t Reputație: 2306 Postat Decembrie 12, 2024 Postat Decembrie 12, 2024 3 hours ago, staticrzr said: Salut. Cum sunt cei de la queen mary cu discreția ? O alta optiune este CoolKush, Ion Roata. Nu cunosc detalii dar o am in vedere. 1
talibanu Reputație: 9723 Postat Decembrie 16, 2024 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Decembrie 16, 2024 La 12.12.2024 la 14:32, haloowen a spus: Nu pot expune o parere sigura. Eu am fost doar o data, am platit, am luat cheia. Peste o ora a venit si tanti, nu a fost intrebata absolut nimic. La plecare, am lasat cheia la receptie, acolo nefiind nimeni. Nu am fost sunat dupa, nu am furat prosoape, nu am spart tevi sa îi inunde. Deci pentru mine a fost ok. Si eu qm fost acum ceva timp si au fost super ok. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum