Sari la conținut

"Curtea" suprema

Vizitator 1_potrivitu

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Auziți 😅😅😅 de 2 zile tot primesc direct face2face întrebarea ca ce va fii anal sau cim... și când dau ochii în jos și vad ce e în pantaloni...nici nu mai răspund 😅😅 🤭😅😅 pule mai mici nu aveți și voi !? 😅 7 cm 9 cm 

Vizitator
Postat
Acum 2 minute, MisterX a spus:

Trei stiu eu 🤔...si poate or mai fi

Doar ca din ce retin pe astea trei nici tu nu le-ai futut 😂

Eu te as mai fute odata 🤭😁de fapt. M-as lasa fututăăă😅😍

• Membru Premium
  • Telefon: -
  • Oras:Buzau
Postat
4 minutes ago, Marcus6 said:

Ești mai precaut,ție frică să nu te recunoască ,sau nu ai timp sa scrii recent?

Nu ma deranjeaza daca ma recunosc fetele dupa, de obicei scriu recenzia la 1-2 zile dupa intalnire si probabil isi dau seama cine sunt, dar atunci a fost o perioada mai aglomerata si n-am mai avut timp, apoi a trecut prea mult timp. 

• Like 1
Vizitator
Postat
Acum 1 minut, AlexaNdrA1q a spus:

El a fost la mine acum mult timp..pe la începuturile mele! 

🤭🤭😅 nu fii gelos....cu @Albdom82am o placere mare...știe el care e 

E mai mult placerea mea, te rog! 🤗

Ce sa fac? Daca mie imi plac senzatiile cu adevarat tari, nu lucruri de-astea light asa mai de vara cum ati facut voi azi-noapte 😂😂

• Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 4 minute, AlexaNdrA1q a spus:

Auziți 😅😅😅 de 2 zile tot primesc direct face2face întrebarea ca ce va fii anal sau cim... și când dau ochii în jos și vad ce e în pantaloni...nici nu mai răspund 😅😅 🤭😅😅 pule mai mici nu aveți și voi !? 😅 7 cm 9 cm 

Romanii stau bine in pantaloni 😌! Trece si tu in descriere ca faci anal doar cu asiatici si cu restul CIM. Vezi ce iese 😊

• Like 1
  • Haha 4

Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!

Vizitator
Postat
Acum 1 minut, Albdom82 a spus:

Ce sa fac? Daca mie imi plac senzatiile cu adevarat tari, nu lucruri de-astea light asa mai de vara cum ati facut voi azi-noapte 😂😂

Și cu tine ca și cu el ..am început puțin cu stângu și am terminat mai cu dreptu 🤭😁😅dar diferit ..conteaza ca se termina cu dreptul . 

• Oras:Berlin
Postat
Acum 2 minute, Albdom82 a spus:

Ia ziceți mă placerea voastră.

• Membru Premium
Postat
Acum 2 minute, AlexaNdrA1q a spus:

Eu te as mai fute odata 🤭😁de fapt. M-as lasa fututăăă😅😍

Si asta...dar ingenunchiatul ala mi se pare interesant 😏

• Like 2
  • Haha 2

Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!

Vizitator
Postat
Chiar acum, MisterX a spus:

Romanii stau bine in oantaloni 😌! Trece si tu in descriere ca faci anal doar cu asiatici si cu restul CIM. Vezi ce iese 😊

Nu voi face CIM ..poate doar cu exceptii la unii dintre voi ...fie ca aș fii injurata 😅dar e prea intim CIM ptr mine și igiena clarr pe primul loc ...momentan încă am disconfort și dacă iau mai adânc..ma gnd doar la cim si bat repede în retragere sa nu cumva sa simt ceva 😅😅😅 sau ca ejaculeaza o tona de mi umple mie botu 😅

Vizitator
Postat
Acum 2 minute, Marcus6 a spus:

@Albdom82o spui tu sau eu ? 

Vizitator
Postat
Acum 2 minute, MisterX a spus:

Si asta...dar ingenunchiatul ala mi se pare interesant 😏

Dada aici la oglinzi .  Îmi place sa ma uit 😅😅 ..vad și eu ce se întâmplă..e mai incitant 🤭😅

• Membru Premium
Postat

Interesant topicul azi, dar va las ca iar am programul incarcat si mai am si o recenzie de scris. 🤭

• Like 1
Vizitator
Postat
Chiar acum, Marcus6 a spus:

O sesiune de facesitting cu o fata asa focoasa cum e Alexandra, crede-ma ca e ceva ce iti vei aminti cu drag si la 90 de ani 🤣🤣

Si iti va intari si 🍆 instant desi tu vei fi impotent deja de 20 de ani..

Postat
Acum 1 minut, AlexaNdrA1q a spus:

Haideți unul spuneți care e placerea,sau fantezia.

