mylky Reputație: 310 Postat Aprilie 11, 2023 Partajează Postat Aprilie 11, 2023 Salut nu am apucat sa discut cu dansa , întreb dacă cineva a fost sau dacă mai are vreo recenzie pe aici și nu găsesc eu , dacă e masaj cu happy end sau doar așa sec și simplu… Link spre comentariu
discret74 Reputație: 932 Postat Aprilie 12, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Aprilie 12, 2023 mylky tu esti veteran pe aici.... si nu stii sa deschizi un topic regulamentar!!!! telefonul trebuie pus fara spatii si fara paranteze, oricine va cauta informatii dupa numar trebuie sa il gaseasca, pe langa asta pune sursa. Eu stiu o doamna Ramona care sta undeva la intersectia dintre Dacia si Decebal si face doar masaj fara happy, dar un masaj ok Link spre comentariu
mylky Reputație: 310 Postat Aprilie 12, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2023 Mersi fratelo mersi Link spre comentariu
mylky Reputație: 310 Postat Iunie 8, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2023 Am fost azi… aproximativ 49 minute totul , only handjob și aia pe viteza sa termini cât mai repede sa pleci deci in principiu face cu finalizare ca asta tot întrebam eu aici! Locație ok 9… price 200 cu happyend! Link spre comentariu
amundi Reputație: 124 Postat Iunie 8, 2023 Partajează Postat Iunie 8, 2023 Nu e una mai grasa, așa....? Link spre comentariu
mylky Reputație: 310 Postat Iunie 8, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2023 Nu e grasuna… nici slaba … ce sa știu zice in kg 65/70 ceva de genul ../ da e ok ! Părerea mea … Link spre comentariu
discret74 Reputație: 932 Postat Iunie 10, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iunie 10, 2023 La 08.06.2023 la 20:46, mylky a spus: Am fost azi… aproximativ 49 minute totul , only handjob și aia pe viteza sa termini cât mai repede sa pleci deci in principiu face cu finalizare ca asta tot întrebam eu aici! Locație ok 9… price 200 cu happyend! e locatia aproape de sensul giratoriu Dacia cu Decebal? Link spre comentariu
testtestt Reputație: 12 Postat Iulie 12, 2023 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Iulie 12, 2023 Cineva alte detalii aici ? Link spre comentariu
brokoli Reputație: 3273 Postat August 30, 2023 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Partajează Postat August 30, 2023 La 08.06.2023 la 20:21, mylky a spus: Nu e grasuna… nici slaba … ce sa știu zice in kg 65/70 ceva de genul ../ da e ok ! Părerea mea … Nu e cumva maseuza de la salonul acela din Centru? Undeva în spatele liceului Greco-Catolic, parca. Salon Provocateur este pe Facebook, și sunt acolo câteva poze cu fetele care lucrează acolo Nu cumva e una dintre ele? Link spre comentariu
Barbarulor Reputație: 12 Postat August 30, 2023 Partajează Postat August 30, 2023 Acum 5 ore, brokoli a spus: Nu e cumva maseuza de la salonul acela din Centru? Undeva în spatele liceului Greco-Catolic, parca. Salon Provocateur este pe Facebook, și sunt acolo câteva poze cu fetele care lucrează acolo Nu cumva e una dintre ele? Pe centru este o tipa mai plinuta cam la 40 si parerea mea care face cu fin la 200 lei , masaj slabut , am intrebat daca face si altceva si a refuzat . Link spre comentariu
brokoli Reputație: 3273 Postat August 30, 2023 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Partajează Postat August 30, 2023 Acum 4 ore, Barbarulor a spus: Pe centru este o tipa mai plinuta cam la 40 si parerea mea care face cu fin la 200 lei , masaj slabut , am intrebat daca face si altceva si a refuzat . Unde mai exact, pe Centru? Sau cum se numește salonul? Link spre comentariu
Barbarulor Reputație: 12 Postat August 31, 2023 Partajează Postat August 31, 2023 Nu este salon, este la aparament.cladirea albasta de pe pietonala . Link spre comentariu
Barbarulor Reputație: 12 Postat Septembrie 1, 2023 Partajează Postat Septembrie 1, 2023 La 10.06.2023 la 11:09, discret74 a spus: e locatia aproape de sensul giratoriu Dacia cu Decebal? Ce puteti ajuta aici cu mai multe detalii ? Link spre comentariu
Barbarulor Reputație: 12 Postat Septembrie 6, 2023 Partajează Postat Septembrie 6, 2023 Nimini pe acest topuc ? ziceati careva de o doamna in zona sens lului decebal . Cateva detalii sau nr de telefon ? multumesc . Link spre comentariu
joker77 Reputație: 21 Postat Septembrie 9, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 9, 2023 La 10.06.2023 la 11:09, discret74 a spus: e locatia aproape de sensul giratoriu Dacia cu Decebal? Eu umblu des la masaj la dansa, de cateva ani. Insa in afara de masaj nimic mai mult, sincer nu cred ca e genu de persoana care ar face mai mult la cum o citesc eu. Nu zic ca nu face, posibil sunt persoane la care a facut masaj cu finalizare, desi nu cred. Daca are cineva informatii sunt binevenite Link spre comentariu
Barbarulor Reputație: 12 Postat Septembrie 9, 2023 Partajează Postat Septembrie 9, 2023 Acum 10 ore, joker77 a spus: Eu umblu des la masaj la dansa, de cateva ani. Insa in afara de masaj nimic mai mult, sincer nu cred ca e genu de persoana care ar face mai mult la cum o citesc eu. Nu zic ca nu face, posibil sunt persoane la care a facut masaj cu finalizare, desi nu cred. Daca are cineva informatii sunt binevenite Si care e persoana , unde o gasim ? Link spre comentariu
joker77 Reputație: 21 Postat Octombrie 18, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Octombrie 18, 2023 La 09.09.2023 la 23:57, Barbarulor a spus: Si care e persoana , unde o gasim ? E o doamna mai invarsta, Blv. Decebal colt cu Blv. Dacia, bloc turn pe colt. Face doar masaj de relaxare, si terapeutic, dar un masaj foarte bun. Cred ca Gabriela, masaj Gabriela avea anunt pe OLX Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum