Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25, 2023 Postat Mai 25, 2023 Acum 3 minute, ritchard00 a spus: Uite.. chiar ar trebui să întrebăm fetele, s-au prins vreodată clienții când ați mimat un orgasm? Eu sunt de părere că există si orgasme reale , poate nu la fel de multe ca cele simulate... dar cred că există și cred că e destul de greu să ghicești... poate la o fata la care mergi des și deja îi cunoști reacțiile poate e mai ușor, însă la una nouă, dacă mai e și "actriță" bună..... Acum 7 minute, Subteranaa a spus: Eu ma prind destul de repede dacă mimează orgasmul. Nu mereu ce e drept. imi susțin citatul in continuare 🙂 Cand dai limbi e simplu sa iti dai seana cand au orgasm pentru ca le pulseaza clitorisul. Sunt niste spasme care se simt daca esti cu limba pe el. In timpul sexului e intr-adevar mai greu sa iti dai seama daca mimeaza sau nu.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25, 2023 Postat Mai 25, 2023 Acum 6 minute, Subteranaa a spus: Eu ma prind destul de repede dacă mimează orgasmul. Nu mereu ce e drept. imi susțin citatul in continuare 🙂 Nu poti avea incredere in niciuna colegule, sunt si foarte smechere si actrite foarte bune, si ele asta fac toata ziua: lucreaza (cu) barbati si au invatat ce le place si asta cauta sa le ofere. Doar ca nu e ceva adevarat. E doar actorie si prefacatorie. Scuze fetelor dar asta ma conving din ce in ce mai mult pe zi ce trece.
Membru Premium Subteranaa Reputație: 13070 Postat Mai 25, 2023 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Mai 25, 2023 Acum 6 minute, MisterX a spus: sau poate nu ma descurc eu si trebuie sa mai iau niste lectii 🫣 Sigur asta e… asa pățeam si eu dar am învățat niste șmecherii si acum e ca si făcut 😎 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25, 2023 Postat Mai 25, 2023 Acum 4 minute, ritchard00 a spus: Uite.. chiar ar trebui să întrebăm fetele, s-au prins vreodată clienții când ați mimat un orgasm? Eu sunt de părere că există si orgasme reale , poate nu la fel de multe ca cele simulate... dar cred că există și cred că e destul de greu să ghicești... poate la o fata la care mergi des și deja îi cunoști reacțiile poate e mai ușor, însă la una nouă, dacă mai e și "actriță" bună..... Mai prind uneori momente când sunt aproape de orgasm și se oprește fix când nu trebuie 🤣🤣🤣 de fapt îmi place și când de întâmplă treaba asta pentru ca rămân înfierbantată și când aud după hai ca vin eu peste sau hai pe la spate zic în gândul meu "de când aștept sa aud asta" 🤣🤣după simt când termina pulsatiile alea ahhh ce dau din casa 😅😅 trebuie sa ma întorc mai rapid în Buc (sa și raman) ca îmi e dor de unii 😅😅
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25, 2023 Postat Mai 25, 2023 Acum 1 minut, MisterX a spus: Cand dai limbi e simplu sa iti dai seana cand au orgasm pentru ca le pulseaza clitorisul. Sunt niste spasme care se simt daca esti cu limba pe el. In timpul sexului e intr-adevar mai greu sa iti dai seama daca mimeaza sau nu. Clitorisul ala care pulseaza e de la banutii aia lasati pe noptiera acolo..🤣🤣
Membru Premium Subteranaa Reputație: 13070 Postat Mai 25, 2023 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Mai 25, 2023 Acum 1 minut, MisterX a spus: Cand dai limbi e simplu sa iti dai seana cand au orgasm pentru ca le pulseaza clitorisul. Sunt niste spasme care se simt daca esti cu limba pe el. In timpul sexului e intr-adevar mai greu sa iti dai seama daca mimeaza sau nu. Perfect… plus ca poti vedea secrețiile si le si eviti 😂😂. La limbi normale nu vezi nimic poate doar simți 😁 Hai că-mi faceți pofta si am fost zilele trecute la una care nu mai m-aș fi oprit din lins 😁😂😂 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25, 2023 Postat Mai 25, 2023 Acum 2 minute, Subteranaa a spus: Sigur asta e… asa pățeam si eu dar am învățat niste șmecherii si acum e ca si făcut 😎 Te ascult 😊
evaforyou Reputație: 22137 Postat Mai 25, 2023 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Mai 25, 2023 Acum 4 minute, Albdom82 a spus: Nu poti avea incredere in niciuna colegule, sunt si foarte smechere si actrite foarte bune, si ele asta fac toata ziua: lucreaza (cu) barbati si au invatat ce le place si asta cauta sa le ofere. Doar ca nu e ceva adevarat. E doar actorie si prefacatorie. Scuze fetelor dar asta ma conving din ce in ce mai mult pe zi ce trece. Hihiii... Sa vezi ce prinzi incredere cand ti-oi umple gura la propriu... Asa de bine mimez😁😁😁 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25, 2023 Postat Mai 25, 2023 Acum 2 minute, Subteranaa a spus: Perfect… plus ca poti vedea secrețiile si te si infrupti 😂😂. La limbi normale nu vezi nimic poate doar simți 😁 Hai că-mi faceți pofta si am fost zilele trecute la una care nu mai m-aș fi oprit din lins 😁😂😂 Hai ca ti-am corectat eu acolo..