Vizitator
Postat
Acum 2 minute, AlexaNdrA1q a spus:

O poti pune.. scuze 😁, spune si tu cu cuvintele tale

Vizitator
Postat
Acum 2 minute, Timidu89 a spus:

Interesant topicul azi, dar va las ca iar am programul incarcat si mai am si o recenzie de scris. 🤭

Numai eu n am recenzie de la tine 😒 

Vizitator
Postat

O poti pune.. scuze 😁, spune si tu cu cuvintele tale

@Marcus6 placerea mea cu @Albdom82 este momentul cand ajungem la facesitting ...momentul când vin peste el și ma mișc în diferite sensuri și ii simt limbuța..mm......și când devin excitata îmi place sa îl privesc cum savurează momentul . .cum savuram defapt..sa ma las puțin înclinată pe spate și sa i-o pun cu totu pe fata ca și cum ar rămâne fără aer 🥰🥰 ahhh... îmi e ca la descrierea asta...următoarea programare acum îl bag cu japca jos😅😅

Postat
Acum 1 minut, colericul a spus:

În timp ce dormea, soțul i-a băgat soției un castravete în fund... 

Dimineața, ea furioasă:

- De ce mi-ai băgat un castravete în fund? 

El, și mai furios:

- Cum de nu te-ai trezit când am făcut asta? 

Eu nu eram furios deloc, era cu mult înainte de publi,fata era ruptă de oboseală și baută am luat-o de la Socim și am dus-o la pensiunea aia spre Plopeni.

După vreo 2 ore de futai fata a adormit ,telefonul sună continu ,jos in parcare gălăgie erau vreo 3 și sunau de-i lua dracu,avea fata un țel din ăla nokia100 parcă.cand am văzut ce bine doarme ,i-am închis tel , sa văd când pleacă baeți din parcare de fapt era cu proxenetul,eu mă uitam de pe velux la ei și râdeam singur.

Ei și când sa o mai fut și eu nu se trezea ,așa că am fututo in somn,da i-am zis a doua zi și mi-a zis că a simțit.

• Haha 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 3 minute, AlexaNdrA1q a spus:

Numai eu n am recenzie de la tine 😒 

Asta a sunat fix ca sloganul lui pisicuts: "Vreau recenzie pe nimfomane" 

• Like 2
  • Haha 3

Vizitator
Postat
Acum 3 minute, colericul a spus:

Ba da, eu chiar sub 4 cm....... 

Nu i-am măsurat diametrul dar sigur e sub 4 cm

Intr-o zi am sa descopăr eu ..iau puloverul de acasă gata . .

Vizitator
Postat
Acum 14 minute, MisterX a spus:

Trei stiu eu 🤔...si poate or mai fi

Doar ca din ce retin pe astea trei nici tu nu le-ai futut 😂

Cu riscul de a o supara pe Alexandra, eu as fi curios sa-i fac o vizita altei fete de pe forum (2269 - stii tu). Am auzit ca e frumoasa rau, dar are si multe recenzii proaste si nu stiu ce sa fac.

Vizitator
Postat
Chiar acum, MisterX a spus:

Asta a sunat fix ca sloganul lui pisicuts: "Vreau recenzie pe nimfomane" 

Se știe ca mie îmi place sa citesc... în prezent am suficiente recenzii de diferite tipuri dar mie îmi place sa vad ba l-am satisfăcut pe ala nu l-am satisfăcut.. uite ca și cu tine spre ex....știu ce sa fac pe viitor dacă mai ajungi la mn încât sa fie cât mai satisfăcător ptr tine. 

Postat
Acum 4 minute, AlexaNdrA1q a spus:

@Marcus6 placerea mea cu @Albdom82 este momentul cand ajungem la facesitting ...momentul când vin peste el și ma mișc în diferite sensuri și ii simt limbuța..mm......și când devin excitata îmi place sa îl privesc cum savurează momentul . .cum savuram defapt..sa ma las puțin înclinată pe spate și sa i-o pun cu totu pe fata ca și cum ar rămâne fără aer 🥰🥰 ahhh... îmi e ca la descrierea asta...următoarea programare acum îl bag cu japca jos😅😅

Numai sa nu-l lași fară aer🤭

• Oras:less than a mile away
  • Oras:less than a mile away
Postat
1 minute ago, Albdom82 said:

Cu riscul de a o supara pe Alexandra, eu as fi curios sa-i fac o vizita altei fete de pe forum (2269 - stii tu). Am auzit ca e frumoasa rau, dar are si multe recenzii proaste si nu stiu ce sa fac.

Cât te mai gândești tu, o să merg eu. 

Vizitator
Postat

Da-i o fuga și luminează populația forumului! 🤭 ca o luminez și eu curând 😁😅 cu riscul de a lasa pe câțiva cu ochii în soare 😅😅😅

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...