Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2023 Partajează Postat Aprilie 14, 2023 Buna dragii mei m-am gândit sa va fac o vizita in frumosul vostru oraș Ma numesc Miruna am 1.65 înălțime și 60kg !! Pasiunea mea pentru iubire te va face să te simți nemaipomenit !!!! Dacă îți place tipul meu de corp, așa cum se arată în imagini, aștept sa ne cunoaștem. Sunt autentică, am un corp frumos, o față uimitor de drăguță, buze suculente și sâni naturali, fundul bombat. Și sunt foarte atenta la nevoile clienților Serviciile mele sunt: 💎sex oral protejat/neprotejat (in funcție de igiena) 💎 sex normal(protejat) 💎Anal(Protejat)-Extra 100lei 💎mici fantezii (anilingus pasiv, cunnilingus, 69, diferite poziții) 💎masaj de relaxare 💎finalizare corporală(sau faciala extra 50 lei) 💎dețin și jucării Cadoul meu 🎁150 = finalizarea (maxim 30 min) 🎁250 = ora (60 min) Deplasări (hotel,sau domiciliu ) pentru minim o ora și tariful este 500 (+ extra dacă este cazul) Pentru detalii și programări răspund la telefon, sms și mesaje whatsapp !! ‼️‼️ NU ACCEPT CU BILE , sau alte accesorii ‼️‼️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2023 Partajează Postat Aprilie 14, 2023 💋 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6166 Postat Aprilie 14, 2023 Partajează Postat Aprilie 14, 2023 Bunaaaaaaaaa Mirunaaaaaa Eu sunt putin confuz, ai ajuns in oras sau urmeaza sa ajungi? 😊 Daca ai ajuns, bine ai venit...sigur o sa iti placa aici...si poti sa ne spui, macar aproximativ, in ce zona esti? 😇 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2023 Partajează Postat Aprilie 14, 2023 Acum 16 minute, altmarz a spus: Bunaaaaaaaaa Mirunaaaaaa Eu sunt putin confuz, ai ajuns in oras sau urmeaza sa ajungi? 😊 Daca ai ajuns, bine ai venit...sigur o sa iti placa aici...si poti sa ne spui, macar aproximativ, in ce zona esti? 😇 Buna💋 Da deja sunt in Timișoara!M-am exprimat puțin greșit scuzele mele 😁 Locația mea este pe strada Divizia 9 Cavalerie. Am fost puțin pe graba și de aceea am omis locatia . Dacă mai sunt și alte nelămuriri va rog sa mi Spune-ți!💋 pupici!Aștept cu mare drag va cunosc! Link spre comentariu
marcos012 Reputație: 184 Postat Aprilie 14, 2023 Partajează Postat Aprilie 14, 2023 Acum 48 minute, Miruna07 a spus: Buna💋 Da deja sunt in Timișoara!M-am exprimat puțin greșit scuzele mele 😁 Locația mea este pe strada Divizia 9 Cavalerie. Am fost puțin pe graba și de aceea am omis locatia . Dacă mai sunt și alte nelămuriri va rog sa mi Spune-ți!💋 pupici!Aștept cu mare drag va cunosc! Cim ai uitat sau nu prestezi??? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2023 Partajează Postat Aprilie 14, 2023 Acum 16 minute, marcos012 a spus: Cim ai uitat sau nu prestezi??? Acum 17 minute, marcos012 a spus: Cim ai uitat sau nu prestezi??? Nu dragule CIM nu prestez . Tot ce prestez poți vedea in descriere. Eu ma refeream stric la ceva ce am scris și nu sa înțeles întocmai bine, sa fiu întrebata! 💋 Link spre comentariu
MareePizdar Reputație: 6 Postat Aprilie 14, 2023 Oras:York Oras:York Partajează Postat Aprilie 14, 2023 pune si tu mai multe poze Link spre comentariu
Gangiubass Reputație: 9 Postat Aprilie 14, 2023 Partajează Postat Aprilie 14, 2023 Bună @Miruna07 Bine ai venit!😘 Ne spui te rog cât timp preconizezi să stai pe la noi?🙂 Mersi!🤗 1 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Aprilie 14, 2023 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Aprilie 14, 2023 Bună, Miruna 🥰 Ești blondă sau șatenă? Am un telefon cu ecran alb-negru și nu-mi dau seama din poza ta Link spre comentariu