fratelo 1968 Reputație: 6442 Postat Mai 25, 2023 Postat Mai 25, 2023 Ce va mai place să dați cu limba🤣🤣🤣👍👍Știți ce nu poate face omul cu pula da cu limba 🤣👍👍👍🥂🥂🥂🥂
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25, 2023 Postat Mai 25, 2023 Chiar acum, evaforyou a spus: Hihiii... Sa vezi ce prinzi incredere cand ti-oi umple gura la propriu... Asa de bine mimez😁😁😁 Nu știam: sa dau inima like sau merci asa ca zic aici ! BRAVO🤭🤭
fratelo 1968 Reputație: 6442 Postat Mai 25, 2023 Postat Mai 25, 2023 Acum 2 minute, evaforyou a spus: Hihiii... Sa vezi ce prinzi incredere cand ti-oi umple gura la propriu... Asa de bine mimez😁😁😁 Eva de unde ști că nu-i place 🤣🤣🤣👍
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25, 2023 Postat Mai 25, 2023 Acum 1 minut, evaforyou a spus: Hihiii... Sa vezi ce prinzi incredere cand ti-oi umple gura la propriu... Asa de bine mimez😁😁😁 Chiar acum, AlexaNdrA1q a spus: Nu știam: sa dau inima like sau merci asa ca zic aici ! BRAVO🤭🤭 Sunt si dispus si doritor si.. ce sa mai, abia astept sa-mi umpleti gura cu tot ce aveti mai bun acolo 🙈 Hai ca am innebunit de tot cu voi aici 🤣🤣
evaforyou Reputație: 22137 Postat Mai 25, 2023 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Mai 25, 2023 Chiar acum, fratelo 1968 a spus: Eva de unde ști că nu-i place 🤣🤣🤣👍 N-a zis ca nu-i place😁 a zis ca n-are incredere! Puii mei, pot eu sa mimez pana lesin, tot Ghiocica e sefa, cand ii place ei ma da de gol! 1 2
natoporus Reputație: 5400 Postat Mai 25, 2023 Oras:* Oras:* Postat Mai 25, 2023 3 minutes ago, evaforyou said: Hihiii... Sa vezi ce prinzi incredere cand ti-oi umple gura la propriu... Asa de bine mimez😁😁😁 Presupunand ca am sa invat sa aduc o femeie la orgasm prin "degustarea piersicutei", nu stiu daca o sa pot sa gust "sucurile". Habar n-am la ce sa ma astept. 1 1
evaforyou Reputație: 22137 Postat Mai 25, 2023 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Mai 25, 2023 Chiar acum, natoporus a spus: Presupunand ca am sa invat sa aduc o femeie la orgasm prin "degustarea piersicutei", nu stiu daca o sa pot sa gust "sucurile". Habar n-am la ce sa ma astept. La nitzel "spalat pe ochi", daca faci ce trebuie😁 Nu mananc ananas, da' vad ca si capsunile au succes! 1
Membru Premium Timidu89 Reputație: 5607 Postat Mai 25, 2023 Telefon: - Oras:Buzau Telefon: - Oras:Buzau Membru Premium Postat Mai 25, 2023 14 minutes ago, MisterX said: Pozitia in sine e placuta ca o poti tine de buci si ai acces bine la pasarica dar cum am spus din experienta mea fetele nu prea ajung la orgasm in pozitia asta...sau poate nu ma descurc eu si trebuie sa mai iau niste lectii 🫣 Exact! Si din experienta mea e mai greu sa le aduci la orgasm in 69, dar pentru mine nu e asta scopul principal in pozitia asta (desi in general sunt pentru placerea reciproca). Si eu mai am nevoie de lectii, chiar maine ma gandesc sa imi fac o programare, sa mai exersez. 🤭 6 minutes ago, Subteranaa said: Sigur asta e… asa pățeam si eu dar am învățat niste șmecherii si acum e ca si făcut 😎 Pai si ne lasi asa? Da si tu niste ponturi. 😅🤣 1
ritchard00 Reputație: 917 Postat Mai 25, 2023 Oras:Undeva pe lângă Bacău Oras:Undeva pe lângă Bacău Postat Mai 25, 2023 Acum 13 minute, AlexaNdrA1q a spus: Și ce ai vrea? Sa zicem ca ar fii si fete ce mimeaza dar ce sa îți rasp vre-o una??..da mă eu mimez ca să termine futaciosul mai repede?? 🤔🫡 Mai citește odată întrebarea mea, am întrebat dacă s-a prins vreo unul când a fost orgasm fake...nu altceva... 🙃 îmi inchipui ca se mimeaza de multe ori, și nu vă judec doamne ferește, tot odata cred cu tarie ca există si orgasme reale, nu v-am intrebat sa ne spuneti cum sa ne dam seama 🙂 .
fratelo 1968 Reputație: 6442 Postat Mai 25, 2023 Postat Mai 25, 2023 Acum 1 minut, evaforyou a spus: N-a zis ca nu-i place😁 a zis ca n-are incredere! Puii mei, pot eu sa mimez pana lesin, tot Ghiocica e sefa, cand ii place ei ma da de gol! Știu ce zici "ce e frumos și mie îmi place 👍👍 totul e bine când femeia e satisfăcută👍
evaforyou Reputație: 22137 Postat Mai 25, 2023 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Mai 25, 2023 Acum 7 minute, fratelo 1968 a spus: Ce va mai place să dați cu limba🤣🤣🤣👍👍Știți ce nu poate face omul cu pula da cu limba 🤣👍👍👍🥂🥂🥂🥂 Pai sigur nu poti da limbi cu pula😁 cum nici pizda nu stie s-o suga! Una-i una, alta-i alta! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25, 2023 Postat Mai 25, 2023 Acum 1 minut, ritchard00 a spus: Mai citește odată întrebarea mea, am întrebat dacă s-a prins vreo unul când a fost orgasm fake...nu altceva... 🙃 îmi inchipui ca se mimeaza de multe ori, și nu vă judec doamne ferește, tot odata cred cu tarie ca există si orgasme reale, nu v-am intrebat sa ne spuneti cum sa ne dam seama 🙂 . Ai zis cum ar fi sa întrebam fetele dacă s-au prins vreodată clienții de mimat...
Vizitator 1_-potrivtu Reputație: 0 Postat Mai 25, 2023 Postat Mai 25, 2023 Acum 22 minute, Timidu89 a spus: Din fericire nu am patit asa ceva pana acum. 😅 Iti dai seama, s-or abtine si ele, altfel s-ar duce naibii tot vibe-ul si cheful. 😬😆 Îți dai seama frate ? Tu timid 🤭 , cred că te-ar intimida rău părtulescu " păi ce făcuși, vtm ? " și dacă vine și cu stropi, s-a terminat șmecheria 😤 😫 😆
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Mai 25, 2023 Postat Mai 25, 2023 Acum 16 minute, AlexaNdrA1q a spus: Mai prind uneori momente când sunt aproape de orgasm și se oprește fix când nu trebuie 🤣🤣🤣 de fapt îmi place și când de întâmplă treaba asta pentru ca rămân înfierbantată și când aud după hai ca vin eu peste sau hai pe la spate zic în gândul meu "de când aștept sa aud asta" 🤣🤣după simt când termina pulsatiile alea ahhh ce dau din casa 😅😅 trebuie sa ma întorc mai rapid în Buc (sa și raman) ca îmi e dor de unii 😅😅 Iti este dor de... "pulsatiile acelea", nu?! Este doar o întrebare "nevinovata"!!! 😉
evaforyou Reputație: 22137 Postat Mai 25, 2023 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Mai 25, 2023 Acum 25 minute, MisterX a spus: Pozitia in sine e placuta ca o poti tine de buci si ai acces bine la pasarica dar cum am spus din experienta mea fetele nu prea ajung la orgasm in pozitia asta...sau poate nu ma descurc eu si trebuie sa mai iau niste lectii 🫣 ... Sau mai ia niste lectii😜 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25, 2023 Postat Mai 25, 2023 Chiar acum, scorpion1970 a spus: Iti este dor de... "pulsatiile acelea", nu?! Este doar o întrebare "nevinovata"!!! 😉 🤭🤭 șhhh😅 nu da din casa si mai mult
Postări Recomandate