Sari la conținut

Party /

Postări Recomandate

• Oras:Pizde tat
Postat
5 hours ago, dthunter said:

e urata si frustranta viata cand te vezi in Mercedes din exterior, este? :))

Tie mai tarr iti place sa iti mirosi basinile. Pariez ca daca tu o vezi din mercedes sigur nu o vezi din G sau S maxim din vreun c de prin 2016. Maxim! Asa ca stai pe curul tau ca nu stii cu cine vb. 

• Membru Premium
  • Oras:-
  • Oras:-
Postat
Acum 2 ore, cealapa2000 a spus:

Tie mai tarr iti place sa iti mirosi basinile. Pariez ca daca tu o vezi din mercedes sigur nu o vezi din G sau S maxim din vreun c de prin 2016. Maxim! Asa ca stai pe curul tau ca nu stii cu cine vb. 

Cu cine sa vorbeasca ? Va umflati toti pe aici in smecherii , politisti , interlopi , sau ce plm va mai credeti (astia cu 3 postari , de cautat scandal). Folositi site-ul sa va faceti laba dupa recenziile altora ,vizitati o data la 6 luni , mergeti la numar cu banii tremurand in mana , si vorbiti de sus.

• Like 1

:jerkoff L.A.W. 🔞

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 2 ore, cealapa2000 a spus:

poti sa dormi linistit, nu sunt deloc fan Benz.  alte modele mai stii?

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

De ce in orice discuție, indiferent de subiect, se ajunge la flexare de mușchi?

Postat
6 hours ago, Amado said:

De ce in orice discuție, indiferent de subiect, se ajunge la flexare de mușchi?

Pentru ca la unii nu doar muschii nu au minte, ci nici ei. 

Postat
7 hours ago, dthunter said:

poti sa dormi linistit, nu sunt deloc fan Benz.  alte modele mai stii?

Da sigur ce nu ne permitem nu ne place. Probabil mergi in vreun a8 luat de la Costinel, cu care te dai tovaras prin niste grupuri. Intamplarea face ca pe tine si pe inca cineva de aici v-am vazut cand ati plecat de la doua fete. 

Ca sunteti frieri si detaliati si ele nu sunt atat de proaste cum le credeti voi si se prind cine sunteti de pe forum. Iar uni stim sa legam mai mult de un futai cu fetele ca sa si vorbim cu ele. Irina odata mi-a zis in Popa Sapca sa intarzi cam 40 min ca sa pleci de la ea, ori s-a prins din detalii ca tu esti ori tr-ai dat mare sau cine stie ce voiai tu. Si ca tot omu am. Urmarit si eu scara si cine iese. Hopa! 

Si tot asa si cu delimitatoru de la 18andreea. 

Deci va fac fetele ca la nufaru ca voi le luayi de proadte si defapt... Nu ele sunt proastele

• Haha 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...