statistics Reputație: 4783 Postat Aprilie 14, 2023 Oras:Oras Oras:Oras Partajează Postat Aprilie 14, 2023 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2023 Partajează Postat Aprilie 14, 2023 Acum 24 minute, Cozonac7 a spus: Bună, Miruna 🥰 Ești blondă sau șatenă? Am un telefon cu ecran alb-negru și nu-mi dau seama din poza ta Sunt blonda exact pe placul tău dragule! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2023 Partajează Postat Aprilie 14, 2023 1 oră în urmă, Gangiubass a spus: Bună @Miruna07 Bine ai venit!😘 Ne spui te rog cât timp preconizezi să stai pe la noi?🙂 Mersi!🤗 Buna♥️mulțumesc 💋 In jur de 3 săptămâni voi sta in orașul vostru Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6166 Postat Aprilie 14, 2023 Partajează Postat Aprilie 14, 2023 4 minutes ago, Miruna07 said: Sunt blonda exact pe placul tău dragule! @Cozonac7 Avand in vedere ca stie si ce iti place deja, esti cam obligat sa mergi la fata Si sa ne lasi si noua cateva impresii...🤣 1 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Aprilie 14, 2023 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Aprilie 14, 2023 33 minutes ago, altmarz said: @Cozonac7 Avand in vedere ca stie si ce iti place deja, esti cam obligat sa mergi la fata Si sa ne lasi si noua cateva impresii...🤣 Sunt la Biserică acuma, trec după slujbă 2 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5736 Postat Aprilie 15, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 15, 2023 Acum 10 ore, Gangiubass a spus: Bună @Miruna07 Bine ai venit!😘 Ne spui te rog cât timp preconizezi să stai pe la noi?🙂 Mersi!🤗 Bine ai venit mie imi place mult ce vad si citesc la tine as vrea sa vin dar stai si sapt ce vine ? Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 13943 Postat Aprilie 15, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Aprilie 15, 2023 Acum 3 ore, tomson a spus: Bine ai venit mie imi place mult ce vad si citesc la tine as vrea sa vin dar stai si sapt ce vine ? Acum 11 ore, Miruna07 a spus: Acum 13 ore, Gangiubass a spus: Bună @Miruna07 Bine ai venit!😘 Ne spui te rog cât timp preconizezi să stai pe la noi?🙂 Mersi!🤗 Buna♥️mulțumesc 💋 In jur de 3 săptămâni voi sta in orașul vostru Hai... ca am fost eu mai rapid decat fata. 😁 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2023 Partajează Postat Aprilie 15, 2023 Neața frumoșilor 😍 Va aștept la programări Link spre comentariu
zeus2023 Reputație: 96 Postat Aprilie 15, 2023 Oras:România Oras:România Partajează Postat Aprilie 15, 2023 Acum 11 minute, Miruna07 a spus: Neața frumoșilor 😍 Va aștept la programări Frumoasă fata😋 1 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5736 Postat Aprilie 15, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 15, 2023 Acum 11 ore, nellu2012 a spus: Hai... ca am fost eu mai rapid decat fata. 😁 merci , nu se vedea raspunsul ei pentru ca a scris tot in mesajul lui fiindsi ascuns trebuia derulat pai fa ne si noua o recenzie asteptam sa vedem userii cu experienta si credibilitate Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2023 Partajează Postat Aprilie 15, 2023 Dragilor vreau sa va anunț ca in seara aceasta și mâine voi fi INDISPONIBILĂ ! Ne vedem de luni 💋 Paște fericit! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2023 Partajează Postat Aprilie 17, 2023 Buna Dimi ♥️🔞 Va aștept la programări☺️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2023 Partajează Postat Aprilie 18, 2023 Neața dragalasilor 🥰🔞Am început programul va aștept la programări ☺️ Link spre comentariu
Giorgio1975 Reputație: 111 Postat Aprilie 18, 2023 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Aprilie 18, 2023 2 hours ago, Miruna07 said: Neața dragalasilor 🥰🔞Am început programul va aștept la programări ☺️ De ce minti? eu ti-am lasat mesaj si mi-ai raspuns ca, incepi abia de maine. Ori astazi lucrezi doar cu persoane cunoscute? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2023 Partajează Postat Aprilie 19, 2023 Hello 🔞❤️🔥🥵 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2023 Partajează Postat Aprilie 20, 2023 Neața .😘 Astăzi voi începe programul de la 12:00 pupici Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum